Marketing mix w klubie żużlowym

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
henek1234
Szkółkowicz

Re: Marketing mix w klubie żużlowym

#701 Postautor: henek1234 » 13 kwietnia 2013, o 17:11

GeloSMT pisze:http://www.sportowefakty.pl/zuzel/350190/betard-sparta-z-nowym-sponsorem-strategicznym

brawo :lol:

właśnie BRAWO , gdzie są teraz wszyscy co ciągle biadolą że Lublina nie stać na EE :) i niech mi ktoś teraz powie że w poprzednim sezonie jeśli byłby AWANS to byłby koniec żużla w LBN :) owszem BYŁBY ALE KONIEC ŻUŻLA SPRAWKOWEGO :) dlatego D.S wszystko zrobił aby tego awansu nie było , brak Mateusza Ł na meczu z Gnieznem ??? prezes powinien wszystko zrobić aby zawodnik mógł dojechać na mecz ( zawodnik nie miał kasy na wynajęcie busa ) a dsa to g.... obchodziło :shock: , a do tego wyjazdy URLOPOWE D.S w rundzie finałowej zamiast szukać kasy i walczyć o awans jak nadarzała się okazja :) ale zaraz znajdą się obrońcy uciśnionego zamiast jak Jagnę .......... z Lublina :)
BRAWO WROCŁAW JEDNAK MOŻNA I W LUBLINIE ZNALEZĆ SPONSORA NIE TYLKO LW BOGDANKA, MIASTO :)

Awatar użytkownika
Remus
Senior

#702 Postautor: Remus » 13 kwietnia 2013, o 17:13

Nie chodziło o kasę na busa, busa to nawet Misiek chciał podstawić, ale o coś zupełnie innego. Ten temat był już wałkowany na forum.
Obrazek

henek1234
Szkółkowicz

#703 Postautor: henek1234 » 13 kwietnia 2013, o 17:39

tak myślałem jest pierwszy najbliższy obrońca :) właśnie chodziło o KASĘ NA TEGO BUSA KTÓREGO ZAŁATWIŁ MISIEK 8) tyle w TEMACIE 8) 8)
i nie pisz głupot bo będzie jak z tym Leasingiem na auto od tajemniczego sponsora dla D.S za 1 zł :lol: :lol: sam wszak to pisałeś :)

meesha
Trener
Kontakt:

#704 Postautor: meesha » 13 kwietnia 2013, o 18:08

Akurat nie Remus to pisal i dotyczylo to sprzedazy (teoretycznej), a nie leasingu. I wlacz sobie najlepiej na stale caps lock'a wtedy bedziesz fajniejszy...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

henek1234
Szkółkowicz

#705 Postautor: henek1234 » 13 kwietnia 2013, o 18:21

[quote="meesha"]Akurat nie Remus to pisal i dotyczylo to sprzedazy (teoretycznej), a nie leasingu. I wlacz sobie najlepiej na stale caps lock'a wtedy bedziesz fajniejszy...[/quote

mmie to w.... możecie mnie zbanować na zawsze :) nie tylko D.S i Z.W lecżą z lubelskiego żużla , ale i ich obrońcy nadworni 8)
a czy z caps lock czy bez to sorry , ale ja będę decydował kiedy wł/wył 8)

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#706 Postautor: Manitou » 13 kwietnia 2013, o 18:25

Najbardziej z lubelskiego żużla to leczą takie puste hejtery co w dupie były, gówno widziały, a napieprzają post pod postem, aby tylko wylać swoje śmieszne żale, podejrzenia i insynuacje :lol: zieja

meesha
Trener
Kontakt:

#707 Postautor: meesha » 13 kwietnia 2013, o 18:30

Mnie tam nic i nikt z tego nie wyleczy :) BTW - zapraszam (rowniez moich "fanow") w poniedzialek od 20:15 przed radioodbiorniki. Gale przekrecic na 87,9 FM ;)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Czarek
Trener

#708 Postautor: Czarek » 13 kwietnia 2013, o 18:56

henek1234 pisze:
GeloSMT pisze:http://www.sportowefakty.pl/zuzel/350190/betard-sparta-z-nowym-sponsorem-strategicznym

brawo :lol:

właśnie BRAWO , gdzie są teraz wszyscy co ciągle biadolą że Lublina nie stać na EE :) i niech mi ktoś teraz powie że w poprzednim sezonie jeśli byłby AWANS to byłby koniec żużla w LBN :) owszem BYŁBY ALE KONIEC ŻUŻLA SPRAWKOWEGO :) dlatego D.S wszystko zrobił aby tego awansu nie było , brak Mateusza Ł na meczu z Gnieznem ??? prezes powinien wszystko zrobić aby zawodnik mógł dojechać na mecz ( zawodnik nie miał kasy na wynajęcie busa ) a dsa to g.... obchodziło :shock: , a do tego wyjazdy URLOPOWE D.S w rundzie finałowej zamiast szukać kasy i walczyć o awans jak nadarzała się okazja :) ale zaraz znajdą się obrońcy uciśnionego zamiast jak Jagnę .......... z Lublina :)
BRAWO WROCŁAW JEDNAK MOŻNA I W LUBLINIE ZNALEZĆ SPONSORA NIE TYLKO LW BOGDANKA, MIASTO :)

Obawiam się, że nie jest tak wesoło jakbyś chciał. Wrocław zebrał tyle kasy na sezon 2013, że najprawdopodobniej spadnie z hukiem z ligi. A w Lublinie chyba większość kibiców woli pasjonować się I ligą niż powtórzyć sezon 1995.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
Hela
Kadrowicz

#709 Postautor: Hela » 13 kwietnia 2013, o 21:25

niespokojny pisze:Najwidoczniej tak. Moze wczesniej nie mieli gotowki, zeby wejsc w sponsoring? Jak widac na przykladzie Ostrowa i Gdańska z tego roku, cos to jednak daje. Przede wszystkim powstanie spolki, chocby Z.O.O. Gdzie jest transparentnosc zuzla w Lublinie o ktorej Sprawka tyle czasu gadal? Ty jestes zadowolony, ze prezes cie poklepie po ramieniu po meczu, powie 'niusa' tylko dla wtajemniczonych, masz okazje zrobic sobie fotke z Miskowiakiem i wrzucic na fejsika, wiec nie mamy o czym rozmawiac. Ja bym wolal zeby ten klub sie zaczal rozwijac.

Ano własnie. Ktoś wie co się dzieje z umową spółki która trafiła do Kopalni rok, albo dwa lata temu? 8)
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#710 Postautor: niespokojny » 14 kwietnia 2013, o 15:08

meesha pisze:No na takim "wysokim" poziomie to na pewno nie mam o czym z tobą rozmawiać.
I nie przypominam sobie, żebyśmy się znali więc te wycieczki osobiste wsadź sobie w dupę, ok?

W dupe to ty calujesz prezesa wraz z koalicja kilku klakierow. Zadalem konkretne pytanie, nie odpowiedziales, skupiles sie na tym co bylo najmniej wazne. Brak argumentow? Prosta pilka. Dlaczego nie ma spolki Z.O.O albo S.A, dlaczego nie ma nowych sponsorow, dlaczego walczymy o ligowy byt w I lidze, dlaczego zawsze ostatni w Polsce wyjezdzamy na swoj tor, dlaczego mamy dlugi, dlaczego prezesa kupuje zlom od brata itp itd. Wałkowane to bylo sto razy. Działasz w strukturach stowarzyszenia kibicow wiec powinienes cos na te tematy wiedziec. Robicie cos Panowie w celu wyjasnienia tych kwestii, czy cala wasza dzialalnosc ogranicza sie do okolicznosciowych poczestunkow z prezesem i to was satysfakcjonuje? Ani jednego sponsora nie załatwił, tymczasem firmy z Lublina sponsoruja żużel.... w innych miastach! Totalna kompromitacja. Zastanawiam sie jak wujowy musi byc ten prezes zeby wyleciec?

PS. Obejrzyj sobie "pieniądze to nie wszystko'', szczególne końcówke o przeklętym miejscu gdzie każdy sie potyka i wyciagnij wnioski.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych

meesha
Trener
Kontakt:

#711 Postautor: meesha » 14 kwietnia 2013, o 15:20

Sam pytasz i sam sobie odpowiadasz, tylko może za głupi jesteś żeby to zrozumieć...
Tak, działam w stowarzyszeniu kibiców, a nie w stowarzyszeniu KMŻ Lublin. Jakikolwiek wpływ mam zatem co najwyżej na prezesa stowarzyszenia kibiców. Nie jestem członkiem SKMŻ, nie jest zatem moją sprawą obsada stołków w tymże czy jego struktura formalno-prawna.
I wbij sobie do łba, że nie ma dla mnie znaczenia kto jest prezesem i jakim jest prezesem, dla mnie liczy się dobro żużla w Lublinie bez względu na to jak się klub nazywa, jaką formę prawną posiada czy kto stoi na jego czele. I to co mogę, w ramach moich ograniczonych możliwości, to będę dla tego żużla w Lublinie robił bez względu na w/w czynniki.

A ty i tobie podobni będziecie dalej tylko pluć na wszystkich dookoła. Jak nie będzie to Sprawka to Nowak. Jak nie Nowak to Kowalski. Ale gówno robicie poza tym.

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#712 Postautor: niespokojny » 14 kwietnia 2013, o 15:37

meesha pisze:I wbij sobie do łba, że nie ma dla mnie znaczenia kto jest prezesem i jakim jest prezesem, dla mnie liczy się dobro żużla w Lublinie

Sam sobie zaprzeczasz, ale moze jestes za tępy zeby to zauwazyc.

meesha pisze:A ty i tobie podobni będziecie dalej tylko pluć na wszystkich dookoła. Jak nie będzie to Sprawka to Nowak. Jak nie Nowak to Kowalski. Ale gówno robicie poza tym.

Bede ''plul'' na nieroba, ktory niszczy lubelski zuzel, jest takim amatorem ze nawet co roku nie potrafi przygotowac toru do jazdy. Nie ''pluje'' na nikogo kto na to nie zasluguje i na pewno nie jestem hejterem jak insynujesz. Hejter pluje bezpodstawnie, ja wytoczylem ciezkie argumenty i przyklady kompromitacyjnych działań Sprawki, z twojej strony uslyszalem tylko epitety. Po prostu brak ci argumentow, a dobra zuzla lubelskiego i TWOJE ROBIENIE najwidoczniej sprowadzaja sie do mozliwosci ogladania spotkan ze spikerki i walniecia fotki na fejsika z zawodnikiem. Co do stowarzyszenia kibicow, to z takimi licza sie w innych klubach. Patrz Toruń - protest kibicow i list otwarty. Unia Leszno - list i protest co w sprawie nazwy klubu. Tam prezesi staja na rzesach, zeby konflikt załagodzic. Ale zeby sie ktos z toba liczyl to trzeba miec jaja i chec do dzialania.

meesha
Trener
Kontakt:

#713 Postautor: meesha » 14 kwietnia 2013, o 15:55

Co do stowarzyszenia kibicow, to z takimi licza sie w innych klubach. Patrz Toruń - protest kibicow i list otwarty. Unia Leszno - list i protest co w sprawie nazwy klubu. Tam prezesi staja na rzesach, zeby konflikt załagodzic.

No tak, i dlatego w Toruniu pogonili Golloba, bo się nie podobał kibicom i dlatego w Lesznie FOGO wyrzucili z nazwy klubu :D Tak czy inaczej porównywanie naszego stowarzyszenia, które powstało 2 miesiące temu do SSKUL czy "Krzyżaków", z wieloletnim stażem i doświadczeniem to w ogóle wolne żarty. Jak ja uwielbiam takich wiejskich filozofów...

I coś się tak tej fotki z zawodnikiem na fejsiku czepił. Żadnej takiej nie wrzuciłem :D Ale skąd miałbyś o tym wiedzieć jeśli wśród znajomych mam tylko znajomych...

dobra zuzla lubelskiego i TWOJE ROBIENIE najwidoczniej sprowadzaja sie do mozliwosci ogladania spotkan ze spikerki

Robiłem i robię wiele innych rzeczy na rzecz tego sportu (a nie KLUBU) od jakichś ośmiu lat. Ale znów - skąd ty możesz o tym wiedzieć...

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#714 Postautor: niespokojny » 14 kwietnia 2013, o 16:00

Niestety wiejskim filozofem jestes tutaj tylko ty. Przy okazji zabierasz glos w sprawach, ktore rzekomo cie w ogole nie interesuja. Z jednej strony wszystko ci jedno kto jest prezesem i JAKIM jest, z drugiej strony pierwszy jestes do obrony uciśnionego. Szkoda mojego czasu, bez odbioru.

PS. Co do Unii to ustalono, ze Fogo po dwoch latach juz nie bedzie, ani zadnej innej nazwy. I nie wiedzialem, zeby rozmawiac i negocjowac ze Sprawka trzeba miec wieloletni staż :lol: . To jest zwykla bezjajecznosc, albo w tym przypadku bardziej wasalstwo.
Ostatnio zmieniony 14 kwietnia 2013, o 16:03 przez niespokojny, łącznie zmieniany 1 raz.

Manitou
Kadrowicz
Kontakt:

#715 Postautor: Manitou » 14 kwietnia 2013, o 16:01

Jakie to szczęście, że wreszcie rusza sezon.... 8)

meesha
Trener
Kontakt:

#716 Postautor: meesha » 14 kwietnia 2013, o 16:05

Z jednej strony wszystko ci jedno kto jest prezesem i JAKIM jest

Nie jest mi wszystko jedno, ale w odróżnieniu od wiejskich filozofów zdaję sobie sprawę, że nie mam na to żadnego wpływu więc po co się tym zadręczać?

Co do Unii to ustalono, ze Fogo po dwoch latach juz nie bedzie, ani zadnej innej nazwy

WOOOOOW, no to bez kitu się liczą z kibicami :) A ja ci mogę napisać, że ustalono, iż Sprawki po dwóch latach już nie będzie, ani żadnego innego prezesa :lol:
I nie wiedzialem, zeby rozmawiac i negocjowac ze Sprawka trzeba miec wieloletni staż :lol: .

No to przecież rozmawiamy, ale jak rozmawiamy to wtedy ty puszczasz takie pierdy:
cala wasza dzialalnosc ogranicza sie do okolicznosciowych poczestunkow z prezesem

Więc jak żyć???

Awatar użytkownika
truskawa
Zawodowiec

#717 Postautor: truskawa » 14 kwietnia 2013, o 16:21

Niespokojny, a co TY zrobisz dla zmiany Prezesa?

niespokojny pisze:Bede ''plul'' na nieroba

:lol: To tyle na twój temat mały internetowy człowieczku
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#718 Postautor: $korzen$ » 14 kwietnia 2013, o 21:25

Sory, ze wtracam swoje 3 grosze, ale niespokojny dlaczego nie uaktywniles sie na prezentacji zespolu? Miales niesamowita okazje wejsc na scene, odebrac Dariuszowi mikrofon i wygarnac to wszystko co wylewasz tutaj Meeshy. Jakos Cie tam nie widzialem ani zadnych gwizdow nie slyszalem. Slyszalem za to ogrom braw 8) Dariusz ma z tego wszystkiego polewke, w takim Toruniu post Bosssa skonczyl by sie okupacja siedzimy klubu przez kibicow... u nas lawina internetowa a chujostwo w klubie dalej rosnie w sile. Takze odpusc chlopaku, lepiej zacisnij rece zeby ta I lige sie dalo utrzymac.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#719 Postautor: Łoptymista » 14 kwietnia 2013, o 21:44

ale jak on mial to zrobic na prezentacji? nie bylo mozliwosci zadawania pytan
co mial zrobic? wejsc na scene i wywalic DS z dyni zeby zabrac mikrofon? bez jaj

wiadomosc o firmie Reall to przykry kopniak dla nas. Mozna sie domyslac, ze nie mala kasa poszla do Wrocka, z tego wsparcoa korzysta tez ulubieniec Gela Mr Colgate. Jak widac firmie zalezy na promocji przez zuzel, ino nie koniecznie lubelski

a co do utrzymania ligi to niestety pelna racja, a po tym co dzisiaj pokazala Lodz w Gdansku widac, ze bedzoe okrutnie ciezko.

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#720 Postautor: niespokojny » 14 kwietnia 2013, o 22:30

$korzen$ pisze:Sory, ze wtracam swoje 3 grosze, ale niespokojny dlaczego nie uaktywniles sie na prezentacji zespolu?

Miałem sie teleportowac? Czy brac urlop? Mieszkam prawie 200 km od Lublina, a mimo to jestem niemal na wiekszosci meczów w domu i na czesci wyjazdowych. Gdybym byl na miejscu to bym sie w cos zaangazowal. Łoptymista reszte Ci ladnie wytlumaczyl. Jezeli ktos nie chce czytac zarzutów dotyczacych Sprawki to niech nie czyta, a jak ma inne zdanie to niech przedstawi argumenty. Lepsze to niz udawac, ze problem nie istnieje i klepac sie po ramieniu, bo nic nie mozemy. A mozemy tylko trzeba ruszyc głowa. Wystarczyłoby zacząć od banalnego transparentu ''gdzie jest spółka?''. Zeby załozyc spółke akcyjna wystarczy 100 tys. zl, klub dostaje z dotacji ok. 0,5 mln więc nie dajmy Sprawce robic z nas idiotow. Ostrów byl w niezlym szambie, w kilka miesiecy zalozyli społke i maja 3 sponsorów tytularnych. Da sie?

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#721 Postautor: $korzen$ » 14 kwietnia 2013, o 22:58

Nie wiem czy sie da, wiem natomiast, ze forma ktora obrales to totalny bezsens z ktorego Dariusz sie zapewne teraz smieje. Panuje w tym klubie totalne gowno, ktore mnie strasznie do nadchodzacego (obecnego) sezonu zniechecilo. Ale tez nie chce mi sie czytac (bez obrazy!) takich postow, ktore nic ale to absolutnie nic nie zmienia.

meesha
Trener
Kontakt:

#722 Postautor: meesha » 14 kwietnia 2013, o 23:15

To nic prostszego jak samemu zalozyc taka spolke (najlepiej za kase z miasta :D) i startowac w lidze. Bedziemy mieli mecze w Lublinie co tydzien i jak ktos nie bedzie chcial ogladac tego "strasznego gowna" jakie serwuje nam SKMZ to bedzie kibicowal tej nowej spolce. Zatem na co czekacie???

Awatar użytkownika
bartosch
Kadrowicz
Kontakt:

#723 Postautor: bartosch » 15 kwietnia 2013, o 00:42

pewnie na Ciebie mysza. najstarsi gorale i cyganki z Kazimierza nie potrafia wytlumaczyc o co to w tym wszystkim chodzi. jednak komisja "nie" rewizyjna trzyma reke na pulsie. chociaz kazdy hydraulik wie, ze do kazdej rewizji mozna zalozyc kolejna, ktora patrzy ze stad i owad. koncze, bo cos smierdzi... pozdrawiam!
carpe diem!

Awatar użytkownika
Turkish

#724 Postautor: Turkish » 15 kwietnia 2013, o 01:14

meesha pisze:I wbij sobie do łba, że nie ma dla mnie znaczenia kto jest prezesem i jakim jest prezesem, dla mnie liczy się dobro żużla w Lublinie bez względu na to jak się klub nazywa, jaką formę prawną posiada czy kto stoi na jego czele. I to co mogę, w ramach moich ograniczonych możliwości, to będę dla tego żużla w Lublinie robił bez względu na w/w czynniki.

hmmm...

a czy to kto jest prezesem klubu nie ma wpływu na dobro żużla ?

Moim skromnym zdaniem prezes ma bezapelacyjny wpływ na to co dzieje się z żużlem w Lublinie, a Stowarzyszenie Kibiców powinno jawnie wytykać błędy prezesa i forsować swoje pomysły,a nie ciąć gazety i zbierać rolki paragonów.
„Nie dyskutuję z końskim zadem, jeżeli już, to za pomocą bata...”

jerry78
Trener

#725 Postautor: jerry78 » 15 kwietnia 2013, o 01:33

Wydaje się po prostu, że stowarzyszenie kibiców siedząc cicho popiera to co się dzieje u nas w klubie. Bo gdyby tak nie było, to na pewno byśmy o tym słyszeli przynajmniej w mediach. O stosunku kibiców Motoru do zarządu klubu piłkarskiego nie dało się nie słyszeć, mniejsza o zasadność zarzutów, ale tam było głośno.
Pierwsza podstawowa sprawa, dlaczego klub aż tak bardzo boi się zmiany formy prawnej, druga sprawa to co się dzieje na linii klub - Bogdanka i klub miasto (a słychać bardzo niepokojące rzeczy). W jakim kierunku ten klub zmierza? Obecny rok zapowiada się mizerny, ale czy następny nie będzie jeszcze gorszy? Czy będzie w ogóle cokolwiek?