Skład na sezon 2013
Re: Skład na sezon 2013
nie zapominajmy o Grześku Knappie;p dziś na lodzie dobrze sobie radził a jego drużyna wygrała;p
W to, że nie pojedziemy nie uwierzę. Z czegoś prezes musi spłacić długi zeszłoroczne. A jak nie pojedzie w lidze nie dostanie przecież ani grosza. Dziwna jest ta cisza prezesa. Kiedyś to było. Wywiady, videoblogi, konferencje...
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Czy ten pseudo prezes nie rozumie ,ze jak zmontuje tak beznadziejny skład walczący o utrzymanie straci zaufanie miasta,sponsorów i kibiców !!!!!,
A myślisz że kogo to obchodzi ? na pewno nie Sprawki. Dopóki facet nie dorobi się na żużlu, to nie odejdzie. Chyba ze Bogdanka odejdzie to i on odejdzie, bo wtedy skończą się pewnie duże wypłaty do własnej kieszeni.
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Pojechać musi, bo to warunek by dostać kasę. Nie wiem, czy Bogdanka przelewa pieniądze w transzach, czy jednorazowo. Zawsze przecież można spłacić dług, pojechać kilka kolejek, zarobić trochę, ponarzekać na brak zainteresowania żużlem i wycofać zespół z rozgrywek
Jaki by nie był skład, te 1,5 tysiąca będzie przychodzić na mecze, będzie trzymać kciuki licząc, że może nasi "zaskoczą"... Jeśli jednak pierwsze kolejki przyniosą wtopy, to nieco już mniejsza liczba osób dalej będzie przychodzić na stadion...tyle, że w innym celu...
Czasami myślę, że to tylko zły sen i że to wszystko nie dzieje się naprawdę
Jaki by nie był skład, te 1,5 tysiąca będzie przychodzić na mecze, będzie trzymać kciuki licząc, że może nasi "zaskoczą"... Jeśli jednak pierwsze kolejki przyniosą wtopy, to nieco już mniejsza liczba osób dalej będzie przychodzić na stadion...tyle, że w innym celu...
Czasami myślę, że to tylko zły sen i że to wszystko nie dzieje się naprawdę
Extreme pisze:
Świetnie nie jest, ale coś tam trochę u siebie na pewno byśmy wygrali, a na innych zawodników nas nie stać. Dlaczego nie ma Jelenia? Zapytajcie pana prezesa...
A co tu pytać? Pewnie ten półgłówek obraził się na Jelenia za ostatni wywiad gdzie Jeleń powiedział, że to beznadziejny klub.
niespokojny napisał(a):
Sprawka to człowiek mentalnie z jakiegoś starego, skrajnego PGRu na zadupiu. Kononowicz kuźwa.
Sprawka to człowiek mentalnie z jakiegoś starego, skrajnego PGRu na zadupiu. Kononowicz kuźwa.
Już zaczynam się domyślać o co chodzi z tą plotką o tym że możemy nie wystartować.
Dotarła do mnie wieść, że zawodnicy za cholerę nie będą chcieli przedłużyć ugód. Albo do 20 stycznia spłacone wszystko albo by by klubie.
No nie wiem, nie wiem czy to nie rozgrywka pokerowa zawodników ale może coś jest na rzeczy?
Dotarła do mnie wieść, że zawodnicy za cholerę nie będą chcieli przedłużyć ugód. Albo do 20 stycznia spłacone wszystko albo by by klubie.
No nie wiem, nie wiem czy to nie rozgrywka pokerowa zawodników ale może coś jest na rzeczy?
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Hela pisze:W to, że nie pojedziemy nie uwierzę. Z czegoś prezes musi spłacić długi zeszłoroczne. A jak nie pojedzie w lidze nie dostanie przecież ani grosza. Dziwna jest ta cisza prezesa. Kiedyś to było. Wywiady, videoblogi, konferencje...
to jest cisza przed burzą
Chaser pisze:Już szału dostaje jak włączam codziennie ten komputer łudząc się, że w końcu zobaczę jakiś kontrakt w Lublinie, a codziennie jest to samo - inne kluby coś podpisują a u nas cisza i cisza![]()
Dokładnie to samo zjawisko szału dostrzegam u siebie. Szlag już mnie trafia na to co się dzieje w tym klubie. Ten dług musi byc większy niż 400 tyś i to duzo więcej, bo nie sądze, żeby przy długu 400 tyś mieć, aż takie problemy, albo po prostu są jakieś przekręty ...
Z tą pikietą to trzeba zacząć na poważnie myśleć
harry pisze:Już zaczynam się domyślać o co chodzi z tą plotką o tym że możemy nie wystartować.
Skoro dochodzą słuchy że Sprawka zaproponował zawodnikom kontrakty niższe niż w poprzednim roku to dlaczego przykładowo Karol nie mógłby powiedzieć Sprawce: albo warunki z poprzedniego roku + inflacja albo nie przedłużam ugody.
harry pisze:Już zaczynam się domyślać o co chodzi z tą plotką o tym że możemy nie wystartować.
Harry dochodzą Cię dobre słuchy
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Skoro nawet Jeleń wypowiada się w mediach w taki - dość kontrastowy - sposób, to znaczy, że coś jest na rzeczy. Chciałbym wierzyć, że to tylko rozgrywka z obu stron, ale mam wrażenie, że wiarygodny klub Sprawki zaczyna palić za sobą mosty
a dlaczego to miałaby być zagrywka ze strony zawodników? Przecież już poszli Sprawce na rękę podpisując ugody i co znowu mają czekać na swoje ?
Popieram ich działanie albo kasa do 20 stycznia albo żegnaj o Lubelski klubie ze Sprawką na czele
Popieram ich działanie albo kasa do 20 stycznia albo żegnaj o Lubelski klubie ze Sprawką na czele
Ja uważam, że byłby to szczyt głupoty. Wtedy mogą zapomnieć o jakiejkolwiek kasie.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
O tak jacy to zawodnicy są głupi 
szczytem głupoty było trzymanie się kurczowo stołka i nie zakładanie w najlepszym do tego momencie spółki akcyjnej aha i mega szczytem wszystkich szczytów pierdzielenie calutki okrągły sezon w mediach jaki to lubelski klub jest mega wypłacalny i zajebisty bo ma super prezesa!
Teraz niech to Pan Dariusz martwi się skąd skołować kase a zostało mu na to max 15 dni
ps.kto wie może już ją ma ?
ps2. kto wie może będę miał szczęście i wytoczy mi proces za obrazę majestatu
edit ps3.gdyby Pan prezes miał do mnie jakieś pretensje tudzież żale ja się nie ukrywam jedna wiadomość na pw i podaję wszystkie swoje dane personalne nie będzie potrzeby namierzania mnie po numerze IP
szczytem głupoty było trzymanie się kurczowo stołka i nie zakładanie w najlepszym do tego momencie spółki akcyjnej aha i mega szczytem wszystkich szczytów pierdzielenie calutki okrągły sezon w mediach jaki to lubelski klub jest mega wypłacalny i zajebisty bo ma super prezesa!
Teraz niech to Pan Dariusz martwi się skąd skołować kase a zostało mu na to max 15 dni
edit ps3.gdyby Pan prezes miał do mnie jakieś pretensje tudzież żale ja się nie ukrywam jedna wiadomość na pw i podaję wszystkie swoje dane personalne nie będzie potrzeby namierzania mnie po numerze IP
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Zagrywka, żeby na przykład otrzymać w zamian za kolejną ugodę lepsze warunki na sezon. To miałem na myśli. Jeśli jednak Orzeł "pojedzie" i nasi otrzymają(otrzymali) tam stabilne "dla siebie" warunki, to nie zdziwiłbym się, gdyby przestali się "martwić" czy Sprawka utonie. Gorzej, że razem ze Sprawką utonąłby klub
Tylko, czy wtedy mogliby w ogóle pomarzyć o jakiejkolwiek zaległej kasie dla siebie.
Zastanawiamy się czemu nie mamy składu. A tu ktoś po prostu może całą swoją energię rzucił na walkę ze "sraczką" wywołaną ugodami
Zastanawiamy się czemu nie mamy składu. A tu ktoś po prostu może całą swoją energię rzucił na walkę ze "sraczką" wywołaną ugodami
- Łoptymista
- Trener
Hela pisze:Ja uważam, że byłby to szczyt głupoty. Wtedy mogą zapomnieć o jakiejkolwiek kasie.
alez skad
wtedy beda sciagac kase od czlonkow zarzadu
czy sciagna inna sprawa
ale to i tak teoria
Pytanie do forumowych prawników - czy za długi wobec zawodników członkowie zarządu odpowiadają własnym majątkiem?
GeloSMT pisze:O tak jacy to zawodnicy są głupi
Teraz niech to Pan Dariusz martwi się skąd skołować kase a zostało mu na to max 15 dni![]()
Sprawka juz robi w portki skąd miec kasę na spałate
ps. a i jeszcze jedno niech uwaza na kopniaka od Zuka bo faktycznie pasa starownego nie starczy na lotnisku w swidniku (jak to pisał Coper)
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
Hela pisze:Pytanie do forumowych prawników - czy za długi wobec zawodników członkowie zarządu odpowiadają własnym majątkiem?
Z tego co wiem rozdzielność majątkową mają i wszystko przepisane na małżonków
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Ale ja dalej nie kumam dlaczego zawodnicy mieliby celowo działać na rzecz upadku klubu. Przecież, co poniektórzy, jeżdżą w nim parę ładnych lat i dzięki tfu tfu Sprawce, mieli okazję przez ten czas nie tylko fajnie zarobić, (nie dojeżdżając zbyt daleko
) ale także spróbować sił w I lidze. Ja rozumiem, że zarobili te pieniądze i należą się im jak psu buda, tylko dziwi mnie takie stawianie sprawy na ostrzu noża albo kasa do 20 albo koniec. Chyba, że zawodnicy mają już dość DSa tak samo jak kibice
ale do tej pory nie było takich sygnałów.
a czego wypociny wytłumacz mi czego.
wyglada na to ze sprawka i skrzydlewski dogadali sie miedzy soba ze zrobia fajny sklad za fajna kase i pozniej beda trabic w mediach ze sie da 
Wszystko jest ok ale wytłumacze Tobie to inaczej.
To jest taj jak by twój szef przegrał w kasynie kilka tysi i powiedzieał pracownikom ze sory koledzy , ale mam długi i musiecie je spłacic
Więc zamiast zarabiac np. 2000 . to w tym roku zareabiacie po 1000
bo szefa widzi misie trzeba spłacić( tak jest ze Sprawką ,tym nieudacznikiem i kretaczem)
i tak to wygląda!!!
To jest taj jak by twój szef przegrał w kasynie kilka tysi i powiedzieał pracownikom ze sory koledzy , ale mam długi i musiecie je spłacic
Więc zamiast zarabiac np. 2000 . to w tym roku zareabiacie po 1000
i tak to wygląda!!!
Hmmm znalazłem fotel w piwnicy miałem go dać dla osób dla nie sprawnych ale jest do niego wtyczka do gniazdka na 220V ,czyli jest to elektryczno-elektroniczny;]
Mozę jednak go zostawię i sie przyda;]
ps. sry ze post pod postem ale za chwile kogos zadusze na smieć tylko kto to moze być????
Mozę jednak go zostawię i sie przyda;]
ps. sry ze post pod postem ale za chwile kogos zadusze na smieć tylko kto to moze być????
a co byście pisali gdyby u nas miał podpisane misiek, stachyra, jeleń, watt (lub np harris), a tu przez barana, który nie dostał kasy do 20. stycznia, klub nie wystartował? coś by to zmieniało?
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks