Teraz jest problem czy postawic na kogos troszke "gorszego" ale za to w pełni sprawnego czy zaryzykować z kangurem ???
Zresztą w ciągu kilku dni wszystko sie wyjaśni
- Dennis ma złamaną kość udową. W nocy z niedzieli na poniedziałek przeszedł operację, dziś czuje się już dobrze. Rehabilitację rozpocznie najszybciej jak to tylko będzie możliwe, ale prędko na tor nie wróci. Będzie dobrze, jeśli stanie się to na początku przyszłego sezonu - powiedział menadżer wrocławskiego zespołu Piotr Baron.
niespokojny pisze:100 razy wolalbym Watta niz Anderssona. To inna polka. Z tego co widzialem to Watt jezdzil w IM Australii, do sezonu ma jeszcze ponad 2 miesiace i powinien dac rade sie wykurowac na 100%. A Andersson mial na koniec sezonu zlamana kosc udowa. Świderski tez miał złamaną kość udową i dochodził do siebie ponad pół roku.
- Dennis ma złamaną kość udową. W nocy z niedzieli na poniedziałek przeszedł operację, dziś czuje się już dobrze. Rehabilitację rozpocznie najszybciej jak to tylko będzie możliwe, ale prędko na tor nie wróci. Będzie dobrze, jeśli stanie się to na początku przyszłego sezonu - powiedział menadżer wrocławskiego zespołu Piotr Baron.
Rabiosa pisze:Ty chyba jesteś beztalencie
Rabiosa pisze:Nie sądzę aby rzeszowiaki latały po parkingu w trakcie meczu i zajmowali się obcym juniorem , a taki Kret na pewno miałby dużo pomocy szczególnie w kwestii sprzętu.
To jest jedyny powód dla którego widzę Kreta w Lublinie.
Kret jest lepszy od Michalskiego i Wieczorka razem wziętych ....
Kret ma jedną zaletę - jest z Rzeszowa Kuciapa i spółka by się nim zajęli.
Dobra krótki kaszel, bo już mnie to wku.....
Jakie większe pieniądze dostał w Lublinie ???? Pytam jakie....
Rozmowa była krótka 40 tysi za podpis , 1200 za punkt .
Lublin dał mu 40 tysi i 1200 za punkt , a on do Skrzydlewskiego ze owszem może jeździć w Łodzi za 60 kola i 1500 za punkt, bo tyle dostał w Lublinie, co się okazało nie prawdą, bo kwotę dostał taką jak wam napisałem... Proszę uwierzcie nieraz w moje słowa, a gadki typu walę buraki itp wku... mnie do łez !!!!
Dalej twierdzicie ze zachował się fair wobec klubu, Skrzydlewskiego, kibiców ??? Jeśli tak róbcie sobie pamiątki , wreszcie mu , noście go na rękach, ale ja do tego palca nie włożę, krótko na temat !!!Pasuje ????
Teraz Guner i inni przeczytajcie to co napisaliście, nie mam do Was pretensji, bo nie znaliście sytuacji, ale proszę nieraz jest lepiej przemilczeć gdy nie zna się sprawy....
GTŻ nie zamierza płacić tym zawodnikom za podpis pod kontraktem. - Nie zrobimy tego, bo po pierwsze nie mamy nadmiaru pieniędzy, a po drugie nie będziemy inwestować w zawodnika, który być może wcale nie wystąpi w meczu.
istred pisze:40 tys. za podpis dla Trojana?!
Patologia
istred pisze:A tymczasem w bogatym Gdańsku:GTŻ nie zamierza płacić tym zawodnikom za podpis pod kontraktem. - Nie zrobimy tego, bo po pierwsze nie mamy nadmiaru pieniędzy, a po drugie nie będziemy inwestować w zawodnika, który być może wcale nie wystąpi w meczu.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/33434 ... ie-zaplaci
Wydawało mi się, że zawodnik pokroju Trojanowskiego, w I lidze, nie powinien dostawać w ogóle pieniędzy za podpis.Co, że tak mało? Bo to są naprawdę skromne pieniądze. Pomyśleć że niedawno takie kwoty to otrzymywali zawodnicy pokroju Jacka Rempały za podpis w II lidze. Ale bez przesady chyba aż tak tanio nie jest.
A zupełnie serio, to trzeba brać pod uwagę, że Polak bez kasy za podpis to z deczka marzenie ściętej głowy. Więc myślisz, że ile by wziął 5 tys.? Bądźmy poważni w klubie nie dzieje się najlepiej, ale zachowajmy rozsądek. Inna sprawa że jeśli mamy mieć 7 seniorów albo olaboga 8 to ta suma za podpisy rośnie do wartości mocno odczuwalnych dla budżetu.