#186 Postautor: LEON1978 » 1 lipca 2013, o 00:13
Witam wszystkich sympatykow Lubelskigo zuzla
Teraz juz na tacy wyszlo cale dziadostwo naszego Prezesa ,przynajmniej jego poplecznicy czyli Honorowy i Prezydent widzieli to na zywca. Widze dwa aspekty tego cyrku
1.Cala prawda tzw.aspektu finansowego ,dziadostwo i oszczedzanie na czym sie da ,a teraz gdy kazdy czul pod skora co sie szykuje nie zrobienie kompletnie niczego.Jeszcze sprawa z Marianem ,nie przypadkowo spuscili go z Tarnowa ,facet jest przemily i rowniacha z niego jakich malo, ale czasami daje sie podejsc jak dzieciak , a w sezon wtopione grube miliony. Koniec rundy sytuacja niepewna a tutaj zagladanie na syfy ,i niema komisarza bedzie git..i nie bylo. Kazdy z nas specow z za klawiatury zarzadzil by przynajmniej dwa treningi na stole ,dmuchajac na zimne. Pasowanie fur, i nastawienie mlodych na ten jeden juniorski pod beton. Ale do Mariana mam mniej pretensji bo mam pewnosc ,ze Prezesowska skala dziadostwa wiaze trenerio rece.
2.To powiecie ze to teoria smolenska a ja pisarz fantasy ....ale dla mnie cyrki jakie miale miejsce, to swiadoma robota kolesi jak Lublin spuscic w kibel.Prosze zwrocic uwage jak komisarze/klika wyciagaja wnioski ,tydzien temu plan sie nie do konca udal, bo po zachodzie bylo polane i tor zmienial sie na nasza korzysc.Wiec teraz Janek puscil oko i w zawodach wlano w tor szklanke wody, ubito i 19 30 nic nie dala. Nie pamietam a widze zuzel od 90 roku zeby nie lac wody podczas meczu-fenomen. Teraz tak P.Skrzydlewski mowi Panie Wodniczak mam to gdzies cora marudzila zpompowala mi portfel ,zostajemy w lidze chcecie to macie mecz w czwartek ja mam lepszy bilans z Lublinem ,a kasy mi szkoda mial byc 1liga i jest. A dla calej krawatowej polski wszyscy dbaja o bezpieczenstwo zuzlowcow bo Lulblin tylko na wykopkach wszystkich lapie. Acha i jescze im pomagamy w kreowaniu tych bzdur ,przegrywajac prawie dwa mecze.
Sami sobie zgotowalismy ten los , jak sie z tego wywiniemy to co najwyzej za miesiac koniec....chyba ze zklonujemy Carlosa i to trzeba by ze cztery sztuki.
Pozdrawiam kibicow ,serce sie wszystkim kraje...ale jest cos w powiedzeniu ze mialo byc dobrze a wyszlo po Lubelsku.
Ostatnio zmieniony 1 lipca 2013, o 00:32 przez
LEON1978, łącznie zmieniany 1 raz.