Motor Lublin-GKM Grudziądz - 18.08.2013 g. 19.30
Re: Motor Lublin-GKM Grudziądz - 18.08.2013 g. 19.30
Żadnych. Wiesz - mówisz. Nie wiesz - nie mówisz albo kleisz głupa. Twój wybór.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
- niespokojny
- Trener
Jeszcze taka mała uwaga chłopaki, którzy rzekomo we 4 wywiązaliście się z zadania. Kupcie dobrą flachę Andriejowi.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
A Ty przestań pisać bo męczysz ludzi.
- niespokojny
- Trener
Nie masz obowiązku czytania, skoro za ciężkie dla Ciebie do zrozumienia. A jak jesteś zmęczony to idź palulu.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
harry pisze:Zakładając, że srednia za jeden punkt w sezonie jest około jeden tysiąc zł to obniżka nie wydawała by się duża. Nie wiem czy ktoś to kalkulował, czy ktoś o tym myślał ale
Niech mi nikt nie wciska kitu i głupot że nie byłoby pieniędzy na rundę finałową!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Robić, myśleć gadać ale między sobą i z sensem a nie walić bzdury przed kamerami!!!!!!!!
I opowiadać bajki niezorientowanym kibicom.
Harry, na pewno wziąłeś pod uwagę inflację (Od Twoich czasów minęło parę dobrych lat)? Jeśli taka była by stawka za punkt (w co nie wierzę), to jak miałyby się do tego słowa prezesa, że dokłada się nawet do meczów u siebie (nie widzę powodu, żeby w to nie wierzyć, bo mówi o tym od paru lat)? Jeśli prezes mówi prawdę, to punkt w Lublinie kosztuje co najmniej 2000, więc 880/2000*100%=44% - dla zawodników nie do przyjęcia. Jeśli z kolei przyjmiemy, że do zapłacenia jest średnio po 50 pkt. na mecz, to klub za rundę finałową musiałby wypłacić 600 000 zł. Z biletów 250 000. Strata 350 000. Obniżenie stawek o połowę = strata 50 000. Z tego wynika, że albo zawodnicy kłamią, że byli w stanie zejść o 50%, albo Sprawka upewnia się właśnie, że nie awansujemy do ekstraligi.
Chcieliśmy was przeprosić za to, że nie wystartujemy. Nie mamy takiej możliwości - powiedział Daniel Jeleniewski na zwołanej przez zawodników konferencji prasowej.
Chłopaki. Zaistniała sytuacja może spowodować,że sponsorzy wyłożą gotówkę i zostaniecie zaproszeni na kolejne mecze. Miejcie jaja i olejcie to, skoro Was nikt tu nie chce. Przynajmniej po stronie klubu. Kibice to zrozumieją. Wywalczyliście pierwszą czwórkę i to Wy powinniście reprezentować klub w rundzie finałowej. Decyzja władz jest inna. Trudno. Bądźcie twardzi i nie dajcie omamić się srebrnikami, które mogą pojawić się przed kolejnym meczem. Zrobiliście wiele i za to Wan serdecznie dziękuję.
Chłopaki. Zaistniała sytuacja może spowodować,że sponsorzy wyłożą gotówkę i zostaniecie zaproszeni na kolejne mecze. Miejcie jaja i olejcie to, skoro Was nikt tu nie chce. Przynajmniej po stronie klubu. Kibice to zrozumieją. Wywalczyliście pierwszą czwórkę i to Wy powinniście reprezentować klub w rundzie finałowej. Decyzja władz jest inna. Trudno. Bądźcie twardzi i nie dajcie omamić się srebrnikami, które mogą pojawić się przed kolejnym meczem. Zrobiliście wiele i za to Wan serdecznie dziękuję.
Co do konferencji, to szkoda, ze Jelen w zeszlym sezonie nie byl taki wylewny.... zwlaszcza na torze i zwlaszcza w Ostrowie. Ale juz mniejsza o to. Do pelni totalnego burdelu brakuje tutaj juz tylko Swista, Kasinskiego i Fialkowskiego
Poziom gowna jaki zostal osiagniety jest wrecz niebotyczny. Czy sie dogadaja czy nie, ja chyba jednak musze w dniu jutrzejszym od tego lubelskiego bagna odpoczac.
Odpoczywajcie zatem sezonowcy. Możecie też sobie do Rzeszowa czy Tarnowa jeździć na mecze, nikt tu za wami tęsknić nie będzie.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
a mnie to zajebiscie bawi. Mysle, ze final bedzie taki, ze sie z wielkim hukiem skonczy zuzel w Lublinie. Sprawka zas znajdzie jakies zajecie, na kasie w Tesco czy Jula.
Paradoksalnie doznam chyba ulgi.
Wole brak zuzla niz dziadostwo i amatorstwo.
Paradoksalnie doznam chyba ulgi.
Wole brak zuzla niz dziadostwo i amatorstwo.
Szczególnie, że i tak ten żużel głównie na itefałelu oglądasz...
Dziadostwo? Znowu mam pisać jak z każdym rokiem od reaktywacji byliśmy* co rok wyżej? No proszę Cię...
*Byliśmy, a może nawet i będziemy bo ten sezon się jeszcze nie skończył.
Dziadostwo? Znowu mam pisać jak z każdym rokiem od reaktywacji byliśmy* co rok wyżej? No proszę Cię...
*Byliśmy, a może nawet i będziemy bo ten sezon się jeszcze nie skończył.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
meesha pisze:Odpoczywajcie zatem sezonowcy. Możecie też sobie do Rzeszowa czy Tarnowa jeździć na mecze, nikt tu za wami tęsknić nie będzie.
Nie unos sie Meesha... na prawde nie ma powodu. Ta cala sytuacja to taka kpina, ze na prawde czuje sie prawie jak w 2006 roku gdzie 1 raz w zyciu obrzydzono mi zuzel do granic mozliwosci. No i uwierz, akurat do mnie "sezonowiec" kompletnie nie pasuje. Do Tarnowa tez na pewno nie pojade, nie jestem masohista, juz chyba nawet Siwy Jacek bardziej atrakcyjny niz zuzel na tarnowskim owalu.
meesha pisze:Szczególnie, że i tak ten żużel głównie na itefałelu oglądasz...
Masz racje, dla mnie to duzo prostsze. Nauczylem sie cierpiec w separacji ze speedwayem na zywo.
Ale jakby nie bylo, serce mam ciagle w Lublinie, dusze na torze zuzlowym, mózg w Stowarzyszeniu, a we krwi methanol
Kto teraz będzie chodził na mecze zlepku zawodników bo to nie nasz skład który dostarczył nam tyle emocji
Kto w przyszłym roku podpisze z nami kontrakty po takim numerze,opinia poszła w świat
Jak odzyskać zaufanie kibiców tak licznie chodzących na mecze,zniszczył to jeden człowiek który realne kontrakty podpisał ponoć
Temu Panu już dziękujemy !!!
Można było pojechać wszystkie mecze w Lublinie składem starym tylko trzeba było porozmawiać z zawodnikami to też ludzie rozumni na pewno zeszli by trochę z kontraktów ale nie stawiać ich pod murem i postępować z nimi jak postąpiono.
Zabrano nam emocje z trzech meczy a obawiam się że odbije się to też na przyszłym sezonie i drużyna będzie mało ciekawa bo kto tu przyjdzie jeździć a skład na przyszły sezon trzeba mieć naprawdę mocny bo liga będzie jeszcze mocniejsza
Dziś na mecz nie idę.To mój sprzeciw wobec tego co się dzieje.Jestem z zawodnikami nie z prezesem
A oto hieroglif na dziś, o który ktoś prosił w razie gdyby:
I drugi gratis jako komentarz:
I drugi gratis jako komentarz:
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Szum medialny niepotrzebny, kibiców sporo nie wybierze się na dzisiejszy mecz. Z informacji, które mam, jedzie dzisiaj cała czwórka podstawowych zawodników. Tylko nie rozumiem, dlaczego nie ma informacj na SF, DW, KL. "Prezesowi" poważnie nie zależy na frekwencji? Po co ukrywać, że dogadali się i jedziemy w normalnym składzie i możemy realnie powalczyć z GKM?
MOTOR LUBLIN
Eeeeee, po to, żeby trochę kasy zaoszczędzić? Naprawdę to takie niepojęte? 
- Łoptymista
- Trener
dla pieniedzy
trzeba bylo siasc normalnie. pogadac. wyszedl cyrk. trzeba to teraz rozpowiadac, zeby wiecej ludzi przyszlo
trzeba bylo siasc normalnie. pogadac. wyszedl cyrk. trzeba to teraz rozpowiadac, zeby wiecej ludzi przyszlo
meesha pisze:Eeeeee, po to, żeby trochę kasy zaoszczędzić? Naprawdę to takie niepojęte?
A nie można było od razu porozmawiać zamiast traktować zawodników jak bydło? Wyszłoby na to samo a tak to zrobił się przykry smrodek.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Można było, przecież od początku mówiłem, że styl mi sie zdecydowanie nie podoba. Ale suma summarum - kto postawił na swoim? No właśnie...
I nie plećcie, że jakikolwiek zawodnik przed następnym sezonem Z TEGO POWODU nie będzie chciał u nas jeździć. Ktoś kto tak twierdzi nie ma bladego pojęcia o specyfice polskiego żużla
I nie plećcie, że jakikolwiek zawodnik przed następnym sezonem Z TEGO POWODU nie będzie chciał u nas jeździć. Ktoś kto tak twierdzi nie ma bladego pojęcia o specyfice polskiego żużla
Witam,
Wybieram się dziś na mecz z Warszawy, również wracam bezpośrednio po meczu. Mam 3 wolne miejsca. Jakby ktoś był chętny to zapraszam. Tel 696 08 55 88.
Wybieram się dziś na mecz z Warszawy, również wracam bezpośrednio po meczu. Mam 3 wolne miejsca. Jakby ktoś był chętny to zapraszam. Tel 696 08 55 88.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/37847 ... owy-trwaja
Na SF jest napisane ze jet duza szansa i nic nie jest przesadzone.
Na SF jest napisane ze jet duza szansa i nic nie jest przesadzone.