Noż kużwa jego mać.
Na razie mamy skład na dwa uda. I tyle o nich można powiedzieć.
Hela pisze:Miesiąc - Miesiąc
Baran - Baran
Jeleniewski - Jeleniewski
Stachyra - Trojanowski
Miśkowiak - Kuciapa
Łukaszewski - Łukaszewski
Borowicz - CHGW
Jeszcze Kuciapa i Trojan zaskoczą i głupio niektórym będzie
\Dobrze ktoś tu napisał 1,4 mln na co to poszło ?
harry pisze:No na Cama to jednak liczyłem![]()
Noż kużwa jego mać.
Na razie mamy skład na dwa uda. I tyle o nich można powiedzieć.
Krychs pisze:Misiek-Kuciapa
Dawid-Trojan
Woodward-Kudriaszow
miszti pisze:DS. zamiast walczyć o kontrakty właśnie biega Sobie na Globusie za piłeczką...
BR pisze:Z tego co prezes mówił to raczej:
Woodward ---> Kuciapa
max3 pisze:Posluchajcie olejmy ta prezentacje albo ośmieszmy go pytaniami!!! Mamy jednego z najwiekszych sponsorów w pierwszej lidze a skład drugoligowy !
Masi pisze:Ciekawe dlaczego Cam warszawkę w Gdańsku podpisał, a nie u nas. Tam "team isn't full"?
Gelo pisze:max3 pisze:Posluchajcie olejmy ta prezentacje albo ośmieszmy go pytaniami!!! Mamy jednego z najwiekszych sponsorów w pierwszej lidze a skład drugoligowy !
ja bym optował za pierwszą opcją - jak pokazuje doświadczenie - z pytań zwykle nic nie wychodzi, bo ci co "najgłośniej piszą" w cztery oczy zwykle stają sie pokorni jak baranki i zapominają języka w gębie. Dlatego ja wypinam się na jutrzejszą imprezę tak jak klub wypiął się na mnie w okresie transferowym. Oczywiście zastanowię się po raz pierwszy od kilku lat nad wypięciem się na zakup karnetu.

tezetomaniak pisze:Dariusz Sprawka: "Chcielibyśmy mieć stabilną kadrę, do której kibice się przyzwyczają"