TŻ Lublin - Stal Gorzów 48:42

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
johol

#126 Postautor: johol » 11 czerwca 2004, o 01:10

Siemka wszystkim kibicom speedwaya. Mam pytanko czy znajdą się chętni do zaopiekowania się wypaśną i głośną ręczną syreną strażacką (taka naprawdę wypas duża i głośna zajebioza wyje) bo takową posiadam lecz będąc z Opola Lubelskiego dojerzdźam na każdy mecz TŻ-tu i naprawdę nie mam jak jej tachać (bo to 50 km do lublina i 50 km spowrotem. Chętnie kopsnę ją komuś z lublina kto dopinguje z żylety by na wieki służyła wspomagając kibiców w dopingu. Więc jeśli jest ktoś taki to napiszcie a ja ją dostarczę w niedzielę i przekaże przed meczem. Wypas młyn robi i głośna jak taka co w fabrykach na fajrant wyje, lekko się kręci. Pozdro dla wszystkich kibiców Tż-eciku który dopingujemy na każdym meczu już 14 osobową grupką z Opola Lubelskiego.

johol
NIECH BLASK NASZEGO ZWYCIĘSTWA OŚLEPIA NASZYCH RYWALI.

Awatar użytkownika
istred
Trener

#127 Postautor: istred » 11 czerwca 2004, o 09:43

Kibice TÅ» majÄ… dobra opinie i po co ja psuc ?
Hollywood i inni ktorzy tak nienawidza kibicow gorzowskich, ktorzy wypowiadaja sie na sb. Wsrod wszystkich kibicow sa takie osoby, przeciez przed meczem z Gdanskiem padaly opinie wsrod gdanszczan zeby przyjechac w krajowym albo nawet zeby startowac 5 metrow dalej :)
Widac przeciez ze to jacys malolaci, ktorzy w ogole nie maja pojecia na temat zuzlu, a tacy do nas nie przyjada.
Nie musicie chodzic na piwo czy blizej sie zaprzyjazniac z kibicami stali nawet nie musicie bic brawo zawodnikom gosci. Ale zeby ich wygwizdac to lekka przesada. Poprostu wies tanczy i spiewa.

A co do sporu miedzy kibicami stali i gdanska to pewnie dowiemy sie jak to bylo z oficjalnej strony huliganow gdanskich.

Oto komentarz do meczu w Gdansku:

03.V.2003 Wybrzeże Gdańsk - Stal Gorzów
Na meczu ze Stala pojawiło się ok 200 piknikowo-ultrasowej załogi gorzowian. Podchodzimy do nich i się pytamy, czy są chuligani. Stanowczo zaprzeczają. Jeden coś kozaczy i dostaje oklep od jednego od nas. Uświadamiamy Stal, że jesli usłyszymy jakiekolwiek napinki z ich strony, zaatakujemy. Na meczu nasi utrasi odpalają kolorowe świece dymne i bengale. My palimy dwie flagi Unii Europejskiej, pokazując jakie jest nasze nastawienie do niej. Ogólnie nudy. Mecz wygrywamy. Podziękowania dla 4 kibiców Falubazu Zielona Góra za wsparcie.[P.]

Sami wiec widzicie, ze sa kibice i "kibice". Zobaczymy tylko jacy do Lublina przyjada.

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#128 Postautor: Maxx » 11 czerwca 2004, o 09:51

Że są zadymy na meczach piłkarskich to juz niejako wieloletnia idiotyczna tradycja. Ale że ten ogólnie pojęty "kretynizm" w coraz większym stopniu zaczyna dotyczyć również speedwaya to po prostu nieporozumienie. Dla tych, którzy poprzez małpie zachowania chcą się dowartościować jest coś takiego jak boks a nie mecze żużlowe. Niestety jednak świat pełen jest zakompleksionych idiotów...

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#129 Postautor: Lublin_Fan » 11 czerwca 2004, o 11:02

Hollywood pisze:to moja sprawa co myśle o Gorzowie , nikt nikomu nie narzuca na siłe swoich poglądów.

Więc sie odstaw od klawiatury i nie siej obory. Nie narzucaj nam swoich idiotycznych przemyśleń.

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#130 Postautor: Maxx » 11 czerwca 2004, o 11:43

Jeszcze tylko 2 dni i znowu wielkie emocje przed nami. A co ciekawsze mamy wielką szansę na zajęcie pierwszego miejsca w tabeli :twisted: Ja mam nadzieję, że przede wszystkim mecz będzie rozegrany FAIR, i o wyniku zadecyduje sportowa walka a nie "wywożenie w płot"...

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#131 Postautor: GIGI » 11 czerwca 2004, o 11:46

Jeszcze tylko 2 dni i znowu wielkie emocje przed nami

Emocje już się komuś za bardzo udzieliły ;)

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#132 Postautor: grzesieck » 11 czerwca 2004, o 11:58

Maxx pisze:Jeszcze tylko 2 dni i znowu wielkie emocje przed nami. A co ciekawsze mamy wielką szansę na zajęcie pierwszego miejsca w tabeli :twisted: Ja mam nadzieję, że przede wszystkim mecz będzie rozegrany FAIR, i o wyniku zadecyduje sportowa walka a nie "wywożenie w płot"...

Pozdrawiam

Jak Flis bedzie przeygrywał starty to nie mamy sie czego obawiac :wink:
Pozostaje jeszcze "latajÄ…ca noga" Hlib... :lol:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#133 Postautor: dannie » 11 czerwca 2004, o 12:20

johol pisze:Siemka wszystkim kibicom speedwaya. Mam pytanko czy znajdą się chętni do zaopiekowania się wypaśną i głośną ręczną syreną strażacką (taka naprawdę wypas duża i głośna zajebioza wyje) bo takową posiadam lecz będąc z Opola Lubelskiego dojerzdźam na każdy mecz TŻ-tu i naprawdę nie mam jak jej tachać (bo to 50 km do lublina i 50 km spowrotem. Chętnie kopsnę ją komuś z lublina kto dopinguje z żylety by na wieki służyła wspomagając kibiców w dopingu. Więc jeśli jest ktoś taki to napiszcie a ja ją dostarczę w niedzielę i przekaże przed meczem. Wypas młyn robi i głośna jak taka co w fabrykach na fajrant wyje, lekko się kręci. Pozdro dla wszystkich kibiców Tż-eciku który dopingujemy na każdym meczu już 14 osobową grupką z Opola Lubelskiego.

johol

mysle ze Lubelski FAN KLUB moze cos zrobic w kwestii syreny (kazda nowa "zabawka" sie przyda :) )...jezeli mozesz to zglos sie z nia do sektora FAN KLUBu - tam sie pogada i pomysli jak to mozna zalatwic...

Awatar użytkownika
loko1980

#134 Postautor: loko1980 » 11 czerwca 2004, o 12:21

Widze ze na tym forum kibice z Lublina sami czyszcza niezdrowa atmosfere-to sie ceni!!! Co do meczyku, powiem tak,mecz dla Stali Gorzow bedzie trudniejszy niz ten w Gdansku, pomimo tego ze Zorro w ostatniej kolejce ligi angielskiej przebudzil sie i zdobyl 6+2, a w polfinale IM Szwecji w Sztokholmie uplasowal sie tuz za waszym "stranierim", poza tym Paluch w lidze szwedzkiej pojechal na poziomie zdobywajac 9pkt., znowu Roberto Flis w lidze szwedzkiej uciulal 11pkt. do tego nasi nieobliczalni juniorzy Hlib i Rajkowski ze wzrasatjaca forma, to jednak mysle ze na wlasnym torze Lublin bedzie bardzo ciezko ugryzc. Jednak jestem kibicem Stali i wierze w zwyciestwo swojej druzyny. Kolejny meczyk na szczycie tym razem w Lublinie. Pozdroova !!!

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#135 Postautor: Maxx » 11 czerwca 2004, o 13:17

grzesieck pisze:
Maxx pisze:Jeszcze tylko 2 dni i znowu wielkie emocje przed nami. A co ciekawsze mamy wielką szansę na zajęcie pierwszego miejsca w tabeli :twisted: Ja mam nadzieję, że przede wszystkim mecz będzie rozegrany FAIR, i o wyniku zadecyduje sportowa walka a nie "wywożenie w płot"...

Pozdrawiam

Jak Flis bedzie przeygrywał starty to nie mamy sie czego obawiac :wink:
Pozostaje jeszcze "latajÄ…ca noga" Hlib... :lol:

Nie ma się czego obawiać, jak Flis wkurzy Knappa, to mu Grzesio znowu wszystkie szprychy powyrywa z przedniego koła :D :D :D

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#136 Postautor: Mars » 11 czerwca 2004, o 14:50

Składy drużyn:

TÅ» Lublin
9. Peter Karlsson
10. Grzegorz Knapp
11. Dariusz Śledź
12. Mariusz Franków
13. Tomasz Piszcz
14. Dawid Stachyra
15. Daniel Jeleniewski

Stal Gorzów
1. Piotr Paluch
2. Kamil Brzozowski
3. Robert Flis
4. Marek Hućko
5. Magnus Zetterstroem
6. Michał Rajkowski
7. Paweł Hlib

Poczatek spotkania o godzinie 17.30 .... ciekawe czy sobie Piszcz poradzi bedzie mial znowu ciezko...
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych :lol: :lol:

Awatar użytkownika
loko1980

#137 Postautor: loko1980 » 11 czerwca 2004, o 15:37

Maxx nie zapominaj ze Flis do ulomkow nie nalezy, to jest jeden z niewielu zawodnikow ktory glowe wsadzi tam gdzie niejeden nie wsadzi nogi... Knapp tez ma podobne maniery, odziedziczone jeszcze z Grudziadza. Mam nadzieje ze w tym meczu takowe nawyki czy zlosliwosci nie beda przez zwodnbikow stosowane....

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#138 Postautor: grzesieck » 11 czerwca 2004, o 15:46

Mars pisze: ciekawe czy sobie Piszcz poradzi bedzie mial znowu ciezko...

Ale teraz jest szansa na to ze bedzie mial jakiekolwiek wsparcie w juniorze...moze jak Dawid albo Jelen wygraja start to uda im sie wywiezc ktoregos z zawodnikow Stali a Tomek pomknie do przodu:) Tak czy inaczej, mysl ze Piszczo dyche zrobi:)
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
fcb
Kontakt:

#139 Postautor: fcb » 11 czerwca 2004, o 16:09

powiem tak. skoro nasze drużyny są równe to dodam jeszcze że my myśleliśmy że wygramy w gorzowie.................a teraz gorzów mysli że wygra u nas...............reszty tej wypowiedzi się sami domyślcie
Ronaldinho do TÅ»-u !!!!

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#140 Postautor: Maxx » 11 czerwca 2004, o 16:15

loko1980 pisze:Maxx nie zapominaj ze Flis do ulomkow nie nalezy, to jest jeden z niewielu zawodnikow ktory glowe wsadzi tam gdzie niejeden nie wsadzi nogi... Knapp tez ma podobne maniery, odziedziczone jeszcze z Grudziadza. Mam nadzieje ze w tym meczu takowe nawyki czy zlosliwosci nie beda przez zwodnbikow stosowane....

Maxx nie zapomina o niczym przyjacielu :twisted:
Ja również mam nadzieję, że mecz będzie przebiegał zgodnie z zasadami Fair Play i chłopaki nie będą wozić się w płot...

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
rafal

#141 Postautor: rafal » 11 czerwca 2004, o 17:18

Zobaczymy tylko jacy do Lublina przyjada.

A nie widziałeś jacy byli ostatnio u was.
Ja nie wypisuję takich rzeczy--- że powinni startować 5 metrów za rywalami to jacyś małolaci chyba pisali ja nie piszę na oficjalnej ani na sb.

Awatar użytkownika
fcb
Kontakt:

#142 Postautor: fcb » 11 czerwca 2004, o 17:23

spoko spoko przyjeżdżajcie ale będzie wypas. Musze zobaczyc reakcję gorzowa na widok gdańska wspomagającego lublin. W dodatku tak sobie pomyslałem ,że kibice gdańska mogliby wziąć chociaż jedną flagę gks-u. Fajnie by wyglądały obok siebie flagi tż-u i gksu.
ps. od razu przepraszam gdańsk za zachowanie niektórych lubelskich kretynów :oops: :oops: :oops: :( :( :x :x . Tylko napiszcie gdzie usiądziecie!!!!!!!
to do niedzieli :) :)
Ronaldinho do TÅ»-u !!!!

Awatar użytkownika
Dave
Kontakt:

#143 Postautor: Dave » 11 czerwca 2004, o 17:24

Myślę, że mecz się odbędzie. Sprawdzałem bardzo dokładną prognozę pogody i ma wogóle nie padać. Polecam ją wszystkim opisuje pogodę godzina po godzinie i zazwyczaj się sprawdza => http://meteo.icm.edu.pl

Awatar użytkownika
istred
Trener

#144 Postautor: istred » 11 czerwca 2004, o 18:47

rafal pisze:
Zobaczymy tylko jacy do Lublina przyjada.

A nie widziałeś jacy byli ostatnio u was.
Ja nie wypisuję takich rzeczy--- że powinni startować 5 metrów za rywalami to jacyś małolaci chyba pisali ja nie piszę na oficjalnej ani na sb.

Przeczytaj cały mój post. Odnosnie startowania 5 metrow dalej to napisalem : "Widac przeciez ze to jacys malolaci, ktorzy w ogole nie maja pojecia na temat zuzlu, a tacy do nas nie przyjada. " Czyli widzisz, ze nie chodzi o Ciebie.

A co do cytowanego przez Ciebie fragmentu to chodzi mi o mecz w play offach. Teraz huligani sie nie zorganizowali, napisali ze bylo tylko dwoch i to wracajacych z GP, ale to nie znaczy, ze nie beda chcieli sie "ustawic" na nastepny wyjazd do Lublina.
Bardzo polublilem gdańskich kibiców, tak jak wszystkich innych potrafiacych sie kulturalnie zachowac, ale sam wiesz, ze jezdza pod szyldem Wybrzeża hoolsi i psuja wam opinie.
Zapraszam wszystkich kibiców, ktorzy byli 30 w Lublinie, na mecz w play offach i na wszystkie inne.

Awatar użytkownika
johol

#145 Postautor: johol » 11 czerwca 2004, o 20:31

mysle ze Lubelski FAN KLUB moze cos zrobic w kwestii syreny (kazda nowa "zabawka" sie przyda :) )...jezeli mozesz to zglos sie z nia do sektora FAN KLUBu - tam sie pogada i pomysli jak to mozna zalatwic...[/quote]

Spoczko przytacham tę syrenę na niedzielną ucztę do sektora FAN KLUBU i niech służy i przynosi farta a wy już kogoś do krecenia korbką przydzielicie. TŻ-et z Lublina w niedziele Gorzów zapina. TŻ-et z Lublina dla niego Stal to jest kpina.

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#146 Postautor: Radzio » 11 czerwca 2004, o 21:36

johol pisze:mysle ze Lubelski FAN KLUB moze cos zrobic w kwestii syreny (kazda nowa "zabawka" sie przyda :) )...jezeli mozesz to zglos sie z nia do sektora FAN KLUBu - tam sie pogada i pomysli jak to mozna zalatwic...

Spoczko przytacham tę syrenę na niedzielną ucztę do sektora FAN KLUBU i niech służy i przynosi farta a wy już kogoś do krecenia korbką przydzielicie. TŻ-et z Lublina w niedziele Gorzów zapina. TŻ-et z Lublina dla niego Stal to jest kpina.[/quote]

Dobrze by było jak byś oprucz syreny przywiózł trochę kumpli:P którzy wsparli by nas dopingiem bo to kicha jak na całym sektorze uznawanym za najlepszy w sprawie dopingu krzyczy 8 osób a reszta sie patrzy albo jedni co innego a drudzy co innego:0 trzeba to jakos połaczyć w jedna całośc i dac z siebie choć troszkę.

Awatar użytkownika
johol

#147 Postautor: johol » 12 czerwca 2004, o 01:43

Co do syreny gwarantuję że jest i będzie w niedziele czynnie uczestniczyła w jak myślę głośnym i wieloosobowym dopingu "TŻ-ciku" , lecz ludzie to ludzie chcą to przyjdą nie to nie, zmuszać ich nie mam zamiaru bo to nie kibice których trzeba namawiać na mecz, przyjedziemy w stałym składzie 15 osób gruba wiernych i oddanych kibiców na dobre i na złe, no chyba że objawią się nowi kibice to ok zabierzemy wszystkich z Opola którzy będą chcieli obejrzeć i bawić się na meczu.

Awatar użytkownika
jacur78
Senior

#148 Postautor: jacur78 » 12 czerwca 2004, o 10:03

A na gorzowskim formu widzialem to :) :

Jutro wygrywamy w Lublinie nie ma bata

typuje TÅ» - Stal 37-53
TÅ»: Karlsson 15, Knapp 7, Sledz 4, Frankow 2, Piszcz 8, Stachyra 0, Jeleniewski 1
Stal: Paluch 11, Brzozowski 0, Flis 8, Hucko 4, Zetterstroem 11, Rajkowski 7, Hlib 12

Fantasta jakis czy co? :)

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#149 Postautor: Ar2rB » 12 czerwca 2004, o 10:06

jacur78 pisze:Fantasta jakis czy co? :)

Wygląda na to, że nei pomylił się jedynie co do zdobyczy punktowej Karlssona ;). W pełni szcześcia byłbym gdyby np. Franków zrobił nie 2, a 12 punktów :P.

meesha
Trener
Kontakt:

#150 Postautor: meesha » 12 czerwca 2004, o 11:07

A ja mam takÄ… fantazjÄ™:
Karlsson 14
Knapp 8
Śledź 6
Franków 6
Piszcz 10
Stachyra 1
Jeleniewski 5

Z tego wychodzi wynik 50:40. Zdobyczy punktowych gorzowian nie podam bo trochę trudniej przewidzieć jak sie będą spisywać poszczególni zawodnicy na naszym specyficznym torze :wink: