dannie pisze:Piotrek i Technik super... chyba musi byc kolejny wyjazd (szkoda ze dopiero Grudziadz) - bo w autokarze jakos dobrze sie tworzy...
W autokarze było zaj...e;) Chyba piwko podziałało na wenę twórczą grześka;) Gratulacje
GIGI pisze:dannie pisze:Piotrek i Technik super... chyba musi byc kolejny wyjazd (szkoda ze dopiero Grudziadz) - bo w autokarze jakos dobrze sie tworzy...
W autokarze było zaj...e;) Chyba piwko podziałało na wenę twórczą grześka;) GratulacjeNiech żałuje ten kto nie jechał autokarem
mikas pisze:P.S. A Ty GIGI jesteś jeszcze winien pani z baru Skorpion pod Ostrowem butelke po piwku, bo policzyła nam bez kaucji, chociaż 3zł za Tatrę to i tak przesada nawet z butelką
GIGI pisze:istred pisze:a moze poprosimy Cugowskiego zeby cos wymyslil i zaspiewal ?
podobno lubli zuzel
Zapomnij , jak on lubi żużel to ja jestem baletnicąTak samo się chwalił że kocha piłkę nożną. To tylko tak dla picu jest wszystko gadane.
dj.hwdp pisze:Te teksciki to dobry pomysl szkoda ze siedze na wyjsciu z drugiego luku to po pierwsze niedochodzi do mnie fala bo panom z krytej trybuny niechce sie podniesc du***** a po drugie proponuje zrobobic na oficjalnej stronie tz-u cos takiego jak spiewki i tam by byly wszystie piosenki jakie zostana stworzone tu na forum a jak by ktos zrobil spiewnik to prosze o przeslanie na gg 2884420 bede wdzieczny i fajne pomysly chcialbym miec taka piosenke w telefonie i jeszcze jedno jak spiewac to ktos to umie to zaspiewac niech sie dopcha do mikrofonu i to zaspiewa
dannie pisze:dj.hwdp pisze:Te teksciki to dobry pomysl szkoda ze siedze na wyjsciu z drugiego luku to po pierwsze niedochodzi do mnie fala bo panom z krytej trybuny niechce sie podniesc du***** a po drugie proponuje zrobobic na oficjalnej stronie tz-u cos takiego jak spiewki i tam by byly wszystie piosenki jakie zostana stworzone tu na forum a jak by ktos zrobil spiewnik to prosze o przeslanie na gg 2884420 bede wdzieczny i fajne pomysly chcialbym miec taka piosenke w telefonie i jeszcze jedno jak spiewac to ktos to umie to zaspiewac niech sie dopcha do mikrofonu i to zaspiewa
spiewniki sa w trakcie tworzenia![]()
jezeli wszystko pojdzie w dobrym kierunku to bede dostepne w formie papierowej na meczu z Gorzowem... jednak!
1) nie oczekujcie wydania PWN - bedzie to prosta, biala kartka(i) itp. ALE BEDZIE!
2) ilosc egzemplarzy na pewno bedzie ograniczona!!!
3) zeby mial to kto spiewac! i zeby 90% "spiewnikow" nie znalazlo sie po meczu w smietnikach!![]()
Szczegoly byc moze wkrotce
dannie pisze:jezeli ktos chce Spiewnik niech poda na forym lub napisze mi na gg adres e-mail to mu wysle...
gg# 4029187