Motor Lublin - ŻKS Ostrovia 22.06.2013 (sobota), 19:30

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

Re: Motor Lublin - ŻKS Ostrovia 22.06.2013 (sobota), 19:30

#251 Postautor: $korzen$ » 23 czerwca 2013, o 13:19

Flint pisze:Myślałem, że wolałbyś to robić z dziewczętami, ale ok. Płci wybierać ci nie zamierzam. Wiedz jednak, że ja wolałbym to robić jednak z kobietami.

Frajernie taka jak ty trzeba tepic, nie mam w zwyczaju kierowac do nikogo takich tekstow, ale uderzyles we mnie, obraziles mnie, wiec jedyne co moge zrobic to wystawic Ci co trzeba.

Ok, zadzwonię, nawinę "Cześć, jestem Józek, dzwonię do ciebie, bo nie znasz się na speedwayu, i chciałbym nauczyć cię tego i owego. Jeśli się nie da, to jesteś stracony, i nie widzę dla ciebie przyszłości" (tu wjadę smutną buźką)

Wiedzialem, ze taka bedzie odpowiedz internetowy hejterze :lol: Tak sie sklada, ze z toba na temat wiedzy zuzlowej mierzyc sie nie musze, poniewaz mam o tobie takie mniemanie jak ty o mnie, wiec teksty od ciebie, ze nie znam sie na zuzlu, a jestem w tym biznesie ponad 20 lat, wogole mnie nie ruszaja. Poczytaj sobie np. co pisalem na temat przygotowania toru takiego jaki byl wczoraj.

Polecam ci poczytać swoje posty z zeszłęgo sezonu na temat Miesiąca typie.

Ale co ma tutaj Miesiac do Barana? Zadalem ci konkretne pytanie to odpisujesz od dupy strony na temat Miesiaca. Czlowieku scenariusz twojej aktywnosci na tym forum jest zawsze taki sam. Jak Karol przez 70% sezonu daje dupy po calosci to siedzisz jak mysz pod miotla. A kiedy tylko Karolowi wyjdzie jakis mecz, to wyskakujesz jak filip z konopii i ublizasz co 2 uzytkownikowi i zachowujesz sie, jakby twoj guru co najmniej awansowal do GP. A twoj guru zrobil 10pkt z najgorsza druzyna (poza Rawiczem) w calej I lidze. Oprocz tego gdyby nie kuriozalna sytuacja z Kudriaszovem twoj pupil skonczyl by z 8 pkt i jak zwykle dalby dupy w najwazniejszym momencie. Ale to oczywiscie w swoim zwyczaju pomijasz :)

A gdzie byl Karol w biegu 5 i GDZIE BYLBY TERAZ KAROL, GDYBY NIE NUMER KUDRIASZOVA? Chyba zapomniales co sie dzialo w I odslonie tego biegu Wytrzezwiej.

Oglądałeś Rambo?
Tam był dobry dialog. Brzmiał on "W Twojej dupie". Ot ciekawostka.

Brawo, tym wpisem tylko udowodniles jakim jestes dnem :) myslalem, ze chociaz sie wysilisz i sprobujesz to skomentowac. Mylilem sie.

Mam ci przytoczyc kilka spotkan, ktore przegralismy lub nie zdobylismy bonusa wlasnie przez twojego guru? Mam ci przytoczyc niedawne mecze w ktorych Karol robil za statyste? Na prawde daruj sobie. Bo jezeli myslisz, ze ktos nagle zacznie uwazac twojego guru za kozaka i stawiac go ponad Kuciape, Jelenia czy Miesiaca to grubo sie mylisz. Jeszcze daleka droga, zeby Karol odkupil swoje winy i mogl nazwac sie Profesjonalista, jeszcze mu duzo brakuje.
Proponowałbym ci, żebyś przytoczył spotkania Miesiąca z zeszłego sezonu, gdzie jechałeś z nim jak po burej suce, a teraz nagle stwierdził (oczywiście po pierwszych meczach w sezonie), że to lider, że coś tam, że bla bla.

Czlowieku o czym ty pieprzysz? Gadamy o Karolu czy o Miesiacu? Masz jakies rozdwojenie? Gdzie byl Karol przez polowe sezonu? to raz. A dwa NIGDY W TYM SEZONIE NIE NAZWALEM MIESIACA LIDEREM. Wiec przestan pajacu wmawiac, ze cos mowilem kiedy tego nie mowilem. Tak sie sklada, ze jakis czas temu Maxx napisal, ze w tym sezonie liderem jest Miesiac. No i tak sie sklada, ze rozpoczalem z nim dyskusje twierdzac, ze zdecydowanym liderem w tym sezonie jest K-U-C-I-A-P-A i jezeli chcesz, to znajde ta dyskusje i ja tutaj wkleje. Zyczysz sobie tego? BYlem pierwszym, ktory stwierdzil, ze Kuciapa bedzie TOP 10 I ligi. Wiec daruj sobie chlopie bo z kims mnie pomyliles.

A zdanie tych, którzy nie znają się na żużlu (tak, mam tu na myśli ciebie) nie biorę w ogóle pod uwagę, i co najwyżej raz im mogę coś napisać. Każda kolejna wymiana zdań nie ma sensu, bo to tak, jakby rozmawiać ze ślepym o kolorach. Skumałeś ziomuś follow up? Jeśli nie, to ci przetłumaczę, że więcej dyskutować z tobą nie będę, bo szanuję swój czas, o. 8)

e: KAROL BARAN, KAROL <klap klap>
8)

Srasz a nie znasz sie na zuzlu, przeczytaj sobie 5 razy to co ci napisalem powyzej. No i zrozum, to jest FORUM na ktorym kibice dykutuja o druzynie, wynikach i postawie zawodnika x czy y. Naturalnym jest, ze jednych sie chwali, a po drugich sie jedzie. To forum a nie kolko wzajemnej adoracji Karola Barana i Pawla Miesiaca. Dam ci taki przyklad, czy widziales kiedys, zebym chociaz raz wrzucil na Profesora, krola, mojego guru Miskowiaka? Albo zebym wrzucal na Stachyre lub kiedys Na Rymela, Sledzia itp itd? NIE! dlaczego? Poniewaz jechali tak jak od nich tego oczekiwalem. Jezeli natomiast trafia sie koles, ktorzy notorycznie opuszcza treningi bez zadnego wytlumaczenia, jezdzi na jakichs pseudo-motorach i pluje nam kibicom i klubowi prosto w pysk to nie dziw sie, ze 1-2-3 udane wystepy nie zamazuja ogolnego bardzo negatywnego i amatorskiego obrazu jaki sam wykreowal sobie na wlasne zyczenie Karol. Miesiac w zeszlym roku jechal, zwlaszcza na wyjazdach, piach totalny wiec logiczne jest, ze spotka sie to z krytyka tak? Docera to do ciebie? MIesiaca nie jade, bo widze ze solidnie przeproacowal zime, zainwestowal w sprzet i jedzie na maksa. Zamknal mi usta i nawet moge go pochwalic za tegoroczna psotawe. Ale nie licz, ze nagle zaczne robic z niego mistrza swiata i okolic bo jeszcze jest za wczesnie. Pojmij to chlopie. Na tym koncze dyskusje. Generalnie nic do Ciebie nie mialem mimo, ze pare razy podnosiles mi cisnienie, ale obrazac sie nie pozwole takze koncze ta dyskusje i generalnie mam cie w 4 literach i w d***e mam twoje teorie, ze sie nie znam. Tak sie sklada, ze na tym forum bylo i jest kilku uzytkownikow, ktorzy maja wiedze duzo wieksza ode mnie i ich tekstem ktory ty skierowales w moja strone bym sie przejal, ale ty sie do tego zacnego grona nie zaliczas. Mimo wszystko pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 23 czerwca 2013, o 13:55 przez $korzen$, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
mustafa
Zawodowiec

#252 Postautor: mustafa » 23 czerwca 2013, o 13:22

ufff, meczyk pełen emocji :) co prawda od początku nie po naszej myśli, ale przynajmniej nie było takich nudów jak z Lokomotivem.
Wszystko już zostało napisane, ja tylko dodam, że przepis o komisarzu toru powinien zniknąć szybciej niż się pojawił. od 60 lat gospodarze mają atut własnego toru, a tu nagle w 2013 roku wprowadza się przepis który wypacza wyniki. I wcale nie wyrównuje szans obu ekip (choć to nie miało być założeniem tego przepisu) - on po prostu sztucznie zwiększa szansę gości. Wiadomo, że taki komisarz chce się wykazać, że nie dostaje pieniędzy za siedzenie na dupie, tylko musi coś robić. A, że przyjeżdża na polecenie "panienek z Ostrowa", które od miesiąca trąbią, że na tym torze nie da się jechać to taki komisarz pójdzie na łatwiznę i jedyne co będzie robił to ubijał, aby już nie było gadania.

Mam nadzieję, że prezes Sprawka przy najbliższych "rozmowach na szczycie" poruszy ten temat i podejrzewam, że nie będzie osamotniony bo cała ekstraliga ma już dość tego przepisu komisarza.

Kolejna sprawa, która wypacza wynik moim zdaniem to jest "gość z ekstraligi". Jeżeli taki Ostrów nie ma swoich dobrych juniorów, a do tego kontraktuje miernych seniorów - ale na mecz wypożycza sobie klasowego juniora który o mały włos im nie wygrywa meczu to dla mnie nie są to sprawiedliwe rozgrywki. Ja wiem, ktoś powie, że my też możemy sobie wypożyczyć dobrego juniora. Ale z drugiej strony siła zespołu powinna być sumą siły zawodników takich jakich się zakontraktowało podczas burzliwego okresu transferowego i powinno się jechać tym co się ma, a nie desperacko wypożyczać "gościa" żeby ratował im dupę przed spadkiem do drugiej ligi.
Takie jest moje zdanie i mam nadzieję, że ten przepis zniknie tak jak wcześniej zniknął "joker".

Sorry za taki nieskładny post, ale wczoraj do późna w nocy świętowaliśmy zwycięstwo nad tą najbardziej, żenującą drużyną polskiej ligi żużlowej :)

Rudy
Junior

#253 Postautor: Rudy » 23 czerwca 2013, o 13:51

A ja mam pomysł,żeby Andriejowi nie było smutno ;-) . Chyba są te puszki do zbierania kasy co na oprawę były,to dokleić jakiś napis dla Kudriaszowa i zrobić na najbliższym meczu ściepę dla niego na stancję.Jakby spiker to rozgłosił,na pewno ludziska by wrzucali i parę ładnych setek by się zebrało.Co Wy na to ? Jakby nie patrzeć chłopak olał team Widery , poświęcił się chociaż i tak mecz mogliśmy przegrać.
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".

Darek112

#254 Postautor: Darek112 » 23 czerwca 2013, o 13:56

http://www.ostrowwlkp.info/forum/viewto ... &start=105

Panowie poczytajcie sobie jak ostrovia sie spina ;d aż miło popatrzeć na to xddd

cytuje:

"Po meczu... Na miejscu klubu złożył bym skargę na Lublin za to co się stało w 14 biegu! Kudriaszow zjebał wynik!"

"Ta kURWAdiaszow zrobił swoje. cały komentarz mój do tego meczu"

"Jak to się mówi, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
Gdyby Kudriaszow jechal dla nas nikt by go nie potepiał.

Mecz prawie nam wygrał komisarz, który przygotował dla nas tor i słońce mocno operujące na początku meczu, im ciemniej tym tor wilgotniejszy i dla nas coraz ciemniej..." - tu widać ze gdyby nei komisarz nie wygrali by tego meczu

"JAK BYM DOPADŁ TEGO RUSKIEGO CWELA TO BYM K.U.R.W.A ZABIŁ !!!! Sory ale inaczej nie moge tego napisać !!"

To tylko niektóre z komentarzy, jeżeli zainteresowani jesteście to poczytajcie ten link.

ermen
Zawodowiec

#255 Postautor: ermen » 23 czerwca 2013, o 14:08

Robienie tego oficjalnie, przez spikera, na stadionie, to delikatnie mówiąc poroniony pomysł.
Każdemu jego Everest...

Rudy
Junior

#256 Postautor: Rudy » 23 czerwca 2013, o 14:16

ermen pisze:Robienie tego oficjalnie, przez spikera, na stadionie, to delikatnie mówiąc poroniony pomysł.

Dlaczego poroniony,jak Widera na głos mówi,że u jego dziewczyny Andriej mieszkać nie będzie ,że z warsztatu korzystał nie będzie. Byśmy Polsce pokazali naszą lubelską siłę kibiców. Tak po cichu na forum mniej by się zebrało. To była tylko propozycja.
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".

LEON1978

#257 Postautor: LEON1978 » 23 czerwca 2013, o 14:59

Gratulacje dla druzyny ,twardzieli poznajemy w ciezkich sytuacjach.
Mysle ,ze watkow jest wiele .Jelen mial racje gdy odnosil sie do trenerio ze dali sie zaskoczyc ,przygotowanie twardego toru nic nie dalo.Nikt nie wie kim jest ten Pan komisarz i jakie powiedzmy powiazania sa lub nie ma...jest wyraznie wskazany przez oplacajacego.Dla mnie zenada to postawa sedziego ,niewiele miala z sedziowaniem ,delikatne roszenie po 1szej i 2giej seri ,a na dlugiej przerwie zakaz dotykania toru to juz cuda ,powinien byc z tego protokol meczowy wyszlo jakies 6 biegow na sucho.Tyle dobrze ze przed nominowanymi nie bylo wyjscia bo to by juz nie przeszlo nawet w GKSZ. Nasze szczescie ze Ostrow ma Widere goscia bez pomyslunku ,wystukanie sie z Czaji ,zawsze chory klimat w parkingu...dziwe sie go trzymaja i nikt tam nie widzi tego.Podoba mi sie Prezes robi swoje ale wiadomo fason trzeba trzymac i mowic ze bylo nie zabardzo to czy to.Doceniam postawe Andreja ,wiadomo jak tam bylo ,ale poswiecenie i ofiarnosc odkupuja winy...nawet w niebie przymykaja oko jak czlowiek siebie ofiaruje.Mysle tez ze Mariano pierwszy raz dal sie podejsc z partyzanta ,caly temat przygotowania toru i zachowanie sedziego mowia wszystko tym co od lat sa w tym sporcie....tyle ze dla krawatow to bezpieczenstwo.Minus kolejny dla mlodych ,z Borowiczem sie nawet nie oszukiwalem ,fenomen ze chlopak sam na codzien ma beton,minus dla Lelka ma 4ry kolka ale on nie juz na drugim luku musi zalatwic sprawe i o sobie a nie druzynie mysli.
Zycze aby druzyna wygrala w Ostrowie ,bylby spokoj i koniec gledzenia.Wczoraj w przyplywie emocji kombinowalem chete dla ruska ,ale zona mnie sciagnela na ziemie ze wynajelismy mieszkanie na dwa lata znajomym z umowa i nic z tego..szkoda.
Przykro ze aspekt finasowy rzadzi bo treningi widac mus ze dwa razy w tygodniu i to na innych nawierzchniach.....pozdrawiam wszystkich lubelskich kibicow zuzlowych

Awatar użytkownika
Turkish

#258 Postautor: Turkish » 23 czerwca 2013, o 17:03

Rudy pisze:A ja mam pomysł,żeby Andriejowi nie było smutno ;-) . Chyba są te puszki do zbierania kasy co na oprawę były,to dokleić jakiś napis dla Kudriaszowa i zrobić na najbliższym meczu ściepę dla niego na stancję.Jakby spiker to rozgłosił,na pewno ludziska by wrzucali i parę ładnych setek by się zebrało.Co Wy na to ? Jakby nie patrzeć chłopak olał team Widery , poświęcił się chociaż i tak mecz mogliśmy przegrać.

Ja nie widzę przeszkód, nie często się zdarza żeby ktoś nadstawiał głowę za dużynę w której nawet nie ma pewnego miejsca w składzie i jeździ w niej pierwszy rok.
W razie takiej akcji na pewno się dorzuce a i moi znajomi także.
„Nie dyskutuję z końskim zadem, jeżeli już, to za pomocą bata...”

Awatar użytkownika
Kargolo
Trener

#259 Postautor: Kargolo » 23 czerwca 2013, o 17:26

Uważam że to całkiem fajny pomysł. Trochę się uzbiera, resztę dołoży klub i naplujemy w twarz Widerze. Niech sobie to mieszkanie wsadzi w d.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!

Speedway-Mati
Zawodowiec

#260 Postautor: Speedway-Mati » 23 czerwca 2013, o 17:29

Czy taka akcja miałaby się odbyć zapewne decyzje podjąłby zarząd Stowarzyszenia "Speedway Euphoria" wraz z innymi jej członkami, bo właśnie to oni do tej pory przeprowadzali zbiórkę pieniążków na oprawy meczowe.

Moim skromnym zdaniem, to nie może być jednak tak, że w tym mieście i w tym klubie to wszystko kibice muszą robić za osoby, które tym klubem zarządzają.

Oprawy meczowe owszem to działka kibiców. Andriej to oczywiście zawodnik naszego klubu i to właśnie klub kontraktując zawodnika powinien się Nim odpowiednio zająć. Jeśli była mowa przed sezonem, że Andriej prawdopodobnie przeniesie się do Lublina i tu zamieszka, to po sytuacji, która zaistniała w dniu wczorajszy tym bardziej klub powinien wziąć to na siebie. Zresztą "aspekt finansowy jest kapitalny" (czy coś w ten deseń). Absolutnie nie mam nic do zawodnika i jasne jest, że jak istnieje możliwość mu pomóc to można to uczynić. Uważam jednak, że nie można też tak wszystkiego brać na siebie, bo chłopak wczoraj zrobił dobrą robotę i klub powinien mu opłacić zarówno tę karę finansową, wypłacić odpowiednie wynagrodzenie za wczorajszy mecz i ostatecznie również znaleźć mu mieszkanie w Lublinie.

To jedynie moja opinia na temat ewentualnej zbiórki, o której wspomnieliście w kilku postach powyżej.
Obrazek

Rudy
Junior

#261 Postautor: Rudy » 23 czerwca 2013, o 17:33

Mati ,ale tu chodzi o coś więcej niż pomoc.Ja uważam ,że to by pokazało Widerze ,że nie ma tak że jak coś się daje to i się odwdzięczenia wymaga i niech tą swoją wypominaną pomoc wsadzi w dupke. Wynająć mieszkanie na miesiąc to 1000zł ,lepszego nie trzeba ,a sezon niedługo się kończy więc to nie są jakieś kolosalne kwoty. Tu chodzi o o pokazanie siły kibiców, o pokazanie że się z nim łączymy,że mu dziękujemy .

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#262 Postautor: InDorka » 23 czerwca 2013, o 18:18

Otóż to.
Jak się domyślam, akcja puszkowa nie ma na celu wyręczenia klubu, tylko pomoc młodemu i podziękowanie wyrażone przez kibiców. Popieram akcję rękami i nogami.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#263 Postautor: kibicLBN » 23 czerwca 2013, o 18:43

Stowarzyszenie musi się rozliczać z wydawanych pieniędzy, a ten cel wykracza z tego co wiem poza status. A 1000zł to bardzo duży procent finansów rocznych stowarzyszenia. Nie jest to wszystko takie łatwe, nawet od strony formalnej.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

LEON1978

#264 Postautor: LEON1978 » 23 czerwca 2013, o 18:47

Mirek Wodniczak również miał jakiś wkład w pomoc Andrejowi, bo końcówkę sezonu 2012 mieszkał w Ostrowie, uczestniczył w treningach oraz turnieju o Łańcuch Herbowy. Wspomnę również że Andrej nie był dłużny i w poprzednim sezonie, pożyczył swoje motocykle i silniki ostrowskim zawodnikom w barażach o utrzymanie w I lidze w meczach z Rybnikiem. Szefostwo Ostrovii może czuć się sfrustrowane, bo mecz w Lublinie kosztował ich sporo pieniędzy. Musieli opłacić komisarza toru, oraz pożyczone silniki od ekstraligowych zawodników, a przegrali.-Grzegorz Krzywda menago Andreja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rudy
Junior

#265 Postautor: Rudy » 23 czerwca 2013, o 18:50

Podejrzewam ,że Kurdiaszow jak ochłonął i zobaczył konsekwencje to może mieć wątpliwości co do swej decyzji i chciałbym mu te wątpliwości rozwiać.Niech każdy pomyśli co jest teraz w jego głowie jak go krytykują dookoła nawet prezes :? , ja jakbym usłyszał że kibice są ze mną normalnie bym urósł ;-) .
Tak przeanalizowałem tą powtórkę 14 biegu i nawet jakby okular pyknął Karlosa to byśmy 1pkt wygrali ,dobrze liczę ?
Ten 1000zł to przykład ceny wynajmu mieszkania,wiem że kilka setek by się zebrało tak dla zasady.Jak stowarzyszenie nie może ,to może jest inna możliwość żeby ludziska coś dali,bo jak wcześniej wspomniałem to ściepa na forum będzie skromna ,a spontan na stadionie na pewno bardziej by obrodził.Mogę pomóc jak coś .
Ostatnio zmieniony 23 czerwca 2013, o 18:56 przez Rudy, łącznie zmieniany 1 raz.

Speedway-Mati
Zawodowiec

#266 Postautor: Speedway-Mati » 23 czerwca 2013, o 18:56

Rudy pisze:Tak przeanalizowałem tą powtórkę 14 biegu i nawet jakby okular pyknął Karlosa to byśmy 1pkt wygrali ,dobrze liczę ?

To akurat się zgadza. Nawet w przypadku przegrania 14 biegu w stosunku 2:4 i wygrania 15 biegu 5:1, byśmy ten mecz wygrali. Ale przecież, gdyby nie przerwanie biegu 14, to do takiej sytuacji by nawet nie doszło.
Obrazek

Rudy
Junior

#267 Postautor: Rudy » 23 czerwca 2013, o 18:58

Speedway-Mati pisze:
Rudy pisze:Tak przeanalizowałem tą powtórkę 14 biegu i nawet jakby okular pyknął Karlosa to byśmy 1pkt wygrali ,dobrze liczę ?

To akurat się zgadza. Nawet w przypadku przegrania 14 biegu w stosunku 2:4 i wygrania 15 biegu 5:1, byśmy ten mecz wygrali. Ale przecież, gdyby nie przerwanie biegu 14, to do takiej sytuacji by nawet nie doszło.

Dokładnie,tylko w trakcie biegu myślałem,że już po meczu jak Okular zaczął połykać Karlosa,ale tyle emocji to chyba dawno nie miałem na Zygmuntowskich.

Awatar użytkownika
KosaRKS
Zawodowiec

#268 Postautor: KosaRKS » 23 czerwca 2013, o 19:29

Jako kibice możemy wesprzeć Andrieja poprzez dodanie mu otuchy, powiedzenie że trzymamy jego stronę itd itp. Sprawka jaki jest taki jest, ale jestem pewien, że załatwi mu jakieś mieszkanie w Lublinie ;)
Naczelny obrońca Karola Barana.

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#269 Postautor: kibicLBN » 23 czerwca 2013, o 19:51

Tak dla beki wypowiedź Borowicza sprzed półtora miesiąca:
Mateusz Borowicz (Unia Tarnów): Zabrakło punktów, które uciekły mi przez upadek. Zawody były dla mnie próbą odbicia się od dna. W ekstralidze przywoziłem same zera w biegach juniorskich, dlatego dzisiaj chciałem zrobić dobre wrażenie na kibicach. W I lidze punkty zdobywało się praktycznie za darmo, a w najwyższej klasie każdy wjeżdża w szczelinę i nie odpuszcza. Różnica jest ogromna, jednak swojej decyzji nie żałuję. Starty w ekstralidze już dużo mnie nauczyły i mogę żałować, że nie trafiłem tam wcześniej.

http://www.sportowefakty.pl/zuzel/35626 ... ej-w-opolu
Także tego 8)
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

Awatar użytkownika
truskawa
Zawodowiec

#270 Postautor: truskawa » 23 czerwca 2013, o 19:52

Nie wiem na jakiej zasadzie Widera przyjmował Andrieja ale chyba można być pewnym, ze nie za darmo. Po prostu teraz będzie musiał wynająć gdzie indziej. Biedakiem aż takim chyba nie jest, żeby sobie podstawowych potrzeb bytowych nie zapewnić we własnym zakresie. Wczoraj z punktów na torze zarobił pewnie na wynajem kwadratu na pół roku co najmniej.
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#271 Postautor: InDorka » 23 czerwca 2013, o 20:12

To wszystko prawda co piszesz, ale tu nie chodzi sensu stricto o złotówki.
A przynajmniej nie tylko...w moim odczuciu.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~

Radoskon

#272 Postautor: Radoskon » 23 czerwca 2013, o 20:50

ja mysle ze to co sprawka gada do kamery to jedno a co do zadownikow i do trenera to drugie , on musi byc dyplomatyczny i trzymac strone fair play publicznie , to kwestia podejscia sponsorow itp zaden prezes nie pochwali jakis machlojek czy przekretow do kamery , i nie ma sie co tym przejmowac bo andriej uratowal nam 1 lige smiem twierdzic i prezes tez juz wyja w ostaniej chwili glowe spod szubienicy , jestem tez przekonany ze andriej bedzie u nas w nastepnym roku ....

Awatar użytkownika
truskawa
Zawodowiec

#273 Postautor: truskawa » 23 czerwca 2013, o 20:53

Chodzenie z puszką po stadionie i żebranie o kasę jest uciążliwe, pracochłonne i co najważniejsze krępujące dla zbierających, szczególnie gdy cel jest nie do końca jasny i niezbędny.
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN

Awatar użytkownika
boxing
Kadrowicz

#274 Postautor: boxing » 23 czerwca 2013, o 21:23

$korzen$ pisze:btw. Ludzie, czy wy na prawde nie mozecie najarac sie przed meczem i nie katowac ludzi tymi szlugami? Czy ciezko ruszyc d**e i zejsc z trybun skoro nie mozecie powstrzymac tego chorego nalogu? Czy ciezko zrozumiec, ze wokol sa ludzie ktorzy nie pala, sa z dziecmi lub sa z kobieta w ciazy?

Popieram apel. Moze stworzyc zestaw: jakies strefy dla palacych + kara finansowa dla tych, ktorzy sie nie stosuja.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#275 Postautor: RadeKas » 23 czerwca 2013, o 21:30

Kara to powinna byc z automatu za palenie w miejscu publicznym, tylko nie ma kto egzekwowac.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.