Lubelski klub w sezonie 2013
Re: Lubelski klub w sezonie 2013
Prawdziwa. Nie wiadomo, czy pojedzie w Łodzi.
No i wykrakałem 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- niespokojny
- Trener
Tak zem czuł, jak na profilu FB przywrocili jego zdjecie w tle

Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Jeśli to prawda to świetna informacja. W Łodzi mógłby wskoczyć za Barana lub Miesiąca.
- tezetomaniak
- Trener
Pewnie bardziej jako straszak na rzeszowskie rezerwy. Tylko szkoda, że nie jest polskim juniorem 
Paradoksalnie ten ruch z zatrudnieniem Cama skomplikowal nam sytuacje kadrowa:) Na moj nos jednak Wardzala woli polski sklad (za nim zjedzie caly swiat), wiec dopiero pierwsze wpadki moga przewietrzyc troche ekipe:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Im back with Lubelski Wegiel Lublin for 2013. Pretty excited to get racing in Polska again.
Brawo!! aż się chce iść na stadion. Cam na pewno się przyda bo pozostali chyba formą nie błyszczą.
Brawo!! aż się chce iść na stadion. Cam na pewno się przyda bo pozostali chyba formą nie błyszczą.
Jak już wrócisz to daj znać czy coś z torem robią 
Czy dobrze rozumiem? Jeśli Cam nie został potwierdzony dziś do 15tej przez GKSŻ, to nie może jechać w Łodzi? Swoją drogą mało prawdopodobne żeby wskoczył za Barana lub Miesiąca a to dlatego, że to zbyt duże ryzyko, nie wiadomo nic o jego formie;/
A co można więcej powiedzieć o formie Barana czy Miesiąca? W odróżnieniu od nich, Woodward odjechał już kilka spotkań w Anglii.
Dokladnie. Mnie troche przeraza fakt, ze Miesiac podobno wczoraj niemilosiernie meczyl sie na dystansie. Jak da rade to ja bym jechal do Lodzi czyms takim:
Jelen
Trojan
Cam
Baran
Kuciapa
Lukaszewski
Cam z reszta swoj chlop, mozemy zawsze poudawac glupkow i wierzyc, ze Cam to Polak
Jelen
Trojan
Cam
Baran
Kuciapa
Lukaszewski
Cam z reszta swoj chlop, mozemy zawsze poudawac glupkow i wierzyc, ze Cam to Polak
Jak dla mnie to zajebista informacja ze Cam znowu u nas xD Teraz nasz sklad z raczej na nie, oceniam mocno na tak :p Wydaje sie ze mamy 3 potencjalnych liderow i prowadzacych pare oraz solidna druga linie, a co najwazniesze nie bedziemy skazani na jozkow bo ma kto jechac za nich :p
Owszem, zajawka Barana i osiołki Miesiąca wołają o pomstę do nieba. Wszystko zależy od zamysłu trenera, jestem ciekaw czy weźmie Cama w ciemno czy też woli ze słabą formą któregoś z józków.
Cam do Łodzi nie pojedzie, dzisiaj PZM potwierdził tylko zawodników Wandy
http://www.pzm.pl/pliki/komunikat_27_2013.pdf
Chyba miesiące .. zaszli Darkowi mocno za skórę
http://www.pzm.pl/pliki/komunikat_27_2013.pdf
Chyba miesiące .. zaszli Darkowi mocno za skórę
Jeszcze chyba nic straconego. Skoro dzisiaj była weryfikacja toru, to może jeszcze dzisiaj albo jutro pojawi się komunikat o licencji. A wraz z tą informacją może być informacja o potwierdzeniu zawodnika. Wszystko zależy od Kowalskiego, który otrzymał wszystkie dokumenty kontraktowe do ręki i osobiście zawiezie je do centrali.
Ja po prostu nie jestem w stanie uwierzyć jakoby Woodwarda miało zabraknąć na takim ważnym meczu w Łodzi, a z niego miałby jechać po dwóch sparingach Paul Month, któremu w zeszłym roku wyszły tylko wyjazdy w Dauga - gdzie jeździł dwa lata.
Motor mocny
a ja Wam mówie że go nie potwierdzą w tym tygodniu i nie pojedzie do Łodzi , PZM pracuje w piątek do 15.00 a soboty wolne.
Następny mecz jak najbardziej !
- niespokojny
- Trener
Ja znam przypadki ze w sobote wieczorem potwierdzali zawodnika, wiec nie panikuj. Jak sie chce to sie da.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
player pisze:a ja Wam mówie że go nie potwierdzą w tym tygodniu i nie pojedzie do Łodzi , PZM pracuje w piątek do 15.00 a soboty wolne.
Co ty nie powiesz to czego 3 lata temu Lukasa Drymla potwierdzono w piątek wieczorem?
spokojny pisze:Swoją drogą mało prawdopodobne żeby wskoczył za Barana lub Miesiąca a to dlatego, że to zbyt duże ryzyko, nie wiadomo nic o jego formie;/
A co wiadomo o formie Miesiaca i Barana ? Cam przynajmniej w Anglii śmiga z całkiem dobrym skutkiem.
A ja wole zeby Cam nie jechal w Lodzi. Lubie goscia a jak mu sie noga w pierwszym meczu powinie to moze podzielic los Korniszona 2012:] Niech sie ktos inny wysypie:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
niespokojny pisze:Ja znam przypadki ze w sobote wieczorem potwierdzali zawodnika, wiec nie panikuj. Jak sie chce to sie da.
Oczywiście, ze nie ma z tym TERAZ żadnego problemu. Można i w niedzielę rano potwierdzić zawodnika. Poprzelatuje troche maili i wystarczy. Aby tylko wola była.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
p.Darku czy wypłacił pan już wszystkie zaległości wobec zawodników? Bo jeśli nie to mamy problem w Łodzi, gdyż prawie wszyscy stracili silniki w sparingu w Rzeszy
ps .szkoda mi Karola stracił najlepszy silnik z tytanu
ps .szkoda mi Karola stracił najlepszy silnik z tytanu
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
Cam na bank jednak w Lodzi nie jedzie 
13. Walasek (d1), Kuciapa (d2), Baran (d3), Pavlic (d/start) 0:0 (42:26)
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."