Dariusz '100 tysięcy? Nie, dziękuje!' Sprawka
Re: Dariusz '100 tysięcy? Nie, dziękuje!' Sprawka
Dario nie jedzie do Rawicza... Przeslal zwolnienie lekarskie... Czy to oznacza ze pieniazki dla zawodnikow tez maja zwolneinie....?!
Do Coperka
czy jest taka możliwość ,umieszczenia sondy na stronie KMZ pt tytułem "Czy jesteś zadowolony z zarzadzania Sprawki w klubie"
lub cos w tym stylu?
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
To nie wiem, może klub go potraktował na zasadzie wzajemności...mlody26 pisze:A jak nie dostanie? Slabą opcje zaproponowales. A tak btw to troszke wiecej niz 15k
Deri pisze:Do Coperkaczy jest taka możliwość ,umieszczenia sondy na stronie KMZ pt tytułem "Czy jesteś zadowolony z zarzadzania Sprawki w klubie"
lub cos w tym stylu?
A co to miałoby dać?
Równie dobrze można by zrobić ankietę z pytaniem: "czy chcesz, aby Deri założył i poprowadził do DMP nowy klub w Lublinie?"
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
mlody26 pisze:A jak nie dostanie? Slabą opcje zaproponowales. A tak btw to troszke wiecej niz 15k
Młody a tak z ciekawości. Karol śmiga w Lublinie 5. sezon. Czy do tej pory dostał całą "wypracowaną" przez siebie kasę ? Nie licząc tego sezonu.
Czas na zmiany :]
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
ravajas pisze:Deri pisze:Do Coperkaczy jest taka możliwość ,umieszczenia sondy na stronie KMZ pt tytułem "Czy jesteś zadowolony z zarzadzania Sprawki w klubie"
lub cos w tym stylu?
A co to miałoby dać?
Równie dobrze można by zrobić ankietę z pytaniem: "czy chcesz, aby Deri założył i poprowadził do DMP nowy klub w Lublinie?"
Otóż to!
- Łoptymista
- Trener
sting126 pisze:mlody26 pisze:A jak nie dostanie? Slabą opcje zaproponowales. A tak btw to troszke wiecej niz 15k
Młody a tak z ciekawości. Karol śmiga w Lublinie 5. sezon. Czy do tej pory dostał całą "wypracowaną" przez siebie kasę ? Nie licząc tego sezonu.
To skoro zadajemy sobie pytania to i sie dolacze. Ten cudzysłów przy wypracowaną to cos ma oznaczac? Bo wyglada tak jakby praca Karola Barana byla mniej warta niz praca innych osob.
PS Ta wiadomosc o zwolnieniu DS to jakas lipa. Bo prezes byl w Rawiczu. Nawet z wieloma pitaki po meczu przybijal.
Generalnie chodzi o to, że pieniądze się raczej zarabia (ew. drukuje) niż "wypracowuje" - stąd cudzysłów.
Czas na zmiany :]
DS chce mecz z Grudziądzem na 19.00.... Przecież jak będzie cały dzien ciepło to spadnie deszcz na wieczór... Uważam że na 16.00 byłoby ok. No 17.00 jeszcze przejdzie. Kto będzie chciał przyjechać z działek ten przyjedzie a kto chce siedzieć na nich to bedzie siedział... Prosta, krótka piłka...
Podobni Dariuszowi się nie chce zorganizować treningu na piątek.... Bo w Czwartek mecz ma Cam więc w piątek może a on mówi ze sie nie da zrobic... Jakis mecz kopanej?
Podobni Dariuszowi się nie chce zorganizować treningu na piątek.... Bo w Czwartek mecz ma Cam więc w piątek może a on mówi ze sie nie da zrobic... Jakis mecz kopanej?
Weźcie sie nie kompromitujcie już. Mecz będzie wtedy kiedy ustali prezes. Każda decyzja ma swoje plusy i minusy. Ważne ,,żeby te plusy nie przesłoniły Wam minusów"
Ten komunie ma, ten idzie na nabożeństwo majowe wieczorne, ten ma grilla. Nie da rady dogodzić każdemu.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
kibicLBN pisze:Weźcie sie nie kompromitujcie już. Mecz będzie wtedy kiedy ustali prezes. Każda decyzja ma swoje plusy i minusy. Ważne ,,żeby te plusy nie przesłoniły Wam minusów"Ten komunie ma, ten idzie na nabożeństwo majowe wieczorne, ten ma grilla. Nie da rady dogodzić każdemu.
Dlatego 17 będzie ok. Mam nadzieję, że Dany pojedzie
sting126 pisze:mlody26 pisze:A jak nie dostanie? Slabą opcje zaproponowales. A tak btw to troszke wiecej niz 15k
Nie wiem, ja z Karolem mam mało wspólnego(skoro można być fanem Pedersena, to ja jestem fanem Barana
mlody26 pisze:sting126 pisze:mlody26 pisze:A jak nie dostanie? Slabą opcje zaproponowales. A tak btw to troszke wiecej niz 15k
Nie wiem, ja z Karolem mam mało wspólnego(skoro można być fanem Pedersena, to ja jestem fanem Barana), znam tylko kilku ludzi z klubu od których mam różne, sprawdzone informacje
i boli mnie jak ten klub jest beznadziejnie prowadzony, i jak niektórzy w tym klubie są traktowani. Jeśli chodzi o informacje na temat wypłacanej kasy to do prezesa, on prawdę Ci powie
To przechodzi juz wszystko... PANIE DARKU "GUD BAJ" Żeby ponad 30k wisieć zawodnikowi i dziwić sie dlaczego nie jeździ na dobry, poziomie. A Carlos jak ma na czym to pojedzie... karol baran karol!
Spoko luz, jest banka z miasta, szukanie sponsorow nie jest juz takie priorytetowe, dostawa tlenu pewnie kolo czerwca i jakos to bedzie 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:Spoko luz, jest banka z miasta, szukanie sponsorow nie jest juz takie priorytetowe, dostawa tlenu pewnie kolo czerwca i jakos to bedzie
Hahahaha jak zwykle :p "jakoś to będzie"
- Egon
- Zawodowiec
Jakby ktoś nie zauważył to mamy kilku nowych sponsorów.
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/35706 ... niewskiego
A ile Daniel odjechał tych meczów u siebie że Darek mówi że dobrze się w nich spisuje w tym roku?
Dariusz Sprawka pisze:Poza tym, zabrakło nam również Daniela Jeleniewskiego, który świetnie czuje się na lubelskim torze. W tym roku on spisuje się dobrze nie tylko w meczach u siebie, ale też na wyjazdach.
A ile Daniel odjechał tych meczów u siebie że Darek mówi że dobrze się w nich spisuje w tym roku?
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
A do tego kreowany jest na lidera! A tym czasem to Maciej na takiego wyrasta.
Może mi ktoś napisać za co Darek wczoraj dziękował z całego serca prezesowi piłkarskiego Motoru P.Kunie ?
Nie to żebym się czepiał, ale dziękować piłkarzom z 3 ligi którzy na rzut na taśmę utrzymali się w 3 lidze robić z tego sensację, a mecz z Radomiakiem jakby był o Mistrza Polski
bez kitu jest czym się szczycić.
Piłkarze i żużlowcy korzystają nadal z jednego stadionu muszą więc się między sobą dogadywać choćby co do terminów treningów. Jak wiemy różnie z tym bywało, a aktualnie oba kluby dobrze się dogadują więc nic tylko się cieszyć. Czy trzeba było z tej okazji całą drużynę wystawiać na prezentacji to nie wiem, ale ogólnie jak dla mnie pozytywna inicjatywa...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Balem sie w pewnym momencie, ze beda wyczytywac wszystkich kopaczy:) Troche tych powitan bylo za duzo, ale w sumie niech sobie tam wspoldzialaja:)
Ciekawe jakby bylo, gdyby tak zuzlowcow naszych przed meczem pilkarskim wystawili na murawe
Ciekawe jakby bylo, gdyby tak zuzlowcow naszych przed meczem pilkarskim wystawili na murawe
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Na nastepnym meczu moze wpadna koszykarze Startu, albo Budowlani, jak juz tak lecimy lubelskimi druzynami 
Sledzio pisze:Może mi ktoś napisać za co Darek wczoraj dziękował z całego serca prezesowi piłkarskiego Motoru P.Kunie ?Nie to żebym się czepiał, ale dziękować piłkarzom z 3 ligi którzy na rzut na taśmę utrzymali się w 3 lidze robić z tego sensację, a mecz z Radomiakiem jakby był o Mistrza Polski
bez kitu jest czym się szczycić.
Może nasz prezes dziękował prezesowi kopaczy też za organizację w klubie kopaczy
Są jeszcze Tytani Lublin z footballu amerykańskiego. Bardzo lubią się wszędzie lansować. Brać ich bo ja też bardzo lubię ten rodzaj footballu.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
meesha pisze:Piłkarze i żużlowcy korzystają nadal z jednego stadionu muszą więc się między sobą dogadywać choćby co do terminów treningów. Jak wiemy różnie z tym bywało, a aktualnie oba kluby dobrze się dogadują więc nic tylko się cieszyć. Czy trzeba było z tej okazji całą drużynę wystawiać na prezentacji to nie wiem, ale ogólnie jak dla mnie pozytywna inicjatywa...
Pamiętacie 1990 rok i ogólnie początek lat 90-tych? Piłkarze w 1 lidze po barażach z Pogonią Szczecin, Hans w Lublinie... To były czasy...
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80