Skład na sezon 2013
Re: Skład na sezon 2013
Czy to dzisiaj będzie jeszcze jakiś komunikat o nowym kontrakcie ( bo miał być), czy nie ma co ślęczyć?
Wie ktoś?
Wie ktoś?
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
O 10 w nocy to juz wszyscy spia, a nie kontrakty podpisuja
Na kontrakty jeszcze przyjdzie czas 

harry pisze:Czy to dzisiaj będzie jeszcze jakiś komunikat o nowym kontrakcie ( bo miał być), czy nie ma co ślęczyć?
Wie ktoś?
Godziny urzedowania Pana Prezesa sie juz dawno skonczyly. Jutro z nowym zapalem ruszy do pracy i wtedy bedziemy sie znowu domyslac kto bedzie u nas jezdzil, skeslajac z krotkiej listy kolejnych, potencjalnych zawodnikow. A zaczniemy od Daniela J
Czyli Stacho Burza jeszcze nie do końca stracony? 

" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Jak sobie przypomnę, że po szumnych zapowiedziach Sprawki o atakowaniu ekstraligi mało kto widział Jelenia w składzie, bo za słaby, a teraz staje się obiektem westchnień i najlepszą, ale coraz mniej pewną opcją to coś się robi.
Ostatnio zmieniony 13 stycznia 2013, o 00:53 przez jack08, łącznie zmieniany 1 raz.
Sprawka przekombinowal (nie po raz pierwszy).
Myslal, ze pozostanie jedynym pracodawca w lidze, a tu nagle ma konkurenta, a zawodnicy podbijaja w zwiazku z tym cene i odchodza tam gdzie dostana wiecej. Gratuluje Salomonowej madrosci.
Myslal, ze pozostanie jedynym pracodawca w lidze, a tu nagle ma konkurenta, a zawodnicy podbijaja w zwiazku z tym cene i odchodza tam gdzie dostana wiecej. Gratuluje Salomonowej madrosci.
Nie pisałem ,ale napiszę bo już mnie szlak trafia.
Po co dawać informacje do prasy dwa dni temu ,że kontrakty będą podpisywane lada moment za kilkanaście godzin będzie juz informacja,jak mija 72godz. i cisza w temacie.Jaja sobie z nas kibiców robią.
Po co dawać informacje do prasy dwa dni temu ,że kontrakty będą podpisywane lada moment za kilkanaście godzin będzie juz informacja,jak mija 72godz. i cisza w temacie.Jaja sobie z nas kibiców robią.
Ostatnio zmieniony 9 stycznia 2013, o 22:06 przez Rudy, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
Jelenia jak Jelenia , wszyscy skreślali w połowie ubiegłego sezonu Miesiąca, a w obecnej sytuacji każdy by chciał żeby u Nas został...
A żarty Sprawka z kibiców robi sobie od września.
A żarty Sprawka z kibiców robi sobie od września.
„Nie dyskutuję z końskim zadem, jeżeli już, to za pomocą bata...”
Pan prezio liczył na upadek Łodzi,a tu nagle ZONK i co teraz? No właśnie będziemy na siłę klecić drużynę i oby nie walczyć o utrzymanie,bo konkurencja ciekawe składy skleciła.
Panie prezesie daj Pan jakieś nazwiska co by Nas kibiców uspokoiły choć troszkę.
Panie prezesie daj Pan jakieś nazwiska co by Nas kibiców uspokoiły choć troszkę.
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
Kiedyś to przynajmniej były jakieś przecieki, teraz to nawet tego nie ma 

No jak nie ma.
Przecież podali już, że Kudriaszow podpisał.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
- Egon
- Zawodowiec
??jack08 pisze:Czy Wojciechowski jest ślepy na to co wyprawia jego poplecznik? On za to też ponosi pełną odpowiedzialność.

Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Z reguły nie krytykuję działaczy, bo zawsze staję po ich stronie w negocjacjach z facetami którzy mają złotówki zamiast źrenic ale to co się teraz odbywa ostatni raz było 7 lat temu. Jak się chce mieć wyniki czasami trzeba podjąć ryzyko - finansowe także. Tak jak krytykowałem harrego (z całą sympatią) za to, że w 2005 roku nie podpisał z Peterem, a zastąpił go Pulpetem (wiem, wiem - łatwo powiedzieć
) tak teraz mogę spokojnie stwierdzić, że Dariusz zawalił okres transferowy. Czasami (niestety) trzeba zastawić własny dom żeby zrobić coś dla swojej pasji/zawodu/nadanych obowiązków - a nie zasypywać kibiców frazesami o wypłacalnościach, kapitalnych aspektach, kontraktach z głową i innych bzdetach. Prezes powinien zrozumieć, że w 2012 roku (w duzej mierze przez przypadek) trafiła mu się okazja zbudowania czegoś na wiele lat. Zostało to spieprzone w trzy miesiące. Żal mi dupę ściska

Jakies przecieki sie sprawdza. Dotyczyly juz chyba wszystkich zawodnikow, jak i wycofania sie z rogrywek.
Gelu nie tylko Tobie ten żal dupe ściska. Ciekawe co Dariusz zrobi jak teraz z Łodzią będzie się przebijał? Chyba tej promocji jednak nie będzie...żałosne. Zresztą i tak nic nie zrobimy, więc szkoda się tylko denerwować. Tak Sprawka bał się o budżety innych zespołów, że zapomniał o swoim a teraz robi dziada i powiem wam, że i tak gówno będzie i tak 

- Łoptymista
- Trener
Nie bedzie przebijal Lodzi. Ktos mi mowil, ze dzialacze z innych miast radza Lublinowi jak postepowac z zawodnikami i trzymac ich krotko
Sluchamy sie to i efekty sa

Hela pisze:No jak nie ma.
I ten kontrakt ma nas kibiców uspokoić ?

Ja oficjalnie oprócz plotek nawet o Kurdiszowie nie słyszałem.
Mógł prezio podpisać kontrakty w tym lub w tamtym tygodniu,jak łódż była niepewna i była mkarta przetargowa: " Ja daje tyle pewne ,w łodzi może nic nie dostaniesz" i to zostało zaprzepaszczone.Ja się nie zdziwię jak i Jeleń w łodzi podpisze.
Łoptymista pisze:Nie bedzie przebijal Lodzi. Ktos mi mowil, ze dzialacze z innych miast radza Lublinowi jak postepowac z zawodnikami i trzymac ich krotkoSluchamy sie to i efekty sa
Efekty są super ,że my składu nie mamy, a inni uzbrojeni już.
- _piotrusss
- Kadrowicz
Przecież tutaj chodzi tylko i wyłącznie o zachowanie stołka na kolejny sezon. Odjedziemy go Miturskim i Mitką czy Miśkowiakiem i Harrisem, to dla takiego żużlowego pasjonata jak Pan Sprawka bez znaczenia.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
pizek pisze:... Ciekawe co Dariusz zrobi jak teraz z Łodzią będzie się przebijał? ...
Hola hola, a kto powiedział, że nasz Negocjator będzie się przebijał z Łodzią?
Zrobi jak zawsze - poczeka aż Łódź zakontraktuje wszystkich seniorów oraz juniorów, ci co zostaną - będą skazani na Lublin. To słynna w całej Polsce taktyka kontraktowania "po lubelsku", nie słyszałeś?

a czego wypociny wytłumacz mi czego.
_piotrusss pisze:Przecież tutaj chodzi tylko i wyłącznie o zachowanie stołka na kolejny sezon. Odjedziemy go Miturskim i Mitką czy Miśkowiakiem i Harrisem, to dla takiego żużlowego pasjonata jak Pan Sprawka bez znaczenia.
A na koncie przybędzie wypłat

Gelo pisze:Z reguły nie krytykuję działaczy, bo zawsze staję po ich stronie w negocjacjach z facetami którzy mają złotówki zamiast źrenic ale to co się teraz odbywa ostatni raz było 7 lat temu. Jak się chce mieć wyniki czasami trzeba podjąć ryzyko - finansowe także. Tak jak krytykowałem harrego (z całą sympatią) za to, że w 2005 roku nie podpisał z Peterem, a zastąpił go Pulpetem (wiem, wiem - łatwo powiedzieć) tak teraz mogę spokojnie stwierdzić, że Dariusz zawalił okres transferowy. Czasami (niestety) trzeba zastawić własny dom żeby zrobić coś dla swojej pasji/zawodu/nadanych obowiązków - a nie zasypywać kibiców frazesami o wypłacalnościach, kapitalnych aspektach, kontraktach z głową i innych bzdetach. Prezes powinien zrozumieć, że w 2012 roku (w duzej mierze przez przypadek) trafiła mu się okazja zbudowania czegoś na wiele lat. Zostało to spieprzone w trzy miesiące. Żal mi dupę ściska
ja tez nigdy nie krytykowałam prezesa

Błagam o jedno - jeżeli piszemy w swoim imieniu (nawet gdy jesteśmy matołami lub małolatami ewentualnie i jedno i drugie) to piszmy - NIE ROZUMIEM - a nie "nie rozumie" , "nie rozumię" oraz opcjonalnie "paczę" lub "nie paczę". tego ostatniego nawet przeczytać nie potrafię.
a co to ostatnie znaczy?
"nie płaczę" czy "nie patrzę" ?
A moze cos jeszcze innego?
"nie płaczę" czy "nie patrzę" ?
A moze cos jeszcze innego?