GKM Grudziądz - Motor Lublin 26.05.2013 g. 19.00
Re: GKM Grudziądz - Motor Lublin 26.05.2013 g. 19.00
Jeleń jest cienki jak barszcz wigilijny. Tylko nie piszcie że wypadek miał bo wiem
Ale co mu się stało ? nic !! parę siniaków i tyle, zero złamań. Skoro potrafił wygrać z Nichollsem i to z olbrzymia przewaga, a później jechać jak paralityk to raczej nie wina wypadku tylko słabe przygotowanie do sezonu. A jak wy uważacie że wina wypadku to pytanie ile to będzie jeszcze trwać ? jak obudzimy się w 2 lidze ? Chce jechać w meczu ? to niech udowodni na treningu !!! a nie jazda za piękne oczy

Słuchajcie, w tamtym roku ktoś przyniósł transparent "zakaz Jeleniowania" i od tamtego momentu Jeleń zaczął jechać rewelacyjnie! Może trzeba to powtórzyć:)
- niespokojny
- Trener
Jeleń jest cieńki ale taki Kudriaszow i Trojanowski są jeszcze cieńszy, więc nie wiem o co te żale że jest w składzie. Przy okazji Rosjanin nie uważa na kolegów z pary.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
- tezetomaniak
- Trener
Skoro potrafił wygrać z Nichollsem i to z olbrzymia przewaga, a później jechać jak paralityk to raczej nie wina wypadku tylko słabe przygotowanie do sezonu
Jakieś szczegóły?
0,1,0,1 Gdańsk 3,0,0,- Grudziądz
Wyniki mówią same za siebie jak jest przygotowany.
Wyniki mówią same za siebie jak jest przygotowany.
Deri pisze:A dlaczego dziś nie jechał Cam?
Po meczu gdy trener podszedł do naszego sektora jeden z kibiców zadał mu to samo pytanie. Wardzała odp. pytaniem " Czy pamiętamy ile punktów Woodward zrobił w Grudziądzu w zeszłym roku? ".
To trener nie powinien też brać Miesiąca, bo zrobił dokładnie tyle samo co Woodward
Zabrakło konsekwencji u trenera i już.
Ostatnio zmieniony 27 maja 2013, o 20:17 przez jerry78, łącznie zmieniany 1 raz.
Nieładnie. Nie odpowiada się pytaniem na pytanie.
jerry78 pisze:To trener nie powinien też brać Miesiąca, bo zrobił dokładnie tyle samo co Woodward![]()
I Jelenia do Łodzi jeśli by się sugerować wynikami na tym torze z poprzedniego sezonu.
Ostatnio zmieniony 27 maja 2013, o 21:09 przez Scibi, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeleniewski ma ta przypadlosc, ze jezdzi dobrze, jak nie jezdzi
.
.
.
Tzn. jak nie jezdzi dla Lublina
.
.
.
Tzn. jak nie jezdzi dla Lublina
Nie wiem, czy Danielowi nadal doskwiera kontuzja, ale jego postawa robi sie niepokojaca. Po meczach w Lodzi i dobrym poczatku z Rawiczem myslalem, ze Daniel mi i wielu forumowiczom sie po prostu odgryzie... powoli zaczynam miec watpliwosci. Teraz stuknie z Rawiczem i Dlugopisami u siebie pewnie kolo 27-30pkt i temat ucichnie... ale nie tedy droga. Jezeli chcemy cos jeszcze ugrac w tym sezonie poza rozpaczliwa walka o utrzymanie trzeba nam Daniela lepszego niz "matador wlasnego toru" Jezeli natomiast Jelen nadal mocno odczuwa skutki upadku to za przeproszeniem co za debil puscil go w dwoch ostatnich meczach? Obolaly Jelen to beznadziejny Jelen i wiadomo to nie od dzisiaj. To nie Nicki czy Gollob. Presja sponsorow? Nie wiem, ale Daniel musi sie wziac za siebie. W Daugavpils nie mozemy sobie pozwolic na to, zeby Jelen zrobil cos w stylu (2,1,0,-,-) to raz, a dwa jezeli sie utrzymamy przy obecnej formie wyjazdowej Jelenia i w przyszlym sezonie bedziemy jechac o cos wiecej niz utrzymanie... to ja Daniela w naszym zespole nie widze.
Jeśli to ile kto punktów zrobił na danym torze podczas ostatniego występu, Daniel nie powinien pojechać w żadnym meczu wyjazdowym. Już nigdy w życiu.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
$korzen$ pisze: Teraz stuknie z Rawiczem i Dlugopisami u siebie pewnie kolo 27-30pkt i temat ucichnie...
Żebyś się nie zdziwił, bo Jeleń z Rawiczem pewnie nie pojedzie, jeśli tylko Paweł się wykuruje. Miał już nie jechać z Dauga w piątek, ale odwołali. Pojechał do Grudziądza, bo trener zupełnie nie widział tam Cama. O Trojanie na razie chyba się nie myśli i słusznie.
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Żeby nie było... Maciek jedzie bardzo dobrze i póki co nieźle zastępuje Miśka w składzie. Biorąc jednak pod uwagę formę Pawła, śmiem twierdzić, ze to ten drugi jest bardziej godzien uwagi. Dlaczego? Jeździ u nas od kilku sezonów i wstydu nie przyniósł a jedzie coraz lepiej. Starty takie sobie ale serducho do walki ogromne. Pokażcie mi Kuciapę, który tak walczy jak Paweł i do tego z powodzeniem. Jeszcze tego nie pokazał ale jeśli pokaże, że nie ma dla niego straconych pozycji, wówczas uznam go za lidera. Zdobycze punktowe to nie wszystko. Kiedyś był Marek Kępa, który jeśli zabrał się ze startu, był niełapany. Ale jeśli przegrał start, nie było komu gonić i wyprzedzać. Marek uważany był za lidera i słusznie, mylił się niezwykle rzadko. Pracował na to całe lata. Maciek po kilku meczach pokazał, że jest pewnym i solidnym punktem drużyny. Bardziej mam na myśli to, że na określenie "Lider" trzeba zapracować. 3 czy 4 mecze to trochę mało, choć oczywiście ktoś może się ze mną nie zgodzić. Żeby jednak oddać sprawiedliwość Maćkowi, powiem, że jest dobry. Bardzo dobry póki co. I za to szacun.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
- niespokojny
- Trener
Dziwne myślenie, chyba zapędziłeś się w kozi róg i nie wiesz jak z tego wybrnąć. Startowca Miśkowiaka uważałeś za 100% lidera, a Kuciapy który potrafi powalczyć na trasie już nie.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Nie, dlaczego? Myślę po prostu, że Maciek jest bardzo dobrym zawodnikiem. Rzecz dotyczy interpretacji określenia; "AS". Czyli innymi słowy problemem jest "pierdoła". Każdy myśli inaczej a przecież forum nie służy do tego aby narzucać komuś swoją opinię niejako na siłę, prawda?
Dla jednych Maciek będzie asem, dla mnie jest bardzo dobrym i solidnym zawodnikiem póki co. I tyle.
Dla jednych Maciek będzie asem, dla mnie jest bardzo dobrym i solidnym zawodnikiem póki co. I tyle.
MOTOR LUBLIN
Maxx pisze:Żeby nie było... Maciek jedzie bardzo dobrze i póki co nieźle zastępuje Miśka w składzie. Biorąc jednak pod uwagę formę Pawła, śmiem twierdzić, ze to ten drugi jest bardziej godzien uwagi. Dlaczego? Jeździ u nas od kilku sezonów i wstydu nie przyniósł a jedzie coraz lepiej. Starty takie sobie ale serducho do walki ogromne.
Wszystko się zgadza, Miesiąc walczy pięknie. Starty musi jednak poprawić bo pod koniec zeszłego sezonu miał lepsze.
Maxx pisze: Pokażcie mi Kuciapę, który tak walczy jak Paweł i do tego z powodzeniem.
Szukasz dziury w całym. Spasowany Kuciapa jest na 30 metrze o długość motocykla z przodu, nawet przed gwiazdami z Gdańska
Maxx pisze: Pokażcie mi Kuciapę, który tak walczy jak Paweł i do tego z powodzeniem. Jeszcze tego nie pokazał ale jeśli pokaże, że nie ma dla niego straconych pozycji, wówczas uznam go za lidera.
Kolego czy byles na meczu z Grudziadzem w Lublinie?? Jezeli tak, to moze przypomnij sobie 11 bieg w/w meczu. Malo tego, przypomnij sobie rowniez bieg 8 w/w meczu. Poza tym jakies 80% biegow Kuciapy konczy sie tym, ze facet juz na wejsciu w I luk jest motocykl przed reszta. Kolejna sprawa, odkad lider musi byc koniecznie walczakiem? Kompletna bzdura. Dla mnie lider, to koles ktory wali ze startu jak armata i reszta moze co najwyzej wytezac zwrok w poszukiwaniu mozliwosci zalapania sie na szpryce. Jestes kompletnie nieobiektywny i absolutnie sie z twoja teoria nie zgadzam. Kuciapa poki co jedzie profesure i trzeba byc na prawde zaslepionym, zeby to negowac. Oprocz tego zapoznaj sie z ponizszym:
Kuciapa 2,385
Miskowiak 2,267
Miesiac 2,000
Wobec powyzszego wytlumacz mi wyzszosc Miesiaca nad Kuciapa. Bo zachodze w glowe i ja sobie tego wmowic nie potrafie.
- tezetomaniak
- Trener
Pokażcie mi Kuciapę, który tak walczy jak Paweł i do tego z powodzeniem
Kuciapa wozi więcej punktów, jednocześnie zostając na motocyklu. A z Miesiącem nigdy nie wiadomo, gdzie zakończy wyścig.
Maxx pisze:Dla jednych Maciek będzie asem, dla mnie jest bardzo dobrym i solidnym zawodnikiem póki co. I tyle.
Chyba sie zgubilem. To kto jest liderem w Lublinie? (bo chyba ktos liderowac zawsze musi, siłą rzeczy)
go! pisze:Maxx pisze:Dla jednych Maciek będzie asem, dla mnie jest bardzo dobrym i solidnym zawodnikiem póki co. I tyle.
Chyba sie zgubilem. To kto jest liderem w Lublinie? (bo chyba ktos liderowac zawsze musi, siłą rzeczy)
Liderem jest Ciapek to dla tych co jeszcze śpią i myślą, że rozliczenie za ogrzewanie jest w listopadzie! Jelenie tylko i wyłącznie na naszym torze!
tezetomaniak pisze:Pokażcie mi Kuciapę, który tak walczy jak Paweł i do tego z powodzeniem
Kuciapa wozi więcej punktów, jednocześnie zostając na motocyklu. A z Miesiącem nigdy nie wiadomo, gdzie zakończy wyścig.
Z tym się zgadzam. Nie wiadomo kiedy spadnie z fury, dotąd jednak nie spadł
Liderem póki co oczywiście jest Ciapek i to nie podlega dyskusji. Tutaj decydują zdobycze punktowe.
MOTOR LUBLIN
a w 15 biegu obu meczow z Grudziadzem to moze do mety dojechal tak? 
METHANOL ADVENTURE TEAM
Wydaje mi się, że po porażce u siebie, większość zawodników odpuściła sobie walkę o zwycięstwo w Grudziądzu nie wierząc w możliwość rozstrzygnięcia tego meczu na swoją korzyść, także dywagacje, że z Cameronem dalibyśmy radę włóżmy między bajki. Kuciapa jest liderem na chwilę obecną czy to się komuś podoba czy nie. Jeździ w parze z juniorem i robi dobre punkty. Dziwi mnie (a już nie powinno bo można się przyzwyczaić), że jak ktoś wozi trójki to go wszyscy noszą na rękach, a przywiezie 1 albo 0 to już go ze składu wyrzucają
Trzeba patrzeć na całokształt sprawy!
Łełek pozytywnie zaskoczył w tym roku. Przygotował się i jest silnym punktem zespołu. Nie spodziewałem się. Ale nie porównujmy dwóch różnych zawodników jeżdżących na dwa różne style. Nie mam nic przeciwko żeby Paweł tyle samo punktów robił albo więcej.
I chcąc nie chcąc przechodzimy do Daniela. Celowo czekałem z tym tematem niemal do końca, choć jeszcze przecież kilka dni do meczu z Rawiczem. Chłopaka trzeba podmotywować. Na IMP w Lublinie ktoś krzyknął żeby się oszczędzał, no to się oszczędza
Na srebrnym kasku siedział i jadł kiełbaskę. Było podejść i pogadać z chłopakiem jak się czuje i co słychać
Zrobił Daniel trójeczkę w pierwszym starcie? Zrobił. A jak zobaczył, że Rzeszowiaki wyniku nie ciągną to też spuścił z tonu. Czemu, przecież pieniądze mu uciekły? Pieniądze mu uciekły przez nieszczęsny wjazd Fishera a ci co oglądali mecz w Rawiczu powinni widzieć jaką formą Daniel dysponował i jakimi startami. Ponieważ najbliższy mecz jest w Lublinie, uważam, że Daniel powinien pojechać. Nic nie stoi na przeszkodzie, żeby trener powiedział uczciwie, że w kolejnym spotkaniu najsłabszy nie jedzie. Jeśli Daniel będzie najsłabszy to sam się wyeliminuje
No chyba że o czymś nie wiem. Jeśli w chłopaku coś pękło jak kiedyś w Tomku Piszczu (mam nadzieję że nie) to trzeba mu pomóc się odbudować bo to może być kluczowy zawodnik w tym sezonie- taka spinka do mankietu w składzie. 
Łełek pozytywnie zaskoczył w tym roku. Przygotował się i jest silnym punktem zespołu. Nie spodziewałem się. Ale nie porównujmy dwóch różnych zawodników jeżdżących na dwa różne style. Nie mam nic przeciwko żeby Paweł tyle samo punktów robił albo więcej.
I chcąc nie chcąc przechodzimy do Daniela. Celowo czekałem z tym tematem niemal do końca, choć jeszcze przecież kilka dni do meczu z Rawiczem. Chłopaka trzeba podmotywować. Na IMP w Lublinie ktoś krzyknął żeby się oszczędzał, no to się oszczędza
grzesieck pisze:a w 15 biegu obu meczow z Grudziadzem to moze do mety dojechal tak?
A tak. Racja Grześ. Nie dojechał
MOTOR LUBLIN