ravajas pisze:Dumbli,
więc po prostu niech każdy, kto umie, powstrzyma się od wchodzenia na forum do końca stycznia, a przynajmniej od wypowiadania się na nim
Skład na sezon 2013
Re: Skład na sezon 2013
Zgadzam się z GeloSMT, Jurko i resztą. Prezes klubu sportowego to funkcja publiczna i jego działania podlegają ocenie. Oceniający jak to ludzie - są różni. Jedni kulturalni, inni mniej i takie też będą oceny pracy Prezesa. Jeśli komuś nie pasuje forma krytyki zawsze może nacisnąć ten mały czerwony wykrzyknik w rogu. Na pewno moderatorzy i admini coś z tym zrobią.
Ale dlaczego? Komu to przeszkadza, że przed pierwszym kontraktem natłuczemy 200 stron luźnej pogawędki o działaniach (albo raczej nie-działaniach) Prezesa? 
a czego wypociny wytłumacz mi czego.
klops pisze:
Ale dlaczego? Komu to przeszkadza, że przed pierwszym kontraktem natłuczemy 200 stron luźnej pogawędki o działaniach (albo raczej nie-działaniach) Prezesa?
Prezesowi to przeszkadza w podpisywaniu kontraktów.
Musi bez przerwy nas czytać i nie ma czasu na negocjacje.
Brak kontraktów to nasza wina. Proponuję zaprzestać pisania,
a kontrakty od razu sie pojawią
To co, niedziela dniem bez posta w tym temacie?:]
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Jestem za, ale chyba Shack musialby zablokowac ten watek 
Noiii cooooo , brak kontraktów ciąg dalszy .... kasa niby jest ale jest problem... na co czekamy Dariusz???? , na kolejne promocje które dają wynik -400tys zł ???
:)

LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

go! pisze:Jestem za, ale chyba Shack musialby zablokowac ten watek
Teraz blokować? Jak kontrakty tuż za rogiem?
Kontrakty? Jakie kontrakty? To Kinderman już podpisał? 
Miesiąc,Kudriaszow,Łukaszewski,Staszek ?
Czy tak będzie czas pokaże
a może tylko mi się tak śniło
Czy tak będzie czas pokaże
Jak się prezes nie wypowiada w prasie to źle, bo nic nie mówi, jak coś powie to też źle, że się odezwał. A może to tylko jeden z elementów negocjacji z zawodnikami? 
Jestem bardzo niezadowolony z obrotu sprawy, ucieczki Miska, Dawida i Mateusza ale niektórzy z tym jęczeniem na forum już przesadzają.
Jestem bardzo niezadowolony z obrotu sprawy, ucieczki Miska, Dawida i Mateusza ale niektórzy z tym jęczeniem na forum już przesadzają.
-
mariusz1987
- Junior
oj tam Dariusz ma przemyślaną taktykę,po co się rozdrabniać i podawać co 2 dni 1-2 kontrakty, pod koniec stycznia poda 6-7 nazwisk hurtem i będzie po sprawie 
Ravajas jak taki jesteś kulturalny i mądry to dlaczego wyzywasz od frajerów ? Troche zalatuje mi tu hipokryzją.
a ty notorycznie krytykujesz Sprawke, a masz w avatarze napis "KMŻ", czyli twór tworzony od początku w 100% przez Sprawkę i Wojciechowskiego, to dopiero hipokryzja.
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
- MikeMistrz
- Senior
A to ustawienie sobie czegoś/kogoś w avatarze determinuje popieranie tegoż ? Dyskusja o składzie przerodziła się w rozważania "uliczników" i "intelektualistów" nad znaczeniem słowa frajer, a także w doszukiwanie się hipokryzji, tam gdzie jej nie ma. Panie Sprawka podpisz Pan coś, bo się tego czytać nie da 
Dariusz przeliczył, że przy tym jak dwie drużynki spadają to nie bardzo opłaca mu się wystawiać ekipę na 1 ligę. I tak spadek i tak to lepiej zacznijmy od kroku w tył by później jak feniks z popiołów powstać w nowej pierwszej lidze! Pytanie czy znajdzie się taki drugi frajer patrz Ostrów?
MikeMistrz pisze:A to ustawienie sobie czegoś/kogoś w avatarze determinuje popieranie tegoż ?
No jakoś w tym konkretnym przypadku raczej...tak
Podejrzewam, ze Oskarinho swoją przygodę z żużlem zaczął właśnie od KMŻeciku i powinien być wdzięczny, że ktoś ten KMŻecik w ogóle założył żeby sobie mógł żużelek pooglądać. A jeśli był kibicem żużla już wcześniej, to widocznie mu się ten klub KMŻ akurat wybitnie spodobał, że go sobie w avatara wrzucił. Logiczne?
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
No to mamy pierwszy kontrakt!
Trojanowski.
Info - oficjalny fanpage KMŻ na fejsbuniu.
Trojanowski.
Info - oficjalny fanpage KMŻ na fejsbuniu.
Ostatnio zmieniony 12 stycznia 2013, o 15:29 przez klops, łącznie zmieniany 1 raz.
nieee
Gość cale życie jeździ na równym średnio- cienkim poziomie tylko i wyłącznie dzięki solidnemu przygotowaniu sprzetowo-fizycznemu. Zero talentu. I jeszcze do tego ten Rzeszów... najgorzej ;(
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
truskawa pisze:a ty notorycznie krytykujesz Sprawke, a masz w avatarze napis "KMŻ", czyli twór tworzony od początku w 100% przez Sprawkę i Wojciechowskiego, to dopiero hipokryzja.
Hahaha dobre, tworzony przez Sprawke, hehe.
truskawa pisze:MikeMistrz pisze:A to ustawienie sobie czegoś/kogoś w avatarze determinuje popieranie tegoż ?
No jakoś w tym konkretnym przypadku raczej...tak
Podejrzewam, ze Oskarinho swoją przygodę z żużlem zaczął właśnie od KMŻeciku i powinien być wdzięczny, że ktoś ten KMŻecik w ogóle założył żeby sobie mógł żużelek pooglądać. A jeśli był kibicem żużla już wcześniej, to widocznie mu się ten klub KMŻ akurat wybitnie spodobał, że go sobie w avatara wrzucił. Logiczne?
To, że mam w awatarze KMŻ to znaczy, że od niego zacząłem przygodę ? Dobry jesteś Ci powiem, ale się uśmiałem, co ma piernik do wiatraka ?
Ostatnio zmieniony 12 stycznia 2013, o 15:36 przez Oskarinho, łącznie zmieniany 1 raz.
Trojanowski - średnio na jeża, na drugą linię ostatecznie może być. Ale cieszę się, że coś się ruszyło i jednak jedziemy 
Na litość boską, pierwszy kontrakt, a Wy się o avatar kłócicie.
Oskarinho pisze:Hahaha dobre, tworzony przez Sprawke, hehe.
Na litość boską, pierwszy kontrakt, a Wy się o avatar kłócicie.
Ostatnio zmieniony 12 stycznia 2013, o 15:36 przez klops, łącznie zmieniany 1 raz.
- niespokojny
- Trener
Teraz pytanie. Za slaby byl dla Orla, czy za drogi?
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
- Łoptymista
- Trener
truskawa pisze:nieeeGość cale życie jeździ na równym średnio- cienkim poziomie tylko i wyłącznie dzięki solidnemu przygotowaniu sprzetowo-fizycznemu. Zero talentu. I jeszcze do tego ten Rzeszów... najgorzej ;(
kibicu kmz nie krytykuj dzialan swojego klubu
tradycja rzecz swieta. co import z rzeszowa trwa w najlepsze, w drugiej lidze Trojan to byloby cos
Trojanowski ? Bardzo dziwne ...