Treningi

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

Re: Treningi

#6901 Postautor: kibicLBN » 16 kwietnia 2013, o 16:36

Popek pisze:Nic prawie nie jedzili, za 5 dni mecz ligowy, a oni sobie nie przyjezdzaja, jak dla mnie Kudriashov powinien miec miejsce w skladzie na pierwszy mecz, bo przynajmniej wyglada na przygotowanego i sam szuka jazdy, a nie kladzie lache na calkiem fajnie obsadzone zawody.

No to mnie dziwi, bo Miesiąc raczej szukał jazdy, rzadko omijał treningi, zawody czy sparingi. Za to Baran jedzie ;)
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#6902 Postautor: luCas » 16 kwietnia 2013, o 16:40

nieźle nieźle
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Czarek
Trener

#6903 Postautor: Czarek » 16 kwietnia 2013, o 16:47

"Na turniej eliminacyjny Złotego Kasku nie dotarli (...) Trojanowski i Miesiąc." Skoro zawodnicy olewają sobie sezon to jednak nie dotrę na mecz do Łodzi.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

jerry78
Trener

#6904 Postautor: jerry78 » 16 kwietnia 2013, o 16:54

No weź, Czarek. Zrób to chociaż dla Kuciapy. On robi co może, żeby ratować honor naszego klubu ;)

harry
Trener

#6905 Postautor: harry » 16 kwietnia 2013, o 16:57

Zawodnicy nie olewają sezonu z powodu jakiegoś widzi mi się. To jest ich praca i na pewno chcą zarabiać forsę jak każdy. Jeżeli dochodzi do takich skandalicznych decyzji to znaczy że zawodnicy doprowadzeni zostali do stanu maxymalnego wkurwienia. I już nie mają pomysłu jak dalej żyć?
Fakt, faktem, że jest to troche na zasadzie na złość mamie odmrożę sobie uszy, ale widocznie nie mają wyjścia.
Najbardziej teraz jest interesujące czy jeżeli nic się nie zmieni z finansami ( bo raczej o to chodzi) to pojadą do Łodzi na mecz? Czy na dzień dobry dostaniemy walkowera?
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#6906 Postautor: Łoptymista » 16 kwietnia 2013, o 17:00

Pytanie co jest tansze. Walkower czy wyplata zobowiazan :?

Awatar użytkownika
mlody26
Junior

#6907 Postautor: mlody26 » 16 kwietnia 2013, o 17:02

Przecież darek mówił w jakimś wywiadzie ze hajs się zgadza. Nie powiedział tylko u kogo 8)

Awatar użytkownika
stefanzdzialek
Senior

#6908 Postautor: stefanzdzialek » 16 kwietnia 2013, o 17:06

Przecież zobowiązania można spłacić z kasy Bogdanki na sezon 2014, a jak nie dadzą to ZAŻĄDAĆ od miasta.

Czarek
Trener

#6909 Postautor: Czarek » 16 kwietnia 2013, o 17:08

harry pisze:Zawodnicy nie olewają sezonu z powodu jakiegoś widzi mi się. To jest ich praca i na pewno chcą zarabiać forsę jak każdy. Jeżeli dochodzi do takich skandalicznych decyzji to znaczy że zawodnicy doprowadzeni zostali do stanu maxymalnego wkurwienia. I już nie mają pomysłu jak dalej żyć?
Fakt, faktem, że jest to troche na zasadzie na złość mamie odmrożę sobie uszy, ale widocznie nie mają wyjścia.
Najbardziej teraz jest interesujące czy jeżeli nic się nie zmieni z finansami ( bo raczej o to chodzi) to pojadą do Łodzi na mecz? Czy na dzień dobry dostaniemy walkowera?

Czyli z finansami jest fatalnie. Gdy pisałem, że Lublin stać najwyżej na II ligę to niektórym to się bardzo nie podobało.

Awatar użytkownika
spokojny
Junior

#6910 Postautor: spokojny » 16 kwietnia 2013, o 17:08

nie wiem na jakiej podstawie harry oskarzasz klub o niewyplacenie kasy za przygotowanie do sezonu... Twoje domysly mozna schowac miedzy bajki:/

meesha
Trener
Kontakt:

#6911 Postautor: meesha » 16 kwietnia 2013, o 17:13

Ciekawe ile by w takiej Indianernie Kumla czy innym Glasgow Tigers dostali na "przygotowanie do sezonu". Ten sport powinien powrócić do amatorstwa...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
losiu
Junior

#6912 Postautor: losiu » 16 kwietnia 2013, o 17:13

To jak każdy taki zorientowany to wytłumaczcie co i jak, a nie siejecie zamęt co powoduję jakieś głupie domysły...
Karol Baran Karol!

Czarek
Trener

#6913 Postautor: Czarek » 16 kwietnia 2013, o 17:27

spokojny pisze:nie wiem na jakiej podstawie harry oskarzasz klub o niewyplacenie kasy za przygotowanie do sezonu... Twoje domysly mozna schowac miedzy bajki:/

Harry nie raz puszczał tu fałszywe bąki, ale tym razem rzeczywiście coś jest na rzeczy.

henek1234
Szkółkowicz

#6914 Postautor: henek1234 » 16 kwietnia 2013, o 17:54

spokojny pisze:nie wiem na jakiej podstawie harry oskarzasz klub o niewyplacenie kasy za przygotowanie do sezonu... Twoje domysly mozna schowac miedzy bajki:/

ja tam nie widzę żadnych oskarżeń na klub , tylko stwierdzenie faktów :) zawodnicy nie mają na czym jechać , a na osiołkach to kuku mogą sobie zrobić :( a dodatkowo prezes nic nie robi w kierunku aby lubelski owal nadawał się do jazdy :? przepraszam najpierw trzeba wykonać prace , aby tor miał ważną licencję :) tor powinien już dawno być zruszony i gotowy do jazdy przy takiej pogodzie , ale na to potrzebne są :)sprzęt i ... kasa MISIU kasa , ale kasa zgadza się chyba li tylko przy wypłacie prezesa :shock:
już wszędzie tory nadają się do jazdy , ale prorok wie że będzie padał deszcz i znowu się przełoży , a aspekt finansowy będzie kapitalny :D

harry
Trener

#6915 Postautor: harry » 16 kwietnia 2013, o 17:59

Czarek pisze:
Czyli z finansami jest fatalnie. Gdy pisałem, że Lublin stać najwyżej na II ligę to niektórym to się bardzo nie podobało.

Ale gdzie jest napisane, że pieniądze mają być tylko z Lublina? Ba, przecież z 1/3 budżetu tegorocznego są z Bogdanki koło Łęcznej. A taki Wrocław pokazał, że i z Lublina firma może być głównym sponsorem.
Problem nie jest w ilości pieniędzy tylko w jakiej lidze się jeździ. Wiele bardzo dobrych firm nie jest zainteresowanych sponsorowaniem prezesów i stowarzyszeń w nieskończoność. Ich interesuje eliga, dobre telewizje, oglądalność itd, itp, i to nie tylko w żużlu ale i w siatkówce,koszykówce, piłce ręcznej itd
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
spokojny
Junior

#6916 Postautor: spokojny » 16 kwietnia 2013, o 18:18

henek1234 pisze:

ja tam nie widzę żadnych oskarżeń na klub , tylko stwierdzenie faktów :) zawodnicy nie mają na czym jechać , a na osiołkach to kuku mogą sobie zrobić :( a dodatkowo prezes nic nie robi w kierunku aby lubelski owal nadawał się do jazdy :? przepraszam najpierw trzeba wykonać prace , aby tor miał ważną licencję :) tor powinien już dawno być zruszony i gotowy do jazdy przy takiej pogodzie , ale na to potrzebne są :)sprzęt i ... kasa MISIU kasa , ale kasa zgadza się chyba li tylko przy wypłacie prezesa :shock:
już wszędzie tory nadają się do jazdy , ale prorok wie że będzie padał deszcz i znowu się przełoży , a aspekt finansowy będzie kapitalny :D

Jakie fakty? Gadasz o informacjach wyssanych z palca i to wg ciebie są fakty? Stachyra tez pewnie kasy nie dostał bo się z zawodów wycofał z powodu kłopotów sprzętowych? Ogarnij się, poczekaj na jakieś oficjalne informacje, myślę że niebawem sie wszystko okaże.

jerry78
Trener

#6917 Postautor: jerry78 » 16 kwietnia 2013, o 18:39

http://www.sportowefakty.pl/zuzel/35116 ... weglem-kmz

Tak sobie patrzę na skład naszych przeciwników i się zastanawiam, po cholerę nam takie treningi czy sparingi? Do kogo mamy równać? Do Mitki, Pysznego czy Chromika? Przecież nawet wygrane z takimi zawodnikami nie dadzą nam obrazu przygotowania sprzętu i formy. My powinniśmy takie treningi robić z Rzeszowem czy Tarnowem. Miało być tak pięknie, polski skład na miejscu, więc dobry rywal do sparingów dla wszystkich drużyn. A jeszcze wcale się nie zdziwię jak do tego Rybnika dojedziemy połową składu. :?

Stachyra tez pewnie kasy nie dostał bo się z zawodów wycofał z powodu kłopotów sprzętowych?

Dawid to jeździ wciąż z piekielnie dokuczającym mu bólem brzucha po operacji. Podejrzewam, że kłopoty sprzętowe to tylko oficjalna informacja.

poczekaj na jakieś oficjalne informacje, myślę że niebawem sie wszystko okaże.

Ale kto ma wydać to oficjalne info? Zawodnicy? Przecież mają zabronione w kontraktach mówienia o takich rzeczach publicznie :)
A może klub? Ten klub, z którego wychodziły informacje o kosmicznych żądaniach finansowych Miśka rzędu 300-400tyś za podpis? o podpisaniu kontraktów przez Woodwarda i Anderssona? o planowanym obozie przygotowawczym, o wyjazdach do Gorican? :lol:

Awatar użytkownika
Kargolo
Trener

#6918 Postautor: Kargolo » 16 kwietnia 2013, o 18:59

Ja tak krytykowałem Kudriaszowa a teraz uważam, że powinien mieć przynajmniej w pierwszym meczu miejsce w składzie, bo faktycznie szuka jazdy i zachowuje się profesjonalnie.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#6919 Postautor: niespokojny » 16 kwietnia 2013, o 19:00

Czekam tylko az to ktos wszystko podsumuje tym, ze jak komus sie nie podoba to niech zalozy wlasny klub i placi na czas, ale zaczynam sie juz niecierpliwic :lol:
Ostatnio zmieniony 16 kwietnia 2013, o 19:05 przez niespokojny, łącznie zmieniany 1 raz.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych

Piguła
Szkółkowicz

#6920 Postautor: Piguła » 16 kwietnia 2013, o 19:03

meesha pisze:Ciekawe ile by w takiej Indianernie Kumla czy innym Glasgow Tigers dostali na "przygotowanie do sezonu".

tyle ile mają zapisane w kontrakcie podpisanym przez obie zainteresowane strony?

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#6921 Postautor: kilar » 16 kwietnia 2013, o 19:48

Prawdziwa weryfikacja tego w jakiej kondycji jest klub nastapi w meczu z dlugopisami (bo w Lodzi beda baty). Bedzie widac jak na dloni, kto na czym jezdzi. Kuciapa furki ma pewnie jeszcze z extra, ale taki Baran, ktory dzisiaj chyba nikogo nie objechal, juz niekoniecznie.

janek
Kadrowicz

#6922 Postautor: janek » 16 kwietnia 2013, o 19:56

A gdzie się podział żużlowy videoblog Prezesa Sprawki?? czyżby w tym sezonie bał się spojrzeć do kamery?

meesha
Trener
Kontakt:

#6923 Postautor: meesha » 16 kwietnia 2013, o 23:05

Piguła pisze:
meesha pisze:Ciekawe ile by w takiej Indianernie Kumla czy innym Glasgow Tigers dostali na "przygotowanie do sezonu".

tyle ile mają zapisane w kontrakcie podpisanym przez obie zainteresowane strony?

Nastepny ktory nic a nic nie rozumie. Na trudno, byl czas przywyknac...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Popek
Senior

#6924 Postautor: Popek » 16 kwietnia 2013, o 23:15

Nikt w ostatnich sezonach jeszcze nikogo nie oszukal, a to jest jakby nie patrzec plus na tle wielu innych klubow. Jak sie takiemu Miesiacowi czy Trojanowskiemu nie chce jezdzic to niech spi**dalaja bo nikt za nimi plakac nie bedzie, to nie sa gwiazdy co leja na wszystko, a potem trzaskaja komplety, tylko zawodnicy ktorzy w srednio polowie meczow zawalaja i daja ostro dupy. Nikt ich tu specjalnie nie chce, Miesiaca mozna lubic, ale jak inne kluby sa takie swietne to moga isc od nas i jezdzic gdzies za "lepsze" pieniadze w II lidze.

Piguła
Szkółkowicz

#6925 Postautor: Piguła » 17 kwietnia 2013, o 08:00

meesha pisze:
Piguła pisze:

Nastepny ktory nic a nic nie rozumie. Na trudno, byl czas przywyknac...

Rozumiem, więcej niż Ci się widocznie wydaje. Może ty nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi? :)