Skład na sezon 2014
Re: Skład na sezon 2014
jeżeli jest oszczędnościowy to brałbym go na lidera.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/39370 ... bik-szosty
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/39370 ... bik-szosty
carpe diem!
- MikeMistrz
- Senior
Ale ten Ząbik rozmienił się na drobne
Gość powinien robić po 10 punktów, ale w GP.
ale ja mówiąc o liderze drużyny miałem na myśli Magosi'ego. taniej nie będzie!
carpe diem!
Magosi zna podobno tylko węgierski i nie ma rachunku bankowego, więc odpada w przedbiegach. Po pierwsze nie da rady go zaprosić na zawody, a po drugie klub ponoć rozlicza się z zawodnikami wyłącznie bezgotówkowo 
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Rachunek bankowy to wymóg działalności gospodarczej. Prędzej KMŻ nie posiada rachunku bankowego niż Maga! 
truskawa pisze:Nie rozumiem.
No widzisz piszesz coś co nie do końca jest prawdą i nie rozumiesz?
Nie brnij w to dalej już, bo nie chce mi się tłumaczyć o przedsiębiorczości i szukać artykułów archiwalnych o wypłatach PSŻ Poznań dla Magosiego w 2011 roku 
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
MikeMistrz pisze:Ale ten Ząbik rozmienił się na drobneGość powinien robić po 10 punktów, ale w GP.
Moim zdaniem zniszczyly go kontuzje, jest jeszcze jakas kosc, ktorej nie mial zlamanej albo peknietej ?
http://nicesport.pl/zuzel/158660/maciej ... rwszenstwo
Drugą w kolejce jest drużyna z Kujaw i nie jest nią Bydgoszcz i Toruń.
Drugą w kolejce jest drużyna z Kujaw i nie jest nią Bydgoszcz i Toruń.
Jeśli nie Bydgoszcz i Toruń to nie wiem jaka. Bo Grudziądz to na pewno nie jest drużyna z Kujaw : )
Moze w Ciechocinku jakas ekipe emerytow montuja?
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
JJGKM pisze:Jeśli nie Bydgoszcz i Toruń to nie wiem jaka. Bo Grudziądz to na pewno nie jest drużyna z Kujaw : )
A Lublin to miasto z województwa lubuskiego
- kleczes_GKM
- Szkółkowicz
- Kontakt:
To bardzo interesującą geografię miałeś w szkole, skoro twierdzisz, że Grudziądz leży na Kujawach potocznie(???), a do tego tylko dodano człon Pomorze
Cóż, ja myślałem, że mieszkam na Pomorzu, ale widocznie całe życie byłem w błędzie. Czy na takiej zasadzie mogę twierdzić, że Lublin to np. Kresy, albo stolica Bieszczad?
Co do Kuciapy na Pomorzu, to pani Joanna Michalska(Chrzanowska już nie
)w klubie od jakiegoś czasu nie pracuje, więc nikt Macieja do piersi nie przytuli jak to miało miejsce i zapewne będzie miało miejsce w Rzeszowie. Nie ma takiego tematu.
Pzdr
Co do Kuciapy na Pomorzu, to pani Joanna Michalska(Chrzanowska już nie
Pzdr
A mnie uczyli, że Grudziądz to kujawsko-pomorskie a nie pomorskie. Od mały niuansik. Pochwal się tym z ludkami z Gdańska!
Dobra kończmy z tym!
Czy Mi się wydaje czy P. Beśko to nasz drugi junior ??
Sesja pod stadionem, poszukiwanie sponsora w lbn znaczy w juniorce: BB.
"Nic tak nie zakłóca rywalizacji co chęć zysku"
kleczes_GKM pisze:To bardzo interesującą geografię miałeś w szkole, skoro twierdzisz, że Grudziądz leży na Kujawach potocznie(???), a do tego tylko dodano człon PomorzeCóż, ja myślałem, że mieszkam na Pomorzu,
Pzdr
I myliłeś się straszliwie, gdyż mieszkasz na Pojezierzu Chełmińsko - Dobrzyńskim
Mad pisze:A mnie uczyli, że Grudziądz to kujawsko-pomorskie a nie pomorskie. Od mały niuansik. Pochwal się tym z ludkami z Gdańska!Dobra kończmy z tym!
Od czego?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Mad pisze:A mnie uczyli, że Grudziądz to kujawsko-pomorskie a nie pomorskie.
A Ty potrafisz odróżnić krainę historyczną Pomorze od województwa?
Liczyłem, że tak szybko jak nazwisko Kudriaszowa, przed okienkiem transferowym pojawi się nazwisko Jeleniewski. Dla prezesa powinien to być priorytet, a potem będzie myślał o Miśkowiakach...
Blinki pisze:Czy Mi się wydaje czy P. Beśko to nasz drugi junior ??
Prezesa chyba jednak olśniło, że juniorzy potrafią wygrywać mecze na styku (czego w tym sezonie często brakowało) i w wywiadzie ITVL gadał, że tym razem ma się to zmienić, więc nie sądzę aby Beśko miał być tym "kluczowym" juniorem
kleczes_GKM pisze:
Co do Kuciapy na Pomorzu, to pani Joanna Michalska(Chrzanowska już nie)w klubie od jakiegoś czasu nie pracuje, więc nikt Macieja do piersi nie przytuli jak to miało miejsce i zapewne będzie miało miejsce w Rzeszowie. Nie ma takiego tematu.
Pzdr
Czyli Watt lada dzien podpisuje w Grudziadzu
mustafa pisze:Liczyłem, że tak szybko jak nazwisko Kudriaszowa, przed okienkiem transferowym pojawi się nazwisko Jeleniewski. Dla prezesa powinien to być priorytet, a potem będzie myślał o Miśkowiakach...
Ech...
Różne głosy słychać na ten temat, ale lepiej poczekajmy na rozwój wypadków. Może coś nabierze przyspieszenia w okresie transferowym.
Wydaje mi się, że taki zawodnik po takim sezonie to nie bedzie miał problemów niestety ze znalezieniem innego klubu.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Natomiast z tego co mii widadomo, prezes jest swiadomy konkurencji i wie w co sie bedzie gralo w tym roku. Na moj skromny nos, Kudriaszow powinien byc najslabszym ogniwem w naszym skladzie.
Ale ja prawiłem o Jeleniu a nie o Kudriaszowie, co do którego pełna zgoda.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
A to Jelen nagle stal sie jakims mega napieraczem i idzie do e-ligi czy jak? Bo ja nie postawie nawet przyslowiowej flaszki, ze pojedzie w przyszlym sezonie na takim samym (nie mowiac o lepszym) poziomie. Nie zrozumcie mnie zle, Jelen mial bardzo dobry sezon i mocno mnie zaskoczyl bo generalnie to go nie lubie.... ale nie robmy z niego niewiadomo kogo 
-
tmaciuszczak
$korzen$ pisze:A to Jelen nagle stal sie jakims mega napieraczem i idzie do e-ligi czy jak? Bo ja nie postawie nawet przyslowiowej flaszki
Pewnie ani sie nie stal, ani sie nie stanie. Nie trzeba byc prezesem klubu zuzlowego, aby rozpoznac, ze Daniel szczyt swoich mozliwosci ma juz za soba. Ot kolejny przecietniak, bez zadnych gwarancji (teraz juz nawet na wlasnym torze niestety)