Skład na sezon 2014
- Łoptymista
- Trener
Re: Skład na sezon 2014
Pomysl super, ale moze to klub zacznie od przekonania kibicow, ze jest pozadnym klubem. W koncu zarzad jako ten starszy i na pewno madrzejszy moze pierwszy wyciagnac reke.
Nie oszukujmy się, byśmy się utrzymali potrzebujemy kompletu wygranych u siebie a Lampart jako druga linia idealnie wkomponowuje się w model zespołu własnego toru. Ja bym go nie skreślał.
W takim razie podaj mi JEDEN wymierny punktowo argument dla którego mielibyśmy zmieniać Miesiąca/Barana na Lamparta.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
bardzo dobra :/- wynika z niej, że Hlib i Adamczewski sa w Lublinie lepsi od Jelenia. Jakoś mało to przekonywujące. Może przytoczymy wyniki Lamparta z Krosna gdzie zszedł dwie ligi niżej i nie powinien oddać żadnego punktu?
Hlib i Adamczewski sa w Lublinie lepsi od Jelenia
Tak widocznie jest :p
A Jeleń to nie jechał wtedy poobijany po Rawiczu? Wtedy nie ma co się nim sugerować w tego typu porównaniach.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
jechal. takie same wnioski mozna wyciagac w odniesieniu np. do Miska. Ten nie jechal poobijany. Dla mnie wymierna jest liga a nie zawody za czapke sliwek. I jak patrze na mecze takie jak w Rybnik - Krosno - to ja juz wszystko wiem.
Ostatnio zmieniony 19 listopada 2013, o 09:53 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
Czyli Miśkowiak cienki jest. Jak weźmiemy Lamparta to powinien wykręcić ze 2,87 na bieg 
- Łoptymista
- Trener
czyli sklad kmz 2014
1. Lampart
2. Hlib
3. Andriej
4. Adamczewski
5???
6???
7??

1. Lampart
2. Hlib
3. Andriej
4. Adamczewski
5???
6???
7??
Oj meesha - blaznujesz juz
Dobrze wiesz, ze taki Lampart to nawet nie ogorek a ogortas jakich malo. Lopty - wiadomo: 5 -Gavenda, 6 - Piszcz, 7- Lopaczewski. Nagniemy troche regulamin z juniorami - moze Jacka R sie da namowic na rezerwe do MDMP
Ostatnio zmieniony 19 listopada 2013, o 09:56 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
Też jestem sceptyczny. Nie sądzę aby Lampart to był transfer w stylu Kuciapy, czyli gościa który cieniował w ekstralidze, ale w pierwszej lidze odnalazł się jako lider. Zresztą Kuciapa to lata doświadczenia...
Poza tym to będzie kolejny Rzeszowiak do którego trzeba się "przyzwyczajać"
Poza tym to będzie kolejny Rzeszowiak do którego trzeba się "przyzwyczajać"
Jeleń i Misiek w Lublinie to super zawodnicy jak w innym klubie to już nie. Ciekawe.
Ano błaznuję
Przynajmniej mi żyłka nie pęknie przez ten najbliższy miesiąc. A co się wydarzy to i tak jest poza moim wpływem...
Ciapek moze nigdy nie blyszczal w konfrontacji z najlepszymi ale za to jest bardzo pracowity. Jako jeden z pierwszych zawsze wyjezdza na tor, kreci tych okrazen treningowych tysiace. Na 1 lige zawodnik idealny. Jedyne co mu mozna zarzucic to widoczny brak zaangazowania mentalnego do startu gdziekolwiek poza Rzeszowem. Punktowo niby sie wszystko zgadzalo ale Maciek sprawia wrazenie jakby jazde u nas traktowal jak wegetacje lub przymusowa przerwe w startach w swoim rodzinnym miescie. W sumie jestem w stanie to zrozumiec - Ciapek jest chyba najbardziej rzeszowski ze wszystkich rzeszowiakow.
Ostatnio zmieniony 19 listopada 2013, o 10:03 przez Gelo, łącznie zmieniany 2 razy.
Boze, przelkne Schleina, nawet Jamroga po wypiciu kilku glebszych, ale NIGDY W ZYCIU NIE ZDZIERZE LAMPARTA! Dariusz opanuj sie Blagam!
Czy mi sie przysnilo czy bylo cos takiego, ze Lampart mial u nas jezdzic jako gosc w rundzie finalowej i przerobil klub na cacy ladujac w Krosnie?
- Łoptymista
- Trener
Coś takiego sie mowilo. Ale jemu chyba po prostu nie odpowiadały szwedzkie punktowki oferowane KMZ i wybral II-ligowa bryndze.
Jeśli DS wysłał pisma z karami za konferencję, to wysłał je też do Karola Miesiąca i Pawła Barana. Stąd negocjacje mogą się okazać utrudnione z tymi Panami... Codziennie lista zawodników się zawęża. Musimy mieć dwóch Polaków jako seniorów. Ułamek/Lampart/Chrzanowski/Brzozowski/Hlib/Jamróg/Miśkowiak/Rempała G.T/Szczepaniakowie/ Kościecha/ itd/itp...lista się skraca.
"To, że nikt nie składa reklamacji nie oznacza że wszystkie spadochrony działają bez zarzutu"
Panowie, pisać na masssssseeee. Mam info, że Sprawka poda kolejny kontrakt jak będzie w tym temacie 50 stron !!!
Powaga.
- niespokojny
- Trener
A jak do kwietnia nie będzie 50? 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Loljan pisze:Jeśli DS wysłał pisma z karami za konferencję, to wysłał je też do Karola Miesiąca i Pawła Barana. Stąd negocjacje mogą się okazać utrudnione z tymi Panami... Codziennie lista zawodników się zawęża. Musimy mieć dwóch Polaków jako seniorów. Ułamek/Lampart/Chrzanowski/Brzozowski/Hlib/Jamróg/Miśkowiak/Rempała G.T/Szczepaniakowie/ Kościecha/ itd/itp...lista się skraca.
yyy ?
niespokojny pisze:A jak do kwietnia nie będzie 50?
Jak jakies Lindbeacki zaczną podpisywać w Łodzi, to sraczka zacznie się taka, że spokojnie dobijemy w listopadzie
Fantys pisze:Loljan pisze:
yyy ?
taki dżołk...
"To, że nikt nie składa reklamacji nie oznacza że wszystkie spadochrony działają bez zarzutu"
W porównaniu do składu na sezon 2013 te 50 stron to śmiesznie łatwy wyczyn 
Mamy spamować 50 stron po to aby szanownie nam panujący podał nam nazwisko Jamroga? Bez sensu...