Andriej Kudriaszow

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
mustafa
Zawodowiec

Re: Andriej Kudriaszow

#51 Postautor: mustafa » 25 czerwca 2013, o 12:31

wątpię czy teraz odwoływanie coś by dało.

a więc wyszło, ze pozbywając się Trojana postawiliśmy się w ryzykownej sytuacji bo teraz nie mamy żadnego rezerwowego. Aby tylko nikomu nic złego się nie stało.

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#52 Postautor: kibicLBN » 25 czerwca 2013, o 12:42

To jest skandal. Wykluczyć też Pieszczka w takim razie. Zielony stolik...
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

Awatar użytkownika
Saint
Zawodowiec

#53 Postautor: Saint » 25 czerwca 2013, o 12:52

Prcedens jest ... więc może odwołanie w sprawie gdańskiego meczu... ;) moze jeszcze wynik zweryfikują ;) :lol:

Awatar użytkownika
Chaser
Junior

#54 Postautor: Chaser » 25 czerwca 2013, o 12:55

Jak to nie mamy rezerwowego? a Linqvist (czy jakoś tak)? 8)

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#55 Postautor: Manitou » 25 czerwca 2013, o 12:56

Jak tam panie prezesie? Dalej pan sobie będzie miło wspominał pogaduszki z ostrowskimi działaczami? :?
Co za mafia ;/

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#56 Postautor: tezetomaniak » 25 czerwca 2013, o 13:04

Hańba!

Sledzio
Trener
Kontakt:

#57 Postautor: Sledzio » 25 czerwca 2013, o 13:13

Niech dalej liże dupę. Ciekawe jak daleko na tym zajedzie.

Awatar użytkownika
Remus
Senior

#58 Postautor: Remus » 25 czerwca 2013, o 13:14

Bartłomiej Czekański udostępnił zdjęcie użytkownika Żużel - SportoweFakty.pl.
Kara musi być długa i uciążliwa, bo to -zdaje się - recydywa tego zawodnika, aczkolwiek nie tylko Kudriaszow wywija takie numery, a są one u nas ponoć dość częste, więc i inni tacy cwani ściganci też powinni "wisieć". Żeby było sprawiedliwie. Takie jest moje zdanie. Drodzy Kibice z miłego mi Lublina, którzy piszecie do mnie, że Wasz Ruski został zbyt surowo ukarany, a inni w ogóle: Ja Wam nic tu nie pomogę, gdyż w ogóle nie jestem decyzyjny w żużlu. Ale fajną, waleczną drużynę macie w tym Lublinie. Gratuluję i koniecznie pozdrówcie ode mnie "Jelenia"!

Wyciągnięte z FB
Obrazek

Awatar użytkownika
Oskarinho
Junior

#59 Postautor: Oskarinho » 25 czerwca 2013, o 13:22

Sku*wysyństwo i tyle. Układy mają w tym GKSŻ. I ten je*any amator Widera mówi coś o uczciwości i Fair Play ? Niech zamknie d*pe i cicho siedzi bo u siebie baty dostaną i tyle w temacie. Już mnie coś trafia na tych buraków.

jerry78
Trener

#60 Postautor: jerry78 » 25 czerwca 2013, o 13:41

Jak ktoś korzysta z twittera to polecam parę słów szepnąć
Gapińskiemu (@Damian_Gapinski) i Szymańskiemu (@PiotrGksz). Niech wiedzą co lubelscy kibice o tym myślą.

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#61 Postautor: GIGI » 25 czerwca 2013, o 13:49

Lepiej od razu do GKSŻ, maile na stronie są podane. Ale co to zmieni? Swoją drogą niezłą reklamę Ostrów sobie zrobił. Na meczu z nami spodziewam się kompletu.

ermen
Zawodowiec

#62 Postautor: ermen » 25 czerwca 2013, o 18:44

Każdemu jego Everest...

BlueRay

#63 Postautor: BlueRay » 25 czerwca 2013, o 22:58

na jakiej k..wa podstawia taka kara? i z jakiego paragrafu? czy tylko dlatego ,że szymański z ostrowa?

Awatar użytkownika
Furiosus

#64 Postautor: Furiosus » 25 czerwca 2013, o 23:40

BlueRay pisze:na jakiej k..wa podstawia taka kara? i z jakiego paragrafu? czy tylko dlatego ,że szymański z ostrowa?

A dlaczego miesiączkująca kobieta gotuje obiad w sześciu garach naraz???
BO TAAAAK!!!

To jest GKSŻ tego nie ogarniesz.

PS: Swoją drogą mam niezły pomysł na demota: Fota Andrieja wylegującego się lubelskim torze i dopisek: Andriej Kudriaszow demotywator Ostrowa :lol: :lol: :lol:
Don't think!!! DRINK!!!

Awatar użytkownika
lombard
Senior

#65 Postautor: lombard » 26 czerwca 2013, o 08:01

Blamaż władz polskiego żużla i tyle!!! :shock:
Kara zawieszenia na 4 mecze? :shock: Może od razu było dożywotnio zawiesić Andrieja dla jazdy w lidze polskiej bo się nie podnosił z toru? A może by tak Pan szanowny Sędzia usiadł na motocykl, przydzwonił dzwona a potem szybko z motocyklem zszedł z toru? Chętnie bym to zobaczył. :lol:
Prawda jest taka, że gdyby to była inna faza meczu to nikt nad tym upadkiem by się nie rozwodził. Andriej miał po prostu pecha. Teraz wykorzystując układziki dokopali mu żeby więcej mu się nie chciało. To może być koniec kariery tego sympatycznego zawodnika /czego mu oczywiście nie życzę/. Czy ktoś to bierze pod uwagę? Najlepiej zgnoić człowieka :cry:
Zabijajcie dalej ten sport Panowie z centrali. Decydujcie o wynikach pod stolikiem. Przysyłajcie komisarzy, przedstawicieli i specjalistów. Nie dziwię się, że takie ośrodki jak Warszawa czy Świętochłowice nie istnieją bo w takich warunkach pracować się nie da. To jest walka. Walka sportowa ale i walka o byt. Byt klubu! To nie jest tak, że ten mecz był ważny dla Ostrowa a nieważny dla Lublina! No chyba, że Centrala ma uparty cel aby dołączyć Lublin do Warszawy i Świętochłowic. :?
Kibice to przetrzymają bo przetrzymaliśmy nawet brak żużla w Lublinie, ale przy takim zachowaniu ukierunkowanym w jedną stronę, Panowie z Centrali macie u nas zapewnioną odpowiednią ilość gwizdów! 8)

klops
Junior

#66 Postautor: klops » 26 czerwca 2013, o 10:20

Ej no Panowie, trochę mniej emocji i więcej obiektywizmu.

Kudriaszow dostał surową ale zasłużoną karę. Przecież każde dziecko na stadionie widziało ten uślizg i tą heroiczną próbę podniesienia się z gleby :) Sam krzyczałem - Leż K*&wa! :D

Ale trzeba oddać jedno - złapali go za rękę na recydywie, dostał czerwoną kartkę teraz zasłużoną karę. Po co bić pianę? Przecież to oczywiste, że takie zachowania trzeba tępić!

Teraz trzeba uważnie oglądać wszystkie inne mecze i w razie podobnej sytuacji zwrócić uwagę GKSŻ 8)

Zupełnie inna sprawa to postawa panienek z Ostrowa, które chciały nas wydymać a zostały wydymane i to bez wazeliny. Teraz chodzą po mediach i płaczą, że dupa boli. Też im życzę spadku bo nie ma miejsca w I lidze na lamenty fałszywych miernot, które cwaniactwem i przekupstwem próbują wygrać mecz.
a czego wypociny wytłumacz mi czego.

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#67 Postautor: tezetomaniak » 26 czerwca 2013, o 17:55

lobmard prześciga siebie z każdym kolejnym postem na temat Kudriaszowa.

Awatar użytkownika
MikeMistrz
Senior

#68 Postautor: MikeMistrz » 26 czerwca 2013, o 20:09

Kary nałożonej na Kudriaszowa nie powinniśmy odczuć z Woodwardem w składzie, bo najzwyczajniej w świecie Andriej i tak nie pojechałby w tych meczach. Ale dowalenie kary na podstawie samego mniemania, że to był celowy upadek, podczas gdy zawodnik twierdzi co innego, to patologia. To chyba pierwszy przypadek, gdy widzę karę za coś takiego. Takie sytuacje zdarzały się już wcześniej, ale nikt nie robił takiego rabanu na 10 newsów na SF, jak Ostrów. (ot, żeby daleko nie szukać sytuacja z Pieszczkiem) Skoro akurat Ostrów jako pierwszy wymógł taką karę, to sprawa śmierdzi na kilometr.

Talmai
Junior

#69 Postautor: Talmai » 26 czerwca 2013, o 21:53

dumbli pisze:Wydaje się bardzo naciagany ten punkt pod Andreja.

miesci się:
dumbli pisze:za niesportowe zachowanie się (pogróżki, wymyślanie i ubliżanie, itp.) wobec zawodników, działaczy, sędziów, osób urzędowych i funkcyjnych oraz publiczności lub zachowanie niegodne sportowca

lombard pisze:To może być koniec kariery tego sympatycznego zawodnika [...] Czy ktoś to bierze pod uwagę?

:lol: niby dlaczego ? Przecież i tak jest rezerwowym który wskakuje gdy poobijany jest Jeleń, niedostępny Woodward itd. Może i tak by nie pojechał ani razu w tych 4 meczach. Tej kary może w ogóle nie odczuć jeśli chodzi o jazdę i finanse. (Tylko nazwisko ubrudził).
A może załamie się psychicznie, tylko czym ? Swoją recydywą ? Trzeba było myśleć wcześniej.
Ja mam nadzieję, że za rok Rosjanina w Lublinie nie będzie i że -jeśli przyjedzie z inną ekipą –
to nie odwali podobnego numeru.
Jeśli chodzi o karę to 4 mecze to ani mało ani dużo. ( On i tak nie mieści się w naszym optymalnym zestawieniu z Camem.)
Czy to zahamuje proceder nie wiem. A GKSŻ – Szymański , cóż, na pewno związek z Ostrowem zrobił swoje, szkoda że gdyby nie nie chodziło o Ostrovię to pewnie by się skończyło na niczym. Andriejowi może wyjdzie to na dobre,
niech sobie wszystko przemyśli, na dzień dzisiejszy jako żużlowiec kojarzy się wyłącznie
z gówniarskim zachowaniem, nic nie osiągnął, juniorem już nie jest, powinien wiedzieć
co wolno a co nie. Ten smród będzie się za nim ciągnął. Niech się teraz broni wynikami.
Mecz z Ostrovią nie powinien zależeć o tego wybryku, lublinianie go położyli, ale to pierwsza ich wtopa jeśli chodzi o postawę w tym sezonie, mają prawo. Powinni to wygrać wyżej i w normalnych okolicznościach bez względu
na to czy jest komisarz, obserwator czy kto tam jeszcze. Tor nie był jakiś super trudny do spasowania, za coś biorą pieniądze. 11 wyścigów się pasują a potem tłumaczenie się że ubili tor.. Nie mówię tu o Borowiczu, bo to adept prawie, jego punkty powinny byc i tak zbędne przy takiej seniorskiej piątce, no ale kiedyś musiało sie popsuć.
Rudy pisze:wymyślcie coś innego,ufundowanie opon,oleju itp. taki poprostu upominek od kibiców

okolicznościowy leżak może być ?(ale nie silnik tylko taki do wylegiwania się, z tesco)
Pirat pisze:Inicjatywa natomiast musi wyjsc z klubu

to będzie wtedy kolejna kompromitacja tego klub(ik)u. Może od razu niech wpiszą w statucie wspieranie wszystkich leszczy dopuszczających się wałków na torze. Im większa c..a tym większe niech będzie wsparcie. Będzie wesoło. Jednakże liczę, że – mimo animowanego loga – w klubie nie rządzą dzieci członków zarządu.
Oskarinho pisze:Klub powinien otoczyć go ciepłem i jak najlepszą opieką.

:D tak, jeszcze busa nowego, panienki i sponsora na GP

Awatar użytkownika
mundzio
Zawodowiec

#70 Postautor: mundzio » 2 lipca 2013, o 13:18

Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt:

#71 Postautor: Jinxsior » 2 lipca 2013, o 15:38

Słabo się robi na ten cały cyrk żużlowy. Widzieliście wczorajszy mecz Tarnów- Czestochowa ?? Laguta zaraz po starcie odpycha swoja ręką Madsena tak że ten przejeżdża praktycznie dwoma kołami za krede. To co zrobił Laguta to w moim odczuciu najwieksze bandyctwo na torze jakie można spotkać. Uchwycone na wszystkich możliwych kamerach. I co ?? Gówno !! Nawet upomnienia !! Ludzie jakich my czasów doczekaliśmy. Nasz Ruski wywrócił się na tor i dostał bana na cztery mecze. Ja sie pytam kto do kurwy nędzy może udowodnić Kurdiaszowowi że zrobił to celowo ?? jakim wzorem matematycznym obliczono że umyślnie sie położył ?? Szkoda słów.

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#72 Postautor: yamahaR1 » 2 lipca 2013, o 17:37

jest jakiś filmik z tego ?

Awatar użytkownika
tezetomaniak
Trener

#73 Postautor: tezetomaniak » 2 lipca 2013, o 19:36

Ja sie pytam kto do kurwy nędzy może udowodnić Kurdiaszowowi że zrobił to celowo ??

Przecież nikt nie musi niczego udowadniać. W sporcie zazwyczaj nie da się udowodnić celowości jakiegoś zagrania.
"Panie sędzio, przecież nie chciałem! :) "

janek
Kadrowicz

#74 Postautor: janek » 3 lipca 2013, o 20:48

I co z odpowiedzią GKSŻ na sprzeciw Sprawki dot. Kudriaszowa?
Chyba mają czas do najbliższej kolejki? czy jak?

Awatar użytkownika
Hela
Kadrowicz

#75 Postautor: Hela » 3 lipca 2013, o 20:51

Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!