Nasi rywale w sezonie 2013
Re: Nasi rywale w sezonie 2013
Proponuję nie robić sobie podśmichujków z rywali. Przecież to u nas przez kilka lat mówili, że nie ma długów. Finał znamy. Patrzmy na własne podwórko, a w ostatniej kolejności oceniajmy innych.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Nasze podwórko na tym forum zostało już przeanalizowane na wszystkie sposoby i wszyscy generalnie doskonale znają pełną ocenę naszej sytuacji, czas na analizę podwórka rywaliHela pisze:Patrzmy na własne podwórko, a w ostatniej kolejności oceniajmy innych.
Myślę, że szybciej, bo przecież niedługo powinna rozstrzygnąć się kwestia licencji dla klubów.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Zapałkę w Gdańsku widzicie, a Sprawki w lubelskim ogródku nie chcecie widzieć?
Gdańsk niech się martwi sobą, a my patrzmy na ręce naszym czarodziejom.
Gdańsk niech się martwi sobą, a my patrzmy na ręce naszym czarodziejom.
Tylko, że zasobność kasy naszego klubu nie pasuje do portfela Pieszczka 
Trzymam kciuki, aby wszystko odbyło się na gruncie prawa. Roberta zapraszamy do negocjacji warunków startów w Lublinie.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
A swoją drogą, to ciekawe czy Woodward nadal żałuje, że taaaaaaaaaaki kontrakt przeszedl mu koło nosa w Gdańsku 
Wybrzeże wciąż utrzymuje, że realne jest zbudowanie budżetu na poziomie 4-4,5 miliona złotych.
Czy mi się tylko wydaje, czy oni planowali jeszcze miesiąc czy dwa temu , że to będzie 5,6mln
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Wiadomo - wystarczylo pogonic Polnego i od razu eldorado. Sponsorzy wala drzwiami i oknami, ksiegowosc nie nadaza liczyc asy, zawodnicy bija sie o taaaaaakie kontrakty 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
kibicLBN pisze:Wybrzeże wciąż utrzymuje, że realne jest zbudowanie budżetu na poziomie 4-4,5 miliona złotych.
Czy mi się tylko wydaje, czy oni planowali jeszcze miesiąc czy dwa temu , że to będzie 5,6mln?
to koło czerwca będzie to pół bańki i ledwo im na Miśka wystarczy :>
Nie , tu chodziło o 5mln 600 tys. zł.
Mi ta stuacja Gdańskiego budżetu przypomniała pewną ludową mądrość - jak to jeden planował pierdnąć i się ze..ał
Mi ta stuacja Gdańskiego budżetu przypomniała pewną ludową mądrość - jak to jeden planował pierdnąć i się ze..ał
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
meesha pisze:Wiadomo - wystarczylo pogonic Polnego i od razu eldorado. Sponsorzy wala drzwiami i oknami, ksiegowosc nie nadaza liczyc kasy, zawodnicy bija sie o taaaaaakie kontrakty
I to proponuje co po niektórym wydrukować i powiesić nad łóżkiem, koło monitora i najlepiej jeszcze na lodówce. I czytać za każdym razem przed napisaniem posta w stylu "a ja slyszalem, ze jak Sprawka, Siwek, Kwiek itd. odejdzie to jest juz 5 sponsorow, ktorzy wyloza gruba kase na zuzel".
Czas na zmiany :]
Tylko wydaje mi się, że nikt tego tu nie pisze. Mam wrażenie, że Meesha sam napisał teorię (że niby ktoś tak uważa) i sam próbuje z nią walczyć.
Kiedyś rzeczywiście pojawiały się takie tetksty w stosunku to Siwka, ale to było bardzo dawno temu.
Wiele pisze o Sprawce, że powinien odejść, bo źle zarządza klubem i ma wiele innych wad, a nie że blokuje sponsorów walących drzwiami i oknami.
Kiedyś rzeczywiście pojawiały się takie tetksty w stosunku to Siwka, ale to było bardzo dawno temu.
Wiele pisze o Sprawce, że powinien odejść, bo źle zarządza klubem i ma wiele innych wad, a nie że blokuje sponsorów walących drzwiami i oknami.
Naprawdę? Jakbym nie miał innych zajęć to bym przeszperał forum i wrzucił przykłady, ale są dla mnie jako kibica sprawy ważniejsze akurat dzisiaj :/
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
No pasowałoby aby niedługo rozstrzygnęła się kwestia licencji dla klubów wszak do pierwszej kolejki zgodnie z terminarzem zostało zaledwie 16 dni...Hela pisze:Myślę, że szybciej, bo przecież niedługo powinna rozstrzygnąć się kwestia licencji dla klubów.
Jeśli faktycznie Sully zakończył karierę, to Łódź może sobie pomarzyć o Pulczyńskich jako gościach.
- niespokojny
- Trener
A to ciekawe bo w Toruniu dalej nie mieszcza sie w KSMie.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
http://allegro.pl/reklama-na-zuzlowcach ... 74939.html
Na różne sposoby można szukać kasy, ciekawe jakim efektem zakończy się aukcja
Na różne sposoby można szukać kasy, ciekawe jakim efektem zakończy się aukcja
- tezetomaniak
- Trener
nowy sponsor w Ostrowie, wiec i nazwa nowa:
ŻKS Litex MDM Polcopper Ostrovia.
troche brzydko, ale jak widac mozna w jedna zime zalatwic az 3 sponsorow tytularnych
ŻKS Litex MDM Polcopper Ostrovia.
troche brzydko, ale jak widac mozna w jedna zime zalatwic az 3 sponsorow tytularnych
METHANOL ADVENTURE TEAM
Chciałoby się rzec: Jest spółka - są sponsorzy
Oczywiscie mozna troche pozazdroscic, ale pamietam tez jak Ostrow sie chwalil ze ma stu ilus sponsorow, a sezon ledwo dojechali.
Niemniej jednak, u nas nawet jakas nowa pizzeria sie klub nie pochwalil jak dotad.
Niemniej jednak, u nas nawet jakas nowa pizzeria sie klub nie pochwalil jak dotad.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Pytanie z innej beczki. Które forum Orła jest aktualnym forum kibiców, z którego można się czegoś dowiedzieć?
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Cooper pisze:Oczywiscie mozna troche pozazdroscic...
Szczególnie nazwy...