Cameron Woodward
Re: Cameron Woodward
Pewnie tak samo jak wypłaciło się Gniezno czy Grudziądz.
niespokojny pisze:Zobaczymy czy Gdansk sie wyplaci z tych bajecznych kontraktow.
ostatni sezon pokazał, że należy najpierw martwić się o siebie a później o innych.
niespokojny pisze:Zobaczymy czy Gdansk sie wyplaci z tych bajecznych kontraktow.
A Świderskiemu( firmie windykacyjnej) już się wypłacili czy coś mi umknęło?
Grudziadz tez jeszcze nie jest czysty. To dotyczy wiekszosci klubow, roznica tylko taka, ze nasz prezes za duzo gada podczas gdy inni problemami sie nie chwala w gazetach...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Cjwracing - Cameron Woodward
Im back with Lubelski Wegiel Lublin for 2013. Pretty excited to get racing in Polska again.
to z jego profilu na fb.
Im back with Lubelski Wegiel Lublin for 2013. Pretty excited to get racing in Polska again.
to z jego profilu na fb.
To jest na prawde swietna wiadomosc
i ja biore do Lodzi Cama w ciemno za slabszego z dwojki Baran-Miesiac. Wyznacznikiem powinnien byc dzisiejszy sparing. Bardzo sie ciesze.
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Wyniki Woodwarda z tego roku:
29 marca - 2, 3, 3, 1 = 9
6 kwietnia - 3, 2, 2, 1 = 8
17 kwietnia - 3 1 1 2' 2 =9+1
Pozdrawiam
29 marca - 2, 3, 3, 1 = 9
6 kwietnia - 3, 2, 2, 1 = 8
17 kwietnia - 3 1 1 2' 2 =9+1
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
Było ich trochę więcej. Tutaj szczegóły:
http://www.speedwayresults.com/rider.ph ... e=Woodward
http://www.speedwayresults.com/rider.ph ... e=Woodward
Szczerze powiem wam, że jakoś "po cichu" liczyłem na to, że Cam u nas jednak będzie. Śledziłem jego wyniki, bo jakoś tak czułem że to nadal nasz zawodnik bedzie. Ale też z sympatii do niego przywiązywałem wagę do tego jak jedzie
. Cieszę się i tak jak powiedział Korzeń w ciemno bym brał go na mecz do Łodzi. A w Anglii Cam całkiem fajnie sobie radzi.
Chyba najbardziej wyczekiwany transfer w tym roku. Już się bardzo cieszę że go zobaczę

Najbardziej wyczekiwany to był niedoszły transfer Kindermana 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Meesha a czy na pewno kinderman był aż tak bardziej wyczekiwany niż Cam??
Dla mnie nie. Ale dla wielu niewątpliwie tak :p
No transfer roku - po latach przerwy powrot do Lublina 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
SZOK wkońcu ktoś poszedł po rozum do głowy -- teraz chociaż u siebie mamy jakieś szanse.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

Super sprawa. Nie jest to może megarakieta ale jest w Lublinie lubiany i sprawia swoją jazdą przyjemność kibicom. No i przy obecnym składzie może być naszym liderem. To nasz najlepszy transfer w tym roku.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/35269 ... ornickiego
Eastbourne Eagles - 34
4. Cameron Woodward - 8+1 (0,3,1,3,1*)
Eastbourne Eagles - 34
4. Cameron Woodward - 8+1 (0,3,1,3,1*)
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/35377 ... y-stachyra
cam w formie jak 2 latka temu oby tak jutro ..
cam w formie jak 2 latka temu oby tak jutro ..
ja sie wcale bym nie zdziwil jak lucas do nas trafi w wakacje jak nasz czarodziej dostanie kase od miasta 
Mam nadzieję, że przed następnym meczem na naszym torze Cam zostanie zaproszony razem ze wszystkimi na trening. Swoim wczorajszym występem udowodnił, że nie jest typem obco, który wpada z biegu i strzela kotleta na luzie. Powinien normalnie walczyć o skład z resztą chłopaków. Przynajmniej będzie lepiej spasowany na meczu.