Skład na sezon 2014
Re: Skład na sezon 2014
prezes kiedyś mówił, że ze względu na komisarza, będzie brał pod uwagę inną koncepcję składu, czyli innych zawodników. Mam tylko nadzieję, że szczytem marzeń i efektem "świetniej" polityki transferowej prezesa nie będą zawodnicy typu Larsen i Schlein. Natomiast, jeśli mamy wymieniać Barana i Miesiąca na Jamróga i Lamparta to już lepiej nic nie wymieniać. Ludzie na takie wynalazki nie będą przychodzić na stadion.
harry pisze:Korzeń ale czy ty umiesz czytać? Czy z kilku zdań utknęło ci w głowie tylko 10 punktów? Widzę że już zjadłeś dużo rozumów. Ile razy widziałeś w tym sezonie wymienionych przeze mnie zawodników? Ja ich widziałem wielokrotnie i dlatego piszę to co widziałem.
Umiem czytac. Nie utknelo mi tylko 10pkt, ale ze to niewykonalne to nie omieszkalem tego wytknac, bo jak gosc, ktory poza Lodzia zrobil srednia lekko ponad 1,2 nagle ma robic (jak to napisales) wszedzie po 10pkt? Tym bardziej, ze talentu wielkiego u niego nie widze. Widzialem go na zywo 2 razy i to mi wystarczy zeby stwierdzic, ze jest nam niepotrzebny. Kontrakt w Lublinie na 3 lata? Obaj wiemy, ze to tez niewykonalne. Dobre fury? tak sie sklada, ze mam kilku znajomych w Lodzi, ktorzy cos tam sie orientuja i uwierz mi, ze Jamrog nie jezdzil w tym roku na osiolkach. Ze wzgledu na tych znajomych bebnilem mniej wiecej rok temu, zeby brac Kildemanda bo doskonale wiedzialem, jaki to gosc i jaki ma budzet i jaki sprzet. No ale byli w klubie i na tym forum madrzejsi. Nas nie stac na testowanie mlodego chlopca o watpliwym talencie, ktoremu wyszlo kilka biegow na torze w Lodzi. To juz wole tego Larsena bo waleczny gosc i z roku na rok czyni postepy.
$korzen$ pisze:Jamrog i 10 pkt w kazdym mecz buahahaha to sie usmialem, cos sie niedobrego z toba dzieje Harry
Jak Misiek podpisze w Grudziadzu to sie strasznie zdoluje. To powinnien byc nasz priorytet!
Jasne że Kubuś jest w stanie spokojnie 10 pkt. zrobić... wystarczy że będzię miał mocno pod koło i musi jechac w II lidze
Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!
klops pisze:
A. Lindbaeck, B. Pedersen, F. Lingren, J. Pavlic, M. Kuciapa, R. Miśkowiak, S. Ułamek, J. Davidsson, J. Jamróg, M, Max, R. Kościecha, H. Andersen, Sczepaniaki, R. Okoniewski, M. Jabłoński, R. Szombierski, N. Klindt, Z. Suchecki, D. Watt, P. Świderski, D. Adamczak, T. Jonasson, C. Woodward, R. Gafurov, A. Mroczka, S. Nicholls, A. Dryml, C. Harris, T. Chrzanowski, K. Baran, P.Miesiąc, P. Kildemand, N. Porsing, J. Doyle.
Adamczak w ważny kontrakt w Gnieźnie. Do listy dopisałbym L.Madsena, M.Smolinskiego. Zawodników jest więcej niż miejsc w wypłacalnych klubach więc trzeba uzbroić się w cierpliwość. Podobno ofertę wysłał do nas tez Hlib:) pamiętam że przyzwoicie sobie radził ostatnio na naszym torze w turnieju półfinałowym.
"To, że nikt nie składa reklamacji nie oznacza że wszystkie spadochrony działają bez zarzutu"
^^^Przeciez Larsen już dogadany w Łodzi...ale niczego nie podpisał 
David Ruud też się dogadał z Ostrovią nawet list intencyjny podpisał.... ale kontraktu nadal nie podpisał i nie odesłał do klubu.
Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!
Ciekawe kogo Dariusz skreślił już na swojej liście...? I kogo zostawił? 
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Hlib? ja już zaczynam się obawiać o ten skład.
Swoją drogą, Lindgrena można skreślić z tej listy, najbliżej mu do Rzeszowa i Rybnika
Z tej listy podoba mi się nazwisko Davidssona, miał tragiczne 2 sezony w ekstralidze, nie powinnien się zbytnio cenić, może warto spróbować?
Swoją drogą, Lindgrena można skreślić z tej listy, najbliżej mu do Rzeszowa i Rybnika
Z tej listy podoba mi się nazwisko Davidssona, miał tragiczne 2 sezony w ekstralidze, nie powinnien się zbytnio cenić, może warto spróbować?
Raczej nie warto. Ale za to - Lindgren i Ljung - to inna rozmowa. Szwedom w polskiej lidze zawsze mówię tak:)
Gelo pisze:Raczej nie warto. Ale za to - Lindgren i Ljung - to inna rozmowa. Szwedom w polskiej lidze zawsze mówię tak:)
A Davidsson to niby skąd
Karol Baran Karol!
Ech - z Rumunii... skrót myslowy - chodziło mi o "dobrych" Szwedów. Joonas lubi mieć pod koło a teraz w Lublinie się na to nie zanosi
- MikeMistrz
- Senior
Ogólnie Davidsson jest strasznie chimeryczny. Może równie dobrze zrobić audi, jak i komplet. Gdyby przyszedł do nas to bym nie płakał, ale wolałbym skład bez niego.
Ciekawe czy z Miśkowiakiem w Grudziądzu to prawda. Idzie go zastąpić kilkoma zawodnikami, ale jeśli poważnie był jednym z priorytetów DS to trochę słabo.
Z moich informacji wynika że z Miskiem to nieprawda.
Misiek jest teraz na wczasach w ciepłych krajach i nic nie podpisuje.
Cała I liga jest nim zainteresowana więc mu sie nie spieszy.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Ja tez czesto analizuje koncepcje Davidssona. Koles dostawal za podpisy w zielonce grube pieniadze wiec o jego przygotowanie sprzetowe (jak na I lige) mozna byc raczej spokojnym. Troche gorzej ze znajomoscia torow, ale koles na pewno bedzie chcial sie mocno odbudowac na kazdej mozliwej plaszczyznie. Pytanie tylko na ile go w Falubazie "rozpuscili" ale kto wie czy nie warto by zaryzykowac...
Dobre z tym Davidssonem. W 2006 roku krzyczał tyle, że dzisiaj prezes by zawału dostał. No chyba że go w Zielonej tak zdołowali, że przyjąłby warunki nasze
.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
http://lublin.gazeta.pl/lublin/1,48724, ... #LokLubTxt
To chyba nie ma co oszczędzać przy takim wielkim wsparciu miasta?!
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Cookie pisze:Hlib? ja już zaczynam się obawiać o ten skład.
Hlib?
To ja poproszę jeszcze Lindbaecka i Karola Barana, na trenera Drabika. Pewnie byśmy się nie utrzymali ale byłoby wesoło
A tak na poważnie.
Ma ktoś jakieś informacje co z Ilią Czałowem? Ma kontrakt w Rybniku czy jest wolny?
Żeby nie było - Czałow do walki o skład.
a czego wypociny wytłumacz mi czego.
harry pisze:Z moich informacji wynika że z Miskiem to nieprawda.
Z kolei moich informacji wynika że Misiek i Grudziądz są po słowie i pozostał tylko podpis i ma być to wtorek.
Hela pisze:To chyba nie ma co oszczędzać przy takim wielkim wsparciu miasta?!
Spoko. Prezes pewnie poprosi o redukcję tej kwoty, bo to mu trochę krzyżuje plany tak po prawdzie
- niespokojny
- Trener
Mad pisze:harry pisze:Z moich informacji wynika że z Miskiem to nieprawda.
Z kolei moich informacji wynika że Misiek i Grudziądz są po słowie i pozostał tylko podpis i ma być to wtorek.
A skąd ty masz informacje poza grudziądzkim forum i wpisami anonimowych użytkowników rzekomo znających Mroczkę?
Hela pisze:http://lublin.gazeta.pl/lublin/1,48724,14967391,Pilkarze__pilkarki__zuzlowcy__Ile_w_2014_r__dolozymy.html#LokLubTxt
Może nie potrafi ich wydawać? Od razu przypomina mi się wywiad sprzed paru lat jak prezes płakał, że nie może wydać pieniędzy bezpośrednio na kontrakty
W tym roku na promocję miast przez sport przeznaczone jest 1,5 mln zł. Dla porównania w ubiegłym roku było to 700 tys... Eh może co roku robić by wybory?
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Nie wydaje mi się aby Grudziądz był zainteresowany Miśkowiakiem.
Maja już Kościucha, Karpova, Jelenia i Nermarka a o awans raczej bić się nie będą. Raczej obstawiam u nich zawodnika pokroju A. Drymla.
Maja już Kościucha, Karpova, Jelenia i Nermarka a o awans raczej bić się nie będą. Raczej obstawiam u nich zawodnika pokroju A. Drymla.
GeloG89 pisze:Nie wydaje mi się aby Grudziądz był zainteresowany Miśkowiakiem.
Potrzebują jeszcze jednego polskiego seniora na wypadek kontuzji. Dryml może iść na oczekującego. Choć Miśkowiak faktycznie może być "za dobry". Raczej ktoś pokroju Brzozowskiego czy Hliba
"To, że nikt nie składa reklamacji nie oznacza że wszystkie spadochrony działają bez zarzutu"
Czemu Grudziądz ma się nie bić o awans? To kto ma wtedy walczyć o pierwsze miejsce? Odrazu odpuścić i zostawić wolną drogę Rzeszowowi? Wydaję mi się, że lepiej mieć skład ktory zapewni walkę do końca w Grudziądzu podobnie jak w tym sezonie, tylko może z innym zakończeniem.
Skład: Nermark, Miśkowiak, Jeleniewski, Kościuch, Karpov przynajmniej dla mnie wydaję się być naprawdę bardzo mocnym w 1 lidze.
Skład: Nermark, Miśkowiak, Jeleniewski, Kościuch, Karpov przynajmniej dla mnie wydaję się być naprawdę bardzo mocnym w 1 lidze.