Skład na sezon 2013
Re: Skład na sezon 2013
Może wystąpi w postaci holograficznej? 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Watt podpisze w Olympie i będzie jeździł w parze z Baranem
ps. Olympie Praga
ps. Olympie Praga
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Czy rok temu tez nie bylo tak, ze juz 0 kontraktow, a na prezentacji druzyny nagle z Miskowiakiem wyskoczyli? Moze Sprawka stary numer odwala.
Oby.
Oby.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Oby !
drugi raz numer z Miśkowiakiem już nie wypali 
Jakoś nie chce mi się wierzyć, że na prezentacji nie wyskoczy żaden "As z rękawa" marynary prezesa
Ale patrząc z drugiej strony na tegoroczne zawirowania w klubie w okresie kontraktowania zawodników, wiem, że nic nie wiem
Wszystko się może zdarzyć...
Oby jednak coś tam z tego rękawa wylazło...
Ale patrząc z drugiej strony na tegoroczne zawirowania w klubie w okresie kontraktowania zawodników, wiem, że nic nie wiem
Wszystko się może zdarzyć...
Oby jednak coś tam z tego rękawa wylazło...
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
A i tak wtedy się wszyscy domyślali z tym Miśkowiakiem. Pamiętam jak siedzieliśmy i mówili że pojawi się gość to już szum po sali poszedł że Misiek podpisze. Może i teraz Dariusz tylko wystawia swą twarz.

Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
pavell pisze:meesha pisze:No panie, albo zostaniesz forumowym bohaterem po tym wpisie, albo będzie to pierwszy i ostatni Twój post tutaj
Zdecydowanie będzie to drugie
Prezes nie zaryzykuje jazdy tak słabym i niepewnym składem jaki znamy na dzień dzisiejszy.
Wydaje mi się, że woli zakończyć kolejny sezon z długiem(np. 200tyś i chwalić się, że zadłużenie jest mniejsze o połowę) niż ryzykować spadek do II ligi i utrate stanowiska.
Pan Dariusz jak zwykle rozegro to tak, że w piątek 90% tego forum będzie Go kochało.
ps.Witam Wszystkich. Mam nadzieje, że na dłużej niż do piątku
jezeli rzeczywiscie Watt podpisal to na pewno dluzej niz do piatku 
METHANOL ADVENTURE TEAM
- niespokojny
- Trener
Nowi uzytkownicy robia furorę, szczegolnie bosss i bruuu.
Co łączy tych panów?
Oba nicki zaczynaja sie na litere b. Oba sa 5 literowe. Koncza sie analogicznie, tj 3 takimi samymi znakami. Obaj zdaje sie ze wiedza wiecej niz przecietny uzytkownik tego forum...
To sie pobawilem w Columbo
Co łączy tych panów?
Oba nicki zaczynaja sie na litere b. Oba sa 5 literowe. Koncza sie analogicznie, tj 3 takimi samymi znakami. Obaj zdaje sie ze wiedza wiecej niz przecietny uzytkownik tego forum...
To sie pobawilem w Columbo
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
http://sport.itvl.pl/news/uroczysta-pre ... -zuzlowcow
Czyli jedziemy tym co mamy. Nie jest dobrze...
Czyli jedziemy tym co mamy. Nie jest dobrze...
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Jesli walka o wysokie cele nadal aktualna, to prezes optymistycznie podchodzi do sezonu:) Ale to dobrze, ja licze na kilka niespodzianke, nawet tym skladem co juz mamy.
Obawiam sie tylko deklaracji Witka, ze Lodz zaskoczy juniorami:/ Rok temu troche ci ich juniorzy krwi napsuli.
Obawiam sie tylko deklaracji Witka, ze Lodz zaskoczy juniorami:/ Rok temu troche ci ich juniorzy krwi napsuli.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
No to pięknie .... Liczyłem na Watta , mamy bardzo średni skład .
Ja na Watta nie liczylem, ale Woodward wydawal mi sie wrecz pewniakiem. Zreszta, zawsze w trakcie sezonu mozna cos ciekawego wyhaczyc 
Pod warunkiem, że jakaś dodatkowa kaska wpadnie.
- niespokojny
- Trener
Podsumowujac:
Jelen = Jeleń
Baran = Baran<Woodward
Miesiąc = Miesiąc<Woodward
Stachyra > Kuciapa
Miśkowiak >>> Trojanowski
Sklad co najmniej klase gorszy od tego z zeszlego roku. Z przeciwnikow: Ostrów sie wzmocnil dosyc wyraznie, Lodz sie oslabila. O reszcie szkoda gadac. Potencjalem jestesmy na 5 miejscu... a jako jedyni mamy sponsora strategicznego
. Obawiam sie, ze wpiernicz od Gdanska i Lokomotivu bardzo prawdopodobny.
Jelen = Jeleń
Baran = Baran<Woodward
Miesiąc = Miesiąc<Woodward
Stachyra > Kuciapa
Miśkowiak >>> Trojanowski
Sklad co najmniej klase gorszy od tego z zeszlego roku. Z przeciwnikow: Ostrów sie wzmocnil dosyc wyraznie, Lodz sie oslabila. O reszcie szkoda gadac. Potencjalem jestesmy na 5 miejscu... a jako jedyni mamy sponsora strategicznego
No ostrów się wzmocnił i to znacznie, ale za znacznie. Nie mają kasy na taki skład, może być różnie po 5-6 kolejkach, tak jak kiedyś było to w Speedway Wandzie. O 4 jestem spokojny raczej, 3 miejsce jest jak najbardziej w naszym zasięgu. Więcej bym się spodziewał że Lokomotywa coś zwojuje niż Ostrów.
Cooper pisze:Obawiam sie tylko deklaracji Witka, ze Lodz zaskoczy juniorami:/ Rok temu troche ci ich juniorzy krwi napsuli.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/33664 ... -orle-lodz
- niespokojny
- Trener
No no. Skarpeta sie stale powieksza. Jeszcze niech pierdykna Maxa i Watta i bedzie wesolo 
jerry78 pisze:Cooper pisze:Obawiam sie tylko deklaracji Witka, ze Lodz zaskoczy juniorami:/ Rok temu troche ci ich juniorzy krwi napsuli.
Dlugo nie trzeba bylo czekac, Witek jak zwykle sie zgrywa, a potem bum
-
Zaratustra
- Kadrowicz
jerry78 pisze:Cooper pisze:Obawiam sie tylko deklaracji Witka, ze Lodz zaskoczy juniorami:/ Rok temu troche ci ich juniorzy krwi napsuli.
No to się porobiło
W Grudziądzu natomiast na gwałt będą szukać zastępców bez względu na kasę
Jerry, jak tam z tymi doniesieniami o których kiedyś wspominałeś, że "dojdą do nas jeszcze ciekawi zawodnicy"?
Wyprowadźcie mnie z błędu, jeśli się mylę, ale wydaje się, że Pulczyńscy pojadą w Łodzi jeżeli nie będą jechać w tym samym dniu ekstralipie.
Nie tak jest?
Nie tak jest?
Tak jest. To znaczy prawie: nie mogą jechać w tej samej kolejce zarówno w elidze jak i w pierwszej.
Motor mocny
Tylko że tam z tego co pamiętam jest taka sytuacja KSM-owa, że jeden z nich musi siedzieć na ławie, chyba że jeździłby na seniorce. Dwóch Pulczasów na juniorce się nie mieści.