Doceniajac ..
Dziekuje
go! pisze:ITVL dzis bardzo na plus. Mialem z transmisja wiele problemow, ktore zostaly finalnie rozwiazane, do tego przy bardzo milym podejsciu i w profesjonalny sposob. Warto dodac, ze Pan zaproponowal, ze oddzwoni do mnie. A ze dzwonilem z Irlandii, to pozwolilem sobie wyjawic zdziwienie... ale chyba nie potrzebnie. Dostalem telefon zwrotny w 10 sekund i choc nie za pierwszym razem, to problem techniczny zostal rozwiazany, a ja dostalem w prezencie darmowy streaming
Doceniajac ..
Dziekuje
Maxx pisze:też mi kiedyś nawaliło i pomogli błyskawicznie. Tutaj się zgadzam. Ale komentarz...
Hela pisze:Problemem jest to że komentatorzy zawzięli się żeby gadać non stop i czasem gadają bez sensu. A powinni gadać wtedy, kiedy mają do powiedzenia coś sensownego lub chcą przekazać coś, czego nie widzą ludzie oglądający relację. Najbardziej widoczne to było w momentach gdy domagali się taktycznych, albo kiedy po wywrotce zawodnika komentator zapytał ciekawe kogo wykluczą. Czasem lepiej pomilczeć niż wkurzać ludzi bzdurnymi komentarzami. Zgodzę się z przedmówcami. Relacja ok, ale komentarz mógłby być lepszy. Merytorycznie lepszy, bo forma jest znośna.
Hayden pisze:Tylko nie mówcie, że mamy czekać na transmisję z Torunia aż się jakiś tam tenis skończy...
tezetomaniak pisze:Kompromitacja eurosportu.
... choć wczoraj kilkakrotnie próbowali przekonać ludzi jacy to oni nie są teraz prożużlowi i jak im leży na sercu rozwój i propagowanie żużlaTenis i kolarstwo to od lat ich flagowe okrety.
Kargolo pisze:A szczerze mówiąc to tak patrzyłem na ten tenis czekając na transmisję i zastanawiałem się co ludzie w tym widzą i czym komentator tak się podnieca. Przecież nudne to jak flaki z olejem.