TŻ Lublin - Stal Gorzów 48:42
TŻ Lublin - Stal Gorzów 48:42
to ja tak stawiam na 54-36. Wierzę że wygramy. Wiara czyni wszystko.

Ronaldinho do TÅ»-u !!!!
- m.a.c.i.e.k.s
- Junior
Ja mysle ze wygramy u Siebie z Gorzowem w granicach 50:40 , 55:35
Obawiam sie tylko w tym meczu wystepu (jego braku) Karlssona .
Jak wiemy Gorzow ostatnio troche cieniuje na wyjazdach a komplety Petera napewno troche kosztowaly klub.
niestety ale nie mozemy sobie pozwolic na ryzyko poniewaz Gorzow moze to wykorzystac i bedziemy mieli powtorke z zeszlego roku.
Pozdrawiam
Kubbas
Obawiam sie tylko w tym meczu wystepu (jego braku) Karlssona .
Jak wiemy Gorzow ostatnio troche cieniuje na wyjazdach a komplety Petera napewno troche kosztowaly klub.
niestety ale nie mozemy sobie pozwolic na ryzyko poniewaz Gorzow moze to wykorzystac i bedziemy mieli powtorke z zeszlego roku.
Pozdrawiam
Kubbas
ja stawiam na 51 39 dla nas jak wszyscy zrobia swoje
Piszczyk i Peter zrobia kompleta to bedzie good
Czym jest zapalniczka wobec potęgi nieskończoności... poza tym nie mogę jej znaleźć
3% alkocholu we krwi - to brzmi dumnie
http://www.zuzelnews.com <-- Zapraszam na ogólnopolskie forum żuzlowe !!!
3% alkocholu we krwi - to brzmi dumnie
http://www.zuzelnews.com <-- Zapraszam na ogólnopolskie forum żuzlowe !!!
Hmm nie mzoemy byc tacy pewni z gorzowem. bo potem można sie rozczarować. Gdańsk był taki pewny ze wygra u nas i co?? tak samo kibice ostrowa byli pewni ze pokonaja nas i co??
a my chceilimy ale nie mówilsimy ze wygramy ze chcemy wygrac i to jest najwarzniejsze. nie moz.emy być tacy pewn isiebie bo mozemy sie rozczarować, ale co nie znaczy ze nie mzoem ywierzyć wnasza wygraną.
a my chceilimy ale nie mówilsimy ze wygramy ze chcemy wygrac i to jest najwarzniejsze. nie moz.emy być tacy pewn isiebie bo mozemy sie rozczarować, ale co nie znaczy ze nie mzoem ywierzyć wnasza wygraną.
toni pisze:mecz ze stalą gorzów trzeba wygrać i objąć PROWADZENIE W LIGOWEJ TABELI
i obebrac to co nam sie slusznie nalezy
jezeli chcemy walczyc o awans (a wiadomo ze chcemy) to mecz ten wygrac trzeba... mnie szczegolnie nie interesuje skala sukcesu, moze byc 46:44 - zeby tylko wygrac! a nie bedzie latwo, doskonale widac to po postawie Gorzowa w meczu z Lotosem. Mam nadzieje ze Jelen juz bedzie jezdzil jak to on potrafi i jak rowny z rownym powalczy z Hlibem bo w Lublinie jest w stanie!
moim skromnym zdaniem... wygramy!
TÅ» z Lublina najlepsza w Polsce druzyna!
P.S i zaczne chyba pisac pod kazdym postem (jak to robi wielu kibicow z Gorzowa lub Gdanska) : Lublin - Ekstraliga 2005
Myśle ,że damy radę aczkolwiek nie będzie to spacerek.Gorzów przecież jest silny.Ale obstawiam ,że to Lublin wygra ten mecz( nie obstawiam konkretnego wyniku,bo wydaje mi się to zbyt trudne i nie chce tu prorokować bez sensu).
Gorzów wygrał z gdańskiem wysoko,ale gorzów często u siebie wygrywa wysoko.
Tak więc uważam ,że 2 pkt zostaną w lublinie a wtedy zrobi niesłychanie ciekawie w tabeli.Pozdrowienia.
Gorzów wygrał z gdańskiem wysoko,ale gorzów często u siebie wygrywa wysoko.
Tak więc uważam ,że 2 pkt zostaną w lublinie a wtedy zrobi niesłychanie ciekawie w tabeli.Pozdrowienia.