Pamiętaj, żebyś kary nie dostał, bo bezprawnie używasz jego wizerunku
Skład na sezon 2014
Re: Skład na sezon 2014
Mówi, że dopóty dopóki będziesz go mieć w avatarze to z Lublinem nie chce mieć nic wspólnego, bo on szuka spokojnego klubu do odbudowania formy

Step pisze:Co do Jelenia i reszty buntowników użyję dwóch przysłów:
"Pokorne ciele dwie matki ssie"
"Nie kąsaj ręki , która cię karmi "
Dodał bym jeszcze jedno "jak uderzą cię w policzek nadstaw drugi"
Prawdopodobnie waszym nowym żużlowcem zostanie Krzysztof Pecyna. Wiem, że idzie do klubu pierwszoligowego. Tymbardziej pasuje, że wasz prezes szuka "betoniarzy"
pozdrawiam
pozdrawiam
-
jack08
pilanin pisze:Prawdopodobnie waszym nowym żużlowcem zostanie Krzysztof Pecyna. Wiem, że idzie do klubu pierwszoligowego. Tymbardziej pasuje, że wasz prezes szuka "betoniarzy"
pozdrawiam
No i obowiązkowo Mitko. 2 lata Sprawka się o niego starał i za 3 razem powinno się udać.
pilanin pisze:Prawdopodobnie waszym nowym żużlowcem zostanie Krzysztof Pecyna. Wiem, że idzie do klubu pierwszoligowego. Tymbardziej pasuje, że wasz prezes szuka "betoniarzy"
pozdrawiam
To prezes już szuka zawodników na końcówkę sezonu? Ale zapobiegliwy. Podoba mi się ten prezes.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
HAHAHAHAHHAHAHAHAH
A Rafał Chiński nie planuje wznowić kariery? Też by dawał radę to tej koncepcji składu
A Rafał Chiński nie planuje wznowić kariery? Też by dawał radę to tej koncepcji składu
- Łoptymista
- Trener
pozdrawiam
litosc
bez takich zartow
miewam poczucie humoru, ale ten dowcip mnie przerasta
Pecyna pasowalby do koncepcji zakontraktowania zawodnika 2ligowego.
Skoro w kazdej plotce jest ziarnko prawdy to: Pavlic, Lampart, Jamrog, Chrzanowski, Kudriaszow i Cam.
Skoro w kazdej plotce jest ziarnko prawdy to: Pavlic, Lampart, Jamrog, Chrzanowski, Kudriaszow i Cam.
- m.a.c.i.e.k.s
- Junior
A Mariusz 'Pociągło' Franków? Dziwne, że jeszcze nikt nie podał tego nazwiska. Na 1 ligę niezły napieracz.
Najmocniejszą stroną Jury w negocjacjach jest jego siostra... Jestem na tak ale nie ze względu na sportową forme kolegi nutrii
o tak...siostrzyczka jest jak najbardziej do zakontraktowania 
never ride faster than your angel can fly
za tego Pecyne to cala Pila dostanie bana jezeli okaze sie to nieprawda
METHANOL ADVENTURE TEAM
m.a.c.i.e.k.s pisze:A Mariusz 'Pociągło' Franków? Dziwne, że jeszcze nikt nie podał tego nazwiska. Na 1 ligę niezły napieracz.
Chyba pierwszą ligę ice speedwaya.
Będzie dobra paka
1.Pecyna
2.Piszcz
3.Franków
4.Lampart
5.Kudriaszow
6.Madej
7.Bober
A tak w ogóle to bym poczekał na kontrakty, może Dario ma jakiś cel w tym trzymaniu nas w niepewności?
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
jerry78 pisze:Podobno Walasek chce 500 tys. zł za podpis i 5000 zł za punkt. Marzy mu się również indywidualny sponsor. Swoje oczekiwania ma także Rafał Okoniewski. Z naszych informacji wynika, że jego oferta, to 400 tys. zł za podpis i od 4 do 5 tys. zł za punkt. Zarówno Walasek, jak i Okoniewski są na celowniku Wybrzeża.
Skąd takie wybrzeże ma wziąć 2mln na Walaska i Okonia? Ci żużlowcy to są jednak niereformowalni. Sami się pchają w niewypłacalne kluby a potem płacz.
a czego wypociny wytłumacz mi czego.
Większość nie rozumie, że zawodnik nie utrzymuje się tylko z kasy z klubu. Spora, a u niektórych nawet większa część wpływów to sponsorzy. W przypadku Walaska np. może być tak, że opłaca mu się zaryzykować i podpisać (za średnio realne 500 tys) w Gdańsku i dostać od sponsora 200 tys niż za 300 tys gdzie indziej i od sponsora dostać 20 tys.
Nadal wierzę w skład:
9. Petarda
10. Tygrys
11.Rakieta
12. Jam pochodnia
13. Zwierzątko
14. junior
15. juniorek

9. Petarda
10. Tygrys
11.Rakieta
12. Jam pochodnia
13. Zwierzątko
14. junior
15. juniorek
Mnie to coraz bardziej zalatuje na ulep jaki mieliśmy w 2006r. Były nazwiska a wynik marny.
- Łoptymista
- Trener
Ale chwilowo nie mamy nazwisk, wiec spoko bedzie:p
Nie ma co porownywac do 2006 r.
lombard pisze:Nadal wierzę w skład:
9. Petarda
10. Tygrys
11.Rakieta
12. Jam pochodnia
13. Zwierzątko
14. junior
15. juniorek
12.Jurek Mordel??
-
jack08
Jeszcze 3-4 dni i powinny być podpisane kontrakty przez cały albo prawie cały zespół.
będzie konferencja prasowa?
-
jack08
Tego nie wiem, czy od razu będą wszyscy ujawniani i w jaki sposób. O tym będzie decydował Sprawka jak już te podpisy będzie miał.
Mnie martwi odpoczynek Jacka Ziółkowskiego. Mało się o tym pisze (może się rozmyśli?) ale w tym klubie jest potrzebny człowiek z takim doświadczeniem i co by nie mówić cieszący się szacunkiem środowiska.
"To, że nikt nie składa reklamacji nie oznacza że wszystkie spadochrony działają bez zarzutu"
A co będzie teraz Śledzio robił? Bo jakoś mnie ominęła tą informacja.