harry pisze:Ja mam nadzeję, że bedzie lało jak z cebra bo złe wieści przyszły. No chyba że te wieści "załatwił" Ostrow ale może sie uda.![]()
![]()
A co masz na myśli?
W porządku - róbcie to samo, ja tylko mam wątpliwości czy macie na to środki żeby wygrać z Wybrzeżem, powalczyć w Gorzowie i Rzeszowie. Mówiąc kolokwialnie - z czym do ludzi?
Nie no bez jaj. To tak jakbym napisał, że jechaliśmy bez naszego lidera Truminskiego, bo na treningach jest teoretycznie lepszy od Frankowa.
Obie strony liczą na zwycięstwo i co w tym dziwnego.
Jedynym Waszym atutem jest to, że jedziecie u siebie.
Peter jest znakomitym zawodnikiem.
Oj Czarny Czarny, widze,że Tobie dogodzilibyśmy dopiero wtedy, gdyby każdy z nas napisał,że jedziemy do Ostrowa na pożarcie.

czarny pisze:
Podobnie jak w meczu z początku maja... tylko to (plus nasze osłabienia) było Waszym atutem. Zresztą od tego jest rewanż by się przekonać kto ile jest wart.
Talib pisze:czarny napisał:
"Oczywiście mecz w Ostrowie będzie... wyrównany"
Nie zrozum tego jako złosliwość, ale za to mecz w Lublinie już nie był wyrównany, a to chyba jest argument na korzyść mojego zdania.

Jakie jaja? Wiem, wiem... dla Was II liga w zeszłym sezonie to miernota i przeciętność, w końcu jeździł tam 'jakiś-tam' Ostrów i szkoda było sobie nim głowę zawracać.
Widać też, że nie śledzisz tego co dzieje się poza Twoim podwórkiem, a szkodaI co ma Trumiński do Jaziewicza? U nas też jest rotacja w składzie (Dym, Taja, Fajka) a Adam ma od prawie roku kontuzję która uniemożliwia mu starty a porównania jego jazdy i jazdy Libero i Brusia nie mają najmniejszego sensu... tylko szkoda, że musiałem Ci to dopiero teraz uświadomić
![]()
O tak, tak... z tym, że 50% z Was już widzi jak to Lublin 'pojedzie' Ostrów i dopisuje sobie kolejne dwa punkty. Wolnego... z tym zaczekajcie do momentu, gdy zawodnicy miną linię mety ostatniego wyścigu.
Podobnie jak w meczu z początku maja... tylko to (plus nasze osłabienia) było Waszym atutem. Zresztą od tego jest rewanż by się przekonać kto ile jest wart.
Ależ skądZresztą mi dogodzi tylko zwycięstwo w niedzielę
Wiesz, jak czytam niektóre opinie to nóż w kieszeni się otwiera, ale może to przywilej młodości
Tak to jest jak człowiek ma już swoje lata
pozdrawiam!
meesha pisze:A tak przy okazji, to ciekawie się z wami rozmawia, drodzy ostrowianie. Jak był temat o naszym meczu z Wybrzeżem, to pisaliście tam o Ostrowie. Teraz jak jest mecz u was z Lublinem to piszecie o Gdańsku...
mikas pisze:Michalw chyba troszeczke przesadzasz ze swoimi wypowiedziami.Każdy ma prawo miec swoje zdanie, a Ty jak tylko ktos napisze,że możemy wygrać w Ostrowie zaraz sie denerwujesz i zaczynasz dyskusje która niema nic wspólnego z merytoryczną wypowiedzią.(co do tego mają naprzyklad typowania innych meczy??) Przecież wystrczy porównac sklady oby drużyn i nie trzeba być super znawcą żużla aby zauważyc ze to porównanie wypada na naszą korzyść. Waszym atutam jest własny tor i niewiele więcej.Pozwol innym mieć swoje zdanie a jak krytykujesz to rób to mądrze i popieraj porządnymi argumentami a nie bzdurami. Ja myślę ze macie w tym meczu 80% szans na zwycięstwo co nie przeszkadza mi napisać ze w Ostrowie wygra Motor, bo mam również podstawy żeby tak sądzić.
W ogóle pomijacie w waszych rozwazaniach takich zawodnikow jak fajfer czy pietrzyk.
Podobnie nabijacie sie z gdanszczan, ze karlsson robil koscieche jak chcial. Smieszne to jest.
Zaden z waszych seniorow nie dorasta do piet kosciesze, chrzankowi czy nawet jedrzejakowi.
Potraficie tylko dostrzegac to jak "ich robili" tylko ze to wszystko działo sie u was na torze. W gdansku jakos nie brylowali podobnie w gorzowie a nawet gnieznie!!! Tak samo bedzie w ostrowie. 52 38.