TŻ Lublin - Stal Gorzów 48:42

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Gość

#101 Postautor: Gość » 9 czerwca 2004, o 21:38

Kibice Stali co byście nie mówili , to typowe " poznańskie " cwaniaki !
Zresztą to co pokazali w ostatnim meczu z Gdańskiem mówi samo za siebie.
Nikt się jeszcze aż tak nie napinał jak oni , i co za ma być dla nich szacunek ??? Nie mówie tu o żadnych chamskich odzywach z naszej strony , bo kibice lubelscy mają klase , chodzi mi o pokazanie miejsca w szyku kolegom z Gorzowa !
To co mówili kibice z Gdańska o Gorzowie mi wystarczy !

AS

#102 Postautor: AS » 9 czerwca 2004, o 21:59

Jakie cwaniaki?Osobiscie nie uwazam sie za cwaniaka.
Wyluzuj..zrob sobie dobra kolacyjke ,napij sie dobrego winka(najlepiej z ukochana osoba) a przejdzie Ci frustracja :D .pozdrawiam

ps.mozesz wyjsanic o co chodzi z tymi "poznanskimi cwaniakami'? :wink:

wiczek1

Ciekawy meczyk

#103 Postautor: wiczek1 » 9 czerwca 2004, o 22:41

Hej!

Może to tak nie ładnie od drzwi ale trza gówniarzerkę szkolić

"Kibice Stali co byście nie mówili , to typowe " poznańskie " cwaniaki !
Zresztą to co pokazali w ostatnim meczu z Gdańskiem mówi samo za siebie."

A skąd Ty możesz wiedzieć co ci kibiece pokazali dzieciaku? Byłeś na meczu, że się tak autorytatywnie wypowiadzasz o naszym zachowaniu?

"Nikt się jeszcze aż tak nie napinał jak oni , i co za ma być dla nich szacunek ??? Nie mówie tu o żadnych chamskich odzywach z naszej strony , bo kibice lubelscy mają klase , chodzi mi o pokazanie miejsca w szyku kolegom z Gorzowa ! "

Nie obrażaj zatem kibiców z Lublina porównując się do nich. Jakoś specjalnie nie zuważyłem to jakiś wrogich uwag poza Twoimi. Jeśli chodzi o napinanie to zawsze sie ktoś nadmiernie pobudzony - np. spójrz w lusterko- z reguły tak wyglądają.

To co mówili kibice z Gdańska o Gorzowie mi wystarczy !

Ku.rwa - znawcy speedwaya sie znaleźli. Z resztą o ile mnie wzrok nie mylił to zdecydowana większość kibiców z Gdańska potrafiła się na meczu zachować oraz zdecydowanie potępić wygłupy swoich pobratymców na forum.

*ale - dość o tem!

Co do samego meczyku to uważam, że moze to być kawałek fajnego speedwaya - niezależnie od wyniku. Szkoda, że Lublin jest tak daleko (nomen omen piękne miasto - szczególnie stara jego część oraz wstrząsające miejsce pamięci.... - polecam takim napalonym kibicom wszelkich drużych - tak kończy się głupia i niepotrzebna nienawiść).

Ja akurat należę do ludzi, którzy nie lekceważą przeciwnika - i podobnie było w przypadku meczu z TŻ-em u nas. Uważałem, że będzie trudny mecz i wbrew pozorom mimo wysokiego wyniku wcale tak różowo i gładko nie było. Pewnie, że cieszyłbym się gdybyśmy wszystkie mecze wygrywali gładko ale znajac swoją drużynę wiem, że na to nie ma raczej szans chociaż trzeba wierzyć i zaciskać kciuki.
Fajnie, że Lublin się jakoś zbiera i mam nadzieje, że podobnie będzie z Rzeszowem - to są jednak drużyny z charakterem i tradycjami i szkoda by było jakby musiały cienować w ogonach ligii.
Szczerze mówiąc obawiam się tego meczu i chociaż liczę na wygraną to w pamięci mam pierwszy mecz z zeszłego sezonu (ostatni z resztą też :) ). Moim skromnym zdaniem, mając aspiracje e-ligowe powinniśmy radzić sobie na wyjazdach podobnie jak u siebie ale okazuje sie, że warunki torowe i związane z tym przygotowanie wstępne jak i spasowanie na samym meczu nie zawsze jest na najwyższym poziomie (vide: Grudziądz). Liczę jednak, ze nasze chłopaki wycięgnęli wnioski z takich wpadek i przełoży sie to na wyniki meczu.
Na koniec co do samego toru - jednak potrafiliśmy się u Was spasować i wygrać. Podobno tor sie zmienił i ma nawierzchnię mieszaną - czyli wygląda na to, że jest podobna jak u nas na meczu z Gdańskiem czyli trochę twardo i trochę przyczepnie (jak to jest, ze Dzikowski miał o to pretensje tylko do nas?) co w świetle wygranej z GKS-em nie stawia nas na tak z góry przegranej pozycji ;)!
No nic, zobaczymy. Oglądać nie będę ale słuchać na pewno (zawsze w takich okazjach w sezonie będzie piwko, grillek na działeczce i przypalona z nerwów kiełbaska :) )

Ps. Na najbliższym meczu spróbuje się przejść pod sektor gości, spotkać delikwentów i przedyskutować pewne drażliwe kwestie z tymi naszymi "ustawiaczami" - na pewno nie są to kibice żużla tylko jakaś gowniarzerka szukajaca specyficznej rozrywki - chyba kogoś trzeba będzie wstrząsnąć przed użyciem....

Pozdr.
Marcin
Stal TeleNet Strabag Gorzów

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#104 Postautor: dannie » 9 czerwca 2004, o 22:47

najprostsza zasada:
nawet jezeli kibice Stali G. sa prostakami itp. (chociaz nie sadze ze tak jest! wiadomo zdazaja sie elamenty... ale to nie ogol) to nie nalezy odpowiadac chamstwem na chamstwo... moim zdaniem powinnismy (jak tu juz jest tradycja w Lublinie) przywitac ich przyjaznie, oklaskami, okrzykami: Lublin wita Gorzow... okrzykami Stal Gorzow! itp.... pozostanmy kibicami ktorych wszyscy milo wspominaja i szanuja za wspaniala atmosfere przyjazni (takiej miedzy kibicami)...

Pozdrawiam!

Stal Gorzow! Stal! Stal! Stal Gorzow! :D :D :D :D Zapraszamy!

Geest
Senior

#105 Postautor: Geest » 9 czerwca 2004, o 23:28

ja sie tylko krotko pragne ustosunkowac do opinni prostakow przyklejonej tu przez Hollywooda kibicom z Gorzowa - brednie...

Przemo-speedway-fan

#106 Postautor: Przemo-speedway-fan » 10 czerwca 2004, o 06:08

witam wszystkich fanatykow zuzla -jestem nowym uzytkownikiem forum chociaz na zuzel chodze od debiutu hansa w lublinie z rybnikiem------jedna porazka z egonem :)------sa tutaj sprzeczne dane , wiec chcialbym sie zapytac o ktorej i kiedy jest mecz
TO JA NA SPEEDWAY'U WYCHOWANY -WIERNY KIBIC-TYP NIEOKIEŁZNANY

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#107 Postautor: Radzio » 10 czerwca 2004, o 07:17

Przemo-speedway-fan pisze:witam wszystkich fanatykow zuzla -jestem nowym uzytkownikiem forum chociaz na zuzel chodze od debiutu hansa w lublinie z rybnikiem------jedna porazka z egonem :)------sa tutaj sprzeczne dane , wiec chcialbym sie zapytac o ktorej i kiedy jest mecz

Mecz jest w Niedziele o 17:30 - dziś będą plakaty na mieście rozklejane więc się upewnis zo której i kiedy:)

ps. dannie zgadzam sie z tobą, u nas powinna być kultura na stadionie i niech każdy dobrze (z drużyn przyjezdnych) wspomina wypady do Lublina i zimną lubelska perełke:)

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#108 Postautor: Mars » 10 czerwca 2004, o 09:39

Panowie niema cio sie klocic z kibicami z Gorzowa bo oni i tak pewnie sie tutaj nie pokaza zadaleki wyjazd jak dlanich ... oni sa dlamnie jak Hetman Zamosc w pilce napinacze internetowi i nic wiecej i po co sie tak denerwowac ,poprostu nasi zawodnicy im uswiadomia w Niedziele ze to my jezdzimy usiebie i taki Rajkowski czy Hlib dla Jelenia straszni niebeda wiec seniorow nawet niebede porownywal fajnie ze Zorro sie zjawi bardzo lubie tego zawodnika ciekawe beda jego pojedynki z Piterem..

P.S A jak juz sie zjawia Kibice z Gorzowa to nawet fajnie...:)
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych :lol: :lol:

Awatar użytkownika
sOKi [HST]