Ekstra.
Skład na sezon 2013
Re: Skład na sezon 2013
Czyli zamiast Cama mamy Kuciapę
Ekstra.
Ekstra.
a czego wypociny wytłumacz mi czego.
pewnie nie, zadużo kasy krzyczy i DS go nie widzi w składzie
DS pisze: Nie stać nas na utrzymanie 7-8 seniorów i oferowanie im pieniędzy na przygotowanie do sezonu
A to zdanie chyba ostatecznie wyjaśnia temat Watta, Anderssona czy innych obco.
a czego wypociny wytłumacz mi czego.
Wielka szkoda, bo Cam to dla mnie jeden z lepszych I ligowców. Dobre starty, szeroki wachlarz ataków i inteligencja na torze. Dla mnie wart więcej niż Trojanowski i Kudriaszow razem wzięci. Mam wrażenie, że w klubie jest trochę niedoceniany. Szkoda, że raczej go u nas nie będzie bo patrzeć na jego jazdę nie tylko u siebie, ale tez np. w zeszłym roku w Ostrowie było bardzo przyjemnie. Najprzyjemniej z wszystkich naszych zawodników.
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
A nie można było tak negocjować żeby był i Cam i Maciej?:/ Żaden z nich nie jest jakimś meganapieraczem, żeby miejsce było tylko dla jednego.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
No można było, gdybyśmy mieli ze 100 tysięcy więcej :p
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
alfkrystian
- Szkółkowicz
klops pisze:DS pisze: Nie stać nas na utrzymanie 7-8 seniorów i oferowanie im pieniędzy na przygotowanie do sezonu
A to zdanie chyba ostatecznie wyjaśnia temat Watta, Anderssona czy innych obco.
Dlaczego ? Przecież 7-8 to nie 6
meesha pisze:No można było, gdybyśmy mieli ze 100 tysięcy więcej :p
No albo gdybysmy nie brali Trojana i Kudriaszowa?
To są właśnie "negocjacje" Sprawki. Wysyłanie na ślepo kontraktów, a nóż, ktoś podpisze. I podpisał Trojan i ruski.
I dlatego nie ma Woodwarda.
Może jednak będzie
szkoda tylko kontraktów Trojana i kurdiaszowa kosztowały nasz klub dużo kasy
a wiesz ile kosztowali ?
to biadolenie mnie osłabia nie było nikogo - źle ,są .........
to biadolenie mnie osłabia nie było nikogo - źle ,są .........
Wiem 65tys!!!!
janek pisze:To są właśnie "negocjacje" Sprawki. Wysyłanie na ślepo kontraktów, a nóż, ktoś podpisze. I podpisał Trojan i ruski.
A skąd to wiesz? Po pierwsze nie rozumiem deprecjonowania Trojanowskiego na każdym kroku, bo do tej pory zawsze był solidnym pierwszoligowcem.
I weźcie pod uwagę jedno magiczne słówko - "dojazdowe". Klaruje się już co nieco czy dalej uwazacie, że Trojan kosztuje tyle samo co Cam?
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
max3 pisze:Wiem 65tys!!!!
nie zaprzeczam, ze posiadasz taką wiedzę. ale, czy mógłbyś podać źródło swoich informacji ?
Bo na forum to każdy może sobie tak napisać.
Ale sie czepiliscie tego Trojana, ja uwazam, ze na naszym torze w najwazniejszych meczach bedzie z niego wiekszy pozytek niz z Karola czy Miesiaca. Oczywiscie nie kazdy z was musi sie z tym zgodzic, ale jestem niemalze przekonany, ze tak wlasnie bedzie. Duzy minus Trojana, to tak jak pisalem wczesniej, kruche kosci i wieczne marudzenie. Ale na naszym torze bedzie mocnym punktem.
Trzeba bylo odpuscic sobie Barana i Kudriaszova a mieli bysmy (i skad wiecie, ze nie bedziemy mieli?) Woodwarda.
Trzeba bylo odpuscic sobie Barana i Kudriaszova a mieli bysmy (i skad wiecie, ze nie bedziemy mieli?) Woodwarda.
Nie czytajcie tych wywiadów to blef !
Prezes specjalnie podpuszcza , po to żeby okazało się 1 lutego jaki on jest zajebisty.
To typowa gra Sprawki , musi przecież zmazać początek okna transferowego rzutem na taśmę dobrymi informacjami
Prezes specjalnie podpuszcza , po to żeby okazało się 1 lutego jaki on jest zajebisty.
To typowa gra Sprawki , musi przecież zmazać początek okna transferowego rzutem na taśmę dobrymi informacjami
Ja bym się też Trojana nie czepiał zawczasu. Nie wiemy kto w jakiej formie wstrzeli się w sezon a nie jest to zawodnik, który wypadł sroce spod ogona. Jest to żużlowiec na poziomie Miesiąca, Barana, może ciut lepszy, bo od kilku sezonów na bieżąco z 1 ligą. Jest kontuzjogenny ale jak wypali możemy mieć z niego pociechę. Przypominam że w ćwiartce złotego kasku w Lublinie pokonał Kasprzaka, który wygrał cały turniej.
Zeby byla jasnosc. Ja sie zadnego Trojana nie czepiam, nawet Kudriaszowa sie nie czepiam. Jednak gdybym mial na jednej szali Trojana (troszke zagadke) i Kudriaszowa (duza zagadke), a na drugiej naprawde sprawdzonego Cama, to wybralbym Cama. Nawet jesli jest on troche "ciezszy". A skoro "zamiast niego" przyszedl Kuciapa, tzn. ze byli to zawodnicy na mniej wiecej tym samym poziomie ofertowym.
Tez przystal bym na Cama w opisanej przez Ciebie Cooper sytuacji. Ale zaczekajmy do 1 lutego, to "juz" za tydzien i wszystko bedzie wiadomo.
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
- niespokojny
- Trener
meesha pisze: Po pierwsze nie rozumiem deprecjonowania Trojanowskiego na każdym kroku, bo do tej pory zawsze był solidnym pierwszoligowcem.
Zgoda. Jednak z mojego rownania wychodzi ze Woodward > Trojanowski + Kudriashow. Teraz lotnisko w Świdniku jest, tanie linie sa wiec nie przesadzajmy z tymi stawkami za dojazd
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
janek pisze:Wysyłanie na ślepo kontraktów, a nóż, ktoś podpisze.
Widelec.
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
Obawiam się, że stawki "za dojazd" nijak mają się do faktycznych kosztów podróży zawodnika.
Słusznie się obawiasz, jak już tu kiedyś wspominaliśmy, czasem za jedną taką "dojazdówkę" można by kupić bilety na lot dookoła świata, a jak w tanich liniach to nawet wzdłuż i wszerz 
Myślę, że "Kamieron" - jak go wdzęcznie nazywał równeński spiker - i tak wyląduje u nas, w ostateczności na "warszawce" z opcją późniejszego dogrania szczegółów. Jeśli będzie inaczej to sie bardzo zdziwię...
Myślę, że "Kamieron" - jak go wdzęcznie nazywał równeński spiker - i tak wyląduje u nas, w ostateczności na "warszawce" z opcją późniejszego dogrania szczegółów. Jeśli będzie inaczej to sie bardzo zdziwię...
niespokojny pisze:Czy Trojan podola na takim torze jaki byl ostatnio robiony.
E tam, zawsze tak jest, że jak nasz nowy zawodnik pojeździ dłużej na naszym torze, to nagle staje się jego ulubionym torem i z "niebezpiecznej nawierzchni" staje się torem "do walki"
Skoro juniorzy dają radę to dlaczego Trojan ma nie dać.