Skład na sezon 2013
Re: Skład na sezon 2013
Paweł to walczak co by nie mówić o jego pogo i słabych startach.
Ja tam się cieszę ale czekam na armaty.
Ja tam się cieszę ale czekam na armaty.
Deri pisze:ps.spokojny za dożo czyta komentarzy na sf
chyba chodzilo o dużo...?
Narazie Nasz KSM pozwala jeszcze na duzo, wiec trzeba go wykorzystac
Ostatnio zmieniony 14 stycznia 2013, o 18:13 przez mOrphe, łącznie zmieniany 1 raz.
A ja jeszcze tylko chciałbym wymienić jedno nazwisko o którym nikt nie wspominał, a moim zdaniem to dobry zawodnik:
Kildemand
Musi być na każdej stronie
Kildemand
Musi być na każdej stronie
a czego wypociny wytłumacz mi czego.
gdyby to była ta niespodzianka to gacie by spadły
W sumie przy naszym składzie można by się ładnie zabawić w secret manów, jak Leszno z Balińskim. 2 pytania:
Czy jeździłeś kiedyś w Stali Rzeszów? tak. Jaki styl jazdy preferujesz? płot.
2 precyzyjne pytania, 2 precyzyjne odpowiedzi a i tak nie wiadomo o kogo chodzi
Swoją drogą apropos marketingu, ciekawe dlaczego oficjalna strona KMŻ milczy o kontrakcie Miesiąca?? Może warto by panie Sprawka zamieścić jakieś info? Ewentualnie poinformować o kontrakcie administratora? Czy ma sobie ze SportowychFaktów przepisywać?
Czy jeździłeś kiedyś w Stali Rzeszów? tak. Jaki styl jazdy preferujesz? płot.
2 precyzyjne pytania, 2 precyzyjne odpowiedzi a i tak nie wiadomo o kogo chodzi
Swoją drogą apropos marketingu, ciekawe dlaczego oficjalna strona KMŻ milczy o kontrakcie Miesiąca?? Może warto by panie Sprawka zamieścić jakieś info? Ewentualnie poinformować o kontrakcie administratora? Czy ma sobie ze SportowychFaktów przepisywać?
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
mOrphe pisze: A jak myslicie, co bedzie z mlodzieza? Lukaszewski plus gosc, czy Lukaszewski plus ... no wlasnie kto?
Pewnie Wieczorek, mooże przy bardzo sprzyjających wiatrach Bubel.
Bo jakoś w sensownego gościa nie wierzę.
a czego wypociny wytłumacz mi czego.
Patrząc na obecne transfery: Trojana i Miesiąca....
Baran, Kuciapa i Kudriaszow w drodze...
Chyba nie ma już miejsca dla Daniela.
Przynajmniej trener będzie mógł ustalać skład w stu procentach
Baran, Kuciapa i Kudriaszow w drodze...
Chyba nie ma już miejsca dla Daniela.
Przynajmniej trener będzie mógł ustalać skład w stu procentach
$korzen$ pisze:Sledzio pisze:Ja tam wole Korneliussena niż tego waszego Kildemanda. Przecie to będzie niewypał. Na kij wam on ?
Uzasadnij, chetnie poczytam. Tylko pamietaj, napisales, ze to bedzie niewypal. Niewypal to dla mnie zawodnik, ktory kreci srednia taka, jak Chrzanowski w poprzednim sezonie (czyt. s/b 1,000)
btw. Zakladzik o dobra flache, ze Kildemand (jezeli podpisze u nas) wykreci lepsza srednia niz Korneliussen?
Np o to ze Korneliussen był najlepszym zawodnikiem 2011 w Wandzie Kraków i czołowym zawodnikiem 2 ligi. Potrafił Pedersena i Nicholsa objechać w Gnieźnie. Nie dano mu szans zaprezentowania się przed Lubelską publicznością. A co takiego Kildemand osiągnął ? wyszły mu dwa czy trzy mecze i wielką gwiazdą się stał na Lubelskim Forum
Nie ma co się zakładać bo taką średnią będzie łatwo łyknąć, a że Chrzanowski zrobił taką średnią można było się spodziewać. W końcu to Extraliga, a nie 1 liga. Zobaczysz jak teraz będzie ciachał
klops pisze:mOrphe pisze: A jak myslicie, co bedzie z mlodzieza? Lukaszewski plus gosc, czy Lukaszewski plus ... no wlasnie kto?
Pewnie Wieczorek, mooże przy bardzo sprzyjających wiatrach Bubel.
Bo jakoś w sensownego gościa nie wierzę.
Lesiak, Koza, Madej, Mazur ewentualnie Borowicz gdyby nie jechał w lidze. Mam nadzieję że Wardzała tutaj uruchomi swoje kontakty i będziemy widzieli kogoś z Tarnowa jako gość u nas - może odpali jak Jamróg w poprzednim sezonie?
Jak do Częstochowy trafi Strzelec to do wzięcia będzie Malczewski - może warto tutaj się zainteresować żeby jakiś Kraków go nam nie sprzątnął.
Z drugiej strony jazda z jednym juniorem to duże ryzyko - w przypadku kontuzji (odpukać) Łukaszewskiego to będziemy musieli szybko kogoś wypożyczać.
Czy się komuś podoba czy nie Kildemand ma jeździć w Lublinie i koniec ! ....
Kurde jak podpisze Ciapek to będę miał niezłego wstyda , bo rzuciłem w niego słonecznikiem podczas pamiętnego meczu w Rzeszowie do wygraliśmy 1 pkt.
Kurde jak podpisze Ciapek to będę miał niezłego wstyda , bo rzuciłem w niego słonecznikiem podczas pamiętnego meczu w Rzeszowie do wygraliśmy 1 pkt.
Rabiosa pisze:Czy się komuś podoba czy nie Kildemand ma jeździć w Lublinie i koniec ! ....
a ja mam info że PK jest blisko
Jeżeli moje źródło się nie potwierdzi , prośba do Admina o założenie bana do 31.03.2013
Ostatnio zmieniony 14 stycznia 2013, o 20:10 przez player, łącznie zmieniany 2 razy.
Blisko to u nas jest Crump na toromistrza, ale pasuje mu tylko czwartek piątek i sobota, a Dario nie chce się ugiąć i mówi, że w środę amatorzy i szkółka mają treningi ...
i ni chu chu nie mogą dojść do porozumienia
Piple czekajcie na kontrakty, bo nawet jak masz dobre info, to nie znaczy, że tak będzie.
Roznica pomiedzy dogadaniem się, wysłaniem kontraktu, podpisaniem listu intencyjnego, a podpisaniem kontraktu jest .... bardzo bardzo duża
Piple czekajcie na kontrakty, bo nawet jak masz dobre info, to nie znaczy, że tak będzie.
Roznica pomiedzy dogadaniem się, wysłaniem kontraktu, podpisaniem listu intencyjnego, a podpisaniem kontraktu jest .... bardzo bardzo duża
Hans pisze:Blisko to u nas jest Crump na toromistrza, ale pasuje mu tylko czwartek piątek i sobota, a Dario nie chce się ugiąć i mówi, że w środę amatorzy i szkółka mają treningi ...
Jeśli za to nie będzie ostrzeżenia nie mówiąc o banu za info z du*y to nie skomentuje administrowania tego forum z całym szacunkiem do moderatorów/adminów.... Ja pisząc ironicznie, że wam gacie spadną nie pisałem tego dosłownie, ale nie... ostatni raz dałem jakąś oficjalną informację...
Wracając do tematu Pawła to dobrze, że został. Walczak, zna nasz tor a to chyba w tym sezonie ważny atut.
Ciekawe kto kolejny ? Ciekawe też kto jako drugi na juniora ? Może Bubel.
Ciekawe kto kolejny ? Ciekawe też kto jako drugi na juniora ? Może Bubel.
Zamiast cytować radzę czytać posty do końca. Ja sam wiem jak sytuacja się kręci i nie sypie newsami z rękawa jak i kilku bardzo dobrze poinformowanych na forum, bo to może tylko robić nadzieje. Nie raz nie jeden z klubem był dogadany, a tu nagle to, a tu nagle tamto, a to komórka padła.. i później dowiadywałeś się z portalu, że podpisał gdzie indziej.
Nie warto robić szumu, bo to i tak niczemu nie służy, niech podpisze i wtedy będziemy wszyscy happy.
Nie warto robić szumu, bo to i tak niczemu nie służy, niech podpisze i wtedy będziemy wszyscy happy.
no i nie będzie Mitko w Lublinie.
admini... uruchamiać BAN-maszynę dla tych "dobrze poinformowanych"
admini... uruchamiać BAN-maszynę dla tych "dobrze poinformowanych"
Ja tak z innej beczki z góry sorki.
Jeśli na tym forum loguje się gość który na sf piszę jako RobertLBN bardzo proszę o kontakt PW mam dla niego bardzo ważną wiadomość.
Jeśli na tym forum loguje się gość który na sf piszę jako RobertLBN bardzo proszę o kontakt PW mam dla niego bardzo ważną wiadomość.
Akurat jeśli chodzi o newsa spokojnego to jest ponoć coś na rzeczy, dogadywany jakiś ciekawy kontrakt, ściśle póki co skrywany. Może nie będzie ogłoszony dzisiaj albo jutro, ale jeśli dany zawodnik faktycznie podpisze, ma być zaskoczeniem. Nie znam nazwiska, więc nawet nie jestem w stanie ocenić w jakim sensie będzie to zaskoczenie. Trzeba czekać.
No przeciez wiadomo o kogo chodzi

-
Zaratustra
- Kadrowicz
To jeszcze zostali nam Jeleń, Cam i na doczepkę Karol i będzie wiadomo, że u siebie trochę powalczymy
Teraz chodzi o to, by nie dostać samych oklepów na wyjazdach, zdobyć ze 3 bonusy, żeby sobie prezesy skalkulowały, co dalej robić, ale i mieć jednocześnie spokój z utrzymaniem.
To co? Teraz czekamy na Kuciapę i Barana?
Prezes mógłby wtedy od razu doliczyć do budżetu wpływy z biletów od kibiców z Rzeszowa
Można by jakieś zaproszenia wystosować drobnym druczkiem 
A na trójkę obco* poproszę Cama, Anderssona i "Kildemena" lub innego wynalazka na 2 lata i jedziemy z fartem o czwórkę
No i bez Miśkowiaka i Stachyry łatwiej będzie prezesowi stopować zapędy naszych asów w ramach akcji BEZPIECZNY BUDŻET
* Kudriaszowa jako przedstawiciela naszego byłego "Wielkiego Brata" nie traktuję, jako "obco"
To co? Teraz czekamy na Kuciapę i Barana?
A na trójkę obco* poproszę Cama, Anderssona i "Kildemena" lub innego wynalazka na 2 lata i jedziemy z fartem o czwórkę
No i bez Miśkowiaka i Stachyry łatwiej będzie prezesowi stopować zapędy naszych asów w ramach akcji BEZPIECZNY BUDŻET
* Kudriaszowa jako przedstawiciela naszego byłego "Wielkiego Brata" nie traktuję, jako "obco"
-
Zaratustra
- Kadrowicz
GeloSMT pisze:Ja tak z innej beczki z góry sorki.
Chyba nawet wiem, co chcesz mu napisać
ważną informację ale tylko i wyłącznie na PW jednak by tego dokonać muszę wiedzieć kto to jest 
Na FB pokazał się filmik z ciekawym biegiem Kuciapy ,więc chyba wszystko jasne .
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
Jakim Fb? Klubowym? Nic nie widzę.
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...