#202 Postautor: Metalliczny » 13 czerwca 2004, o 20:34
Witam, dopiero co dotarłem do domu, więc na gorąco moje odczucia co do meczu. Same zawody super, ale najpierw troszkę o czymś innym. Po pierwsze lipa z tą taśmą starową, w cholere czekania, coś takiego nie powinno się zdarzać, ale cóż, dziś 13. Tor wyglądał jak kartoflisko, nierówny (może się mylę, ale tak to wyglądało), i duża liczba wyjazdów do kosmetyki. Dalej - sędzia - ską oni go wzięli. Rozumiem, konfetti i serpentyny szkodzą, to fakt, samochody ubijają to fakt, ale żeby fajerwerków nie można było puszczać? A co to mu przeszkadzało, z tego co pamiętam mecz już był rzotrzygnięty więc niech siedzi cicho i podejmuje decyzje a nie czepia się na siłę. Co do oprawy - suuper, naprawdę fajnie to wszystko wygląda a te fajerwerki to po prostu miodzio. Doping troszkę kuleje, ale jak była okazja to nawet mój I łuk ładnie krzyczał.
BTW, nie wiem czy tutaj zagląda, ale poznałem spoko kolesia, był w białej koszulce i z tyłu miał UKS Gimbasket 8 napisane. To ja ci relacjonowałem przebieg meczu Chorwacja - Szwajcaria, siedziałem tuż za tobą. Pozdro dla ciebie i kumpla.
Co do samego meczu - troszkę pechowy dla nas bo mogło być wyżej. Ogółem u nas słabo tylko juniorzy i Pico jakiś taki niewyraźny momentami. Śledź dzisiaj nie do zatrzymania, po prostu rewelka, Franki też bardzo dobrze, szkoda tych błędów, ale swoje zrobił. Karlik jak zwykle, ale to co zrobił w 10 biegu to po prostu rewelka i ta radość na trybunach, ech, pozeja. Knappol rules - biegi z jego udziałem - po prostu ekstaza, w 7 z Zorrem, w 12 to samo, genialny. Pico jak juz wspomniałem
jakiś niewyraźny, ale swoje zrobił. Juniorzy szkoda gadać. U gości ładnie dziś tylko Hlib i Flis. Reszta bardzo słabo., na czele z Zorrem. Paluch tylko raz ładnie, Hućko tragedia, Rajkowski fatalnie - a myślałem że to on może zrobić niespodziankę, ale Hlib super. Co prawda przecholowuje czasami, zobaczymy co będzie jak się kiedyś wywali. Trzeba się cieszyć z dwóch punktów bo styl naprawdę dobry. To tyle, sorki za ten przydługawy wykład. Pozdrówka