Maxx pisze:Przed meczem sądziłem, że Jeleń będzie niełapany. O czym mamy marzyć jeśli lubelski klub nie ma juniorów i czas to chyba uświadomić tym co trzeba. O czym mamy marzyć jeśli Kuciapa przegrywa z juniorem w decydującym momencie? O czym marzyć jeśli Jeleń traci w 15 biegu pierwsze miejsce wywalczone po starcie? O Cam'ie nie wspomnę, gościa nie było dzisiaj na meczu. Podobał mi się dzisiaj Baran, walczył naprawdę efektownie i skutecznie a tej skuteczności zabrakło chwilami pozostałym. Szkoda, że po tak fajnym i emocjonującym meczu musieliśmy wracać do domów z poczuciem porażki.
Panie Sprawka - kończ pan oszczędzać na klubie i zawodnikach a zacznij pan oszczędzać na tym, na czym trzeba. Najlepiej zatrudnij pan nowego prezesa, który zna się na tym co trzeba robić w mądrze zarządzanym klubie żużlowym. Tyle.
Motor Lublin - Orzeł Łódź 30.06.2013 (nd) g. 19:30
Re: Motor Lublin - Orzeł Łódź 30.06.2013 (nd) g. 19:30
Dzisiaj zabrakło punktów i Cam'a i juniorów. Tutaj boli. Cam zawalił po raz pierwszy i oby ostatni, natomiast juniorzy są w czarnej d...pie od samego początku sezonu. I co dalej? Oszczędności?
Zabrakło dwóch punktów dzisiaj, ale za te punkty winię Cam'a. z juniorami wiadomo było jak jest a Woodward miał być tym pewnym ogniwem w składzie. Dzisiaj był najgorszym (oprócz Madeja), czego chyba nikt się nie spodziewał. Nawet nie próbował nawiązać walki.
Zabrakło dwóch punktów dzisiaj, ale za te punkty winię Cam'a. z juniorami wiadomo było jak jest a Woodward miał być tym pewnym ogniwem w składzie. Dzisiaj był najgorszym (oprócz Madeja), czego chyba nikt się nie spodziewał. Nawet nie próbował nawiązać walki.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Sensowny gość, solidny junior. Jakie to oklepane nazwy na tym forum. Szkoda tylko że teraz jest na to za późno bo na to był czas w lutym. Ale skoro pan Sprawka twierdził inaczej no to teraz mamy Arka "Trzy Zera" Madeja. Nawet Łódź potrafiła załatwić Pulczyńskiego, chyba Opole Malczewskiego tylko Darek wiecznie nie wie co się dzieje.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
to nawet rawicz stac na goscia strzelec robi w grudziadzu 8pkt dzis 
Szkoda tego jednego punktu ktory wióżł Cam,byłby przynajmniej remis w meczu...no cóz po raz kolejny (wcześniej w ubiegłym sezonie) okazuje sie że nie istnieje na betonie 
Kto to pisał, że widział Woodwarda o północy w centrum?? zamiast się cieszyć, że ma się za kim oglądać trzeba było mu zasadzić kopa w dupę i pogonić do hotelu. Przecież ten jego "występ" to był jakiś żart. No i czepiamy się Madeja, a Łukaszewski ? Setki okrążeń tu przejeździł a poziomem nędzy i rozpaczy przebił go tylko Cameron. Ktoś tu w końcu zrozumie, że jedyna nasza szansa to przepłacić juniora bo inaczej przez kilka ładnych lat się nie wygrzebiemy z 2 ligi ???
Ale aspekt finansowy jest zajeb*isty.
Ludzie idą na stadion i spotyka ich coś takiego... Jak ich zachęcić żeby przyszli jeszcze raz? Po co, skoro nas leją? Przyjeżdża jakiś tam komisarz, ubija tor i oto mamy super zawody. Po jaką cholerę ten cały ubijacz (na tytuł komisarza toru trzeba sobie zasłużyć)? Co GKSŻ chciało osiągnąć? Upadek żużla? Jeśli tak to bliscy są celu...
Ludzie idą na stadion i spotyka ich coś takiego... Jak ich zachęcić żeby przyszli jeszcze raz? Po co, skoro nas leją? Przyjeżdża jakiś tam komisarz, ubija tor i oto mamy super zawody. Po jaką cholerę ten cały ubijacz (na tytuł komisarza toru trzeba sobie zasłużyć)? Co GKSŻ chciało osiągnąć? Upadek żużla? Jeśli tak to bliscy są celu...
MOTOR LUBLIN
Mowilem, ze wyjdziemy na frajerow roku. Jak sie nie wygrywa takich meczy jak nasz w Lodzi czy Daugavpils a nastepnie pozwala sie, zeby cwaniaki z Lodzi i Ostrowa robily co chcialy na naszym torze to jak tu sie utrzymac? Poki co mamy idealny replay z 2007
2 liga puka nam do drzwi. A dzisiaj mecz przegral nam Woodward i koniec kropka. Kuciapa tez jak na lidera slabizna straszna.
Ta porażka boli.
Nie uczymy się na własnych błędach, nie mamy juniorów. Jesteśmy po prostu słabi.
Brać do Ostrowa Przedpełskiego albo innego turbogościa nie patrząc na kasę, jechać tam i wydrzeć im zwycięstwo.
Albo oni albo my.
Bo z taką jazdą u siebie to z Gdańskiem nie mamy czego szukać.
Nie uczymy się na własnych błędach, nie mamy juniorów. Jesteśmy po prostu słabi.
Brać do Ostrowa Przedpełskiego albo innego turbogościa nie patrząc na kasę, jechać tam i wydrzeć im zwycięstwo.
Albo oni albo my.
Bo z taką jazdą u siebie to z Gdańskiem nie mamy czego szukać.
a czego wypociny wytłumacz mi czego.
- Lumpproletariacki
- Szkółkowicz
Baran rzeczywiście przegrał z Jamrogiem w 5 wyścigu? Mogę nie pamiętać, ale czy polewaczka (lejąca wodę) zrobiła dzisiaj całe 1 kółko?
Łódź robi na nas 5 punktów, niebywałe... Na 5 meczów u siebie 2 porażki i biedna wygrana z raczej marnym Ostrowem - co pan na to, panie Wardzała (o gamoniu Sprawce nie piszę, bo jego odejście/zwolnienie jest tak samo prawdopodobne, jak sensowny gość)?
Łódź robi na nas 5 punktów, niebywałe... Na 5 meczów u siebie 2 porażki i biedna wygrana z raczej marnym Ostrowem - co pan na to, panie Wardzała (o gamoniu Sprawce nie piszę, bo jego odejście/zwolnienie jest tak samo prawdopodobne, jak sensowny gość)?
trzeba umieć przegrywać ze swoją drużyną. byłam, widziałam. Woodward próbował, ale mu nie szło. jechanie po kimś kto być może miał dzisiaj gorszy dzień nie ma tu najmniejszego sensu. nie wierzę, że każdy z Was zawsze odnosi w życiu tylko i wyłącznie sukcesy.
Z Gdanskiem nasi juniorzy zrobia max 2pt, jak Lukaszewski objedzie Szymke w 1 biegu. W Ostrowie z nimi to bedzie 1 i znow wszystko bedzie zalezec od seniorow.
A jak Dlugopisy wygraja z Grudziadzem, to mozna sie szykowac na 2 lige.
A jak Dlugopisy wygraja z Grudziadzem, to mozna sie szykowac na 2 lige.
BettyBoom pisze:trzeba umieć przegrywać ze swoją drużyną. byłam, widziałam. Woodward próbował, ale mu nie szło. jechanie po kimś kto być może miał dzisiaj gorszy dzień nie ma tu najmniejszego sensu. nie wierzę, że każdy z Was zawsze odnosi w życiu tylko i wyłącznie sukcesy.
Wszystko ok, ale ta przegrana na prawdę komplikuje nam sytuacje. Nie dość, że musimy modlić się o to, żeby Łódź wygrała z Ostrowem to jeszcze wygrać z silnym Gdańskiem - po tym co dzisiaj widziałem jest to dla mnie mało prawdopodobne. Druga liga na prawdę zagląda nam w oczy.
Woodward pojechał już u nas lipę z Grudziądzem. Myślałem, że jak potrenuje na torze wcześniej to nie zaliczy wpadki. Ale komisarz, ehh... Pisałem, że Łódź zrobiła niezłą zagrywkę. Do samego końca czekali. Treningi odbyły się na przyczepnym, a w ostatniej chwili dowalili komisarza.
Lumpproletariacki pisze:Baran rzeczywiście przegrał z Jamrogiem w 5 wyścigu? Mogę nie pamiętać, ale czy polewaczka (lejąca wodę) zrobiła dzisiaj całe 1 kółko?
tez sie zastanawialem, Proszowski podjal decyzje po obejrzeniu 1 powtorki w itvl, wg mnie za szybko, kamera nie byla ustawiona na linii i ciezko bylo ocenic, kto pierwszy wpadl na kreske
METHANOL ADVENTURE TEAM
Zamiast się cieszyć, że fajnie walczymy na wyjazdach i przegrywamy niedużo chyba pora spojrzeć na fakty. Wygrywamy u siebie z Rawiczem i Lokomotivem bez Jonasa , cudem wyrywamy punkty z Ostrowem , a dostajemy z Grudziądzem, Łodzią i przed sobą Gdańsk. Panie Sprawka jedź pan dalej wariantem oszczędnościowym.
Dlaczego ku... ten Baran nie może tak jeździć od 1 kolejki ??? Dwóch gości naraz ciśnie w płot, głowa w lewo i prawo cały czas, blokuje kogo się da . Karol z zajawką jednak potrafi człowiekowi poprawić humor
Dlaczego ku... ten Baran nie może tak jeździć od 1 kolejki ??? Dwóch gości naraz ciśnie w płot, głowa w lewo i prawo cały czas, blokuje kogo się da . Karol z zajawką jednak potrafi człowiekowi poprawić humor
Lumpproletariacki pisze:Mogę nie pamiętać, ale czy polewaczka (lejąca wodę) zrobiła dzisiaj całe 1 kółko?
Zrobiła dokładnie 1 kółko po 7 biegu.
BettyBoom pisze:trzeba umieć przegrywać ze swoją drużyną. byłam, widziałam. Woodward próbował, ale mu nie szło. jechanie po kimś kto być może miał dzisiaj gorszy dzień nie ma tu najmniejszego sensu. nie wierzę, że każdy z Was zawsze odnosi w życiu tylko i wyłącznie sukcesy.
Wszystko OK i można się z Tobą zgodzić. Jest jednak małe ale... To Sprawka przegrał nam mecz bo wszyscy jeżdżą po nim jak na na wyleniałej kozie... Facet oszczędza na elementarnych rzeczach a w tym sporcie oszczędności oznaczają koniec.
I do tego końca zmierzamy.
MOTOR LUBLIN
Na treningu nie bylem. Tor byl przyczepny ? Jak tak, to gratuluje naiwnosci...
Wardzała w wywiadzie ITVL mówił, że w piątek trenowali na przyczepnym, bo komisarza miało nie być.
- marcin_lub
- Junior
grzesieck pisze:Lumpproletariacki pisze:Baran rzeczywiście przegrał z Jamrogiem w 5 wyścigu? Mogę nie pamiętać, ale czy polewaczka (lejąca wodę) zrobiła dzisiaj całe 1 kółko?
tez sie zastanawialem, Proszowski podjal decyzje po obejrzeniu 1 powtorki w itvl, wg mnie za szybko, kamera nie byla ustawiona na linii i ciezko bylo ocenic, kto pierwszy wpadl na kreske
Siedziałem na linii. I jak to się mówi Karol przegrał o grubość kutasa
Przecież oczywiste było, że skoro Ostrów przywiózł ubijacza i powalczył to Łódź zrobi to samo.
MOTOR LUBLIN
nędza i bieda. Kto zawalił - wiadomo. Na torze przygotowanym pod okiem komisarza jako drużyna jesteśmy bezradni jak dzieci. Na 15 wyścigów jeden wygrany start - Barana. Mnie denerwuje tylko jedna kwestia - nic nie "kombinujemy". Drugi mecz z rzędu jest na takim samym torze, nasi juniorzy są ciency jak dupa węża i żadnych wniosków. Ja się pytam - po co były treningi i co na nich robią nasi zawodnicy? Żeby Rory, który męczy się z nami u siebie fruwał u nas niczym ośmiokrotny mistrz świata? Ja sobie nie wyobrażam, żebyśmy cały sezon podcierali dupę szkłem. Czas na zwarcie pośladów, ściągnięcie gościa na juniorkę i trzeba zrobić wszystko żeby wygrać w Ostrowie.
- tezetomaniak
- Trener
Nic nie było wiadomo tydzień bo komisarz został "przyklepany" w ostatniej chwili.
Ale co Schlein się spasował po drugim biegu
RORY SCHLEIN - to były najszerzej(a być może najpiękniej) pokonane kółka na lubelskim torze odkąd istnieje KMŻ. I niech ktoś coś jeszcze piśnie na temat betonu, komisarzy, toru...
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Orzeł teraz będzie rozdawał karty. W pomeczowej rozmowie ze Skrzydlewskim, ten powiedział, że tak teraz poustawiają swoje wyniki (włącznie z przegraną z Rawiczem u siebie jak będzie trzeba), że muszą zająć 5 miejsce. Jak zawodnicy się nie podporządkują to będą jeździli w RF za darmo. Czyli czeka nas albo 6 miejsce, albo w "czwórce". Ciekawe jak to poukładają. Oby nie dzielili się punktami z Ostrowem. A tak swoją drogą to nie ma nic wspólnego ze sportem.
ps. wynik juniorów na naszym torze 2:10
cóż więcej dodać.
ps. wynik juniorów na naszym torze 2:10