Treningi
Re: Treningi
No to jest troche dziwne, bo przed takim meczem kto jak kto ale Cam powinien potrenować na betonie bo on ma chyba na takim największy problem.
Nie martw się. Cam na pewno będzie trenował. Pytanie tylko kiedy (albo w sobotę albo w niedzielę), ale to już sobie z trenerem ustalą.
K... Najwazniejszy mecz sezonu a tu nie wiadomo czy na treningu będzie Jeleniewski ,kto mu wyraził zgodę na start w Szwecji ?? Gdzie Woodward ,który ostatni mecz pojechał tragicznie..!!
Nie ponosi Cię z lekka?
Jeleń obecnie nie potrzebuje żadnego treningu żeby być najlepszym zawodnikiem meczu.
Ta jasne, a mecz się sam wygra. Jeżeli Jeleń i Woodward nie będą spasowani z torem to można zapomnieć o zwycięstwie.
a to ze dzisiaj by sobie pojezdzili to jak sie przeklada na spasowanie w niedziele??
jeżeli na treningu będzie bardzo twarda nawierzchnia o jakiej Sprawka mówił w ostatnim wywiadzie, to w niedzielę komisarz więcej z tym torem nic nie zrobi (bo chyba nikt sobie nie wyobraża że miałby pomysł aby bronować z rana tor). Jeżeli Woodward pojedzie "z marszu" to będzie jego kolejny beznadziejny występ. Z Jelonkiem też trzeba być ostrożnym i się nie podniecać, bo mecz meczowi nie równy.
Może ktoś zrelacjonować trening?
jelen kuciapa miesiac baran madej bober kostro dzis trenowali 
Relacja z treningu:
Jeleń na swoim poziomie - bardzo szybki. Kuciapa podobnie, co w sumie trochę mnie zdziwiło, bo do tej pory mistrzem treningów nie był. Miesiąc trochę szybszy na trasie od Barana, jednak starty z reguły lepsze miał Karol. Do tego warto zwrócić uwagę na Oskara, który startował z pod taśmy kilka razy z Madejem i oprócz jednego startu wszystko wygrał. Nie jest to może jakieś wielkie osiągnięcie, ale podobała mi się jego jazda po zewnętrznej. Niestety było również niebezpiecznie, Miesiąc na trasie jechał bardzo blisko Kuciapy i już po biegu, na wejściu w pierwszy łuk zahaczył o Kuciapę jednocześnie zaliczając glebę. Trochę się chłopakom zagotowało w głowach, dobrze, że nikomu nic się nie stało. Swoją drogą Kuciapa po tym biegu nieźle się wkurzył na Miesiąca, ale w sumie nie dziwię mu się, bo facet trochę przesadził. A i jeszcze jedno. Jeżeli dobrze usłyszałem słowa Wardzały to w niedzielę jedziemy Madejem
, także nasza juniorka leży w całości. Podobno Borowicz jest na zwolnieniu (nie wiem o co chodzi), a Mazur jedzie w Lesznie. Mecz w Ostrowie zaczyna mieć coraz większe znaczenie 
Jeleń na swoim poziomie - bardzo szybki. Kuciapa podobnie, co w sumie trochę mnie zdziwiło, bo do tej pory mistrzem treningów nie był. Miesiąc trochę szybszy na trasie od Barana, jednak starty z reguły lepsze miał Karol. Do tego warto zwrócić uwagę na Oskara, który startował z pod taśmy kilka razy z Madejem i oprócz jednego startu wszystko wygrał. Nie jest to może jakieś wielkie osiągnięcie, ale podobała mi się jego jazda po zewnętrznej. Niestety było również niebezpiecznie, Miesiąc na trasie jechał bardzo blisko Kuciapy i już po biegu, na wejściu w pierwszy łuk zahaczył o Kuciapę jednocześnie zaliczając glebę. Trochę się chłopakom zagotowało w głowach, dobrze, że nikomu nic się nie stało. Swoją drogą Kuciapa po tym biegu nieźle się wkurzył na Miesiąca, ale w sumie nie dziwię mu się, bo facet trochę przesadził. A i jeszcze jedno. Jeżeli dobrze usłyszałem słowa Wardzały to w niedzielę jedziemy Madejem
Nie bardzo chce mi się wierzyć, że pojedziemy Madejem bo jeśli tak faktycznie byłoby to kaszana.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
A masz jakiś pomysł na gościa? Borowicz na L4. Nie jedzie ani w Rawiczu w sobotę, ani nigdzie w niedzielę. Sprawa z gościem została zawalona dawno temu i teraz nic nie jesteśmy w stanie zrobić, większość zajęta.
MotorABG pisze: Jeżeli dobrze usłyszałem słowa Wardzały to w niedzielę jedziemy Madejem, także nasza juniorka leży w całości. Podobno Borowicz jest na zwolnieniu (nie wiem o co chodzi), a Mazur jedzie w Lesznie. Mecz w Ostrowie zaczyna mieć coraz większe znaczenie
Niestety dobrze usłyszałeś.
a Marco Gaschka zajęty? W sumie w czwartek pojechał w poszczególnych biegach lepiej od Borowicza, Łukaszewskiego i Mazura.
W Łodzi jechał na gościu.
Tutaj Skrzydlewski też się nieładnie zachował. Gaschka trenował sobie u nas a ten go sobie wziął na gościa, podobnie jak wcześniej Pulczyńskich "zaklepanych" w Grudziądzu. I żali się w prasie że wszyscy kombinują przeciwko niemu a on jest super fair play.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Jestesmy w ciemnej dupie.
Bez stresu. Prezes "na gościa mamy jeszcze czas" na pewno coś wymyśli 
Borowicz jest podobno przeziebiony,to niech Sprawka go przekona $$ to szybko wyzdrowieje.
Borowicz bez treningu pojedzie tak samo skutecznie jak Madej.
Ale może z raz by wyszedł nieźle ze startu i coś dowiózł. Wpisywanie już przed meczem 0,0,0 i to w sytuacji, kiedy możemy jeszcze polecieć z ligi aż mnie zadziwia.
A trening to będzie w tym tygodniu? 
Fork pisze:Będzie. W piątek w godzinach popołudniowych.
A bedzie Woodward