mikas pisze:Harry zostaw NichollsowÄ… w spokoju, ona jest moja![]()
Ale w Ostrowie jest jeszcze kilka fajnych kobitek, więc plan uważam za bardzo dobry, a Nichollsową to ja już się zajmę, żeby nie przeszkadzała
Jestem jak najbardziej za...
Gelo pisze:DonKamizi pisze:Dzisiaj na treningu jezdzilii Jeleń i Dawid.Obaj wybierają się do Ostrowa na mecz![]()
Może nie zaczniemy od 1:5 w pierwszym biegu
Sorry że tak wpis po wpisie - ale czy możesz troszke wiecej napisać? To, że jeżdzili to już wiemy - ale jak?
harry pisze:nichollsowa pisze:czarny pisze:Jakieś się znajdąWięc wpadnijcie troche wcześniej to połazimy po 'wiosce' i obczaimy jakieś laseczki
pod warunkiem, ze dopisze pogoda...
Czarny ciekawe co na to Twoja dziewczyna![]()
No zawsze sie jakaś bladź znajdzie, która taki piękny i misterny plan zepsuje. Dalej mi jazda stad babo jedna!!! Kto Cie tu prosił??? Mamy nadzieję Czarny, że nie przydygasz!
KOZIOÅEK pisze:A kim Tu jesteÅ› żeby mnie pouczać?WyraziÅ‚em swoje ZDANIE na temat i tyle!A "oszoÅ‚oma" to se zrób i wychowaj kozaku!!!
Natalka pisze:Czarny ciekawe co na to Twoja dziewczyna

Maxx pisze:
Jak rozumiem masz uwagi co do postawy Piszcza po meczu z Gdańskiem. Moim zdaniem całkiem niesłusznie bo Tomek odwalił kawał dobrej roboty, a że nie miał partnera do pary, który mógłby również powalczyć to męczył sie sam, ale bardzo skutecznie i z pożytkiem dla zespołu.
meesha pisze:ravajas pisze:studiujac tabelę wygląda, że jesli rzeczywiście przegramy w Ostrowie, to Ostrów wskakuje na trzecie, a my spadamy na czwarte miejsce. Tak więc ten mecz jest nie tylko dla Ostrowa o być albo nie być. Nasi też "muszą" go wygrać. czego sobie życzę
No nie tak prędkoŻeby nas wyprzedzić w tabeli muszą odrobić stratę 22 punktów z pierwszego meczu
A nawet jeśli to i tak na długo nie zagoszczą na trzecim miejscu, bo kalendarz nie bardzo temu sprzyjający jest
![]()
Ale mówiąc serio, jeśli myślimy o awansie (a myślimy jeszcze) to nie może być tak, że naszym celem jest tylko załapać się do pierwszej czwórki, tylko trzeba zdobywać jak najwięcej punktów. Przecież w play-off'ach nie anuluje się punktów zdobytych w części zasadniczej sezonu
W związku z tym każdy punkt może być w ostatecznym rozrachunku na wagę złota...
grzesieck pisze:Niestety poczatek zapowiada sie tak jak z Gdańskiem czyli 5:1 w plecy i poznie znowu bedzie trzeba odrabiac...

czarny pisze:Może znów nieco odbiegnę od tematu, ale... jeśli już przyjedziecie trochę wcześniej i uda nam się zgadać na jakieś piwko, to weźcie ze sobą zgrzewkę tej waszej Perły czy co tam macieByłem w Lublinie, ale jakoś nikt nie chciał się skusić na lokalne smakołyki, więc liczę, że Wy nam je zareklamujecie
ps. tylko nie wypijcie wszystkiego po drodze no i dobrze schłodźcie browarek
ravajas pisze:w kwestii Karlssona w Ostrowie: po meczu w Lotosem na łamach DW wypowiedział sie, że jest gotów jechać do Ostrowa. Jak to rozumieć? czy znaczy, że jest gotów zastosować bonusa finansowego wobec działaczy? Jeśli tak, to trzeba go brać. Zresztą, jeśli się powaznie mysli o realizacji planów to tak czy owak trzeba go angażować.
pozdrawia:
Rafał Borowski
Talib pisze:"Inna sprawa, ze z Peterem w składzie będziemy mieli naprawdę spore sanse na korzystny wynik. "
Zaraz, zaraz, a jest rozpatrywana opcja wyjazdu do Ostrowa bez Petera w składzie?! Przecież to oddanie dwóch punktów.