Skład na sezon 2013
Re: Skład na sezon 2013
No może Egon masz racje, dlatego dodałem PS. Chociaż artykuł z dziennika co innego nam mówi...juniorów brak, trenera brak, wcześniej można wyczytać, że z Woodwardem nie rozmawiali stąd też moje przypuszczenia, że nic w tej materii od 2 dni się nie zmieniło... .
Zresztą pożyjemy i zobaczymy co to za armaty będą, mam nadzieję, że nam wszystkim gacie opadną z wrażenia a nie z frustracji i chęci pokazania pewnej części ciała odnośnie polityki transferowej klubu.
Zresztą pożyjemy i zobaczymy co to za armaty będą, mam nadzieję, że nam wszystkim gacie opadną z wrażenia a nie z frustracji i chęci pokazania pewnej części ciała odnośnie polityki transferowej klubu.
- stefanzdzialek
- Senior
Niech już w końcu te gacie opadną ! 
Powodem do opadnięcia gaci był kontrakt na hondę za 4000 zł. Co Ty! Forum nie czytasz? 
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
- MikeMistrz
- Senior
Proponuję poczekać z decyzją co do tych gaci do prezentacji drużyny. Jeżeli okaże się, że podpisaliśmy z dwoma z trójki Watt/Andersson/Woodward, to mi opadną. 
No to ci opadną. A to jest jeszcze jakaś tajemnica? 
niespokojny napisał(a):
Sprawka to człowiek mentalnie z jakiegoś starego, skrajnego PGRu na zadupiu. Kononowicz kuźwa.
Sprawka to człowiek mentalnie z jakiegoś starego, skrajnego PGRu na zadupiu. Kononowicz kuźwa.
MikeMistrz pisze:Proponuję poczekać z decyzją co do tych gaci do prezentacji drużyny. Jeżeli okaże się, że podpisaliśmy z dwoma z trójki Watt/Andersson/Woodward, to mi opadną.
Heh, w ubiegłym sezonie Woodward miał być straszakiem, rezerwowym, a teraz niektórym po jego zakontraktowaniu będą gacie spadać
Seniorow juz troche mamy, wiec sytuacja moze byc taka, ze Cam czy inny Watt dostali jakies oferty od nas, bez mozliwosci negocjacji i albo podpisza to, albo "bez łaski". Trener Wardzala tez pewnie w skladzie widzi 4 Jozefow+Jelen, wiec jakiejs wielkiej presji na DS nie wywiera. Dodatkowo, rzeczywiscie w obecnej chwili priorytetem sa juniorzy, wiec wcale sie az tak bardzo nie zdziwie, jak zaden obco nie dojdzie. Wtedy bedziemy mieli powtorke z sezonu 2007, dlatego uwazam, ze 1 Cam/Watt to byloby duze wzmocnienie.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Niby tak, ale znajac zycie z zajawki Barana gowno wyjdzie, a Miesiac bedzie ruszal ze startu dopiero jak reszta bedzie juz dojezdzac do 1 luku. I co wtedy 
Cooper pisze:Wtedy bedziemy mieli powtorke z sezonu 2007
Ale tam był Darek Śledź, Tomek Piszcz, Sebastian Trumiński, Dany, Dawid, Klimek, Michaluk. I był Lublin
o sorki, o Mariuszu zapomniałem, ale on jak swój prawie
)
trening czyni mistrza.
$korzen$ pisze:Niby tak, ale znajac zycie z zajawki Barana gowno wyjdzie, a Miesiac bedzie ruszal ze startu dopiero jak reszta bedzie juz dojezdzac do 1 luku. I co wtedy
Lubię to
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Cooper pisze: Dodatkowo, rzeczywiscie w obecnej chwili priorytetem sa juniorzy, wiec wcale sie az tak bardzo nie zdziwie, jak zaden obco nie dojdzie.
A ja bym się zdziwił i to bardzo. Dodatkowo Cam pewnie będzie miał kilka terminów zajętych, więc jego brałbym jako opcję zastępczą za innego obco, a nie jako "solidne" wzmocnienie.
No tak. Dlatego do 6 naszych seniorow Cam jest jeszcze do przyjecia (dla DS czy Wardzaly), bo i tak nie pasuje mu zawsze termin, wiec niech juz bedzie
O ile sie zgodzi na warunki ofkors. Tak to troche zaczyna wygladac, szczegolnie po slowach ze "po pozyskaniu seniorow, skupiamy sie na juniorach".
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Cooper, Sprawka mówił o ciekawym składzie. Do ciekawego składu to brakuje przynajmniej dwóch właśnie "ciekawych" ludzi (od biedy tym drugim mógłby być nienajgorszy junior). Obecny skład musiałby złapać zadżebistą zajawkę od początku, żeby próbować walczyć o czwórkę z Ostrowem. Ten nasz krajowy dream team w przypadku, gdy coś nie zagra, wciągać nosem mogą nie tylko Staszewskie i Boroduliny, ale nawet Dymy i Fierleje (u siebie) jak podpiszą w Łodzi. Możemy liczyć na to, że Jeleń trochę weźmie się za wyjazdy, a Kuciapa zbliży się średnią do Stachyry. Ale przy takim składzie różowo by to nie wyglądało i na pewno Jerry by nie pisał o prezesowym mistrzostwie świata
Skoro jednak na forum regularnie pojawiają się wpisy, że obco już podpisali, to w sumie nie ma o co się martwić
Skoro jednak na forum regularnie pojawiają się wpisy, że obco już podpisali, to w sumie nie ma o co się martwić
Zaratustra pisze:Cooper, Sprawka mówił o ciekawym składzie.
No to przeciez sklad jest ciekawy, ja sam jestem bardzo zaciekawiony co to bedzie z tym skladem
Witam, to tak na rozwianie Waszych wątpliwości w temacie PK
http://www.zuzelend.com/news.php?id=12066
Pozdrawiam z Łodzi.
http://www.zuzelend.com/news.php?id=12066
Pozdrawiam z Łodzi.
Jutro to dzisiaj, tyle, że jutro.
po tej wiadomosci 1/3 forum może sobie z tym nie poradzić i zamknie się w sobie 
Trzeba robić swoje a nie patrzeć co się w Orle dzieje jakby to miało jakikolwiek wpływ na naszą sytuację. Zadałbym pytanie kiedy zainstalują sztuczne oświetlenie bo jak na razie to wydaje mi się nie spełniają wymagań. Ich cel to bronić się od spadku co po odejściu Skrzydlewskiego może oznaczać brak kaski w połowie sezonu czego im oczywiście nie życzę. My walczyć będziemy o inne cele. Pierwsza czwórka 
Ślączka w którymś z wywiadów podkreślił, że Skrzydlewski pozostaje głównym sponsorem orła i będzie z nim ściśle współpracował. A oświetlenie swoją drogą, pewnie będzie to na zasadzie Gniezna z zeszłego sezonu (żeby tylko nie awansowali ;p)
Co z tymi juniorami? Robi się już trochę późno :/
Pewnie sprawa juniorów i obcokrajowców wyjaśni się 1.02 ,żeby była niespodzianka. Mogę się założyć
Szkoda tylko, że już wiadomo o tych taczkach i słoneczniku 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Serdecznie zapraszamy na przedsezonową prezentację drużyny Lubelskiego Węgla KMŻ, dnia 1 lutego 2013, o godzinie 18:30 w nowej części galerii Olimp przy Aleji Spółdzielczości Pracy 34
Jakoś zbytnio zachęcająco ta informacja nie wygląda, mogli by powiedzieć coś więcej...
Ostatnio zmieniony 24 stycznia 2013, o 20:02 przez losiu, łącznie zmieniany 1 raz.
Karol Baran Karol!
- niespokojny
- Trener
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych