http://www.sportowefakty.pl/zuzel/zdjec ... hoto-start
Treningi
Re: Treningi
O faktycznie;] nie zauważyłem. Trochę szkoda mi chłopa bo kiedyś był dobry zawodnik, nie ukrywam że chciałbym aby w tym sezonie się odbudował i zdobywał dla nas punkty:D. Ale jak wszyscy wiemy jest to niemożliwe;/
A ja mam nadzieje, że nie zobaczymy Tomka w naszych barwach w tym roku, bo to będzie oznaczało, że jest naprawdę źle z lubelskim żużlem.
spokojny pisze:Trojan dziś trenował w Rzeszowie:http://www.sportowefakty.pl/zuzel/zdjecia/galeria/2562/trening-pge-marmy/13-95635#photo-start Jak widać przywiązany jest bardziej do Poznania i Łodzi, niż do naszego klubu...
A to KMŻ rozdał ciuchy treningowe i Trojan nie chce w nich jeździć?
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
moze i nie rozdal, ale jakbys nie zauwazyl to zarowno Baran, jelen, kudriaszow jezdza w naszych "oryginalnych" kevlarach na treningach i jakos im to nie przeszkadza... Nie ukrywam ze Trojan moze jeszcze nie miec uszytego stroju jak misiek rok temu lub po prostu nie chce go ubrudzic:), ale obicia motoru moglby zmienic chociaz przed meczem w lodzi:D p.s dobromir coto za chory stereotyp z tym piszczem, kazdy wie jaka sytuacja z nim ale nie chcialbys miec wychowanka na 10pkt w skladzie zamiast leniwych jozkow?harry pisze:spokojny pisze:Trojan dziś trenował w Rzeszowie:http://www.sportowefakty.pl/zuzel/zdjecia/galeria/2562/trening-pge-marmy/13-95635#photo-start Jak widać przywiązany jest bardziej do Poznania i Łodzi, niż do naszego klubu...
A to KMŻ rozdał ciuchy treningowe i Trojan nie chce w nich jeździć?![]()
![]()
- niespokojny
- Trener
Zobacz na Gashke i Lamparta. Ci to sa dopiero niezwiazani z klubem! Jezdzic u siebie na treningu w jakichs obcych wyciorach, to samo Miskowiak i Stachyra u nas w tamtym roku, skandal ze nie chcieli poniszczyc ligowych kombinezonow!

Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
- stefanzdzialek
- Senior
kazdy wie jaka sytuacja z nim ale nie chcialbys miec wychowanka na 10pkt w skladzie zamiast leniwych jozkow?
Chciałbym, ale jedyny (potencjalnie) jaki jeszcze jest, jeździ póki co w Gdańsku
Fork pisze:Podobno w piątek sparing w Rzeszowie.
Wpis na fb Karola Barana za bardzo tego nie potwierdza
"W dniu dzisiejszym Karol startuje w sparingu z drużyną z Rybnika i będzie to najprawdopodobniej ostatnie przygotowanie do wyjazdowego meczu z Łódzkim Orłem.
Trzymajcie kciuki"
http://lublin.gazeta.pl/lublin/1,35644, ... #LokLubTxt
Co to sie dzieje w tym klubie?
Prezes nie ma telefonów do zawodników? Co to za ściemy? Nie wie dlaczego Miesiąc nie pojechał na zawody? Może ktoś niech mu podrzuci numer do zawodnika, to sie w końcu dowie. Może Miesiąc też się rozchorował jak Trojanowski i składu nie będzie na mecz? Pieniądze jednak nie wypłacone.
Co to sie dzieje w tym klubie?
Prezes nie ma telefonów do zawodników? Co to za ściemy? Nie wie dlaczego Miesiąc nie pojechał na zawody? Może ktoś niech mu podrzuci numer do zawodnika, to sie w końcu dowie. Może Miesiąc też się rozchorował jak Trojanowski i składu nie będzie na mecz? Pieniądze jednak nie wypłacone.
niespokojny napisał(a):
Sprawka to człowiek mentalnie z jakiegoś starego, skrajnego PGRu na zadupiu. Kononowicz kuźwa.
Sprawka to człowiek mentalnie z jakiegoś starego, skrajnego PGRu na zadupiu. Kononowicz kuźwa.
dumbli pisze:Pieniądze jednak nie wypłacone.
Nie wypłacone jest tylko kilka procent które mają raczej niewielkie znaczenie w przygotowaniu do sezonu. Poza tym zastanów się co piszesz, jak komuś się nie chciało czytać artykułu i zobaczył te twoje wypociny to już idzie w świat że żużlowcy nie dostali ani grosza.
Lubisz siać popelinę co? Co do wypowiedzi prezesa, wszystko się wyjaśniło jak mówiłem. Trojan chory więc można go zrozumieć a Miesiąc niech łaski nie robi bo Kudriaszow pojedzie więc nie płakał bym za nim.
Akurat z doświadczenia wiemy, że to co mówi prezes w prasie wcale nie oznacza, że jest tak naprawdę. Sam zapracował na brak zaufania. Przykładów można by tutaj podać kilkanaście. Zatem może tak być, ale nie musi.
spokojny pisze:Nie wypłacone jest tylko kilka procent które mają raczej niewielkie znaczenie w przygotowaniu do sezonu. Poza tym zastanów się co piszesz, jak komuś się nie chciało czytać artykułu i zobaczył te twoje wypociny to już idzie w świat że żużlowcy nie dostali ani grosza.
Lubisz siać popelinę co? Co do wypowiedzi prezesa, wszystko się wyjaśniło jak mówiłem. Trojan chory więc można go zrozumieć a Miesiąc niech łaski nie robi bo Kudriaszow pojedzie więc nie płakał bym za nim.
Sam sie zastanów co piszesz, bo znowu nam gacie wszystkim pospadają. Kilka procent nie wypłacone? A może te kilka procent to zabrakło na nowe sprzegło albo na nowy gaźnik albo na cos w tym rodzaju?I co motor pojedzie bez tego? Można oczywiście stare pozakładać ale co to za treningi czy sparingi jak nie można wystartować czy jechać z tyłu za juniorami. A potem trener nie wystawi do składu. I tak źle i tak niedobrze. No i skąd prezes wie że to nie protest skoro nie rozmawiał z Miesiącem? No i dlaczego Trojanowski przesyła zwolnienie do klubu skoro jak sam prezes mówi to nie jest sprawa klubu? Czy ten prezes wie o mówi czy nic nie ogarnia? I jak tu wierzyć takiemu jak w co drugim zdaniu sam sobie zaprzecza?
niespokojny napisał(a):
Nie ośmieszaj się człowieku, ja swoje teorie popieram oficjalnymi informacjami a w twoich postach co drugie słowo to "może" te swoje może i domysły możesz sobie w buty wsadzić. Skąd ty wiesz jaka jest prawda? Ja oczywiście nie mówię, że 100% prawdą jest to co mówi prezes jak już Jerry wspomniał, ale na pewno nie będę oczerniał klubu bezpodstawnie jak robisz to ty przez swoje widzimisie.
Tego klubu nie trzeba już oczerniać. Prezes wystarczająco dobrze go skompromitował. A największa beka to jest z takich ludków jak ty.
niespokojny napisał(a):
O co chodzi z Trojanem? Niby chory, nie jedzie w Krośnie i prawdopodobnie w Rybniku i Łodzi, a w Rzeszowie choroba nie przeszkadza mu jeździć?

- Egon
- Zawodowiec
W jakim Wy świecie żyjecie? Nie chcesz iść do pracy, idź do lekarza i powiedz, że Cię boli kręgosłup. Co to za problem dostać zwolnienie? Zasięgnę informacji czy chłopaki jeżdżą w Rzeszy. Jeśli jeżdżą to coś tu nie gra.
Edyta:
Z naszych wczoraj w Rzeszowie trenowali Trojanowski i..Tomek Piszcz. Reszta nierozpoznana ale będę jeszcze temat drążył. Więc spokojny dalej możesz wierzyć w chorobę Trojana i Miesiąca jeśli chcesz
Edyta:
Z naszych wczoraj w Rzeszowie trenowali Trojanowski i..Tomek Piszcz. Reszta nierozpoznana ale będę jeszcze temat drążył. Więc spokojny dalej możesz wierzyć w chorobę Trojana i Miesiąca jeśli chcesz
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Trojanowski nie chce umierać za Lublin?! Jak to?! Przecież to transfer z myślą o budowie składu na lata! I ty brutusie przeciwko mnie...
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Z Trojanem to trochę dziwna sprawa. Nie jedzie w Krośnie bo przysyła zwolnienie (tak twierdzi prezes, ale ciekawe czy to w ogóle prawda?), następnego dnia trenuje w Rzeszowie, potem pojawiają się informacje, że ma nie jechać w Łodzi, bo chory. Teraz dostałem info, że Trojan ma być normalnie na sparingu dzisiaj w Rybniku (zobaczymy czy będzie). Jakiś chaos informacyjny
Ktoś znowu wypuszcza ploty, albo celowo, albo nikt już nie panuje co się dzieje w klubie
Trzeba czekać.
edit:
Ale się chłopaki pochorowali we wtorek
edit:
Jak dowiedział się portal SportoweFakty.pl zwolnienie lekarskie przedstawił także Paweł Miesiąc.
Ale się chłopaki pochorowali we wtorek
Ostatnio zmieniony 18 kwietnia 2013, o 11:37 przez jerry78, łącznie zmieniany 1 raz.
- Egon
- Zawodowiec
Ooo dopiero zauważyłem, że było jakieś info już o tym treningu a nawet zdjęcia
W Piszcza nie chciało mi się wierzyć no ale jak zobaczyłem to uwierzyłem
Trojana na 99% złapał nagły, jednodniowy atak bólu kręgosłupa..
A może powiesz skąd te informacje? Czy jak większość tu na forum wymyślone?Marcinex pisze:O co chodzi z Trojanem? Niby chory, nie jedzie w Krośnie i prawdopodobnie w Rybniku i Łodzi, a w Rzeszowie choroba nie przeszkadza mu jeździć?
Motor! Motor! Tylko Motor!
Szyja Miesiąca bolała od złotej obroży
Dziwię się, bo Miesiąc w zeszłym roku nigdy nie zawalał jazd...
Może brak sprzętu? Przecież chyba jeszcze w tym roku na żadnym torze nie jeździł...
Dziwię się, bo Miesiąc w zeszłym roku nigdy nie zawalał jazd...
Może brak sprzętu? Przecież chyba jeszcze w tym roku na żadnym torze nie jeździł...
Moze zwolnienia przyslali, zeby nie miec lipy ze strony PZMotu, a poza tym wszystko git.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Ja tylko przypomne, ze w tym roku spadaja 2 zespoly i mecz w Lodzi mimo, ze pierwszy w sezonie bedzie mial ogromne znaczenie w kontekscie calego sezonu. A jak sie patrze na ta farse, to zastanawiam sie, czy dzialacze i zawodnicy o tym wogole pamietaja. Dodajac do tego fakt, ze I mecze z reguly mamy fatalne... to dodajac takie a nie inne przygotowanie naszych do sezonu boje sie, ze dostaniemy wyzej niz przed rokiem. A jak znaczace sa bonusy, pokazal dla nas dobitnie zeszly sezon, no ale przeciez zawsze mozna miec krotka pamiec...
Ja jakoś o Miesiąca jestem spokojny, największe wątpliwości mam co do dyspozycji Barana i Trojanowskiego, bo Kudriaszowa traktuje jako zapchajdziure. Wszystko zweryfikuje tor.