Skład na sezon 2014

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Domingez

Re: Skład na sezon 2014

#1126 Postautor: Domingez » 26 listopada 2013, o 08:24

Fantys pisze:Mnie przestaje naprawde już to wszytko śmieszyć,jaki skład DS zbroi ja już tego człowieka mam dość więc albo my kibice pomożemy mu odejść z klubu albo dalej bedzie taki burdel na kółkach.

Ja jestem za.Jak nie kibice to kto.Tylko co poniektórym na tym forum to będzie nie na rękę skończą się profity od DS.

Awatar użytkownika
MikeMistrz
Senior

#1127 Postautor: MikeMistrz » 26 listopada 2013, o 08:37

No tak, Rybnik ściągnął gwiazdę i prawdopodobnie spadnie, bo poza tym ma samych drugoligowców. (zależy co reszta drużyn złoży, ale ich skład jest mierny) Kuciapa to zły przykład na odpuszczenie lidera, bo to józek z krwi i kości i było wiadome że pójdzie do Rzeszowa. Także w tym wypadku, to nie jest efekt zaniedbania ze strony klubu.

Zenekzakcentu

#1128 Postautor: Zenekzakcentu » 26 listopada 2013, o 08:42

Naszklub cierpi bo ma takich kibiców i forumowiczów jakich ma , pamiętają chopy we własnej rodzinie w swoje gniazdo się nie sra , co by się nie dzialo to inteligętni ludzie zalatwiaja sprawy miedzy sobą,czego nikt nie pisze o karach w Gnieźnie, czego nie piszą o tym ze Gniezno OSZUKAŁO zawodników, czego nikt nie pisze o karach dla nich, np Antonio dostał olbrzymią karę za to że zlożyłbluzę bez Loga sponsora, czego nikt nie czepi sie zaduzonej po szyje Bydgoszczy gdzie kary lecą jedna za druga ,pytam sie czego? Poprostu wam najłatwiej jeździć po swoich tych którzy wkładają wiele pracy żeby każdy z nas mógł oglądać co roku žużel.trzeba pamiętać ze klub to pracodawca a zawodnik to pracownik, i takie jest odwieczny prawo natury , że to pracodawca dyktuje warunki a nie pracownik,to pracodawca dba żeby pracownik miał wypłatę co miesiąc ,co rok, co dziesięć lat, to na pracodawcy spoczywa obowiązek utrzymania firmy, żeby ona istniała i co roku pracownikom starczyło na wypłaty, tyle w temacie, pozdrawiam

Jeszce raz chciałem podkreślić ze nie jestem związany z klubem,i nikogo na sile nie bronię tylko patrzę na to z rozsądkiem a nie pompuje negatywnej atmosfery bez sensu,kiedyś byłem na tym forum pod innym niskiej ale za szczerość poleciałem

Czego nikt nie pisze o władzach miasta ze dają na piłkę nożną czer czy pięć razy więcej niż na żużel.

Domingez

#1129 Postautor: Domingez » 26 listopada 2013, o 08:52

Zenekzakcentu pisze:Naszklub cierpi bo ma takich kibiców i forumowiczów jakich ma , pamiętają chopy we własnej rodzinie w swoje gniazdo się nie sra , co by się nie dzialo to inteligętni ludzie zalatwiaja sprawy miedzy sobą,czego nikt nie pisze o karach w Gnieźnie, czego nie piszą o tym ze Gniezno OSZUKAŁO zawodników, czego nikt nie pisze o karach dla nich, np Antonio dostał olbrzymią karę za to że zlożyłbluzę bez Loga sponsora, czego nikt nie czepi sie zaduzonej po szyje Bydgoszczy gdzie kary lecą jedna za druga ,pytam sie czego? Poprostu wam najłatwiej jeździć po swoich tych którzy wkładają wiele pracy żeby każdy z nas mógł oglądać co roku žużel.trzeba pamiętać ze klub to pracodawca a zawodnik to pracownik, i takie jest odwieczny prawo natury , że to pracodawca dyktuje warunki a nie pracownik,to pracodawca dba żeby pracownik miał wypłatę co miesiąc ,co rok, co dziesięć lat, to na pracodawcy spoczywa obowiązek utrzymania firmy, żeby ona istniała i co roku pracownikom starczyło na wypłaty, tyle w temacie, pozdrawiam

Jeszce raz chciałem podkreślić ze nie jestem związany z klubem,i nikogo na sile nie bronię tylko patrzę na to z rozsądkiem a nie pompuje negatywnej atmosfery bez sensu,kiedyś byłem na tym forum pod innym niskiej ale za szczerość poleciałem

Nasz klub i kibice cierpią bo mają takiego prezesa.To niech prezes odejdzie po tym sezonie i zobaczymy co będzie się działo za prezesury kogoś innego,czy będziemy psy wieszać czy go na rekach nosić.A nie sie kurczowo stołka trzymać i mówić sobie i wszystkim że jest się debeściakiem.
Bo mają SA.
Ostatnio zmieniony 26 listopada 2013, o 08:55 przez Domingez, łącznie zmieniany 1 raz.

Zaratustra
Kadrowicz

#1130 Postautor: Zaratustra » 26 listopada 2013, o 08:54

Zenekzakcentu pisze:Naszklub cierpi bo ma takich kibiców i forumowiczów jakich ma , pamiętają chopy we własnej rodzinie w swoje gniazdo się nie sra , co by się nie dzialo to inteligętni ludzie zalatwiaja sprawy miedzy sobą

Inteligentni jeśli już ;)

Zapomniałeś dodać, że klub sam sra w swoje gniazdo i to w takich momentach, w których nie powinien tego robić.

Co co reszty zgoda 8)
Ostatnio zmieniony 26 listopada 2013, o 08:56 przez Zaratustra, łącznie zmieniany 1 raz.

meesha
Trener
Kontakt:

#1131 Postautor: meesha » 26 listopada 2013, o 08:54

zobaczymy co będzie się działo za prezesury kogoś innego

To znaczy kogo? Nazwisko poproszę.

Inteligenti jeśli już ;)

A może jednak "inteligentni"? :p
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Domingez