Motor Lublin - ŻKS Ostrovia 22.06.2013 (sobota), 19:30

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Masi
Senior

Re: Motor Lublin - ŻKS Ostrovia 22.06.2013 (sobota), 19:30

#301 Postautor: Masi » 24 czerwca 2013, o 12:31

A mi Pan Gapiński po raz kolejny imponuje znajomością tematu - długa ławka LW KMŻ. No, cały jeden senior!
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także... :D

Zaratustra
Kadrowicz

#302 Postautor: Zaratustra » 24 czerwca 2013, o 12:55

$korzen$ pisze:A czy tylko ja przez caly 15 bieg modlilem sie, zeby Kuciapie nie zdefektowal motocykl 8) ?

Witaj w klubie. Bałem się w 15 biegu też o Jelenia, bo za bardzo w płot jechał. Dobrze, że dowieźli to zwycięstwo.

Liczyłem też na defekt Karlssona, ale widać, że jak jedzie na punktowanej, to i maszyna jakoś nie chce "stawać" dęba ;)

Ogólnie tak, jak pisałem Jeleń przechodził samego siebie i nawet na dupnym torze udało mu się walczyć. Oby tak dalej. Szczególnie, że Miesiąc coś nie może jednak poprawić startów, co w przypadku betonu z Łodzią, może stanowić dla nas problem.

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#303 Postautor: ravajas » 24 czerwca 2013, o 13:05

Niech mie kto mądry wytłumaczy: a czy my nie możemy sobie opłacić komisarza toru na mecze w... Lublinie? 8) Przyjedzie, zrobi regulaminowy tor (przekonamy go, że regulaminowy nie znaczy asfaltowy) i po kłopocie :)
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Awatar użytkownika
mustafa
Zawodowiec

#304 Postautor: mustafa » 24 czerwca 2013, o 13:06

czy prezes Sprawka, który tak lubi wypowiadać się w mediach zamierza zareagować na kłamstwa wypowiadane przez Ostrowskich działaczy na łamach jednego z portali na temat lubelskiego toru? czy cała Polska żużlowa ma otrzymywać bez żadnej riposty te brednie które rozpuszczają sfrustrowani przegraną Ostrowscy działacze? Do tego jeszcze wmawiają lubelskim kibicom jak powinien wyglądać ich tor i że każda drużyna ma brać komisarza i robić u nas twardy tor bo tak dla nas kibiców będzie najlepiej? Przecież na sportowych faktach to już 7 artykuł tych bzdur.

Panie Sprawka... CZAS ZAREAGOWAĆ !!! Pokaż Pan, że nie boisz się tych pyskaczy !

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#305 Postautor: $korzen$ » 24 czerwca 2013, o 13:18

http://www.sportowefakty.pl/zuzel/36603 ... linie-wres

Uwazam, ze na tego newsa Euphoria powinna wystosowac oficjalna odpowiedz w imieniu lubelskich kibicow. Bo to co ten czlowiek pieprzy jest po prostu CHORE.

mechanizator
Junior

#306 Postautor: mechanizator » 24 czerwca 2013, o 13:25

http://www.sportowefakty.pl/zuzel/36603 ... linie-wres
"Jest znakomite ściganie, a dzięki temu, że powołaliśmy na mecz w Lublinie komisarza, tamtejsi kibice mogli wreszcie obejrzeć dobry żużel, a nie jazdę gęsiego - dodaje Wodniczak."
To mi tłuścioch ciśnienie podniósł. Według tego pana najlepiej do lublina przyjechać walcem to nie trzeba by jeździć polewaczką 5 godzin tylko by z godzinka wystarczyła. Mniejsze koszty. Dla mnie osobiście bez sensu jest przepis o komisarzu. Może trzeba by zmienić ich nazwę na ubijacze toru. Od zawsze własny tor był atutem gospodarzy. Po to są rozgrywki w systemie mecz i rewanż na wyjeździe żeby siły się wyrównały i każda drużyna mogła przygotować taki tor jaki im pasuje. Zawodnicy powinni mieć przygotowany sprzęt i kondycje na tor przyczepny i tor twardy. Nie jest naszą wina ze połowa zawodników nie ma siły w rękach przejechać 4 okrążeń na "kopie". Jak ktoś kto przyjeżdża raz w roku ze swoja drużyną na Lubelski stadion może twierdzić co lubelscy kibice chcą oglądać. Od kiedy na torze twardym jak skała jest dobry żużel a nie jazda gęsiego. Przecież do połowy meczu, kiedy tor nie zaczął się odsypywać mijanek było jak na lekarstwo. Moim zdaniem lubelscy kibice chcą oglądać mijanki na trasie jak to w meczu z Grudziądzem czy w meczu z Łotyszami z udziałem Lebiedewa. Chcą oglądać jak chodzi szeroka jak Miesiąc Baran Woodward Jeleń się napędzają przy bandzie.
Mam nadzieje ze funkcja komisarza zniknie tak szybko jak została utworzona i żaden prezes innej drużyny nie będzie się publicznie wypowiadał co lubelscy kibice chcą oglądać.

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior