Motor Lublin-GKM Grudziądz - 18.08.2013 g. 19.30
Re: Motor Lublin-GKM Grudziądz - 18.08.2013 g. 19.30
Jakim składem by nie pojechali, klub zaliczył wizerunkową megawpadkę. Z moich znajomych, zagorzałych kibiców od czasów Nielsena N I K T nie wybiera się na mecz. Decyzję o cięciach można zrozumieć, bo takie czasy, że oszczędzać trzeba. Ja ją doskonale rozumiem. I pewnie wielu z użytkowników tego forum również, bo przecież przez lata oczekiwania wobec prezesa były takie, że ma on traktować klub jak firmę. A jak w firmie jest zadyszka z kasą to są cięcia. I tak Sprawa zadziałał.
Problem sam Sprawka sobie narobił, bo gada co mu ślina na język przyniesie, a potem musi się tłumaczyć. Tak jak teraz z tego co paplał w zimie - "kontrakty zostały podpisane na miarę możliwości finansowych klubu". Odrzucam myśli o tym, że ktoś może dorabiać na lewo na klubie i w kontekście powyższej wypowiedzi dziwi mnie skąd taka dziura w budżecie. Zakładam najgorszy wariant, czyli że Sprawka jest nieudolnym prezesem, cięcia to jedyne co można zrobić aby KMŻ miał ciekawą perspektywę na sezon 2014. Dlatego na cięcia zgodziliby się zawodnicy, wyraźnie mówili to podczas konferencji w parkingu. Podsumowując: decyzja dobra, wykonanie K A T A S T R O F A L N E. W takich sytuacjach, w polityce, w poważnych firmach człowiek który zawalił idzie na zieloną trawkę, przychodzi ktoś nowy, kto załagadza sytuację i działamy dalej. Wydaje się, że doprowadzenie do skłócenia drużyny, wygonienia kibiców ze stadionu, ogólnego zniechęcenia do żużla to wszystko co można spierdzielić. Dlatego grupa ludzi, która trzyma ten żużel powinna facetowi podziękować. Dla oczyszczenia atmosfery. Lepiej pewnie od razu nie będzie, ale gorzej również.
Problem sam Sprawka sobie narobił, bo gada co mu ślina na język przyniesie, a potem musi się tłumaczyć. Tak jak teraz z tego co paplał w zimie - "kontrakty zostały podpisane na miarę możliwości finansowych klubu". Odrzucam myśli o tym, że ktoś może dorabiać na lewo na klubie i w kontekście powyższej wypowiedzi dziwi mnie skąd taka dziura w budżecie. Zakładam najgorszy wariant, czyli że Sprawka jest nieudolnym prezesem, cięcia to jedyne co można zrobić aby KMŻ miał ciekawą perspektywę na sezon 2014. Dlatego na cięcia zgodziliby się zawodnicy, wyraźnie mówili to podczas konferencji w parkingu. Podsumowując: decyzja dobra, wykonanie K A T A S T R O F A L N E. W takich sytuacjach, w polityce, w poważnych firmach człowiek który zawalił idzie na zieloną trawkę, przychodzi ktoś nowy, kto załagadza sytuację i działamy dalej. Wydaje się, że doprowadzenie do skłócenia drużyny, wygonienia kibiców ze stadionu, ogólnego zniechęcenia do żużla to wszystko co można spierdzielić. Dlatego grupa ludzi, która trzyma ten żużel powinna facetowi podziękować. Dla oczyszczenia atmosfery. Lepiej pewnie od razu nie będzie, ale gorzej również.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
ermen pisze:Nieobecni nie mają prawa głosu...
Że niby kto i dlaczego nie ma prawa głosu?
Hela. Zgadzam się w 100%.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Hela pisze: decyzja dobra, wykonanie K A T A S T R O F A L N E.
ermen pisze: decyzja Prezesa o renegocjacji kontraktów słuszna, wykonanie fatalne.
Jestem pewien że tak jak my, myśli większość na tym forum
EDIT:
Maxx pisze: Hela. Zgadzam się w 100%.
Każdemu jego Everest...
Z wypowiedzi wygląda na to, że dogadali się.
I teraz udają mądrych i dogadanych od lat.
Trochę za późno dla wielu kibiców.
Ż E N A D A
I kilku baranów ma jeszcze z tego polewkę.
Ż E N A D A
I kilku baranów ma jeszcze z tego polewkę.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Dobrze powiedziane harry. Ale baranów nie brakuje nigdzie, nawet tu...
MOTOR LUBLIN
- Łoptymista
- Trener
harry pisze:Z wypowiedzi wygląda na to, że dogadali się.
Ż E N A D A
Lepiej pozno niz pozniej.
Teraz jesli to prawda treba to dac do wszytskich mediow, poczynajac od strony klubowej.
Wiedziałem ze tak się skończy ,tylko szkoda ze ten smród pozostał
I oczywiście ciekawi mnie frekwencja na jutrzejszym meczyku.
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
i jeszcze wypadałoby żeby SpeedwayEuphoria na szybkości wydało nowe oświadczenie odwołujące bojkot
Polewka z żużla całe życie, tego przecież nie da się brać na serio. Przy czym ja chrupię przy tym popcorn jak na dobrej komedii, a wy chrupiecie paznokcie z nerwów, wylewając przy tym żółć i stek bluzgów. I kto tu jest baranem...
Polewka z żużla całe życie, tego przecież nie da się brać na serio. Przy czym ja chrupię przy tym popcorn jak na dobrej komedii, a wy chrupiecie paznokcie z nerwów, wylewając przy tym żółć i stek bluzgów. I kto tu jest baranem...
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Ano właśnie. Kto chrupie popcorn w kinie na czymkolwiek, nie tylko na dobrej komedii?
I kto rżnie cwaniaka?
Żart
Żart
MOTOR LUBLIN
Ale to tylko plotki cz pewne info?
Mógłby ktoś zorientowany dać znać, bo nie wiadomo czy jutro moczyć się w wodzie do oporu czy wracać.
Mógłby ktoś zorientowany dać znać, bo nie wiadomo czy jutro moczyć się w wodzie do oporu czy wracać.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
- Łoptymista
- Trener
a kto tu jest zorientowany? dakan od dawna nie pisze
jerry, dave, mlody?
Zaraz się pewnie odezwie ktoś typu : "Wiem ale nie powiem"... 
MOTOR LUBLIN
Podobno myślący ludzie zawsze się dogadają...
Jeśli rzeczywiście chłopaki jadą, to skutki (o czym juz pisałem) i tak są i będą nieodwracalne.
Zaczął Prezes, swoje dołożyli zawodnicy i jakby tego było mało kibice
...
Suma sumarum, wszyscy na wszystkich są śmiertelnie obrażeni. Widac to też po wpisach na forum.
Dlatego proponuję z tymi baranami trochę przyhamować. Wystarczająco duzo inwektyw padło przez ostatnie dni.
Jeśli rzeczywiście chłopaki jadą, to skutki (o czym juz pisałem) i tak są i będą nieodwracalne.
Zaczął Prezes, swoje dołożyli zawodnicy i jakby tego było mało kibice
Suma sumarum, wszyscy na wszystkich są śmiertelnie obrażeni. Widac to też po wpisach na forum.
Dlatego proponuję z tymi baranami trochę przyhamować. Wystarczająco duzo inwektyw padło przez ostatnie dni.
Każdemu jego Everest...
- Łoptymista
- Trener
Ale moze to piatkowe oswiadczenie i konferencja sprawily, ze "niektorzy" stali sie ciut eleastyczniejsi w negocjacjach? Oczywiscie o ile news harrego to pewna wiadomosc, a nie 100 % KMO.
Skoro tak to nie ma co czekać aż łaskawie poinformują. Jak nabroili, a do tego dla prezesa nie ma znaczenia czy na stadionie będzie 2 czy 5 tys. kibiców to ja wracam do grila 
Uderz w stół a nożyce się odezwą
Przepraszam za barany.
Przepraszam za barany.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
podsumowując wszystko toooooo idziemy na mecz czy nie?
ermen pisze:Podobno myślący ludzie zawsze się dogadają...
Zaczął Prezes, swoje dołożyli zawodnicy i jakby tego było mało kibice...
Walnij w stół a nożyce się odezwą?
Skoro są tacy, którzy są poinformowani to zamiast palić głupa coś nie coś powinni napisać, czyż nie?
Harry nie ciebie miałem na myśli. Napisaliśmy w tym samym momencie.
Ostatnio zmieniony 17 sierpnia 2013, o 23:21 przez Maxx, łącznie zmieniany 2 razy.
MOTOR LUBLIN
Buby, nie wydaje mi się, abyś musiał o to pytać kogokolwiek na tym forum.
Maxx, ja nie jest z tych poinformowanych...
Maxx, ja nie jest z tych poinformowanych...
Ostatnio zmieniony 17 sierpnia 2013, o 23:21 przez ermen, łącznie zmieniany 1 raz.
Każdemu jego Everest...
Jest tyle niewiadomych i taki dreszczyk emocji, że zapowiada się rekord frekwencji, przy kolejnej zawodniczej promocji -xxx %. Dario ty geniuszu 
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Sorry. Z tego co pojawiło sie na forum w ciągu ostatnich minut wywnioskowałem ze sie dogadali.
WYWNIOSKOWAŁEM.
Nic wiecej.
Ale widzę, że nadzieja na normalność jest tak wielka że nawet rozsądni ludzie odczytują to jako pewnik.
Inni chcą mądrzyć sie swą nieomylnością i zaczynaja wszystkich wkurzać i to na maksa. Pewnie niedługo będą jeździć oglądać żużel do Józefów albo i dalej bo ich nikt tu już nie zaakceptuje.
Czekamy na jakąś pewną wiadomość.
WYWNIOSKOWAŁEM.
Nic wiecej.
Ale widzę, że nadzieja na normalność jest tak wielka że nawet rozsądni ludzie odczytują to jako pewnik.
Inni chcą mądrzyć sie swą nieomylnością i zaczynaja wszystkich wkurzać i to na maksa. Pewnie niedługo będą jeździć oglądać żużel do Józefów albo i dalej bo ich nikt tu już nie zaakceptuje.
Czekamy na jakąś pewną wiadomość.
- niespokojny
- Trener
Obejrzałem sobie tę ''konferencję'' wszystko spoko, ale Panie Jeleniewski... jak żeś Pan dawał dupy przez pół sezonu 2012 to Cie jednak wstawiali do składu mimo ogromnej niechęci i sprzeciwu kibiców. W inny klubie już dawno by Pana wy...walili na ławkę. Nikt z Panem kontraktu nie renegocjował mimo żeś Pan nawet w 50% nie wywiązywał się z roli LIDERA. Ale w końcu punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia...
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Stary, to było w poprzednim sezonie i nawet jeśli kontrakt Jelenia był renegocjowany to ani ty ani ja nie musimy o tym wiedzieć. Poza tym teraz mamy sezon 2013, który z poprzednim nie ma nic a nic wspólnego.
MOTOR LUBLIN
- niespokojny
- Trener
A jakie masz dowody na to że ja nie wiem? Nie szkodzi że mamy sezon 2013, ale jednak zarząd wykazywał wobec niego lojalność. Mnie akurat trochę zniesmaczyło że najbardziej udzielali się ci co najwięcej od tego klubu dostali.
Ostatnio zmieniony 17 sierpnia 2013, o 23:36 przez niespokojny, łącznie zmieniany 1 raz.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych