#1128 Postautor: Zenekzakcentu » 26 listopada 2013, o 08:42
Naszklub cierpi bo ma takich kibiców i forumowiczów jakich ma , pamiętają chopy we własnej rodzinie w swoje gniazdo się nie sra , co by się nie dzialo to inteligętni ludzie zalatwiaja sprawy miedzy sobą,czego nikt nie pisze o karach w Gnieźnie, czego nie piszą o tym ze Gniezno OSZUKAŁO zawodników, czego nikt nie pisze o karach dla nich, np Antonio dostał olbrzymią karę za to że zlożyłbluzę bez Loga sponsora, czego nikt nie czepi sie zaduzonej po szyje Bydgoszczy gdzie kary lecą jedna za druga ,pytam sie czego? Poprostu wam najłatwiej jeździć po swoich tych którzy wkładają wiele pracy żeby każdy z nas mógł oglądać co roku žużel.trzeba pamiętać ze klub to pracodawca a zawodnik to pracownik, i takie jest odwieczny prawo natury , że to pracodawca dyktuje warunki a nie pracownik,to pracodawca dba żeby pracownik miał wypłatę co miesiąc ,co rok, co dziesięć lat, to na pracodawcy spoczywa obowiązek utrzymania firmy, żeby ona istniała i co roku pracownikom starczyło na wypłaty, tyle w temacie, pozdrawiam
Jeszce raz chciałem podkreślić ze nie jestem związany z klubem,i nikogo na sile nie bronię tylko patrzę na to z rozsądkiem a nie pompuje negatywnej atmosfery bez sensu,kiedyś byłem na tym forum pod innym niskiej ale za szczerość poleciałem
Czego nikt nie pisze o władzach miasta ze dają na piłkę nożną czer czy pięć razy więcej niż na żużel.