Treningi
Re: Treningi
Myślę, że na pierwsze jazdy każdy z zawodników ma już jakies osiołki gotowe, potem tylko zamiana serc, sprzęgieł i ostre przygotowanie do zawodów.
$korzen$ pisze:Zeby jechac do Leszna na trening, to trzeba miec na czym trenowac, a z tym to podobno rozowo u naszych nie jest (za wyjatkiem Kuciapy)
Nie przesadzajmy, Jelen na pewno tez nie odpuszcza przygotowan (nawet w TVL wspominal, ze ostro sie szykuje sprzetowo). Wiec 2 liderow mamy.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
vadik pisze:Myślę, że na pierwsze jazdy każdy z zawodników ma już jakies osiołki gotowe, potem tylko zamiana serc, sprzęgieł i ostre przygotowanie do zawodów.
No tez tak sadze, ze ramy to maja wszyscy

Cooper pisze:$korzen$ pisze:Zeby jechac do Leszna na trening, to trzeba miec na czym trenowac, a z tym to podobno rozowo u naszych nie jest (za wyjatkiem Kuciapy)
Nie przesadzajmy, Jelen na pewno tez nie odpuszcza przygotowan (nawet w TVL wspominal, ze ostro sie szykuje sprzetowo). Wiec 2 liderow mamy.
Przed poprzednim sezonem bylo podobnie.. a pozniej co 3 start trzeba bylo wpisac "d" w programie

Mad pisze:Różowa Kuciapa to widok jaki sobie wymarzyłem jak będę schodził z tego ziemskiego padoła
Jak MK bedzie w kazdym meczu robil +10 to go bedziesz w dupe calowal,jak mnie draznia takie komentarze.Nie pasuje zawodnik nie przychodz na mecze w Lublinie jedze sobie np do Tarnowa i nie bedziesz skazany na ogladanie Kuciapy.
Fantys pisze:Mad pisze:Różowa Kuciapa to widok jaki sobie wymarzyłem jak będę schodził z tego ziemskiego padoła
Jak MK bedzie w kazdym meczu robil +10 to go bedziesz w dupe calowal,jak mnie draznia takie komentarze.Nie pasuje zawodnik nie przychodz na mecze w Lublinie jedze sobie np do Tarnowa i nie bedziesz skazany na ogladanie Kuciapy.
A jak nie będzie robił 10 pkt w każdym meczu tylko o wiele mniej to co? Wkórw.....ą mnie takie dywagacje! Najpierw niech coś pokarze a potem stawaj w obronie Maćka. Nabijamy się z Chrzanosia a chłopak ma prawie identyczny ksm naszego Kuciapy lansowanego na lidera drużyny z Lublina. A tak na prawdę to był sarkazm z mojej strony z różowymi gadżetami w tle! Więcej luzu a dłużej pożyjesz:?
Mad pisze:Najpierw niech coś pokarze a potem stawaj w obronie Maćka.
A to co On nam teraz zrobił, że trzeba stawiać w jego obronie?
Karol Baran Karol!
A to błędny adres! Spytaj o to Fantysa!
Dajcie spokoj Kuciapie, to jest akurat jedyny zawodnik w naszej kadrze o ktorego postawe jestem spokojny. Wyplujecie jeszcze te wrzuty. Jak ktos ma nas w tej I lidze utrzymac (a czeka nas o to cieeeeeeezka walka bo sprzetowo to jestesmy na razie w II lidze) to wlasnie MK. Martwcie sie lepiej o zajawke Barana, starty Miesiaca i sprzet Jelenia. Trojan u siebie swoje zrobi. Kuciapa jak wyzej.
Ja to sie martwie o Pana Darka, zeby dal rade splacic kontrakty, ktore mialy byc zrealizowane w lutym. Jak tak dalej pojdzie to treningow(meczow!) nie bedzie nawet w maju..
Strajk?
losiu pisze:Mad pisze:Najpierw niech coś pokarze a potem stawaj w obronie Maćka.
A to co On nam teraz zrobił, że trzeba stawiać w jego obronie?
Chyba boli go to ze podpisał u nas kontrakt.Tak jak Korzen to jest jedyny zawodnik o ktorego jestem spokojny w tym sezonie.
Ja o Korzenia tez jestem spokojny 

Mad pisze:Najpierw niech coś pokarze a potem stawaj w obronie Maćka.
A co ma karać nasz Maciuś?

Aha, żeby było w temacie, to jutro podobno mają trenować w Krośnie, potem w Krakowie, Rzeszowie i po weryfikacji toru, która ma nastąpić w następnym tygodniu u nas w Lublinie.
ps. MOSiR usuwa śnieg. Może da się wjechać pod koniec następnego tygodnia. Trzeba trzymać kciuki za pogodę.
mlody26 pisze:Ja to sie martwie o Pana Darka, zeby dal rade splacic kontrakty, ktore mialy byc zrealizowane w lutym. Jak tak dalej pojdzie to treningow(meczow!) nie bedzie nawet w maju..
jerry78 pisze:Aha, żeby było w temacie, to jutro podobno mają trenować w Krośnie, potem w Krakowie, Rzeszowie i po weryfikacji toru, która ma nastąpić w następnym tygodniu u nas w Lublinie.
ps. MOSiR usuwa śnieg. Może da się wjechać pod koniec następnego tygodnia. Trzeba trzymać kciuki za pogodę.
Informacje zmieniają się dynamicznie...

Bo nie dojdziesz prawdy. W klubie mówią, że wszystko popłacili, na forum, piszą, że nie. Nie pierwszy taki rozjazd stanowisk i pewnie nie ostatni 

- tezetomaniak
- Trener
Dzis kilku naszych ma odbyc trening w Tarnowie!
wczoraj trojan i kuciapa we wroclawiu jezdzili
W niedziele sparing Wanda Kraków - KMŻ Lublin

a 18 kwietnia w Rybniku
http://www.zksrow.rybnik.com.pl/temat_n ... Wfu-Ddy2Sq

a 18 kwietnia w Rybniku
http://www.zksrow.rybnik.com.pl/temat_n ... Wfu-Ddy2Sq
poli pisze:wczoraj trojan i kuciapa we wroclawiu jezdzili
I Kudriaszow

Karol Baran Karol!