Treningi
Re: Treningi
Możemy już zapomnieć o jeździe w Krakowie http://www.sportowefakty.pl/zuzel/34566 ... y-odwolane
- Egon
- Zawodowiec
Miałem nadzieję, że to jednak wypali bo cały weekend zaplanowałem w Krakowie pod ten sparing, zaliczki popłacone więc teraz niestety muszę jechać a jakoś tego miasta nie lubię
Tak to jest planować sobie coś pod żużel 
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Wina Tuska
Za wszystko, co złe w tym kraju ten pan odpowiada, ale akurat za śnieg w marcu bym go rozgrzeszył.
radonis pisze:Wina Tuska
Najciekawsze jest to, że według samego Tuska jest on winny takiej zimie w Polsce. Otóż ten osobnik wierzy, że emitowanie przez ludzi gazów powoduje ocieplenie klimatu. Wobec tego premier podejmuje pewne decyzje celem redukcji emisji gazów, co wg niego powoduje, że klimat jest chłodniejszy, a zatem zimy są dłuższe i bardziej uciążliwe. Oczywiście to wszystko bzdury, ale w takim świecie żyje ten człowiek.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
@Czarek Coraz bardziej mnie przerażasz...
A zeby nie bylo OT: Znowu sypie, a w dodatku prognozy nie są zbyt optymistyczne. Czyżby pierwszy trening w środku kwietnia
?
A zeby nie bylo OT: Znowu sypie, a w dodatku prognozy nie są zbyt optymistyczne. Czyżby pierwszy trening w środku kwietnia

NoFear pisze:@Czarek Coraz bardziej mnie przerażasz...![]()
No fear, baby!
Ma ktoś może zdjęcia ze stanem naszego toru? pewnie cały pod śniegiem ale mam taka iskierkę nadziei, że coś z nim robią...
Karol Baran Karol!
- Lumpproletariacki
- Szkółkowicz

Zdjęcia z wczoraj z godz. 11:30, jakość trochę z dupy, ale tragedię na przeciwległej prostej chyba widać
Patrząc na takie zdjęcia tylko człowiek się wkur.... bo jak można nawet nie zgarniać śniegu.? Przyjdzie słońce i 15 stopni ciepła i breja jak się patrzy po roztopach tego białego gówna. Amatorszczyzna przez wielkie A. Dodając do tego pożal się Boże pseudo prezentację to wówczas panowanie Sprawki i jego zarządu kończy swe dzieło. Ręce opadają bo jak można tak wszystko pieprzyć.
- tezetomaniak
- Trener
,,Zróbmy ściepe narodową, kupmy bombe atomową''
Jeśli ta bomba miała by zrównać z ziemią nasz stadion to jestem jak najbardziej na tak! 
tezetomaniak pisze:Na odśnieżanie trzeba mieć "pieniążki"
A przypadkiem nasz wielki Prezio nie powinien wymusić od Mosiru odśnieżenie stadionu??? bo przecież płaci Mosirowi za używanie stadionu
No przecież pan odśnieża!
Masakra. Brak słów.
Misionis pisze:Masakra. Brak słów.
to jest bardzo delikatnie powiedziane
Gdzie są ci, którzy krzyczeli żeby tor odśnieżać w połowie lutego? 
Teraz widzimy, że byłyby to pieniądze wyrzucone w błoto.
Fakt, teraz można realnie zakładać, że śniegu więcej nie napada i wywiezienie zaczyna mieć sens.
Choć pewnie aktualnie jest poprzednie tłumaczenie, że śnieg ma sam stopnieć żeby lepiej związać dosypaną na jesień nawierzchnię.
Fakt, teraz można realnie zakładać, że śniegu więcej nie napada i wywiezienie zaczyna mieć sens.
Choć pewnie aktualnie jest poprzednie tłumaczenie, że śnieg ma sam stopnieć żeby lepiej związać dosypaną na jesień nawierzchnię.
istred pisze:Gdzie są ci, którzy krzyczeli żeby tor odśnieżać w połowie lutego?
Wywiezienie śniegu nigdy nie ma sensu, bo brak gwarancji, że nie spadnie znowu. Jednak należy ukrócić proceder przerzucania śniegu z boiska na tor.
poli pisze:http://www.lublin.sport.pl/sport-lublin/1,130862,13642822,Tor_zuzlowy_na_stadionie_miejskim_odsniezony__W_koncu.html
Szczerze to jestem pozytywnie zaskoczony
Karol Baran Karol!
To treningi szykują się zaraz po 7

Czarek pisze:Wywiezienie śniegu nigdy nie ma sensu, bo brak gwarancji, że nie spadnie znowu. Jednak należy ukrócić proceder przerzucania śniegu z boiska na tor.
Nie nigdy, tylko w lutym czy styczniu. Jeśli jest koniec marca i prognozy byłyby dobre (teraz niestety nie ma) to sens byłby jak najbardziej.
Sebek pisze:To treningi szykują się zaraz po 7![]()
Kiedyś pamiętam odbywały się już takie treningi za kadencji Jaśka Stachyry