GKM Grudziądz - Motor Lublin 26.05.2013 g. 19.00
Re: GKM Grudziądz - Motor Lublin 26.05.2013 g. 19.00
Wynik lepszy niż jazda naszego zespołu.
Trzeba myśleć o kolejnym meczu, a z tej porażki wyciągnąć wnioski.
Trzeba myśleć o kolejnym meczu, a z tej porażki wyciągnąć wnioski.
Proszę was zmianę za Jelenia to on powinien zrobić w 8 a nie w 12 biegu wtedy by to może miało jakiś sens. Nie to że zmiana w 12 nie miała sensu ale...
"Nic tak nie zakłóca rywalizacji co chęć zysku"
Mecz pod pełną kontrolą GKM. U nas wszyscy pojechali poniżej swojego poziomu. Mówi się trudno.
Będzie lepiej, oby tylko Paweł był cały, bo bez niego to będzie naprawdę emocjonujący sezon
Będzie lepiej, oby tylko Paweł był cały, bo bez niego to będzie naprawdę emocjonujący sezon
a czego wypociny wytłumacz mi czego.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Czyli odwrotnie niż w pierwszym meczu tych drużyn gdzie z przebiegu meczu zasługiwaliśmy na co najmniej remis.BR pisze:Wynik lepszy niż jazda naszego zespołu.
Gdyby taki Cyfer jeździł u nas to byśmy wygrali. Taki wniosek nasuwa mi się po każdym przegranym meczu i będzie się pewnie nasuwał do końca sezonu. Nie ma juniora - nie ma zwycięstw.
Blinki pisze:Proszę was zmianę za Jelenia to on powinien zrobić w 8 a nie w 12 biegu wtedy by to może miało jakiś sens. Nie to że zmiana w 12 nie miała sensu ale...
to nie menadzer mańskich ... niby kogo w 8 biegu z taktycznej za Jelenia chcialbys puscic (Jeleniewski po dwoch startach 3,0 ) tylko Miesiac mial lepszy wynik od niego więc gdzie był sens zmiany?
Ostatnio zmieniony 26 maja 2013, o 21:27 przez Stereeo, łącznie zmieniany 1 raz.
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
A ja myślę ze czas zamienić Zająców Kicaków czy jak z wał tak zwał, żeby się więcej nie wpi%$li ,a nie kto ma jechać a kto nie w busie po treningu!!!!
Za kogo się uważają za Bogów? dali skromne parę groszy i żądzą klubem!!,od kilku lat!!!
Wnioskuje ze Daniel w meczu z Rawiczem nie powinien jechać?,najsłabsze ogniwo leci? Czy znowu wujkowie i.....
Za kogo się uważają za Bogów? dali skromne parę groszy i żądzą klubem!!,od kilku lat!!!
Wnioskuje ze Daniel w meczu z Rawiczem nie powinien jechać?,najsłabsze ogniwo leci? Czy znowu wujkowie i.....
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
NervGal pisze:Gdyby taki Cyfer jeździł u nas to byśmy wygrali. Taki wniosek nasuwa mi się po każdym przegranym meczu i będzie się pewnie nasuwał do końca sezonu. Nie ma juniora - nie ma zwycięstw.
Dokładnie, juniorka u nas leży i kwiczy. Od lat brak wychowanków, a do tego nie udało się zakontraktować kogoś sensownego z innych klubów.
no na przykład można było Pawła. ba nawet Karol chyba się dzisiaj lepiej prezentował niż Daniel.
"Nic tak nie zakłóca rywalizacji co chęć zysku"
Do tego Łódź wygrała w Dauga, Ostrów w Rawiczu. Zaczyna się robić ciepło.
Porazka planowa, tym bardziej, ze bez Cama. Biorac pod uwage zwyciestwo Orla u dlugopisow 2 porazka u siebie dyskwalfikuje nas z czworki (koniec sezonu w lipcu) i do konca toczymy mordercza walke o utrzymanie z Ostrovia i Dlugopisami. Daugavpils znowu spadnie na 4 lapy wiec zaczynam sie mocno martwic.
Blinki pisze:Proszę was zmianę za Jelenia to on powinien zrobić w 8 a nie w 12 biegu wtedy by to może miało jakiś sens. Nie to że zmiana w 12 nie miała sensu ale...
Prosze cię. Ale kto po siedmiu biegach nadawał się na rezerwę taktyczną??? Wszyscy cieniowali niemiłosiernie. Miesiąc z Baranem wygrali tylko dzięki defektowi Harrisa. 4, 5 7 biegi po 1-5 jeden bieg na farcie a ten RT szuka. Do tego Jeleniewski zrobił 3 i 0 i nikt jeszcze nie wiedział jak pojedzie w swoim trzecim biegu. A to był akurat jak do tamtej pory wcale nie głupi wynik.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
A dlaczego dziś nie jechał Cam?
Tylko nachcę słyszeć o zawodach na długim torze i ze nie lubi toru w Grudziądzu !!!
Bo napisze zaraz prawde,dlaczego nie jechał
Tylko nachcę słyszeć o zawodach na długim torze i ze nie lubi toru w Grudziądzu !!!
Bo napisze zaraz prawde,dlaczego nie jechał
Dawaj, czekamy. Serio.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Ile mu stoimy? Pewnie nic jeszcze nie wyplacone 
A nie mówiłem przed sezonem brać Karpowa zamiast tego Kudriaszowa, to mówiliście że g.... nie wzmocnienie, a jednak...
Zimny kubeł wody wylany na łeb.
Od teraz Cam na stałe w składzie, Trojan za ruska i może po zaciętych meczach uda się Nam utrzymać w lidze.
Chociaż sam Woodward z Kuciapą meczów Nam nie wygrają.
Zimny kubeł wody wylany na łeb.
Od teraz Cam na stałe w składzie, Trojan za ruska i może po zaciętych meczach uda się Nam utrzymać w lidze.
Chociaż sam Woodward z Kuciapą meczów Nam nie wygrają.
harry pisze:Blinki pisze:Proszę was zmianę za Jelenia to on powinien zrobić w 8 a nie w 12 biegu wtedy by to może miało jakiś sens. Nie to że zmiana w 12 nie miała sensu ale...
Prosze cię. Ale kto po siedmiu biegach nadawał się na rezerwę taktyczną??? Wszyscy cieniowali niemiłosiernie. Miesiąc z Baranem wygrali tylko dzięki defektowi Harrisa. 4, 5 7 biegi po 1-5 jeden bieg na farcie a ten RT szuka. Do tego Jeleniewski zrobił 3 i 0 i nikt jeszcze nie wiedział jak pojedzie w swoim trzecim biegu. A to był akurat jak do tamtej pory wcale nie głupi wynik.
Jak ja się cieszę ze już nie jesteś prezesem:) bez urazy hahaah
Deri, a co zle napisał harry?
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
Ja też się cieszę ale czekam na te twoje sensacje. Serio .
A na zmianach taktycznych to się znasz jak kura na gwiazdach. Bez urazy.
A na zmianach taktycznych to się znasz jak kura na gwiazdach. Bez urazy.
Ostatnio zmieniony 26 maja 2013, o 22:53 przez harry, łącznie zmieniany 1 raz.
Nędzny mecz w naszym wykonaniu ale po przegranej u siebie trzeba było być niepoprawnym optymistą żeby wierzyć w cud. I niestety - powoli trafiamy na miejsce, które było nam pisane przed sezonem czyli dość rozpaczliwa walka o utrzymanie. Na razie źle to wygląda. Widowiskowo, niby walecznie ale jednak punktów nie przybywa.
janek pisze:...Trojan za ruska i może po zaciętych meczach uda się Nam utrzymać w lidze...
Nie no, z Trojanem to już wszystko do końca wygramy. Ależ krótka jest pamięć kibica
Najgorsze w tym meczu co nas może spotkać to nie daj Boże strata Pawła na miesiąc ( nomen omen). Jeszcze za tydzień z Rawiczem jakoś się wybronimy ale w dwumeczu z Daugą to jego brak mógłby nas załatwić na amen.
Czekam z niecierpliwością na jakieś info o jego stanie zdrowia
Czekam z niecierpliwością na jakieś info o jego stanie zdrowia
Stereeo pisze:Deri, a co zle napisał harry?
Harry akurat dobrze napisał. Też bym nie dał jeszcze taktycznej za Jelenia.
ps. Deri, wiem, że miałeś komunię córki, więc ... piłeś - nie pisz
Już mam wstępne info o Pawle. Nie pojechał jednak do szpitala. Przyłożyli mu lód do tej pechowej nogi ale raczej jest bez złamań bo Paweł już podróżuje do domu. Może jutro pójdzie na prześwietlenie.
Trzymać kciuki!
Trzymać kciuki!
Dobra informacja. Nie jest źle, bo w najgorszej sytuacji może pauzować z Rawiczem i wrócić za 2 tygodnie na mecz z Lokomotivem. Patrząc w tabele nieciekawie to wygląda, ale trzeba też zauważyć, że na 5 meczy 4 jechaliśmy na wyjeździe w tym w Gdańsku i Grudziądzu. Trzecia Ostrovia z 7 pkt ma na rozkładzie Rawicz za 5 i u siebie Orła. Trzeba teraz pozbierać wszystko do kupy nie lekceważąc przy tym niedźwiadków.
trening czyni mistrza.