Polska - Mistrzowie Świata 12 Października Lublin
Re: Polska - Mistrzowie Świata 12 Października Lublin
i z tego co słyszałem mają być do nabycia w olimpie i w l'eclercu na stoisku "market ubezpieczeń"
cena jak wyżej.
cena jak wyżej.
Czy bilet:
przypisany jest do konkretnego miejsca?
kupuje się na dany sektor?
można kupić przez internet?
istred pisze:Czy bilet:
Tak, Aleje Zygmuntowskie 5
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- niespokojny
- Trener
A są Vypy i po ilu? 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
bodajże 300 zł
benim pisze:bilety są już od dzisiaj dostępne przy ul. Okopowa 3 w Vegas
50zł normalny
30zł ulgowy
Wiadomo komu przysługują bilety ulgowe?
soniak pisze:benim pisze:bilety są już od dzisiaj dostępne przy ul. Okopowa 3 w Vegas
50zł normalny
30zł ulgowy
Wiadomo komu przysługują bilety ulgowe?
uczniom i studentom
- tezetomaniak
- Trener
meesha pisze:istred pisze:Czy bilet:
Tak, Aleje Zygmuntowskie 5
meesha 3
istred pisze:Czy bilet:
To je Lublin Panie!
- stefanzdzialek
- Senior
Fajna inicjatywa ale też trochę nie myślą, jak chcą mieć pełny stadion w takim ciężkim terminie powinni zrobić normalny w przedsprzedaży po 40 zł a w kasach w dniu meczu po 60-70 . Myślę, że kilka tysięcy chytrych lubelaków kupiło by w przedsprzedaży i wtedy na stadion poszli by niezaleznie od pogody, a tak będa czekać do ostatniej chwili, bo jak piknik chcę wyciągnąc żonę i dzieci na Pedersena i Golloba to przy ew. 5 stopniach i mżawce może mieć problem, a tak by sobie taniej kupił wcześniej i modlił się do Boga o pogodę.
to w razie odwołania zawodów nie można zwrócić biletów? patrząc na obecne anomalie pogodowe wszystko jest możliwe, łącznie z pierwszymi opadami śniegu...

-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Mecz Polska-Mistrzowie Świata rozpocznie się o 17:00, cała impreza o 15:30, przed meczem zostanie rozegrany mini turniej oldboyów z udziałem m.in. Kępy, Jankowskiego, Dzikowskiego, Żabiałowicza.
Re: Motor Lublin - Wybrzeże Gdańsk 8.09.2013 godz. 19.00
I nie próbuj mi tu wjeżdzac na ambicje, każdy kto mnie zna, wie jakim jestem kibicem i czy jestem sezonowcem (Meesha po tylu latach wspólnych tułaczek mogłeś sobie darowac swojego posta :/ ) i nic nikomu nie muszę udowadniać.
Heloł, nie o Ciebie mi chodziło tylko o ogólną tendencję. I powinieneś o tym wiedzieć po tylu latach wspólnych tułaczek :p
Otrzymuję wiele próśb o załatwienie biletów na te październikowe zawody od ludzi, którzy się żużlem nie skalali przez ostatnie 20 lat, no to przepraszam bardzo, ale co można o tym myśleć...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
meesha pisze:Otrzymuję wiele próśb o załatwienie biletów na te październikowe zawody od ludzi, którzy się żużlem nie skalali przez ostatnie 20 lat, no to przepraszam bardzo, ale co można o tym myśleć...
Może wyjaśnić jak wygląda owe "załatwienie biletów" w Lublinie? To jest bardzo ciekawe. Zajmujesz się tym procederem? Przecież bilety w Lublinie można bez problemów kupić, więc po co je "załatwiać"?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
meesha załatw i mi proszę 2 normalne i 2 ulgowe,a będę bardzo wdzięczny.
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Czarek pisze:meesha pisze:Otrzymuję wiele próśb o załatwienie biletów na te październikowe zawody od ludzi, którzy się żużlem nie skalali przez ostatnie 20 lat, no to przepraszam bardzo, ale co można o tym myśleć...
Może wyjaśnić jak wygląda owe "załatwienie biletów" w Lublinie? To jest bardzo ciekawe. Zajmujesz się tym procederem? Przecież bilety w Lublinie można bez problemów kupić, więc po co je "załatwiać"?
Mam dokładnie tak samo jak meesha, a owo "załatwienie biletów" to po prostu prośba o zakup biletów którą kierują do mnie osoby, które jedynie usłyszały/przeczytały, że jest taki mecz ale już nie bardzo ogarniają gdzie można je kupić i jako że wracają po 20 latach na zawody żużlowe wolą aby osoba która śledzi na bieżąco tematy żużlowe w tym biletów na te zawody, kupiła im te bilety czyli dla nich "załatwiła". Ja mam też prośbę o zakup biletów dla osoby która obecnie przebywa na wyspach, a w Lublinie ląduje na 2 dni przed meczem.
Koper pisze:nie bardzo ogarniają gdzie można je kupić i jako że wracają po 20 latach na zawody żużlowe
meesha pisze:się żużlem nie skalali przez ostatnie 20 lat
Można by rzec, że to prawdziwi kibice Motoru. Skończyli chodzić, jak się skończył Motor
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Ale dokładnie tak jest. Przez ostatnie dziesięć lat spotkałem bardzo duzo ludzi, którzy skończyli chodzić na żużel jak skończyła się eliga. Co więcej, nawet nie kryją że wrócą na żużel tylko na eligę. No i pewnie na takie mecze jak ten październikowy.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Czarek pisze:meesha pisze:Otrzymuję wiele próśb o załatwienie biletów na te październikowe zawody od ludzi, którzy się żużlem nie skalali przez ostatnie 20 lat, no to przepraszam bardzo, ale co można o tym myśleć...
No właśnie sam bym chciał wiedzieć o co chodzi. Przypuszczam, że o obawę, iż w oficjalnym obiegu będzie mało biletów i trzeba będzie jakiś komitet kolejkowy zawiązać albo co, żeby kupić. No i nigdy nie wiadomo gdzie rzucą
* "Zmiennicy" jakby ktoś nie kojarzył
harry pisze:Ale dokładnie tak jest. Przez ostatnie dziesięć lat spotkałem bardzo duzo ludzi, którzy skończyli chodzić na żużel jak skończyła się eliga. Co więcej, nawet nie kryją że wrócą na żużel tylko na eligę. No i pewnie na takie mecze jak ten październikowy.
Samo życie. Znam ludzi, którzy w do kościoła chodzą dwa razy w roku tzn. w najważniejsze święta, a także takich którzy przestali pukać swoje żony gdy te przytyły lub skończyły 40 lat.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
- michal5555
Ja dzisiaj nabyłem bilecik
Porozmawiałem trochę z Panią sprzedawczynią i mówiła, że bilety schodzą jak świeże bułeczki
że zainteresowanie jest bardzo duże i sporo osób kupuje większe ilości np. po 10, 20 sztuk. A więc ciekawe jak to będzie z dostępnością biletów w dniu meczu . A może ktoś wie ile w ogóle wypuścili biletów, bo z tego co pamiętam to pojemność stadionu to ok. 15 tys.?
15 tys? hah no kiedyś tak... rok temu przecież była walka o to żeby 8tys. mogło wchodzić;/
Karol Baran Karol!
Ten Vegas na Okopowej w niedziele jest normalnie otwarty ?
Jeśli czegoś nie pomyliłem to jest czynny 24h