TŻ Lublin - Stal Gorzów 48:42

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Gość

#51 Postautor: Gość » 7 czerwca 2004, o 19:00

Nasi juniorzy nie stoją na straconej pozycji , wszystko zależy od startu!
Jak wyjdą pierwsi to dowiązą , bo już nie raz udowodnili że jak są pierwsi to ich trudno dogonić.Jak zawalą start to na dystansie niestety ale nie ma szans na mijanki naszych juniorów.DOBRZE BĘDZIE !!!!

harry
Trener

#52 Postautor: harry » 7 czerwca 2004, o 21:54

GIGI pisze:
$korzen$ pisze:Jasio ustawi pary tak ze Zorro co chwile bedzie jechal przeciw Karlssonowi, wiec sie chlopaczyna nie najezdzi :D

Peter pokaże mu jak się jeździ !! Jestem optymistą , ale swoją drogą nie ma co isaę dziwić. Ja jeszcze zyję wczorajszym meczem , Peter to prawdziwy profesjonalista i zdecydowanie najlepszy zawodnik I ligi. Cieszmy się z tego bo mamy z czego!!!!

PS> ktoś coś wie więcej o tym że Sledzio zmienił mechanika??? Taką informację podał dziś kurier Lubelski( wywiad z Darkiem )

Chodzi o mechanika pomagajacego przy sprzęcie przed i w trakcie meczu. Roberta Juchę zastąpił Leszek Szałacha, który ostatnio sprawował tę funkcję u Dadiego. Bardzo dobry specjalista, perfekcjonista wręcz do obsesji. Mam nadzieje, że współpraca zaowocuje lepszymi wynikami Darka.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#53 Postautor: mikas » 7 czerwca 2004, o 22:17

Hollywood pisze:Nasi juniorzy nie stoją na straconej pozycji , wszystko zależy od startu!
Jak wyjdą pierwsi to dowiązą , bo już nie raz udowodnili że jak są pierwsi to ich trudno dogonić.Jak zawalą start to na dystansie niestety ale nie ma szans na mijanki naszych juniorów.DOBRZE BĘDZIE !!!!

No i żeby Dawid startował jeszcze z pierwszego pola to zwycięstwo w pierwszym biegu byłoby pewne :D
MOTOR LUBLIN
Obrazek

sledzio

#54 Postautor: sledzio » 8 czerwca 2004, o 01:36

no meczyk nie będzie łatwy napewno ale chłopaki się sprężą i licze po cichu że odrobią 16 punktów z pierwszego spotkania oby stawiam 55:35 dla Tż

grzesiek
Szkółkowicz
Kontakt:

#55 Postautor: grzesiek » 8 czerwca 2004, o 10:05

Nie będę tu chyba orginalny, bo uważam podobnie jak większość iż mecz nie bedzie łatwy, ale zdecydowanie do wygrania. Myślę że Gorzów ma podobny potencjał w seniorach co my + lepszych(zdecydowanie) juniorów minus słaszego obco. Naszym największym atutem będzie ustabilizowany i wyrównany(wkońcu) skład i własny tor. Uważam też że przy pełnej mobilizacji(takiej jak na Gdańsk) naszych zawodników, mamy szanse zbliżyć sie do wyniku wyjazdowego z Gorzowem(to już troche na wyrost :lol: , ale zawsze trzeba być optymistą)
NA ZAWSZE WIERNI !!!

CHCESZ DOSTAĆ BILET NA MECZ?? ZAJRZYJ NA NASZ FANPAGE
https://www.facebook.com/ncplusfelicitylublin/

Nasz Salon NC+ w FELICITY w sezonie 2019 będzie wspierał Lubelski Żużel

https://www.facebook.com/Kamery-Lublin/

Awatar użytkownika
m.a.c.i.e.k.s
Junior

#56 Postautor: m.a.c.i.e.k.s » 8 czerwca 2004, o 10:14

Jak wygramy z Gorzowem to będzie super ale pamiętajmy że nie jeden mecz(przynajmniej ten) da nam awans. Trzeba być cały czas w dobrej dyspozycji, i bez kontuzji( nie zapeszyć...). Co do Karlssona to jestem z większością i uważam że zakontraktowanie go do naszej drużyny to był strzał nie w dziesiątkę ale w piętnastkę!!!

TÅ» LUBLIN TÅ»

PS. a co do niedzielnego meczu to bądźmy dobrej myśli. (52:38-tak obstawiam).

PS2. wie ktoś może kiedy będą treningi i o jakich godzinach?? Z góry dzięki.

TŻ Z LUBINA NAJLEPSZA W POLSCE DRUŻUNA!!!

MARIOBIGMAN

CZY KTOŚ WIE KIEDY JEST NAPRAWDĘ MECZ Z GORZOWEM?

#57 Postautor: MARIOBIGMAN » 8 czerwca 2004, o 11:28

JA WYCZYTAŁEM ŻE W CZWARTEK .CZY TO PRAWDA ?
MARIO

jotem

#58 Postautor: jotem » 8 czerwca 2004, o 11:33

Mecz oczywiście do wygrania.Napewno nie bedzie łatwo,ale patrząc na dyspozyzje naszych zawodników jest optymistą przed meczem z Gorzowem.Nasze "koziołki" są rozpędzone i mysle że już nikt ich chyba nie zatrzyma(w rundzie zasadniczej),a zwłasza na naszym torze.Podsumowując wygrana gospodarzy w granicach 6-10 pkt, choć przydałoby się wygrać wyżej.

MECZ W NIEDZELE (coś koło 17.30) - CZYTAJ UWAŻNIE FORUM viewtopic.php?t=1041

Czarek
Trener

#59 Postautor: Czarek » 8 czerwca 2004, o 11:42

Mam prośbę - nie wieszajcie flag na tych przeklętych kratach. Nie dość, że niewiele widać to jeszcze pogarszacie sytuację osób nizej siedzących.
Jak mamy mieć wysoką frekwencję gdy na niższych rządach nie można obserwować spotkania?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

MARIOBIGMAN

#60 Postautor: MARIOBIGMAN » 8 czerwca 2004, o 12:00

CZYTAM UWAŻNIE FORUM I NIE WĄTPIĘ ŻE MECZ ZE STALĄ JEST W NIEDZIELĘ .
ALE WYCZYTAŁEM ŻE I II LIGA JEŹDZI W CZWARTEK BO 12-EGO W SOBOTE JEST GP.
MARIO

max3
Zawodowiec

#61 Postautor: max3 » 8 czerwca 2004, o 12:10

Czarek jak ci przeszkadzaja flagi to sie przesiadz ostatnio byly zwieszone do polowy gornej kraty i wogle nie zaslanialy toru,flagi tam beda zawsze wieszane a na dotatek sa 3 nowe fagi.

MARIOBIGMAN

#62 Postautor: MARIOBIGMAN » 8 czerwca 2004, o 12:11

SORKI.EXTRALIGA I PIERWSZ JEŹDZI W CZWARTEK A DRUGA W NIEDZIELĘ
MARIO

Czarek
Trener

#64 Postautor: Czarek » 8 czerwca 2004, o 12:34

max3 pisze:Czarek jak ci przeszkadzaja flagi to sie przesiadz ostatnio byly zwieszone do polowy gornej kraty i wogle nie zaslanialy toru,flagi tam beda zawsze wieszane a na dotatek sa 3 nowe fagi.

Ja na mecz zawsze przyjdę. Pomyślcie o ludziach, dla których ważne jest w jakich warunkach oglądaja spotkanie. Jest takich ludzi sporo, zwłaszcza takich, którzy przychodzą później nie mogą siąść niżej, bo nic nie widać i muszą stać cały mecz na koronie stadionu. Jak ma do wyboru póść na spacer lub męczyć się 2,5 godziny na meczu i jeszcze za to duzo płacic to wybierze to pierwsze.

PS. Chyba nie ma drugiego tak okratowanego stadionu w Polsce. Wiocha ten Lublin.

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#65 Postautor: GIGI » 8 czerwca 2004, o 12:41

Czarek pisze:PS. Chyba nie ma drugiego tak okratowanego stadionu w Polsce. Wiocha ten Lublin.

Zgadzam się !!! Ostrów niby takie zadupie , też mają fanów ostrowii dosyć krewkich a mimo wszystko na stadionie krat nie ma i z każdego miejsca da sie oglądać żużel, super widoczność ;) Kameralny, fajny obiekt;)

Gość

#66 Postautor: Gość » 8 czerwca 2004, o 13:28

Póki z Lublinie jest Motor kraty będą zawsze !! niestety !
choć mi tam zabardzo to nie przeszkadza , da się przyzwyczaić.
Jak ktoś przychodzi kibicować drużynie to kraty w niczym nie przeszkadzają .
A co do wieszania flag na kratach , to co falgi ma się w ręku trzymać ?

ps.nie wiem czy zauważyliście na Wszystkich stadionach , kibice flagi wieszają obok siebie tak żeby była łądna kompozycja , nie wiem czemu u nas flagi są tak porozrzucane ? kiepsko to wygląda , zresztą spójrzcie na zdjęcia z meczów np z Gdańskiem , 3 średnie flagi obok siebie duża dziura i jakaś malutka potem.

Czarek
Trener

#67 Postautor: Czarek » 8 czerwca 2004, o 13:42

[quote="Hollywood"]Póki z Lublinie jest Motor kraty będą zawsze !! niestety !

A możesz mi wyjaśnić jaką funkcję te kraty spełniają? Czy ktoś chce wbiegać na boisko? A jak chce dlaczego nie robi tego przez wiecznie otwartą, na piłce ,bramę od strony Bystrzycy?

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#68 Postautor: dannie » 8 czerwca 2004, o 13:54

Hollywood pisze:Póki z Lublinie jest Motor kraty będą zawsze !! niestety !
choć mi tam zabardzo to nie przeszkadza , da się przyzwyczaić.
Jak ktoś przychodzi kibicować drużynie to kraty w niczym nie przeszkadzają .
A co do wieszania flag na kratach , to co falgi ma się w ręku trzymać ?

ps.nie wiem czy zauważyliście na Wszystkich stadionach , kibice flagi wieszają obok siebie tak żeby była łądna kompozycja , nie wiem czemu u nas flagi są tak porozrzucane ? kiepsko to wygląda , zresztą spójrzcie na zdjęcia z meczów np z Gdańskiem , 3 średnie flagi obok siebie duża dziura i jakaś malutka potem.

zgadzam sie... flagi sa i bede! taka 3m to nie bardzo nadaje sie do trzymania (a i machanie niektorym przeszkadza! :? )... flagi sa znakiem kibicow i pokazuja ich oddanie i zaangazownie w dobro druzyny!

flagi bede wisiec a jak ktos chce sobie ogladac mecz w "lepszych" warunkach to niech siada na luku :twisted: ... nie musi siedziec przy FC...

co do skupienia flag to dobra uwaga... ale realizacja utopijna... wiadomo dlaczego...

Awatar użytkownika
ggumiss

#69 Postautor: ggumiss » 8 czerwca 2004, o 14:28

Flagi były sa i musza byc jak ktos chce siedziec w dobrym miejscu niech przychodzi wczesniej ja zjawiam sie zawsze jakies 2 godzinki wczesniej i siadam gdzie mi sie podoba(oczywiscie od Bystrzycy) a kto póżno przychodzi ten sam sobie szkodzi!!

Czarek
Trener

#70 Postautor: Czarek » 8 czerwca 2004, o 14:28

"zgadzam sie... flagi sa i bede! taka 3m to nie bardzo nadaje sie do trzymania (a i machanie niektorym przeszkadza! )... flagi sa znakiem kibicow i pokazuja ich oddanie i zaangazownie w dobro druzyny!

flagi bede wisiec a jak ktos chce sobie ogladac mecz w "lepszych" warunkach to niech siada na luku ... nie musi siedziec przy FC... "

Dobro drużyny to także, a może przede wszystkim jej finanse. Stadion podobno może pomieścić 18 tys. ludzi. A ile może oglądać mecz dzięki tym kratom i wiszącym na nich flagom? Może trochę więcej jak połowa. Rachunek ekonomiczny dla klubu jest prosty. A na łuku też wiszą flagi. Chyba na mecze nie chodzisz.

Gość

#71 Postautor: Gość » 8 czerwca 2004, o 14:37

Czarek , swoją postawą nic nie zmienisz , tak już jest na stadionach flagi to wizytówka druzyny , powiem ci tyle falg będzie więcej , wiec przychodz na mecze 2 godziny wcześniej to zajmiesz dobre miejsce.

Awatar użytkownika
ggumiss

#72 Postautor: ggumiss » 8 czerwca 2004, o 14:43

Jak TŻ bedzie miał swój stadion to nie bedzie problemu z kratami a na piłce nożnej kraty byc musza bo by służby pożadkowe nie dały sobie rady.
W telewizji ostatnio wypowiadał sie Kempa , o jakis planach budowy chali motorowej na kresowej moze doczekamy sie stadionu z prawdziwego zdażenia....

PS. pozatym robi sie ciepło i siedzenie nisko i tak bedzie utrodnione(kompiel po meczu bedzie obowiaskowa:))))))))
Ostatnio zmieniony 8 czerwca 2004, o 14:48 przez ggumiss, łącznie zmieniany 1 raz.

Czarek
Trener

#73 Postautor: Czarek » 8 czerwca 2004, o 14:46

Hollywood pisze:Czarek , swoją postawą nic nie zmienisz , tak już jest na stadionach flagi to wizytówka druzyny , powiem ci tyle falg będzie więcej , wiec przychodz na mecze 2 godziny wcześniej to zajmiesz dobre miejsce.

Mnie flagi nie przeszkadają, bo mam dobre miejsce itd. Chodzi mi o ludzi, którzy odpuszczaja sobie przychodzenie na mecz z powodu kiepskich warunków. Powiem więcej ci ludzie też mnie g... obchodzą, ale obchodzi mnie kasa, którą w ten sposób traci klub.

Awatar użytkownika
ggumiss

#74 Postautor: ggumiss » 8 czerwca 2004, o 14:56

Osobiscie uważam że flagi mogły by wisiec na góże sektorów tylko klub musiał by sie postarac o jakeś maszty lub sztalugi i nie bylo by wtedy problemu z zasłanianiem widoku a i flagi mogły by byc wieksze

Geest
Senior

#75 Postautor: Geest » 8 czerwca 2004, o 15:42

Kowalski: idziesz na mecz?
Iksiński: nie, bo flagi wisza...

tego typu dialog wydaje sie byc zupelnie oderwany od rzeczywistosci, ze kraty przeszkadzaja i ze betonowe siedziska to sie zgodze - czesc potencjalnych widzow to odstrasza, ale zeby flagi? ja przychodze przed meczem, siadam tam gdzie beda flagi, jakos mi one nie przeszkadzaja. fakt, nie siedze z czwartym erzedzie od dolu, ale wierze, ze i tam da sie cos zobaczyc. poza tym te miejsca sa dosc lipne nawet bez flag, wiec tak jak juz bylo napisane: przychodzic wczesniej.
a jeszcze poza tym, to fan klub przychodzi wczesnie i albo od razu albo pozniej wiesza flagi, ale kazdy kto tam siada powinien sie orientowac ze flaga bedzie. bezsensowna dyskusja...