TŻ Lublin - Stal Gorzów 48:42

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
meesha
Trener
Kontakt:

#26 Postautor: meesha » 7 czerwca 2004, o 12:12

Zrobiłem małą symulację i wychodzi, że przy bardzo sprzyjających dla nas wiatrach tabela po rundzie zasadniczej może wyglądać tak:

1. Gdańsk 20
2. Lublin 20
3. Gorzów 16
4. Rzeszów 11
5. GrudziÄ…dz 9
6. Ostrów 8
7. Gniezno 0

Nieźle co nie? Pomarzyć zawsze można :P Szczerze mówiąc wolałbym, abyśmy nie musieli już jechać do Rzeszowa (tym razem będzie cholernie ciężko tam wygrać, walka będzie "na noże"). Lepiej byłoby, żeby do czwórki wszedł Ostrów, coś nam ostatnio dobrze tam idzie 8)

PS. Do wszystkich, którzy rzucą się z krytyką: to tylko zabawa i tak należy traktować powyższą tabelę. W sporcie różnie bywa i może Gniezno pokona u siebie Gdańsk, a wtedy:
1. Lublin 20
2. Gdańsk 18
:wink: :wink: :wink:

lexy

#27 Postautor: lexy » 7 czerwca 2004, o 12:27

wszystko cacy tyle tylko ze niewydaje mi sie ze wygracie w Grudziądzu...wygrana w Ostrowie neibyła taka trudna.czyli bedziecie miec 18 ptk.
1.gks 20
2.tz 18
3.stal 16
4.stal r 11 -lepszy bilans z gtz-no prosze to odpuszczenie meczu ze stala odbije sie duza czkawka grudzaidzanom-walka z opolem tez bedzie ciekawa...

Oczywiscie zakładamy ze przegramy[gorzow] w lublinie i rzeszowie a to jest sport i WSZYSTKO sie moze zdarzyc,pamietajcie o tym... 8)
STAL 4EVER!!!
STAL THE BEST!!!
ONLY STAL!!!

meesha
Trener
Kontakt:

#28 Postautor: meesha » 7 czerwca 2004, o 12:42

Najgorsze jest to, że moje obliczenia mogą "spalić na panewce" już w najbliższą niedzielę. Tfu tfu i puk puk (odpukałem w niemalowane). Niedługo będziemy po wszystkich dwumeczach na linii Gdańsk - Gorzów - Lublin i wtedy będzie można lepiej rozkminić siłę poszczególnych zespołów z tej trójki. Jak na razie każdy wygrywał u siebie i myślę, że tak zostanie :) Najbardziej o układzie górnej części tabeli decydować będą mecze: Rzeszów - Gorzów i Grudziądz - Lublin...
Ostatnio zmieniony 7 czerwca 2004, o 13:04 przez meesha, łącznie zmieniany 1 raz.

harry
Trener

#29 Postautor: harry » 7 czerwca 2004, o 12:48

meesha pisze:Najgorsze jest to, że moje obliczenia mogą "spalić na panewce" już w najbliższy czwartek. Tfu tfu i puk puk (odpukałem w niemalowane). Niedługo będziemy po wszystkich dwumeczach na linii Gdańsk - Gorzów - Lublin i wtedy będzie można lepiej rozkminić siłę poszczególnych zespołów z tej trójki. Jak na razie każdy wygrywał u siebie i myślę, że tak zostanie :) Najbardziej o układzie górnej części tabeli decydować będą mecze: Rzeszów - Gorzów i Grudziądz - Lublin...

A co jest w czwartek? Bo poza Bożym Ciałem o niczym nie wiem!!!!!!!

meesha
Trener
Kontakt:

#30 Postautor: meesha » 7 czerwca 2004, o 12:52

Informacja z kalendarza na http://www.tzlublin.com :

10 runda - 10 czerwca

Lublin - Gorzów
Rzeszów - Ostrów Wlkp
Grudziadz - Gniezno

10 czerwca to chyba czwartek :? :?:
Czy to znaczy, że najbliższa kolejka jest kiedy indziej :?:

No cóż, sam sobie odpowiem: chyba jednak 13.06 czyli w niedzielę (to wersja wg PZM). I bądź tu mądry i pisz wiersze...

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#31 Postautor: Radzio » 7 czerwca 2004, o 13:00

meesha pisze:Informacja z kalendarza na http://www.tzlublin.com :

10 runda - 10 czerwca

Lublin - Gorzów
Rzeszów - Ostrów Wlkp
Grudziadz - Gniezno

10 czerwca to chyba czwartek :? :?:
Czy to znaczy, że najbliższa kolejka jest kiedy indziej :?:

No cóż, sam sobie odpowiem: chyba jednak 13.06 czyli w niedzielę (to wersja wg PZM). I bądź tu mądry i pisz wiersze...

no to zła informacja. Mecz jest w niedziele a w czwartek indywidualne zawody Dawid gdzieś będzie pomykał:)

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#33 Postautor: Maxx » 7 czerwca 2004, o 13:11

W zasadzie trudno jest prorokować wygląd tabeli po Play Offach już w tej chwili, ale uważam, że stać nas na zajęcie drugiego miejsca i tym samym udział w barażach. Wszyscy stawiają na Gorzów jako drugi zespół po zakończeniu rozgrywek i nikt nie typuje nas jako ewentualnego uczestnika spotkań barażowych. Tym lepiej dla nas, bo po zakończeniu sezonu kilku osobom utrzemy nosa :twisted:

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#34 Postautor: Mars » 7 czerwca 2004, o 13:42

Panowie niema co przegramy z Gorzowem zapraszam na http://www.forum.stalgorzow.com/ ale wiara ....;)))

A tak powaznie to bedzie to meczyk latwiejszy niz z Gdanskiem i jestem o tym przekonany na naszym torze Hucko nic nie pojedzie to samo Flis ....

POZDRO

TZ SIPMA EKSTRALIGA 2005!!!!!!!!
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych :lol: :lol:

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#35 Postautor: Apocalips » 7 czerwca 2004, o 13:47

Powiem tylko jedno zdanie, no może dwa :lol: :
Ja się bardziej obawiam meczu z Rzeszowem niż meczu z Gorzowem :)
THE END :)
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

AS

#36 Postautor: AS » 7 czerwca 2004, o 14:29

Witam.
Postanowilem dorzucic swoje 3 grosze na temat zblizajacego sie meczu Lublin-Gorzow.
W obu miastach po ostatniej kolejce panuje uzasadniony optymizm co do meczu.Osobiscie uwazam ,ze dwie ekipy maja po 50% szans na zwyciestwo.Zawodnicy z Lublina sa podbudowani zwyciestwem w Ostrowie i kibice oczekuja pewnej wygranej a to nie zawsze pomaga.Gorzownianie natomiast wygrali z Gdanskiem i rowniez licza na punkty(punkt) w Lublinie.Zadecyduje postawa danego dnia,dopasowanie sie do toru i szczescie(ponoc sprzyja lepszym).Dzisiaj tak zwane "dzielenie skory na niedzwiedziu" mija sie z celem gdyz naprawde kazdy wynik jest mozliwy.Szkoda,ze Lublin jest tak daleko bo bym sie wybral na mam nadzieje emocjonujacy mecz.Pozdrawiam fanow speedwaya z Lublina i okolic.

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#37 Postautor: GIGI » 7 czerwca 2004, o 14:41

Witam.
W obu miastach po ostatniej kolejce panuje uzasadniony optymizm co do meczu.Osobiscie uwazam ,ze dwie ekipy maja po 50% szans na zwyciestwo.

Faktycznie Gorzów u nas dobrze jeździ , ale my teraz jesteśmy w naprawę dobrej formie ;)
Zawodnicy z Lublina sa podbudowani zwyciestwem w Ostrowie i kibice oczekuja pewnej wygranej a to nie zawsze pomaga.

Kibice oczekują , a klub spełnia oczekiwania , bo gdyby nie kibice ....;)
Zwycięstwa nad Gdańskiem i Ostrowem na pewno podbudowały zespół na tyle, że uwierzyliśmy w końcowy sukces naszych zawodników, oczywiście w zachwyt jeszcze popadać nie wolno;) trzeba iść za ciosem. I nie jest to nieuzasadnione myslenie
Gorzownianie natomiast wygrali z Gdanskiem i rowniez licza na punkty(punkt) w Lublinie.Zadecyduje postawa danego dnia,dopasowanie sie do toru i szczescie(ponoc sprzyja lepszym).

Podobno tak , ale nie sądzę żeby ktokolwiek mógł wygrać w Lublinie w tym sezonie. Bardziej obawiam się Rzeszowa niż Gorzowa.
Ostatnio zmieniony 7 czerwca 2004, o 14:43 przez GIGI, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#38 Postautor: Maxx » 7 czerwca 2004, o 14:42

Mars pisze:Panowie niema co przegramy z Gorzowem zapraszam na http://www.forum.stalgorzow.com/ ale wiara ....;)))

A tak powaznie to bedzie to meczyk latwiejszy niz z Gdanskiem i jestem o tym przekonany na naszym torze Hucko nic nie pojedzie to samo Flis ....

POZDRO

Ja uważam, że mecz z Gorzowem wcale nie będzie łatwiejszy niż ten z Gdańskiem. Gorzów przede wszystkim ma lepszego obcokrajowca, doskonale nam znanego. Jestem przekonany, ze Gorzowianie również bardzo wysoko ustawią nam poprzeczkę i ten mecz nie będzie tylko "spacerkiem".

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#39 Postautor: $korzen$ » 7 czerwca 2004, o 14:47

Jasio ustawi pary tak ze Zorro co chwile bedzie jechal przeciw Karlssonowi, wiec sie chlopaczyna nie najezdzi :D

Awatar użytkownika
fcb
Kontakt:

#40 Postautor: fcb » 7 czerwca 2004, o 14:49

jtylko chciałbym poprosic władze klubu żeby ten człenio z ciągnikiem przygotował tor na 3 godziny przed meczem a nie 40 minut jak to było ostatnio........ 8) 8) 8) :x :!: :?: :idea: :arrow: :wink:
Ronaldinho do TÅ»-u !!!!

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#41 Postautor: GIGI » 7 czerwca 2004, o 14:50

$korzen$ pisze:Jasio ustawi pary tak ze Zorro co chwile bedzie jechal przeciw Karlssonowi, wiec sie chlopaczyna nie najezdzi :D

Peter pokaże mu jak się jeździ !! Jestem optymistą , ale swoją drogą nie ma co isaę dziwić. Ja jeszcze zyję wczorajszym meczem , Peter to prawdziwy profesjonalista i zdecydowanie najlepszy zawodnik I ligi. Cieszmy się z tego bo mamy z czego!!!!

PS> ktoś coś wie więcej o tym że Sledzio zmienił mechanika??? Taką informację podał dziś kurier Lubelski( wywiad z Darkiem )

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#42 Postautor: Gelo » 7 czerwca 2004, o 14:52

Mecz zapowiada się emocjonująco, ale nie obawiam się o wynik. Hućko raczej niewiele najeździ, Flis jest słabszy niż przed rokiem. Moim zdaniem można obawiać się młodzieżowców i Palucha. Co do Zorro - niby wszystko o nim wiemy, ale nie mam do niego przekonania. Ostatni raz jeździł u nas w II lidze, gdzie o punkty było łatwiej, niby punktuje teraz w pierwszej, ale nie sądzę żeby szalał w Lublinie.

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#43 Postautor: Mars » 7 czerwca 2004, o 15:19

Maxx pisze:
Mars pisze:Panowie niema co przegramy z Gorzowem zapraszam na http://www.forum.stalgorzow.com/ ale wiara ....;)))

POZDRO

Ja uważam, że mecz z Gorzowem wcale nie będzie łatwiejszy niż ten z Gdańskiem. Gorzów przede wszystkim ma lepszego obcokrajowca, doskonale nam znanego. Jestem przekonany, ze Gorzowianie również bardzo wysoko ustawią nam poprzeczkę i ten mecz nie będzie tylko "spacerkiem".

najwidoczniej mnie zle zrozumialem bo spacerkow w 1lidze niema no moze z Gnieznem bedzie napewno Gorzow to druzyna ktorej niemozna zlekcewazyc wkoncu te 12 pkt ktore maja dotej pory o czyms swiadczy jezeli nasi pojada tak walecznie jak z Gdanskiem to Gorzow unas polegnie i nie dobije nawet do 40pkt....

POZDRAWIAM
POZDRAWIAM
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych :lol: :lol:

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#44 Postautor: GIGI » 7 czerwca 2004, o 15:36

Mars pisze:Gorzow to druzyna ktorej niemozna zlekcewazyc wkoncu te 12 pkt ktore maja dotej pory o czyms swiadczy jezeli nasi pojada tak walecznie jak z Gdanskiem to Gorzow unas polegnie i nie dobije nawet do 40pkt....

Obyś się nie mylił;) Różnie może być . Ta Gorzowska młodzież jest nieobliczalna !! Do tego Flis, Paluch i Zorro. Zobaczymy :twisted: ;)

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#46 Postautor: Cooper » 7 czerwca 2004, o 16:33

Mam male pytanko, pewnie jest tu duzo takich, co sie orientuja-kiedy beda treningi przed meczem z Gorzowem. Chcialbym znac dni i godziny. Czy np. we wtorek popludniu bedzie? Albo w srode? O ktorej godzinie? Tylko raz kiedys bylem na treningu i z checia bym poszedl. To dobry sposob na wyluzowanie sie podczas sesji:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#47 Postautor: Apocalips » 7 czerwca 2004, o 16:36

Zapewne trening(i) będzie(będą) w czwartek/piątek w godzinach 16:30/17 :)
Pozdrawiam
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Karolina M.

#48 Postautor: Karolina M. » 7 czerwca 2004, o 16:36

http://www.zuzel.info/viewtopic.php?t=844&start=600 tutaj wszystko pisze!
Piątek godz: około 17

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#49 Postautor: Cooper » 7 czerwca 2004, o 16:40

A, sorry, nie wiedzialem, ze jest oddzielny temat do treningow! No ale pytanie nie bylo takie bardzo nie na temat:)
Pozdrawiam i blagam o zmiane dziewczyn podprowadzajacych do startu:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#50 Postautor: GIGI » 7 czerwca 2004, o 18:13

Ru$eK pisze:Mecz powinien być dla nas korzystny, co nie oznacza ze walki na torze nie zabraknie, bo ona moze byc bardzo duża. Jetem ciekawy jak pojedzie Magnus Zetterstroem. Ale młodzież mają znakomitą, w 1 biegu Jelen musi sie spisać na medal 8)

Koniecznie. Muszę przyznać że w Ostrowie Jeleń mi się podobał. JAk rękę podleczy to powinien u nas w pierwszym biegu dać radę młodzianom z Gorzowa ;)