Motor Lublin-GKM Grudziądz - 18.08.2013 g. 19.30
Re: Motor Lublin-GKM Grudziądz - 18.08.2013 g. 19.30
Ktoś tu dalej w kulki leci. Zawodnicy walą w ch.... jak nie wiem co. Nie chcą wogóle walczyć i oddają pozycje. Żenada.
He he Jeleniewski jedzie na jakimś osiołku tylko pogratulować 
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

Jaki tu zadziałał mechanizm? Podpisali gorsze aneksy finansowe do umów i teraz nie opłaca im się zrobić dwucyfrówki na głowę? Lepiej wyjąć lewe motocykle i nie zajeździć dobrego sprzętu, który przyda się na przyszły sezon w Stali Rzeszów?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Taka mala ciekawostka z meczu, dokladnie przed 11 biegiem.
Przysluchalem sie rozmowy Fialkowskiego czy jak mu tam jest z kierownikiem jego druzyny. Brzmialo to tak:
F: ej, lejemy czy nie?
K: lejemy
F: dzwon k*urwa zeby polali.
Sedzia: spychala, wszystko wiadomo. Fair play
Przysluchalem sie rozmowy Fialkowskiego czy jak mu tam jest z kierownikiem jego druzyny. Brzmialo to tak:
F: ej, lejemy czy nie?
K: lejemy
F: dzwon k*urwa zeby polali.
Sedzia: spychala, wszystko wiadomo. Fair play
No i co z tego? Nasi tak kaleczą że i bez lania polegliby z kretesem a Grudziądz i tak nie dogoni Gdańska.
skoro nie widać różnicy, to po co przepłacać?
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Wynik byl do przewidzenia, z Gdanskiem bedzie podobnie, z Dlugopisami moze powalcza jak zechca. Ciecia, to wiadomo, ze nikt nie bedzie zazynal najlepszego sprzetu. Szykuje sie kiepska koncowka sezonu, bez emocji, ambicji.
Ciekawe, ile luda przyszlo.
Ciekawe, ile luda przyszlo.
szkoda...
pierwsze biegi zapowiadaly jakies wieksze emocje :/
pierwsze biegi zapowiadaly jakies wieksze emocje :/
ravajas pisze:skoro nie widać różnicy, to po co przepłacać?
Dokładnie.Ale szopkę odstawili na tych rezerwowych silniczkach.Wolał bym już ten skład z ''ogórków'',przynajmniej była by beka,a pkt.i tak 0
jak dobrze, że powrót z urlopu uniemożliwił mi wyjazd do Lublina na stadion. Obejrzałem jednak to żenujące widowisko w ITVL.
Jednym słowem: śmiech na sali... Zawodnicy robią jakąś konferencję, na której są okrzyki, przyklaski, a Sprawkę to tam mało siłą by nie zaciągnęli. Speedway euphoria ma w planach ma bojkot, a 90 % forum staje równo murem za zawodnikami.
Pytam się w imię czego...? Czterech kolesi zgarnie sobie niezłą kaskę mając w dupie wynik i kibiców którzy przyszli na stadion, bo przecież o nic nie walczymy. Ci sami kolesie nie będą mieć żadnego sentymentu, aby przejść do Rzeszowa, który sypnie im większą kasę niż Lublin. Bo chyba nie ma nikt wątpliwości że Rzeszów będzie dysponował większym budżetem niż my. Będą mieli gdzieś, czy klub ma długi czy nie, ważne aby jak najszybciej wypłacił im zarobioną kaskę i niech się klub martwi czy dostanie licencję czy nie. Ale przecież 90% forum nie popiera działań Sprawki w ramach oszczędności, tylko dobro naszych rzeszowskich pupilków jest najważniejsze.
Śmiech mnie zbiera po tym meczu. Chyba wolałbym oglądać Tomka Piszcza, bo to chłop Lubartowa
Jednym słowem: śmiech na sali... Zawodnicy robią jakąś konferencję, na której są okrzyki, przyklaski, a Sprawkę to tam mało siłą by nie zaciągnęli. Speedway euphoria ma w planach ma bojkot, a 90 % forum staje równo murem za zawodnikami.
Pytam się w imię czego...? Czterech kolesi zgarnie sobie niezłą kaskę mając w dupie wynik i kibiców którzy przyszli na stadion, bo przecież o nic nie walczymy. Ci sami kolesie nie będą mieć żadnego sentymentu, aby przejść do Rzeszowa, który sypnie im większą kasę niż Lublin. Bo chyba nie ma nikt wątpliwości że Rzeszów będzie dysponował większym budżetem niż my. Będą mieli gdzieś, czy klub ma długi czy nie, ważne aby jak najszybciej wypłacił im zarobioną kaskę i niech się klub martwi czy dostanie licencję czy nie. Ale przecież 90% forum nie popiera działań Sprawki w ramach oszczędności, tylko dobro naszych rzeszowskich pupilków jest najważniejsze.
Śmiech mnie zbiera po tym meczu. Chyba wolałbym oglądać Tomka Piszcza, bo to chłop Lubartowa
-
mechanizator
- Junior
Kuciapa już myślami u Marty jest 
Mecz przegrany i paru gości jak widzę, chciałoby oglądać Piszcza. Do Tomka nic nie mam ale w kontekście pewnej wypowiedzi stał się synonimem "ogórków". Padają pytania: Po co przepłacać? Zapytam zatem was: Jak można w spokoju przygotować się do meczu, którego jeszcze w piątek nie było??? Przecież to są ludzie, którzy też mają psychikę, jakąś logistykę, system przygotowania. Co oni mogli zrobić od sobotniego wieczoru, żeby pojechać lepiej? Jest tu jakiś mądry, kto odpowie rzeczowo? Teraz chcecie ogórki w składzie a jeszcze dwa dni temu... Wielu Rostowskich tu mamy jak widzę (czytaj: nieudaczników i pozorantów).
Jaja.
Jaja.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Szczerze mówiąc mnie też trochę dziwi ta cała aferka i stawanie murem za zawodnikami. Według mnie nie o to w tym wszystkim chodzi. Na biednych nie trafiło, zresztą finanse zawodników i to jak się dogadują z klubem nie powinno nas kibiców obchodzić nawet w najmniejszym stopniu.
Bardziej chodzi o podejście do zarządzania klubem, kolejną dziurę w budżecie pomimo "rozsądnych kontraktów", robienie pośmiewiska z klubu w mediach i kompletną olewkę na kibiców, sponsorów i wszystkich dookoła - po raz kolejny.
Akurat zawodnicy w tym wszystkim są najmniej ważni.
Trafnie podsumował to, trochę mimochodem, Cegielski: "Atmosfera, która wytworzyła się wokół tego klubu, nie posłużyła nikomu. To będzie wyglądać komicznie, jeśli ten skład, który wywalczył awans do play off, dziś wystartuje. Wtedy pojawia się pytanie, po co było to całe zamieszanie. Komuś zabrakło umiejętności rozmowy czy generalnie rozmowy między zawodnikami a klubem."
A tak odnośnie Rzeszowa...
To zabawne jest to popadanie ze skrajności w skrajność. Z jednej strony Marma odejdzie i nie wiadomo czy Rzeszów w ogóle dostanie licencję, z drugiej już połowa naszego składu jest w Rzeszowie
Przypuszczam, że będzie jak zawsze - Rzeszów skleci taką pakę, że bez problemów w następnym sezonie awansuje do ekstraligi i żaden nasz zawodnik, może z wyjątkiem Kuciapy, nie będzie im do szczęścia potrzebny.
Bardziej chodzi o podejście do zarządzania klubem, kolejną dziurę w budżecie pomimo "rozsądnych kontraktów", robienie pośmiewiska z klubu w mediach i kompletną olewkę na kibiców, sponsorów i wszystkich dookoła - po raz kolejny.
Akurat zawodnicy w tym wszystkim są najmniej ważni.
Trafnie podsumował to, trochę mimochodem, Cegielski: "Atmosfera, która wytworzyła się wokół tego klubu, nie posłużyła nikomu. To będzie wyglądać komicznie, jeśli ten skład, który wywalczył awans do play off, dziś wystartuje. Wtedy pojawia się pytanie, po co było to całe zamieszanie. Komuś zabrakło umiejętności rozmowy czy generalnie rozmowy między zawodnikami a klubem."
A tak odnośnie Rzeszowa...
To zabawne jest to popadanie ze skrajności w skrajność. Z jednej strony Marma odejdzie i nie wiadomo czy Rzeszów w ogóle dostanie licencję, z drugiej już połowa naszego składu jest w Rzeszowie
Przypuszczam, że będzie jak zawsze - Rzeszów skleci taką pakę, że bez problemów w następnym sezonie awansuje do ekstraligi i żaden nasz zawodnik, może z wyjątkiem Kuciapy, nie będzie im do szczęścia potrzebny.
Ostatnio zmieniony 18 sierpnia 2013, o 22:06 przez istred, łącznie zmieniany 1 raz.
Racja istred w wielu kwestiach.
MOTOR LUBLIN
Maxx pisze:Zapytam zatem was: Jak można w spokoju przygotować się do meczu, którego jeszcze w piątek nie było???
Jakie przygotowanie do meczu, Ty widziałeś co wyprawiał Kuciapa? Przecież on chyba zabrał na mecz najbardziej zakurzony osiołek ze swojej stajni. Zrobił sobie totalne jaja z kibiców. Z Gdańskiem tak samo dostaniemy, i jeszcze pewnie Łotwa nas zjedzie. Poza Jeleniem Rzeszowiaki ten mecz odpuścili.
A czy tylko Kuciapa jechał w meczu? Co chcesz na przykład od Miesiąca? Co pokazał Łopaczewski?
MOTOR LUBLIN
Po Kuciapie można się było spodziewać, że nie będzie się zabijał za Motor w sytuacji która się wytworzyła. Chociaż gdyby do pary miał Woodwarda to i sam by więcej zrobił i drużyna by się wokół 45 punktów zakręciła. Reszta na swoim poziomie nie rozumiem pretensji do zawodników.
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
istred pisze:To zabawne jest to popadanie ze skrajności w skrajność. Z jednej strony Marma odejdzie i nie wiadomo czy Rzeszów w ogóle dostanie licencję, z drugiej już połowa naszego składu jest w Rzeszowie![]()
Moim zdaniem Kuciapa, Baran i Miesiąc są dla nich idealnymi zawodnikami, bo są w miarę nieźli jak na pierwszą ligę i są na miejscu - dołożą dwie armaty i Rzeszów walczy o powrót do elity. Jestem przekonany że tam wrócą
Moim zdaniem w drużynie, która miałaby wygrać I ligę w cuglach Baran i Miesiąc nie znaleźliby sobie miejsca. Wystarczy spojrzeć jaki skład miał Rzeszów w 2010 r., albo Tarnów w 2009 r.
Zresztą... w tym roku mieliśmy Miesiąca, Barana do tego lepszych od nich - Jeleniewskiego i Kuciapę. ...i uratowaliśmy się przed spadkiem w ostatniej kolejce. To gdzie tu mowa o awansie?
Zresztą... w tym roku mieliśmy Miesiąca, Barana do tego lepszych od nich - Jeleniewskiego i Kuciapę. ...i uratowaliśmy się przed spadkiem w ostatniej kolejce. To gdzie tu mowa o awansie?
niby tak, ale weź pod uwagę, że każdy klub kontraktuje więcej niż 5 seniorów (jest rezerwa, jest walka o skład). Zawodnikowi jak się machnie dobrą forsą przed oczami to pójdzie nawet tam gdzie będzie musiał walczyć o skład. W pierwszej lidze, Baran i Miesiąc na pewno byliby dobrą opcją dla Rzeszowa. No ale zobaczymy, może nasz prezes tym razem wykaże się lepszymi umiejętnościami w negocjacjach z zawodnikami 
Taaa.... z całą pewnością i dobrodziejstwem inwentarza... 
MOTOR LUBLIN
Witam wszystkich. Na meczu nie byłem bo wynik był z góry do przewidzenia. Jeleniewski, Baran i Miesiąc zrobili swoje. Zastanawia mnie Kuciapa, a raczej jego sprzęt... Jaja sobie robi czy co?
Ja dziś po raz pierwszy byłem na sektorze Euforii i mam jedno pytanie:
Dlaczego mimo informacji o odwołaniu bojkotu nie było dopingu?
O co chodziło?
O oszczędności?
O Sprawkę?
Dlaczego mimo informacji o odwołaniu bojkotu nie było dopingu?
O co chodziło?
O oszczędności?
O Sprawkę?
a czego wypociny wytłumacz mi czego.
Atmosfera nie ta, typowo angielska. Brak dopingu, mam wrażenie, że żużlowcy też jechali to po to aby odjechać, ale trudno jest im się dziwić. Cała otoczka wytworzona przez ostatni tydzień przez Sprawkę przyczynia się do czegoś okropnego. A co do wyniku meczu to chyba nie ma się co dziwić, bez jakiegokolwiek przygotowania i w takiej atmosferze to i tak dobrze że 39 uciułali.
PS: Co by było gdyby rezerwy jechały ?! Do 20
PS: Co by było gdyby rezerwy jechały ?! Do 20
Ja dopiero wróciłem z urlopu i nie zdążyłem na mecz,ale widząc po wpisach to chyba nie wiele straciłem a i atmosfera też
widzę była marna.Jaka była dziś frekwencja??
widzę była marna.Jaka była dziś frekwencja??