Polska - Mistrzowie Świata 12 Października Lublin
Re: Polska - Mistrzowie Świata 12 Października Lublin
A na koniec walnie jesienna ulewa albo śnieg i skończy się na autografach w parkingu 
Kurde jak tak dalej pojdzie to nie bedzie komu startowac w tym turnieju. Co chwila wypadki i kontuzje... To chyba jakies fatum. Oby pogoda dopisala, bo z pazdziernikiem w Lublinie jest tak ze moze byc 20 stopni i slonce, ale rownie dobrze 2 i deszcz i ze sniegiem 
Nie panikujmy, strata Golloba rzeczywiscie dotkliwa, ale ja licze, ze zastapi go Protasiewicz i jakiejs mega wielkiej roznicy nie bedzie. Za Woffindena (poki co nie ma informacji, ze nie wystartuje) Grisze i nadal bedzie super turniej.
-
Smirnek_
- Senior
Tylko, że Łaguta nie był nigdy mistrzem świata, więc średnio by pasował do zespołu. Za Woffindena mógłby ewentualnie pojechać Niels Kristian Iversen.
W Lublinie się pewnie skończy gęsiego i tyle ...
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Kargolo pisze:Życzę zdrowia panu Markowi i chociaż bardzo chciałbym go zobaczyć w biegu oldbojów to jednak rozsądniej będzie jeśli odpuści.
Przewrotny los. Mial pojsc syn w slady ojca, ojciec poszedl w slady syna
Jeden fikolek i po karierze
PS. Do Czepialskiego: Pozwalam sobie na zart, bo Markowi nic sie nie stalo
$korzen$ pisze: Za Woffindena (poki co nie ma informacji, ze nie wystartuje) Grisze i nadal bedzie super turniej.
Tai potwierdził przyjazd.
A wiadomo, kto za Golloba? Powiedzcie, ze Protasiewicz 
Planowany jest Protasiewicz, o czym już pisałem wcześniej. Ale jeszcze nie dogadany na 100%.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Moim zdaniem Kołodziej miał wyśmienitą końcówkę sezonu, dodatkowo bardzo dobrze się czuje na naszym torze i uważam, że sportowo mógłby zastąpić Golloba nawet w stu procentach.
Motor mocny
Ja poproszę Pepe. Kołodziej co roku przecież jezdzi u nas we wszelkiego rodzaju ćwierćfinałach mistrzostw Polski. Nie jest to dla nas towar zbyt atrakcyjny. A Pepe jezdził u nas bardzo dawno temu. A mecz w Toruniu pokazał, że jest w świetnej formie.
Gelo pisze:Ja poproszę Pepe. Kołodziej co roku przecież jezdzi u nas we wszelkiego rodzaju ćwierćfinałach mistrzostw Polski. Nie jest to dla nas towar zbyt atrakcyjny. A Pepe jezdził u nas bardzo dawno temu. A mecz w Toruniu pokazał, że jest w świetnej formie.
Noi Mistrz świata.
Gelo pisze:Ja poproszę Pepe. Kołodziej co roku przecież jezdzi u nas we wszelkiego rodzaju ćwierćfinałach mistrzostw Polski. Nie jest to dla nas towar zbyt atrakcyjny. A Pepe jezdził u nas bardzo dawno temu. A mecz w Toruniu pokazał, że jest w świetnej formie.
Dokladnie tym samym sie kierowalem, Protasiewicz tez byl w wybornej formie (patrzac przez pryzmat calego sezonu chyba w wyzszej niz Kolodziej) i nie oszukujmy sie, trzeba wybierac takich zawodnikow, ktorzy sa dla nas "egzotyczni"
Pod 9 jedzie Kołodziej, wg Sportowychfaktów.
trening czyni mistrza.
Jestem zawiedziony.
A ja zachwycony.
Jak zwykle sie czepiasz 
Za Kołodzieja i Miśkowiaka powinien być odpowiednio Walasek i Łaguta
Etid. Pan Marek razem z toromistrzem myślą o zrobieniu porządnego przyczepnego toru?
Etid. Pan Marek razem z toromistrzem myślą o zrobieniu porządnego przyczepnego toru?
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
A w którym to roku Łaguta był mistrzem świata?
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
W 2011 Artiom był mistrzem świata 
Według wikipedii ma starszego brata Grigorija i jest wujkiem Wadima Tarasienki.
Dwa tygodnie do turnieju, trzymajmy kciuki za organizatorów i pogodę 
Perez pisze:Za Kołodzieja i Miśkowiaka powinien być odpowiednio Walasek i Łaguta
Ja wolałbym Protasa za Miśka, a Kołodziej ok. Ale i tak nie mamy co narzekać
Perez pisze:Etid. Pan Marek razem z toromistrzem myślą o zrobieniu porządnego przyczepnego toru?
Mam ogromną nadzieję że tak.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Złoty pisze:Według wikipedii ma starszego brata Grigorija i jest wujkiem Wadima Tarasienki.
dmśj 2011
Motor mocny
Zakładałem - widocznie błędnie - że chodzi o Griszę...
Oj czepiasz się Meesha
Mi chodzi jedynie o widowisko już ja widzę jak Miśkowiak wyprzedza przy bandzie start i nic więcej zazwyczaj.
Nazwisko G.Łaguta mówi samo za siebie... mimo ze nie jest mistrzem a mam nadzieje że w niedalekiej przyszlosci zostanie jak wiemy ma ku temu predyspozycje to wyjątek można by bylo zrobić, ja bym sie nie obraził
A Kołodzieja jak to Gelo pisał juz wiele razy widzieliśmy na naszym torze i jeszcze nie raz zobaczymy, moje oczy chętnie zobaczyły by Walaska albo Protasiewicza.
Mi chodzi jedynie o widowisko już ja widzę jak Miśkowiak wyprzedza przy bandzie start i nic więcej zazwyczaj.
Nazwisko G.Łaguta mówi samo za siebie... mimo ze nie jest mistrzem a mam nadzieje że w niedalekiej przyszlosci zostanie jak wiemy ma ku temu predyspozycje to wyjątek można by bylo zrobić, ja bym sie nie obraził
A Kołodzieja jak to Gelo pisał juz wiele razy widzieliśmy na naszym torze i jeszcze nie raz zobaczymy, moje oczy chętnie zobaczyły by Walaska albo Protasiewicza.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!