Widać że nasza druzyna zaczyna "łapać" rytm, mam nadziej że w następnych meczach nikt nie zanotuje "wpadki"-a co za tym idzie pozwoli aby nasz zespół awansował do ekstraligi.
Mecz: KM Intar Ostrów - TŻ Sipma Lublin 41:49
Podsumowując mecz w Ostrowie, należy wspomnieć po za swietną jazda wszystkich zawodników, o dobrej taktyce naszego trenera Janusza Stachyry.Świetne ustawione pary zawodników zwłaszcza para dwóch panów "K"
wiadomo o kogo chodzi.W dwóch ostanich meczach na 8 biegów wygrali 7( w tym 4 po 5-1 i 3 po 4-2) jeden remisując, nie przegrywając żadnego biegu
RESPEKT.Postrach pierwszej ligi.
Widać że nasza druzyna zaczyna "łapać" rytm, mam nadziej że w następnych meczach nikt nie zanotuje "wpadki"-a co za tym idzie pozwoli aby nasz zespół awansował do ekstraligi.
Powoli zaczynam w to wierzyć.
Szymek pisze:Ten obrazek co masz przy nicku ;]
nie domysliles sie szymciu po tych emotkach na koncu moje postu ze to zart?A konkretniej chodzilo mi o to ze zawsze myslalem ze ten obrazem ktory mam obok mojego postu nazywa sie AVATAR a nie AVART. Stad tez moje pytanie...ehh, jak wy sie na zartach nie znacie
METHANOL ADVENTURE TEAM