Skład na sezon 2014

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

Re: Skład na sezon 2014

#226 Postautor: kibicLBN » 19 października 2013, o 15:32

Czarek pisze:Zwolennikom Pawła Miesiąca przypominam, że w sezonie 2014 będzie królował beton.

A w tym roku wszędzie była kopa po pachy? ...
Jeśli chcecie wiedzieć kiedy Sprawka by walczył o eligę to powiem: Wtedy gdy Żuk i Bogdanka postawili by mu ultimatum: Albo awans albo koniec kasy! W innej sytuacji nie ma na to szans.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

LublinM

#227 Postautor: LublinM » 19 października 2013, o 18:10

Po tym co czytam odnośnie innych np. Gniezna, to dziękuję Bogu że to Sprawkę mamy na prezesa. Możecie psioczyć ile wlezie na niego i zarząd, który zawsze bierze udział w procesie decyzyjnym, chociaż obrywa ten pierwszy, ale wolę być obecnie w tym miejscu co jesteśmy, niż bujać w obłokach i lamentować później jak inni. Natomiast nie wiem po co siejecie plotki jakoby nasz cel to tylko utrzymanie, bo wiem zupełnie o czymś innym, i to z pewnego źródła 8) że ten sezon będzie trochę odmienny od poprzedniego, oczywiście w znaczeniu znacznie pozytywniejszym dla nas kibiców. Tylko trochę cierpliwości musimy wykazać, bo nie mogę powiedzieć na razie więcej :D

Rudy
Junior

#228 Postautor: Rudy » 19 października 2013, o 20:08

Ja też nic nie mówię,ale jak już zacząłeś to napiszę ,że też słyszałem o celu bardzo wysokim.Podobno oprócz Bogdanki mamy sponsora Reall i folie i kilku innych co doszli i celem jest extraliga. Nie chce siać plotek ,ale takie słuchy mnie doszły jeszcze kilka dni przed meczem Polska vs Reszta świata.
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".

LublinM

#229 Postautor: LublinM » 19 października 2013, o 20:42

Uchylę rąbka tajemnicy, że mimo iż działania prezesa i zarządu w rundzie finałowej dla części kibiców były delikatnie mówiąc nie do przyjęcia (ale nie wszystkich) to dla grona sponsorskiego wręcz odwrotnie. Klub wytrzymał presje i nie ugiął się pod naciskiem kogokolwiek aby wyrzucać pieniądze od sponsorów w błoto, lecz racjonalnie nimi dysponował w sytuacji, w której i tak nie było szans na awans. Dodając do tego wszystkiego dług z sezonu 2012, który spłacono wciągu 1 roku, na marginesie wyczyn w porównaniu do większości klubów w kraju, gdzie do tej pory przerzucano to na kilka lat, teraz doceniono to. Ja też będę miał swój niewielki udział w tym, bo warto.
Ponadto jednego rajdera ze starej paki już nie będzie na pewno, ale będą nie gorsi 8). Dwóch dogadanych, ale wiadomo na razie okienko transferowe zamknięte, zatem nie będzie źle mam nadzieję.