Orzeł Łódź - Motor Lublin 21.04.2013
Re: Orzeł Łódź - Motor Lublin 21.04.2013
Witam z Lodzi, dzis dosc ladna pogoda. Wlasnie wyszlo slonce i na deszcz sie nie zapowiada.Jesli bedzie tak do jutra mecz powinien odbyc sie bez przeszkod.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
No i mamy kłopot z juniorem, pewnie będzie Koza. A ja proponuję zainteresowac sie Aleksem Zgardzinskim, skoro wygral rywalizacje o sklad z Adamczewskim na Gniezno , to musi wiele potrafić. Warto zadzwonic i popytac o niego.
to zaskoczenie, trener wczoraj po sparingu mowil ze Gaschka cały i pojedzie w Łodzi...
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
No pewnie dopiero później zrobił badania. No to zapowiada się rzeźba w gównie
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Jakby był Koza to jeszcze nie najgorzej. W końcu pobiera nauki u Janka Kołodzieja to może coś tam poszarpie 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
jerry78 pisze:No i mamy kłopot z juniorem, pewnie będzie Koza. A ja proponuję zainteresowac sie Aleksem Zgardzinskim, skoro wygral rywalizacje o sklad z Adamczewskim na Gniezno , to musi wiele potrafić. Warto zadzwonic i popytac o niego.
O tym samym juniorze myślałem. Tym bardziej, że bedzie wolny bo Adamczewski jedzie w niedziele w Falubazie.
A co do tematu Kozy - to nie było on dogadany w Wandzie na gościa ?
Kreta nie umiemy załatwić a wy marzycie o Zgardzińskim. Zejdźcie na ziemię.
sprawa juniora została pokpiona. teraz bedzie szukanie na szybko kogokolwiek kto siedzi na motocyklu zeby uniknac totalnej kompromitacji. A szkoda dobry junior potrafi rozstrzygnąć mecz. Mateusz takim juniorem chyba juz nie będzie - zwłaszcza na wyjazdach.
Gelu "nasz" Mateusz pojechał wczoraj w Rzeszowie bardzo pozytywnie i jak uważałem podobnie tak teraz mam wielką nadzieję,że ten chłopak w tym roku udowodni nam Obu,że się myliliśmy.
Uważam,że chłopak jako junior będzie dawał radę
Uważam,że chłopak jako junior będzie dawał radę
Ten nasz Mateusz bardziej przypomina mi naszego Jelenia. U nas jako tako a na wyjazdach Audi
Z drugiej strony to tylko junior i jeszcze ma czas.
No wlasnie nie ma, to jego ostatni sezon w gronie mlodziezowcow i generalnie jezeli nie przyjdzie duuuuuzy progres w tym sezonie, to Mateusza czeka game over lub 2-o ligowa padlina gdzies w Krakowie.
Władek Komrnicki typuje 42-48 dla nas 
może weselnej prymuchy popróbował...?
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
..albo oczadział. Komarnicki zawsze dużo mówił. Przed sezonem też opowiadał że Rzeszów ma skład na dół tabeli aby później dostać od nich baty

Gościnnie u nas Madej z Tarnowa
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
:O Kto to jest ? Pierwszy raz slysze 
Wzięty na sztukę
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
Nazwisko to ja widzialem gdzies tam, ale jak szukalem jego wystepow z ubieglego roku to znalazlem 3 i w zadnym nie zdobyl punktu :p Mial same defekty,tasmy i wykluczenia :p Ale on zdal dopiero w tamtym roku licencje, wiec moze sie cos poprawil, chociaz chyba rownie dobrze moglby jechac brak zawodnika 
- niespokojny
- Trener
To już nawet drugoligowce nas przebiły i zaklepały Koze? Przeciez Koza by pasował jak ulał do naszego klubu
. Brak słów.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Brak zawodnika nie zdobędzie punktu na defekcie rywala, a Madej niech się nie daje zdublować i może coś dowiezie.
Lodzianie trenuja od okolo 2 godzin. Pogoda bez zarzutow.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Działa dalej ten czat room podczas meczów wyjazdowych ? jak tak to byłbym wdzięczny za link
nie działa, bo polchata zlikwidowali 
aha, dzieki za info Kalix 
Gdzie ten sędzia ma oczy? Chyba w d... nawet nie chciało mu sie 5m zejść zeby obejrzeć powtorke biegu z itvl, jak mnie to moglo wkur... 
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!